Der er nok ikke mange danske mænd, der har hørt om mærket Massimo Dutti, hvilket i høj grad skyldes den manglende udbredelse i de danske herremode butikker. Det bør der laves om på, og derfor vil jeg da lige give jer en lille forsmag på de lækkerier der kommer fra det spanske mærke, men først en kort baggrund om mærket.

Massimo Dutti er som nævnt et spansk mærke som blev startet helt tilbage i 1985. Mærket er af en del af Inditex, og hvis det ikke siger dig noget, så ejer Inditex en lille tøjkæde ved navn Zara.

Inden du løber skrigende væk ved tanken om Zara’s til tider tvivlsomme kvalitet, så kan jeg afsløre, at kvaliteten er et godt hak over Zara’s produkter. Samtidig leverer de produkter der ikke er så fashion-forward (tøj der tager udgangspunkt i nutidens trends) som Zara.

Vi har altså at gøre med et mærke der leverer fornuftig kvalitet til ganske overkommelige priser (en skjorte står til 449-549,- kr.). Hvad der, i mine øjne, gør Massimo Dutti til et mærke der er værd at holde øje med er, at deres produkter generelt har et klassisk og stilrent look tilsat nogle super lækre detaljer hist og pist, hvilket overall giver nogle helt fantastiske produkter.

Men nok om selve mærket, lad os kigge på herlighederne – for billeder siger som bekendt mere end ord:

Fede overgangsjakker

Beige jakke fra Massimo Dutti

Mørkeblå overgangsjakke fra Massimo Dutti mænd

 

 

Skjorterne er helt fantastisk lækre

Denim skjorte fra Massimo Dutti

Lyseblå prikket skjorte fra Massimo Dutti

Massimo Dutti lyseblå ternet skjorte

Massimo Dutti Navyblå polkaprikket skjorte

Mattimo Dutti lyseblå prikket skjorte

skyblue skjorte fra Massimo Dutti

 

Blazere har de også styr på

Lækker lyseblå blazer fra Massimo Duti

Ternet blazer fra Massimo Dutti

 

Kender du til nogle super lækre mærker, som desværre ikke er særligt udbredt i Danmark?

 

Written by Christian Bo Nissen