Sommer essentials til mænd 2016

 

Sommeren er over os, og det betyder selvfølgelig, at vi kan få luftet – eller opdateret – sommergarderoben. Som du nok har bemærket, har de sidste par posts generelt set været præget af lækker sommerekvipering, og i denne post vil jeg så forsøge at samle det hele ét sted. Eller, det vil sige, at du får her mine bud på tøjdele, som du absolut skal have i din sommergarderobe. Og meget gerne flere varianter af hver del. For der er nemlig visse tøjdele, som bare passer bedre til sol, sommer og varme vinde end så mange andre. Og nogle der bestemt ikke gør, selvom flere mænd desværre stadig gør brug af dem. Men dem kommer der en anden artikel om lige om lidt, så stay tuned! Lad os i denne artikel istedet fokusere på lækre sommer must-haves til mænd 2016. De kommer her:

Læs også: 10 simple regler for god stil

 

1: En fantastisk lækker sommerblazer

Fed lyseblå blazer til mænd 2016

Mærke: Sand Pris: 2999.-

Find den fede lyseblå blazer her

 

En sommerblazer bør være en fast bestanddel af enhver velklædt herres sommergarderobe. Og meget gerne mere end en! Ja, du kan faktisk ikke få for mange af dem. De er en fantastisk tilføjelse til dit outfit, og så er de i stort set alle tilfælde hamrende alsidig.

Jeg er så tæt på forelsket i denne model fra Sand, som man nu engang kan være i et stykke tøj. De har bare ramt den lyseblå nuance helt perfekt, og så kommer blazeren i et nærmest magisk mix af Virgin Uld og hør. Uld har den enestående egenskab, at den holder dig kølig i varmen, og varm i kulden og hør er bare det perfekte sommermateriale, grundet dets fantastiske åndbare evner. Er du i tvivl om, hvilke materialer der egner sig bedst til sommerblazeren, så har jeg skrevet en lille guide om det her. Den her blazer bliver du glad for i mange år frem, og hvad enten vi snakker forår, efterår eller sommer. Du finder 7 andre fremragende sommerblazere lige her: Fede sommerblazere til mænd 2016.

 

Læs også: Sådan bruger du jakkesættet uden slips

 

2: Et par super lækre chinos

Beige chinos til sommer 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 799.-

Find de lækre chinos her

 

Jeg har sagt det mange gange før, men jeg siger det gerne igen: chinos er og bliver min favorit benbeklædning! De formår at være en perfekt blanding af afslappet og elegant, og kan dermed anvendes i et hav af lejligheder. F.eks. på de fleste arbejdspladser kan du snildt troppe op i et par chinos, til daten med din bedre halvdel passer de glimrende, eller smid en blazer ind i mixet og du har et knivskarpt casual-lækkert look til en bytur. Ovenstående model er udført i klassisk beige, og vil klæde dig lige indtil du har slidt dem op. Du finder 6 andre vanvittigt lækre sommerchinos lige her: De fedeste chinos til sommeren 2016.

 

Læs også: Få min stilguide – GRATIS!

 

3: En hamrende lækker sommerskjorte

Fed grøn lime Polo Ralph Lauren skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 899.-

Find den lækre lime skjorte her

 

Til sommeren skal du naturligvis have et fornuftigt udvalg af lækre skjorter. En button-down skjorte passer, grundet dens afslappede look, perfekt til sommeren. Skulle varmen blive lidt for hidsig, så smøg bare ærmerne op – et glimrende alternativ til de ofte lidt for firkantede og ja, ofte direkte grimme kortærmede skjorter. Et andet bud på en super lækker sommerskjorte får du her:

 

Fed spraglet sommerskjorte til maend 2016

Mærke: Harris Wilson Pris: 659.-

Find den frække sommerskjorte her

 

Du finder 5 andre hamrende lækre sommerskjorter lige her: Bliv sommerklar: Lækre sommerskjorter til mænd 2016.

 

4: Et par knivskarpe shorts til sommeren

Fede navy sommershorts 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 999.-

Find de lækre navy shorts her

 

Shorts er selvfølgelig en naturlig del af enhver mands sommergarderobe, men de kan som alt andet svinget betragteligt i kvalitet og design. Du bør som absolut minimum have et par lækre shorts udført i høj kvalitet. Det kan altså ses, om de er i den kvalitetsmæssige høje eller lave ende. Så sørg for at investere i et par solide shorts – så kan du også hive dem frem i mange, mange år!
Ovenstående eksempel er udført i et hamrende lækkert, stilrent design, nydelig navyblå nuance og super fedt nubret bomuldsmateriale.

