Så er der glædeligt nyt! Mit absolute yndlingssite for herretøj- og sko Care of Carl har netop annonceret, at de afholder udsalg med 20% på udvalgte varer. Det gør de grundet den nuværende situation og det er altså bestemt IKKE noget, de ellers gør sig frygteligt meget i. Det er med andre ord en helt speciel situation, der her er blevet præsenteret for os, der elsker god stil, solid kvalitet og samtidig skarpe priser!

Jeg har derfor været inde og snuse lidt rundt i deres udsalg og fundet de absolut lækreste ekviperinger, som er sat ned helt eksklusivt lige nu. 

Se med her:

Et par sprøde off white sneakers

Mærke: Zespà Pris: Sat ned til 1599.-
Find de sprøde sneakers her

Vi starter med fodtøjet og et par bragende flotte off white sneakers fra franske Zespà. Det her er en smuk, smuk blanding af det enkle, stilrene design og solide materialer. En glimrende forårs- og sommersneaker til den stilsikre herre.

Lækre hvide sneakers

Mærke: PS Paul Smith Pris: Sat ned til 1199.-
Find de hvide sneakers her

PS Paul Smith vil også være med og kommer her med deres bud på en lækker hvid sneaker til foråret og sommeren. Det enkle og stilrene design præger ligeledes denne model, hvor de ikoniske Paul Smith farver pryder siderne. Ganske, ganske nydeligt!

Sporty mørkegrønne sneakers

Mærke: Swims Pris: Sat ned til 799.-
Find de sprøde grønne sneakers her

Såfremt ovenstående model virker bekendt, så er du ikke helt nem at narre. Den har nemlig været featured i Ugens Outfit for uge 13. Så hop da lige forbi outfittet og bliv inspireret til, hvordan de skal spille sammen med resten af dit outfit.

Elegante driving shoes

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat ned til 1039.-
Find de elegante sko her

I den elegante og nydelige afdeling for sko, har vi et par driving shoes med. Det er i mine en fantastisk flot sko, som oser stil, elegance og overskud! Denne mørkebrune model fra Polo Ralph Lauren sidder tilmed lige i skabet! KØB!

Flotte mørkebrune sejlersko

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat ned til 959.-
Find de flotte sejlersko her

Vi napper lige et par sko mere og disse kommer sørme også fra Polo Ralph Lauren – og tilmed i samme lækre mørkebrune nuance. Det er de klassiske sejlersko, vi kigger på her og jeg er stor fan og fortaler for dem! De passer særligt godt til sommeren og gør sig smukt sammen med et par let opsmøgede chinos eller shorts.

Lækker mørkebrun hørblazer

Mærke: Morris Heritage Pris: Sat ned til 3039.-
Find den lækre blazer her

Vi hopper over i blazerne med dette pragteksemplar af en blazer. Den kommer fra et af mine absolutte yndlingsmærker, Morris Heritage. De er altid garant for fantastisk flotte og tidløse ekviperinger i høj, høj kvalitet.

Denne model er udført i hør, så du snildt kan anvende den om sommeren og ja, faktisk hele året rundt, hvis du har en tendens til hurtigt at få det for mig.

Bragende flot grøn blazer

Mærke: Oscar Jacobson Pris: Sat ned til 2559.-
Find den lækre blazer her

Vi napper lige en hørblazer mere og denne kommer fra endnu et af mine yndlingsmærker, nemlig svenske Oscar Jacobson. Det er nordisk minimalisme og sans for det tidløse design samt den altid solide kvalitet, der får mig til altid at forelske mig i deres produkter. Denne blazer er ingen undtagelse og så har de samtidig ramt en skide fed grøn nuance her.

Hvis jeg kun måtte købe én ting her på listen, så var det denne blazer!

Nydelig navy blazer

Mærke: L.B.M. 1911 Pris: Sat ned til 2639.-
Find den lækre blazer her

Sidste blazer på listen er denne flotte sag fra italienske L.B.M. 1911 i en smuk navy nuance. Den er konstrueret i kraftig bomuldstwill og er uforet, hvilket giver den et helt genialt naturligt fald. Den draperer flot, som man også ville sige i de finere kroge.

Fed mørkegrøn overgangsjakke

Mærke: Herno Pris: Sat ned til 3839.-
Find overgangsjakken her

Vi hopper fra blazeren videre over i jakkerne og starter ud med denne super fede mørkegrønne overgangsjakke fra Herno. Kraftigt inspireret af det militære design – hvilket bestemt ikke er nogen ulempe. Perfekt til fritiden og til foråret (og efteråret).

Den sprøde beige frakke

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 2239.-
Find frakken her

Vi hopper videre i teksten og falder over denne skønhed. En sindsygt flot, elegant og stilren beige frakke fra ikoniske Tiger of Sweden. Sådan en frakke står højt på min ønskeseddel og jeg er lige nu i en indre kamp om hvad på listen jeg skal vælge og hvad der må vente (pengetanken er ikke uudtømmelig, desværre). Skal/skal ikke?

Fed quiltet jakke på udsalg

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: Sat ned til 1439.-
Find den quiltede jakke her

Sidste jakke på menuen i denne omgang er denne fede quiltede sag fra Barbour Lifestyle. Den er navy, den er klassisk i designet og så er jeg selv på min model nummer to af denne type – jeg fik simpelthen slidt den første op og fik straks købt mig en til. Jeg elsker den og jeg er sikker på, at du også vil elske din!

Et par sprøde solbriller

Mærke: Tom Ford Pris: Sat ned til 1919.-
Find de sprøde solbriller her

Solen begynder så småt at dominere igen og det betyder – heldigvis – at vi skal til at hive solbrillerne frem igen. Det har jeg allerede gjort med stor fornøjelse. For jeg har nemlig et par lækre, lækre solbriller, som jeg med glæde hiver frem sæson efter sæson. Sådan et par burde du også have – mindst et par! Ovenstående kunne være dine næste klassiske og tidløse solbriller – og så er de endda sat ned lige nu. Perfekt!

Lækre Gucci solbriller på tilbud

Mærke: Gucci Pris: Sat ned til 1919.-
Find de lækre solbriller her

Vi napper lige et par solbriller mere til at runde af på. De kommer fra ikoniske Gucci og er et par super fede, simple og alligevel med et hint af flashy over sig. Det er med andre ord et par solbriller for dig, der nyder det enkle og simplistiske, men samtidig også gerne vil skille dig en smule ud på detaljerne. Her er disse solbriller helt geniale!

Written by Christian Bo Nissen