Minibrew den perfekte gadget til hjemmebryg af øl

 

For alle ølentusiaster må det være lidt af en drøm, der går i opfyldelse, når man kan skylle smagløgene med sin egen hjemmebryggede øl. Indtil nu har processen involveret i ølbrygning derhjemme dog ikke været sådan lige til, og det har derfor afholdt de fleste af os fra at begive os ud i den ædle bedrift. Det har MiniBrew dog tænkt sig at lave om på, og resultatet er faktisk yderst tiltalende.

MiniBrew hedder både firmaet bag den nye opfindelse og selve vidunderet. Kort fortalt er det en alt-i-en maskine, der automatisk brygger øllen for dig. Slutproduktet – den færdigbryggede øl – skulle ifølge producentens egne ord fuldt ud kunne måle sig med professionelt bryggede øl. Dét lyder jo ganske imponerende! Brygmaskinen kommer med indbygget sensory touch technology som i alt sin enkelthed går igennem gæringsprocessen med knivskarp præcision.

Følg MetroMand på Facebook og få det nyeste indenfor gastronomi og livsstil

Således ser den revolutionerende øl brygmaskine ud – den er faktisk imponerende smuk rent æstetisk:

 

MiniBrew’s øl brygmaskine til hjemmebryg

Minibrew den perfekte gadget til hjemmebryg af øl

 

Den traditionelle måde at udføre hjemmebrygprocessen tager normalt en 8 timers tid, og kræver samtidig konstant opmærksomhed, en hulens masse forskelligt udstyr, og er aldrig rigtigt helt præcist. Det er måske også charmen ved det, men hvis du gerne vil spare pladsen, lugten og besværet og samtidig være sikret et kontinuerligt resultat (når du nu endelig rammer den perfekte hjemmebryggede øl), så er MiniBrew altså et rigtig spændende produkt.


Læs også: Det revolutionære whiskey glas – must have for whiskey entusiaster 


Appen der er hjernen bag

MiniBrew hjemmebrygget ølmaskine

 

Ud over brygmaskinen får du samtidig MiniBrews egen app, hvor du kan udforske et hav af ølopskrifter, der dækker et bredt udvalg af preferencer. Du sammensætter den øl, du gerne vil afprøve, og bestiller så den samlede pakke med ingredienser. Det er da ret så simpelt!

 

MiniBrew app til hjemmebryg øl

 

Når du så har modtaget din pakke med ingredienser, guider appen dig igennem hvert trin i ølbrygningsprocessen. Når du har fulgt trinene (altså basalt set bare fyldt ingredienserne på), så trykker du på start, hvorefter den automatiske brygmaskine tager over. Herefter kan du følge hver enkelt fase på din smartphone og ellers bare vente spændt på din næste omgang hjemmebrygget specialøl klar frisk fra fustagen:


Læs også: Få min Stilguide helt gratis!


Minibrew ølfustage

 

Selve ølmaskinen er udført i et ganske nydeligt design, og materialevalget af valnødtræ, kobber og børstet rustfrit stål giver MiniBrew maskinen et nærmest perfekt look. Maskulint, elegant og stilrent. Lige som det skal være!
Prisen er dog i første omgang også lettere heftig. €1950 skal du have op af lommen, og det er uden forsendelse. Meeen, mon ikke priserne langsomt ryger ned ad, så snart der kommer skub i efterspørgslen. For helt ærligt, hvem ville ikke gerne kunne invitere drengene over på Champions League bold og have en friskbrygget omgang hjemmebryg klar på fustagen?


Læs også: 10 simple regler for god stil


 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen