Mangler du et par stykker tøj eller to til at fuldende efterårs- og vintergarderoben, så har jeg fundet de bedste efterårstilbud fra Boozt.com. Derudover har jeg smidt et par gode tilbud ind som ekstra bonus, på lækkert herretøj der måske ikke decideret hører ind under efterårs- eller vinterkategorien, men grundet det tidløse og elegante design samt den høje kvalitet, vil de passe ind i enhver velklædt herres garderobe uafhængig af årstiden.

Mit fokus har – som altid – været på lækkert tøj udført i høj kvalitet og tilsat lækkert, stilfuldt design. Prisen er der også holdt skarpt øje på, så det ikke skal koste en bondegård, at tilføje garderoben lidt ekstra fedt tøj.

OBS: Du skal være hurtig på aftrækkeren hos Boozt, da de har det med at stoppe tilbuddene efter kort tid. Så slå til hurtigst muligt, hvis du vil udnytte de labre tilbud.

Skarpe tilbud på overgangs- og vinterjakker til mænd

 

Lækker quiltet navy blå herrejakke

Fed quiltet herrejakke i navyblå

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: Sat ned til 1124,25.-

Find den fede jakke her

 

Står du og mangler en lækker efterårsjakke, har vi her et skarpt tilbud fra Knowledge Cotton Apparel. Det quiltede design er super aktuelt for tiden, så hvis du gerne vil smide lidt moderigtigt herretøj ind i mixet, så går du ikke galt med denne model. Designeren har her anvendt et fedt mix af det moderne quiltede look og krydret det med det tidløse og stilrene design. Slet ikke så ring’ endda.

 

Elegant dobbeltradet vinterjakke fra Scotch & Soda

Navyblå vinterjakke til mænd fra Scotch & Soda

Mærke: Scotch & Soda Pris: Sat ned til 1424,25.-

Find den elegante jakke her

 

Mangler du istedet (eller måske også) en vinterjakke, er denne model fra Scotch & Soda et kig værd. I modsætning til den lettere modebevidst model ovenfor, får du her et klassisk design i klassisk vinterjakkemateriale: Uld (og polyester). En rigtig nydelig vinterjakke til mænd der ikke går af mode, og kan derfor anvendes i mange år frem i tiden, indtil du slider den helt i bund.

 

Nydelig mørkeblå vinterjakke til mænd

Nydelig navy vinterjakke til moderne mænd

Mærke: Scotch & Soda Pris: Sat ned til 1349,25.-

Find den nydelige vinterjakke her

 

Her har vi endnu et skarpt tilbud på en vinterjakke til mænd fra Scotch & Soda. Igen har designeren haft det tidløse look i tankerne og tilsat et par lækre detaljer igennem knapperne og de quiltede syninger omkring skulderne. Jakken er som foregående model også udført i lige dele uld og polyester.

 

Lækker mørkegrå vinterjakke til mænd

Lækker mørkegrå vinterjakke til mænd

Mærke: Filippa K Pris: Sat ned til 3040.-

Find den lækre vinterjakke her

 

Den sidste vinterjakke på tilbud i denne omgang kommer fra Filippa K. En rigtig elegant vinterjakke udført i stilsikkert, minimalistisk design og den altid lækre virgin uld, der sikrer, at huden kan ånde og samtidig holdes du varm.

 

Lækre herreblazere til vinteren 2015 på tilbud

 

Elegant ternet herreblazer fra Filippa K

Sort- og grå melangeternet herreblazer på tilbud 2015

Mærke: Filippa K Pris: Sat ned til 1620.-

Find den elegante herreblazer her

 

Man skulle tro, at jeg har en specialaftale med Filippa K, men det er nu ikke tilfældet, de laver bare en lækkert omgang herretøj i stilrent design. Denne herreblazer er et ganske fortrinligt eksempel på det stilrene og tidløse design fra mærket og så er den endda sat over 1.000kr ned – bedre bliver det vidst ikke.

 

Klassisk blå herreblazer på tilbud

Fed navy blå herreblazer på tilbud i uld

Mærke: Whyred Pris: Sat ned til 1725.-

Find den flotte herreblazer her

 

Står du lige og mangler en lækker og elegant marineblå blazer til garderoben, så er det da fjollet at købe den til fuld pris. Derfor bør du kigge en ekstra gang på denne lækre sag fra Whyred. Du får her en herreblazer i klassiske stilrene linjer, et tekstureret materiale der lige giver blazeren det ekstra pift, og derudover er blazeren udført i 100% uld – et fantastisk stof til efteråret og vinteren, der lader huden ånde og samtidig holder dig varm.