Du finder 10 andre knivskarpe sommershorts lige her: Sprøde shorts til sommeren 2016.

 

Læs også: Få min stilguide her – GRATIS!

 

5: Et par fede sneakers

Fede blå sommer sneakers 2016

Mærke: Boxfresh Pris: 549.-

Find de sprøde sneakers her

 

Sneakers har igennem det meste af sidste halvdel af det 20. århundrede været en fast del af alle mænd sommergarderobe. Og med god grund. De signalerer at sommeren, solen og strandvejret endelig er ankommet. Men lad os nu ikke forveksle dem med løbeskoene, som efterhånden er blevet så moderne og er nærmest blevet en hverdagssko. Lad nu løbeskoene (hvor fancy de nu end er i designet) forblive som en del af outfittet til træningscenteret eller løbeturen, og smid istedet et par rigtige sneakers på. Ovenstående er et fremragende eksempel på en hamrende lækre sneakers til sommeren i en super sprød blå nuance. Du finder 5 andre super fede sneakers lige her: Sneakers til sommeren 2016 – 6 stærke bud.

 

6: De klassiske, lækre sejlersko

Lækre navyblå sejlersko med læderdetaljer

Mærke: Sebago Docksides Pris: 1299.-

Find de klassiske navyblå sejlersko med læderdetaljer her

 

Der skal ikke herske nogen tvivl om, hvor begejstret jeg er for sejlersko. Med ovenstående model in mente er det ikke svært at forstå hvorfor. De er ganske enkelt hamrende elegante, og vil tilføre masser af klasse til et hvert outfit. Men husk; ingen sokker! Du finder 9 andre elegante sejlersko lige her: Sejlerskoen er den ultimative sommersko – 10 stærke bud.

 

7: Et par labre solbriller

Lækre mørkebrune Ray-Ban solbriller

Mærke: Ray-Ban Pris: 1095.-

Find de lækre mørkebrune Ray-Ban solbriller her

 

Ingen post om essentiel sommerekvipering uden et par lækre solbriller! Det får du her, og de kommer naturligvis fra kongerne af lækre, klassiske solbriller, Ray-Ban. Modellen her er udført i det klassiske wayfarer-design, og der er tilsat en fantastisk lækker, prikket mørkebrun nuance samt lækre gyldne detaljer. Det fås ikke meget bedre! Du finder i alt 14 fantastiske solbriller til sommeren 2016 her: Bliv klar til stranden: 14 hamrende lækre solbriller til mænd.

 

Inspiration til sommerens outfit for mænd

 

Hvis du er fast læser her på siden, så er du naturligvis udemærket bevidst omkring det faste indslag Ugens Outfit. Her smider jeg ugenligt et herremode outfit op, der passer til den aktuelle sæson. Her henover sommeren vil der naturligvis være masser af lækker herremode inspiration til sommeren at hente. Jeg har allerede lagt et par sommerinspirerede outfits op:

 

Ugens sommer outfit uge 22

Ugens sommer outfit uge 22

Link til skjorten: klik her – Link til blazeren: klik her – Link til sejlerskoene: klik her – Link til uret: klik her – Links til bukserne: klik her

Læs mere om sommeroutfittet her.

 

Ugens sommer outfit uge 23

Ugens outfit - herremode til sommer 2016

Link til solbrillerne: klik her – Link til skjorten: klik her – link til sejlerskoene: klik her – Link til weekendtasken: klik her – Link til shortsene: klik her

Læs mere om sommeroutfittet her.

 

Ugens sommer outfit uge 24

Ugens sommer outfit - herremode 2016

Link til solbrillerne: klik her – Link til blazeren: klik her – link til skjorten: klik her – Link til bæltet: klik her – Link til bukserne: klik her – Link til sejlerskoene: klik her

Læs mere om sommeroutfittet her.

So there you have it folks! Så kan i bare komme i sving med at opdatere og forberede garderoben til sommeren 2016. Rigtig god sommer til alle derude. Hvis du har et spørgsmål eller er i tvivl om noget, så smider du bare en kommentar nedenunder, på Facebook eller smid mig en mail – jeg er altid frisk på at hjælpe 🙂

Written by Christian Bo Nissen