nustay.com billige luksushoteller

 

Har du hørt om Nustay? Hvis ikke, så bør du lige spidse ører engang. Nustay.com er en nystartet dansk online virksomhed, som specialiserer sig i at levere billige luksushoteller skræddersyet til dig og dine behov. Billige luksushoteller, siger du? Jamen så siger jeg pænt ja tak!

Billige i denne sammenhæng er selvfølgelig relativt, da luksushoteller som udgangspunkt ikke hører til i den billige endnu. Men Nustay kan prale af, at spare dig for op til 86% på luksushoteller og ressorter målt op i mod resten af markedet. Det lyder jo umiddelbart hamrende lækkert.

Jeg er selv ret så glad for at rejse, og har efterhånden en del ophold på hoteller bag mig. I de fleste tilfælde anvender jeg udelukkende hotellet som ren overnatning, og har derfor ikke brug for andet end et rent værelse. Men på de fleste længere rejser, har jeg alligevel sneget en håndfuld overnatninger eller flere ind på et lækkert hotel – i nogle tilfælde har jeg flottet mig, og overnatter på et labert luksushotel. Der er sgu ikke noget bedre end en ferie i luksuriøse omgivelser, og hvor du starter morgenen med at stå op til en overdådig morgenmadsbuffet. Det er i hvert fald lige noget for mig!

Så hvis omkostningerne for de overnatninger nu kunne reduceres med op til 86%, så kunne det da tænkes, at fordelingen mellem hoteller i den skrabede ende og så luksushoteller skulle genovervejes. Netop derfor er Nustay rigtig interessant.

 

Hvordan virker Nustay.com?

Efter at have set deres reklame som bl.a. kører på TV2 og og TV3, blev jeg nød til lige at tjekke det ud. Reklamen er i øvrigt ganske morsom og har den tidligere Saxo Bank ejer Lars Seier Christensen samt ingen ringere end vores alle sammens Casper Christensen i hovedrollerne. De to herrer har begge spyttet en god sjat penge i projektet her, da de simpelthen tror så meget på konceptet. Samtidig er de som nævnt blevet frontfigurer i reklamefilmen, som du da lige skal have med også:

 

 

Men anywho. Lad os kigge på hvordan Nustay.com virker, og hvordan hulen de kan diske op med de store rabatter på luksushoteller.

Det fungerer således, at du som første skridt opretter en profil på Nustay.com. Her anvender deres sofistikerede søgerobot big data og baseret på dine personlige præferencer, ønsker og behov finder den så hoteller der bedst matcher disse. Dermed får du det eller de luksushoteller der bedst matcher dine ønsker, og hotellet får omvendt lige præcis den type kunder med de behov, som de helst vil have. Jo større match der er mellem dine behov og hotellets faciliteter, jo større rabat får du. Det er da win/win for alle parter!

Derfor kan du, udover at tilknytte din Facebook profil, også tilknytte dine andre profiler på de sociale medier som f.eks. LinkedIn og Instagram. Jo mere information Nustay har omkring dine præferencer, ønsker og behov, jo bedre et match kan de levere til dig, og dermed også en endnu skarpere pris.

Udover den information Nustay får igennem dine sociale medier, så vælger du selv hvilken type ferie du vil på, samt din ønskede destination. Dermed får du det altså præcis som du vil have det, og hotellet får præcis den type gæster, som de gerne vil have.

 

De har netop åbnet for registrering

Det har indtil nu ikke været muligt for alle og enhver, at tilmelde sig på hjemmesiden. De har nemlig i start up perioden kørt med invite only, men nu har de altså åbnet op for deres service, så alle kan få glæde af billige luksushoteller. Du kan altså hoppe forbi Nustay.com i dag, og begynde at finde luksushoteller med store rabatter.

Der er dog et lille men. De kører nemlig pt. i beta-version, hvilket medfører, at de ikke har udbredt tjenesten til at dække hele verden. Men det kommer snart, bare rolig! Der er dog allerede nu et rigtig fint udvalg af luksus hoteller i bl.a. Paris, New York, København, Amsterdam, Tokyo og Hong Kong.

 

Har du prøvet Nustay? Hvad synes du?

 

Written by Christian Bo Nissen