 

Et stk. lækker sweater til mænd på udsalg

 

Den klassiske navy blå v-neck sweater til efteråret og vinteren

Lækker mørkeblå Tiger of Sweden sweater 2015

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 600.-

Find den klassiske sweater her

 

Her har vi en af de ekviperinger, jeg også kunne finde på at købe til et sommerudsalg. Vent, sommerudsalg? Yes, den er god nok. Grunden til dette er sådan set ganske enkel; en marineblå sweater bør – i mine øjne – indgå i enhver velklædt herres garderobe og vil kunne anvendes i så mange år materialet tillader det; det tidløse design går nemlig aldrig af mode! Så mangler du derfor sådan en sag eller lignende essentielt herretøj, så er det med at holde øje med udsalgene, og slå til når de er der – uanset om det f.eks. er under et sommerudsalg.

Nu passer ovenstående, nydelige sweater ganske vidst fremrangende til årstiden, så har du endnu ikke sådan en, så er det med at slå til imens det gode tilbud kører endnu. Fik jeg i øvrigt nævnt at denne model er udført i 100% lækker og blød merino uld? Du skal dog skynde dig, da der er få på lager i de fleste størrelser.

 

Et par lækre herrestøvler til vinteren 2015 på tilbud

 

Elegante mørkebrune vinterstøvler fra Royal Republiq

Lækre mørkebrune læderstøvler til mænd på tilbud

Mærke: Royal Republiq Pris: Sat ned til 879.-

Find de lækre herrestøvler her

 

Vi skal naturligvis også have et skarpt tilbud på et par herrestøvler, og det kommer her fra Royal Republiq. Du får her et par super lækre herrestøvler i stilrent snit og udført i 100% læder. Et par støvler der vil klæde enhver herre og samtidig holder den fødderne varme takket været den solide gummisål i bunden. Har du brug for lidt yderligere inspiration til efteråret og vinterens fodtøj, så kig forbi min seneste artikel: Fede støvler – det perfekte fodtøj til efteråret og vinteren.

 

Lækre accessories til mænd – på tilbud

Nydeligt halstørklæde til billige penge

Lækkert flerfarvet mørkeblåt og rødt halstørklæde til mænd på tilbud

 

Mærke: Lyle & Scott Pris: Sat ned til 261,75.-

Find de lækre halstørklæde her

 

Det er jo efterår og snart vinter, så de koldere dage, eftermiddage og aftener er desværre over os. Derfor er det en ret god – hvis ikke nødvendig – idé at have et tørklæde eller to i garderoben. Jeg har her fundet et rigtigt godt tilbud på et nydeligt halstørklæde udført i 100% uld. Det bliver svært at finde et lækkert halstørklæde i fornuftig kvalitet til billigere penge.

 

Lækker kortholder i læder fra Tiger of Sweden

Fed kortholder til mænd i læder fra Tiger of Sweden

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 280.-

Find den fede kortholder her

 

Står du lige også mangler en pung eller kortholde til at holde styr på alle dine platinum kreditkort, så har jeg her et sikkert bud. En rigtig nydelig kortholder fra Tiger of Sweden udført i mørkebrunt kvalitetslæder tilsat et afdæmpet logotryk. Så kan en kortholder vidst ikke se bedre ud! Nap den før din nabo.

 

T0 stærke tilbud på fede slips

 

Det klassiske navy blå og stribede slips

Klassisk navy blåt og hvidstribet slips på tilbud

Mærke: Gant Rugger Pris: Sat ned til 450.-

Find det lækre slips her

 

Én ting en velklædt herres garderobe næppe kan få for meget af er lækre slips. Et af de mere klassiske slips har vi her fra Gant Rugger med den navy blå grundfarve krydret med en håndfuld elegante, hvide striber. Hvis du ikke allerede har et slips i denne variant, er der altså her et super tilbud. Slipset er udført i en god blanding af uld og bomuld og passer derfor glimrende til efterårs- og vintersæsonen.

 

Slipset der skiller sig ud – på den fede måde

Flerfarvet blåt slips på tilbud

Mærke: Gant Rugger Pris: Sat ned til 450.-

Find det fede slips her

 

Er garderoben fyldt godt op af de klassiske slips, og mangler du et slips eller to der skiller sig ud, så har vi her et stensikkert bud – igen fra Gant. Den vævede struktur i slipset og anvendelsen af flerfarvet mønster gør dette slips helt unikt – og det vil der blive lagt mærke til! På trods af slipsets anderledes look, så er det alligevel udført i et stilrent design, hvilket øger alsidigheden i slipset og samtidig kan det anvendes langt ud i fremtiden.

 

Et klassisk sort bælte på udsalg

Klassisk sort bælte til mænd fra Tiger of Sweden på tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 360.-

Find det fede slips her

 

Sidste tilbud i denne omgang kommer her fra Tiger of Sweden og er et klassisk sort herrebælte. Står du derfor og mangler et sort bælte til garderoben, har du altså her et stensikkert bud, som oven i købet er på udsalg.

 

Det var alt for denne omgang, håber du fandt nogle af tilbudende (måske dem alle?) anvendelige, og får opgraderet garderoben til efteråret og vinterens koldere vejr.

 

Written by Christian Bo Nissen