Lav din egen blog – nemt, hurtigt og billigt!

 

Har du en lille blogger gemt i dig? Måske tænker du på at lave din egen blog. Så er det faktisk bare med at komme igang, det er nemlig slet ikke så svært, som du måske tænker. Tro mig; når selv jeg kan finde ud af det, så kan du bestemt også.

Jeg har fået flere henvendelser om, hvordan man du kan lave din egen blog gratis. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville give mine input til, hvordan du får lavet din egen blog. Det er som nævnt oven for næsten for nemt, og så koster det faktisk ikke alverden.

 

 

Guide til at lave din egen blog

 

Trin 1: Find og køb dit eget domæne samt webhotel

Selvom det som sådan er muligt, at lave en blog gratis, så vil jeg til enhver tid anbefale dig, at du investerer i dit eget domæne. Det koster ikke mere end et symbolsk beløb på €8,75 i oprettelse. Dertil kommer, at du skal have hostet dit domæne et sted. Til begge services kan jeg varmt anbefale Unoeuro, som jeg selv har brugt lige siden, at jeg startede MetroMand. Det er tilsyneladende ikke kun mig, der er vild med deres service, de har også fremragende anmeldelser hos Trustpilot. Klik på linket før eller nedenstående logo, som vil føre dig direkte til deres hjemmeside.

Nem og billig webhosting

Her er mine personlige grunde til at anvende Unoeuro:[su_list icon=”icon: check-circle-o” icon_color=”#31bc09″]

  • Super billigt
  • Rigtig god og hurtig kundeservice
  • Nemt at søge på nye domæner
  • 1-click installation af WordPress
  • Ubegrænsede e-mails og traffik
[/su_list]

 

Det er sådan set ligegyldigt om du vil starte en modeblog, en madblog, fitnessblog eller noget helt fjerde. Det er præcis samme fremgangsmåde, du skal benytte dig af either way. Lad os tage et eksempel: Du vil gerne starte din egen madblog, og er igang med at finde på et domænenavn. Du indtaster blot det domænenavn, du ønsker øverst i venstre side:

Find domænenavn

 

Så fortæller siden dig, om domænet er frit eller ej. Såfremt det ikke er frit, giver den dig også forslag til alternative domæneendelser som f.eks. .eu, .nu eller .com. Hvis du vil have en dansksproget blog, så vil jeg anbefale dig, at vælge et .dk domæne. Således ser det ud, hvis du har fundet et ledigt domænenavn:

 

Lav din egen blog

 

Foodiefreak.dk er altså ledigt, og det sidste du mangler, er bare at bestille webhotellet (og dermed også domæne). Det koster, som du kan se, næsten ingenting. €1.25 om måneden + €15 i oprettelse – der tror jeg vidst, at vi alle sammen kan være med.

Unoeuro kører med forskellige prisniveauer, og jeg vil som udgangspunkt anbefale deres billigste niveau, bronze. Jeg har selv MetroMand igennem bronze-niveauet, og jeg har aldrig oplevet pladsproblemer eller andet.

 

Trin 2: Opret dig på wordpress

 

Det næste du skal gøre er, at oprette dig på wordpress.org – IKKE wordpress.com. Derefter benytter du 1-click funktionen på Unoeuro under dit kontrolpanel. Så sætter Unoeuro simpelthen wordpress op for dig på dit domæne. Nemt og hamrende simpelt!

 

 

Trin 3: Find og installer et lækkert wordpress design

Nu har du sådan set allerede fået lavet din egen blog, og det helt uden at skulle ud i alt muligt teknisk nørderi. Mega simpelt!

Næste skridt er så at finde et super lækker wordpress design, der vil passe til din blog og det univers, du gerne vil skabe. Her kan jeg varmt anbefale Themeforest, som har et imponerende udvalg af super lækre wordpress designs. De er knivskarpe og professionelt udførte, og du skal derfor ikke gøre andet, end at købe designet, og så uploade det på din hjemmeside.

 

Flotte WordPress blog designs

Som sagt har Themeforest rigtigt mange hamrende lækre wordpress designs. Deres kategorier spænder bredt: f.eks. blogs, ejendomsmæglere, eCommerce og teknologi. Der er med andre alle muligheder for, at få et professionelt hjemmesidedesign til en rigtig billig skilling. De fleste designs koster omkring $50, og det er altså peanuts for et hjemmesidedesign i høj, høj kvalitet.

 

Jeg har browset lidt igennem deres udvalg af blog designs, og giver dig her et lille udsnit af deres fantastiske udvalg:

 

Authentic

 

Flot wordpress blog design

WordPress Theme: Authentic Pris: $49

Find det lækre theme her

 

Pasikrata

Wordpress modeblog design

WordPress Theme: Pasikrata Pris: $49

Find det lækre wordpress design her

 

TheM

Wordpress modeblog theme

WordPress Theme: TheM Pris: $59

Find det fede wordpress design her

 

Noemi

Flot wordpress design til din blog

WordPress Theme: Noemi Pris: $49

Find det fede wordpress design her

 

Camille

Personlig wordpress blog design

WordPress Theme: Camille Pris: $59

Find det flotte wordpress design her

 

Ovenstående fem top professionelle wordpress design er blot et lille udvalg fra Themeforest. Når du har valgt det design, du synes bedst om, så skal du bare uploade det til din hjemmeside og wupti, du har hermed en top professionelt og super lækker personlig blog.

 

Hvis du har spørgsmål til at lave din egen blog, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg er altid glad for, at kunne hjælpe.

 

Held og lykke med din nye, personlige blog.