Januarudsalget kører stadig på fuldt tryk, og der er masser af super lækre tilbud derude. Som altid har vi dog de tre kardinalpunkter for god stil i tankerne; høj kvalitet, lækkert design og god pasform. God stil handler nemlig om kvalitet, ikke kvantitet!

Andre lækkerier på tilbud netop nu: 

Fede brune herresko –  Lækre pullovers – Fede vinterjakker – Fede blazere

Jeg har kigget lidt rundt og fundet, at der faktisk også er en masse fede jakkesæt på tilbud. Og hvis der er noget, vi alle kan bruge i garderoben, så er det et lækkert udvalg jakkesæt. Hvis du har et fint udvalg af jakkesæt, så er du et stort skridt nærmere den perfekte garderobe. Næste skridt er selvfølgelig at have de rette sko til jakkesættet, og du kan også finde et solidt udvalg af fede brune herresko på udsalg netop nu. Mangler du et enkelt jakkesæt eller to, er der ikke noget mere oplagt, end at købe dem, når de nu er sat ned til en billig(ere) skilling. Her har du mit bud på en god håndfuld lækre jakkesæt på udsalg:

Det lækre grå jakkesæt fra Polo Ralph Lauren

Fedt graat jakkesaet paa tilbud fra Polo Ralph Lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: sat ned til 4715.-

Find det lækre jakkesæt her

Vi starter ud med et fantastisk lækkert gråt jakkesæt fra Polo Ralph Lauren. Materialet er uld og i meleret mønster, der giver jakkesættet et fantastisk elegant udtryk. Samtidig er der kælet lidt ekstra for detaljerne omkring de lysebrune knapper, der fuldender jakkesættets elegante udtryk. Du vil med garanti elske dette jakkesæt!

Alternativet fra Calvin Klein – gråt jakkesæt på udsalg

Fedt lysegraat jakkesaet fra Calvin Klein paa udsalg

Mærke: Calvin Klein Pris: sat ned til 2395.-

Find det lækre jakkesæt her

Calvin Klein kommer her med deres alternativ til Polo Ralph Lauren modellen. Jakkesættet er ligeledes udført i meleret uld, og har et lidt mere klassisk snit, hvor Ralph Lauren modellen er udført i det mere moderne slim fit cut. Her får du et klassisk, elegant gråt jakkesæt i høj kvalitet, god pasform og lækkert design.

Det lækre navy jakkesæt fra Hugo Boss

fedt moerkeblaat jakkesaet paa udsalg 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: sat ned til 2725.-

Find det lækre jakkesæt her

Sammen med den grå nuance er den mørkeblå (eller navy om man vil) de to absolut vigtigste jakkesæt, du bør have i din garderobe. Har du disse to hængende, kan du næsten klare dig til alle lejligheder. Hugo Boss kommer her med et fremragende bud på et lækkert navy jakkesæt – og så er det sat 30% ned. Et nydeligt jakkesæt udført i 100% uld, som du vil kunne bruge indtil det er slidt op (hvilket ikke behøver ske, såfremt du ikke anvender det hver dag). Et køb du uden tvivl vil værdsætte i mange år frem.

Fedt mørkerødt jakkesæt på udsalg

Laekkert moerkeroedt jakkesaet paa tilbud 2016

Mærke: Tiger of Sweden Pris: sat ned til 2795.-

Find det lækre jakkesæt her

Er du på udkig efter at udvide garderoben til at indeholde mere end basisnuancerne, så er dette mørkerøde jakkesæt fra Tiger of Sweden et stærkt bud. De har simpelthen ramt den mørkerøde nuance helt perfekt. Nogle gange er de ekviperinger, man er aller mest glad for, dem der skiller sig en smule ud fra basisgarderoben. Denne fantastisk lækre model er et rigtigt godt bud på sådan en ekvipering. You can thank me later!

Den klassiske og elegante sorte smoking

Fed sort smoking paa udsalg 2016

Mærke: Mauro Grifoni Pris: sat ned til 4075.-

Find den lækre smoking her

Det sidste skud i denne omgang hører ligeledes til i udvid-sortimentet-kategorien. Vi har her en yderst elegant og nydelig sort smoking fra italienske Mauro Grifoni. Den er – på trods af nedskæringen i prisen – den dyreste model på listen, men du får til gengæld også masser af kvalitet og udsøgt design med denne smoking. Klassisk italiensk snit tilført høj kvalitet er en sikker formel for et fantastisk outfit, og det er lige præcis dét, du får her.

Andre lækkerier på tilbud netop nu

Fede brune herresko på tilbud

Lækre pullovers på tilbud

Fede vinterjakker på tilbud

Fede blazere på tilbud

Written by Christian Bo Nissen