For lidt tid siden kunne jeg endelig offentliggøre, at jeg har min egen stand på Mand&Co, som bliver skudt afsted i næste weekend, nærmere betegnet fredag d. 3/11 & lørdag d. 4/11. Jeg glæder mig helt sindssygt til denne messe og det bør du også gøre!

Det bliver nemlig et festfyrværkeri af lækkerier alt sammen skræddersyet til den moderne mand, hvor fokus er på alt det gode her i livet – set med mandens øjne. Du vil med andre ord bliver forkælet med alskens lækkerier og kvalitetsprodukter og vi snakker ikke de nyeste speltkerner eller yoga-aktiviteter. Vi snakker det ypperste indenfor bacon, kvalitetsalkohol, high-end bilmærker og meget mere – men selvfølgelig også de to fantastiske danske produkter, som I kan blive præsenteret for på min stand, nemlig Barons of Copenhagen og About Vintage.

Hvis de to brands ikke siger dig noget, så bør du lytte med her. Det er nemlig to danske brands, som brager der ud af og med god grund. De har det til fælles, at de fokuserer på god kvalitet, lækkert, stilrent design og skarpe priser. Hele tre ting på én gang, I know, men de leverer faktisk varen på alle tre parametre. Og fik jeg forresten sagt, at de begge er danske? Bedre bliver det vidst ikke!

Jeg vil kort beskrive de to brands, hvis produkter jeg vil præsentere på min stand og så vil jeg ellers hoppe videre til at fortælle dig, hvorfor du bør afsætte d. 3. & 4. november til Mand&Co. Til sidst i indlægget kan du også læse mere om, hvordan du kan komme med til Mand&Co helt gratis.

 

Barons of Copenhagen – den perfekte business-skjorte

barons of copenhagen

 

Barons of Copenhagen (fedt navn, ik?) er startet af de to herrer Kristian Rønsholdt og Joachim Baron Latocha med en ganske simpel mission for øje: at skabe den perfekte business-skjorte. Ikke nok med det, så holder de også prisen helt uimodståeligt lav – næsten mistænksom lav. Men bare rolig, jeg har tjekket op på d’herrer og de er the real deal! De

leverer fremragende skjorter i superb kvalitet, knivskarpt og stilrent design og så er prisen vitterligt den skarpeste, jeg har set på markedet! Jeg er kæmpe fan og jeg kan da allerede nu afsløre, at der kommer en længere artikel om de to herrer, konceptet bag og visionen for Barons of Copenhagen samt selvfølgelig en stak billeder af og ord om deres lækre produkter. Så hold du bare øje med bloggen.

Som sagt kan du opleve mig præsentere og fremvise de lækre produkter fra Barons of Copenhagen på Mand&Co d. 3. & 4. november.

 

About Vintage – Stilrene og tidsløse herreure

about vintage

 

About Vintage har lidt længere tid på bagen end Barons, men tankerne bag de to brands minder meget om hinanden. About Vintage hylder ligeledes det tidsløse design og er ikke bange for, at tilsætte deres designs små, diskrete og moderne detaljer. Jeg er helt forelsket i deres lækre ure, som på smukkeste vis forener det stilrene og simple design med små elegante detaljer og de formår ligesom Barons på forunderlig vis lige at holde priserne på et imponerende lavt niveau, kvalitet og design taget i betragtning.

Ligesom med Barons of Copenhagen kan jeg også allerede nu afsløre, at der kommer en længere artikel om About Vintage, tankerne bag brandet og deres produkter senere, så hold lige et skarpt øje på bloggen i den kommende tid.

Jeg glæder mig afsindigt meget til at kunne præsentere About Vintage og Barons of Copenhagen for jer til Mand&Co.

 

Mand&Co – Den perfekte messe for mænd

mandogco messe

 

For et stykke tid siden modtog jeg et opkald fra Messe C om, at de havde vilde planer om en messe kun med fokus på mænd. Det skulle ikke “bare” være en messe, hvor vi smækker lidt tilfældigt sammen og så kalder det for en mandemesse. Nej, filosofien bag er, at det skal være det bedste til mænd indenfor områderne fart & spænding, mode & personlig pleje, elektronik & gadgets, gourmet & spiritus, sport & fritid samt rejser & oplevelser.

For lige at understrege, at det altså ikke bare er hvem som helst, der er blevet inviteret inden for dørerne, så kan jeg lige name-droppe et par brands som Tesla, Audi og B&O. Blot for at nævne et par stykker.

Du får altså det bedste og mest lækre serveret for dig og der er udelukkende tænkt i, hvad os mænd finder interessant. Udover en masse fede stande vil der også være diverse oplæg, underholdning og selvfølgelig er der snegaranti kl. 20:59.

 

Vind billetter til Mand&Co

mand og co

 

Det bliver ganske enkelt et brag af et arrangement, hvor jeg selvfølgelig også håber, at du vil komme forbi min stand og hilse på. Det ville da bare være ski’e hyggeligt!
Jeg har faktisk lige haft en snak med Mand&Co., som var helt med på, at vi naturligvis skal have nogle MetroMand læsere sendt afsted til dette labre arrangement. Derfor kan jeg nu udlove 2 billetter til en heldig MetroMand læser! Det eneste du skal gøre er, at fortælle Mand&Co og jeg, hvem du gerne vil tage med til messen! Det gør du under opslaget til denne post, som du finder lige her: Deltag i konkurrencen nu!

Ses vi d. 3. & 4. november?
Written by Christian Bo Nissen