CX-3 er Mazdas bud på en bil i den hastigt voksende klasse for kompakte crossovers, hvor bilerne er meget forskellige, og hvor Mazda har valgt at satse på sportslig design, kraftige motorer og et højt udstyrsniveau – ikke mindst på sikkerhedssiden. Dertil kommer den smittende køreglæde, der kendetegner enhver Mazda. Den rammer dermed glimrende den målgruppe, som gerne vil have plads til en mindre familie med en aktiv livsstil, som samtidig ikke vil køre rundt i en familiecontainer.

CX-3 er som med de fleste andre modeller fra Mazda ganske køreglad. Du får 120-150 hk alt afhængig af modellen, og har dermed ganske fint med power, når du er på tur. Et af de områder, hvor CX-3’eren skiller sig markant ud fra resten af feltet af crossovers, er designet:

Læs også: Få min stilguide her – GRATIS!

Den nye Mazda CX-3

Mazda CX-3 2016 bil

 

Dét der design, det er altså ret frækt! Her kan du føle dig som en mand, selv når du cruiser rundt mellem Rema1000 og børnehaven med to børn på bagsædet. Går vi inden for, bliver vi ligeledes mødt at et syn, de fleste mænd vil værdsætte:

Læs også: 10 simple regler for god stil

Mazda CX-3 interiør

Mazda CX-3 2016 inden i

 

Læs også: De fedeste sneakers til sommeren 2016

Kabinen er indbydende med et stilrent og minimalistisk look, hvor der er benyttet kvalitetsmaterialer hele vejen rundt. Mazda CX-3 er godt udstyret i basisversionerne men man skal op i topmodellen Optimum før at man virkelig får alt det ekstra lir, man jo altid gerne vil have med. Her får du til gengæld også, så hatten passer! Bose-audiosystem, 18 tommer fælge, LED-forlygter, 7” touchscreen, head-up display og selvfølgelig en bunke sikkerhedsudstyr som f.eks. automatisk nødbremse, radarstyret fartpilot og blind-vinkel alarm. Så kan man næsten ikke bede om mere.

 

Læs også: Fede sommerblazere til mænd 2016

 

Indlægget er sponsoreret.

Written by Christian Bo Nissen