Efter en længere pause her i sommerens rod med eksaminer og andet sjov, er jeg omsider tilbage ved tasterne, og klar til at spytte posts ud til højre og venstre 🙂 Jeg håber i nyder sommervarmen lige så meget som jeg selv, og for at gøre det hele lige lidt mere spændende, samler jeg her en håndfuld brandvarme tilbud fra Matinique.

Surto S – Den lækre navy blå blazer

Surto S Blazer midnight blue blazer

 

Vi starter solidt ud med denne super flotte blazer i midnight blue. Hvis du mangler en navy blazer til billige penge er denne et fantastisk godt bud. Det er dog værd at bemærke, at den er lavet af et mix af polyester og viskose. Polyester kan udvide sig lidt bedre end så mange andre stoffer (hvilket er godt for pasformen), men samtidig ånder polyester ikke specielt godt, så denne blazer vil passe bedst som en overgangsblazer – forår/efterår og de kølere sommeraftener.

Tilbudspris: 750.- og fåes her.

 

Cutway 16 – sommerskjorten

Matinique cutway 16 skjorte på tilbud

Lækker skjorte i friske sommerfarver – og så på tilbud! Sæt den sammen med den rigtige blazer, og du har et fantastisk causal sommerlook. Den står til 300,- og kan fåes her.

 

Jemko 3 – den hvide langærmede T-shirt

Jemko 3 matinique t-shirt

Personligt at denne type langærmede t-shirts med halsudskæring lidt af en favorit, når den skal stå på de mere casual looks. Jeg er ganske enkelt vilde med dem! Den er sat ned til 200,- og fåes her.

 

Blå og prikket Bront skjorte

Matinique Blå prikket bront skjorte

Super lækker blå skjorte her tilsat en god håndfuld prikker. What’s not to love? Og så passer den glimrende til blazeren nævnt først i artiklen. Den er sat ned til 300.- og fåes her.

 

Lækre Oaklon badeshorts

Navy matinique badeshorts på tilbud

Oaklon matinique badeshorts på tilbud

De er begge af samme model, men printet er forskelligt på disse to badeshorts. De er super frække og hvis mit elskede udtryk “simple elegance” også skulle passe på badeshorts, ville disse to ryge direkte ind under den kategori. Jeg har selv købt den nederste model, og kan varmt anbefale dem. De er sat ned til nærmest kriminelle 179,- og fåes her.

 

Platas SS – den kortærmede sommerskjorte

Matinique Platas SS sommer skjorte med korte ærmer

 

Jeg er som udgangspunkt ikke den store fan af kortærmede skjorter – de er ofte for firkantede, ærmerne er for store og ser generelt lidt kluntede ud. Der er dog undtagelser, og denne sommerskjorte i fede sommerfarver er en af dem. Finder du de rigtige kortærmede skjorter, kan de tilføje din sommer garderobe et fantastisk pift. Denne er sat ned til 299,- og fåes her.

 

Prist T SH – Navy sommershorts i jacquard

Matinique sommer jacquard shorts

Endnu et køb jeg selv har gjort mig – og jeg er vilde med dem! Mangler du et par sommershorts der ikke lige er plain navy eller anden farve, er disse shorts fra Matinique i jacquard og syede detaljer et top bud. De er sat ned til 359,- og fåes her.

 

Barton B – top fed blazer i grå melange tern

Matinique grå melange blazer på tilbud

Mangler du en blazer i din garderobe der ikke lige er af et almindeligt plain stof, er denne blazer med grå melange tern værd at overveje. Personligt synes jeg, at den er fantastisk lækker (dog ikke erhvervet den mig selv – endnu). Det er værd at bemærke, at den er af 70% uld og 30% polyester. Uld er et ganske glimrende stof til blazere, da det ikke krøller nemt samt åndbarheden er god. Polyester delen kan dog gøre, at åndbarheden reduceres en smule. Overall en super flot blazer i uld til billige penge. Den er sat ned til 950,- og fåes her.

 

Det var alt for denne omgang, i skal dog ikke vente længe før næste post i denne omgang. I morgen får jeg besøg af min kollega fra stayclassy.dk, der giver sit bud på, hvordan et ægte sommeroutfit skal se ud – glæd jer 🙂

 

Written by Christian Bo Nissen