Halløj derude!

Som den flittige læser har du nok lagt mærke til, at derfor tiden ikke bliver smidt nyt op særligt ofte. Jeg har desværre rygende travlt med speciale, flere jobs, flytning og andet, og har derfor ikke altid lige haft den fornødne tid og pusterum, til at komme med nyt til siden på fast, ugentlig basis.

Der er dog også en anden grund til, at der ikke bliver postet helt så ofte for tiden; jeg er nemlig igang med at gentænke konceptet bag MetroMand. Vi snakker nye kategorier, nye lækkerier til jer læsere, nyt design og nyt logo. Med andre ord; en masse nye tiltag der skal gøre MetroMand til dét, der hele tiden har været formålet: Et fællesskab for den moderne danske mand.

Men hvad er en MetroMand?

Hvad er den moderne danske mand – hvad er en MetroMand? MetroMand referer naturligvis til betegnelsen den metroseksuelle mand. Den metroseksuelle mand er en moderne mand der går op kvalitet, design og lidt lækker materialisme, der sætter prikken over i’et på enhver situation. Det være sig ens daglige outfit, det snorlige look til julefrokosten, det lækre knivsæt til køkkenet eller den fede gadget til hjemmebiografen. Det kan også være en nysgerrighed for, hvordan man forbedrer sin livskvalitet; hvordan man optimerer sin hverdag, hvordan man bliver mere produktiv eller hvordan man udnytter sit potentiale til fulde.

Det springende punkt for mig – og dermed for siden her – er, at det hele ikke skal foregå på de samme præmisser, som så mange andre steder på nettet. Jeg synes alt for ofte, at det hele bliver sat for meget på spidsen; at du enten køber de nyeste og dyreste modekollektioner og følger modeverdenens strikse regler, ellers er du – læst imellem linjerne – lidt af en bums. Det samme gælder sig diverse livsstilsblogs, hvor man enten fanatisk følger de nyeste kosttrends, træner hver morgen og følger den nyeste og mest hypede selvhjælpsbogs doktriner, for ellers er du dømt til et uinteressant og uproduktivt liv. Formålet med bloggen her er, at det skal være i øjenhøjde. Det skal være indhold, der er spiseligt for læseren og til at gribe an.

Hvad synes du?

Ovenstående er mine tanker baseret på mine, personlige interesserer. Men hvad synes du? Hvad vil du gerne læse om og hvad mener du, er interessant for den moderne mand? Jeg vil meget gerne høre fra jer, så vi kan gøre MetroMand til den bedst mulige side. Smid dine tanker i kommentarfeltet nedenfor eller send mig en mail på: [email protected] Så kan vi sammen få skabt det perfekte fællesskab for den moderne mand.

Den planlagte lancering af MetroMand 2.0 er sat til starten af det nye år – forhåbentlig d. 1 Januar hvis tømmermændende tillader det 🙂

Written by Christian Bo Nissen