Vi fortsætter med at udvide garderoben med lækkert tøj på udsalg. De sidste par dage har handlet om fede blazere og lækre vinterjakker på tilbud, og i dag er fokusset sat på en god stak lækre pullovers og striktrøjer på tilbud. En lækker pullover eller to er et absolut must-have til din vintergarderobe. Den holder dig varm og samtidig sikrer den dit outfit et ekstra, nydeligt lag tøj at spille på. Nettet er blevet scannet igennem efter gode tilbud på pullovers og striktrøjer i lækkert design og af høj kvalitet. Det har resulteret i disse lækre fund:

 

 

Den lækre klassiske lysegrå pullover på udsalg

Fed lys pullover fra Polo Ralph Lauren tilbud

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat ned til 749.-

Find den lækre pullover her

 

Første stop er en klassisk lækker lysegrå pullover fra Polo Ralph Lauren med v-neck udskæring. En perfekt tilføjelse til garderoben, hvis du altså ikke allerede ejer sådan en sag.

 

Fed bordeaux pullover fra Polo Ralph Lauren

Fed bordeaux pullover tilbud 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat ned til 749.-

Find den fede pullover her

 

Vi napper lige en pullover til fra Polo Ralph Lauren, ja faktisk er det præcist samme design som ovenstående – bare i bordeaux denne gang. Den er i øvrigt også på udsalg i en masse andre nuancer, så har du en lysegrå og en bordeaux model i garderoben, er der stadig masser af muligheder for at bygge på.

 

Elegant mørkebrun pullover fra Polo Ralph Lauren

Fed brun strik pullover herre udsalg 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat ned til 879.-

Find den elegante pullover her

 

Polo Ralph Lauren står også for tredje skud på listen, og er denne gang en anden model i rent slimfit cut. Den valgte version kommer her i en nydelig mørkebrun nuance, men som den anden model er der flere forskellige farver at vælge i mellem. Find den der mangler til netop din garderobe, og bliv glad for det gode køb i mange år frem.

 

Laber blå striktrøje fra Tommy Hilfiger

Fed blaa striktroeje paa udsalg 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat ned til 519,75.-

Find den labre striktrøje her

 

Vi hopper over i de lidt mere uformelle modeller med denne labre sag fra Tommy Hilfiger. Nydelig blå nuance tilsat et simpelt men elegant design, og vi har en striktrøje du med garanti vil blive glad for!

 

 

Nydelig strikpullover fra Hugo Boss

Laekker strikpullover fra Hugo Boss paa tilbud 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat ned til 879.-

Find den nydelige pullover her

 

Her har vi en super flot sag fra Hugo Boss udført i en perfekt mørkeblå nuance, og hvor striktrøjens mønsteret danner rammen for det nydelige design. Lækkert!

 

Lækker mørkeblå træningstrøje på udsalg

Fed moerkeblaa traeningstroeje maend tilbud 2016

Mærke: Lacoste Pris: Sat ned til 799.-

Find den fede træningstrøje her

 

Sidste skud på listen og samtidig den absolut mest uformelle ekviperinger kommer fra Lacoste, og er en fantastisk lækker træningstrøje i mørkeblå nuancer krydret med et par hvide detaljer. Simpel, elegant og lækker!

 

Written by Christian Bo Nissen