lækre læderhandsker til mænd

 

Efter en gåtur i går aftes i det mildest talt friske danske efterårs/vintervejr, måtte jeg sande, at et par handsker skulle der til op til vinteren 2017/2018. Jeg har derfor været en tur på nettet og fundet et god stak lækre handsker til mænd, der alle som én vil klæde enhver velklædt herre og dennes garderobe. Handskerne du finder her på listen, har alle det fællestræk, at de er præget af nydeligt og elegant kvalitetslæder. Den slags koster lidt mere end et par strikkede stofhandsker fra fra Thinsulate, men til gengæld får du et par handsker der både holde fingrene varme i vinterkulden og vil komplimentere resten af dit outfit. Det er med andre ord en lille investering til garderoben, du vil elske mange år frem i tiden.

Således ser listen ud med lækre læderhandsker til mænd:

Lækre læderhandsker til mænd

De klassiske sorte læderhandsker til mænd

lækre sorte læderhandsker til mænd

Mærke: Belstaff Pris: 1295.-

Find de lækre handsker her

 

Vi starter ud med et par lækre sorte læderhandsker til mænd. Det her er min favorit på markedet, når vi snakker om klassiske læderhandsker til mænd. Modellen her er Belstaffs bud på den simple og elegante læderhandske du aldrig vil blive træt af. Granted, det svømmer ikke med detaljer, men det er naturligvis også meningen. Et super enkelt, elegant og tidsløst design. Udover det tidsløse design, så er modellen her også udstyret med lidt lækker uld i forringen, hvilket aldrig er helt af vejen, når vinteren nu banker på døren. Den findes i øvrigt også i to andre nuancer, nemlig mørkebrun og cognac som I selvfølgelig ikke skal snydes for:

 

Lækre mørkebrune læderhandsker til mænd

mørkebrune læderhandsker til mænd

Mærke: Belstaff Pris: 1295.-

Find de lækre handsker her

 

Lækre cognac læderhandsker til mænd

lækre cognac læderhandsker til mænd

Mærke: Belstaff Pris: 1295.-

Find de lækre handsker her

 

Mørkebrune læderhandsker fra Polo Ralph Lauren

mørkebrune læderhandsker til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 999.-

Find de lækre handsker her

 

Var ovenstående model fra Belstaff noget, men prisen måske en anelse for pebret, så har jeg fundet denne ditto nydelige model fra Polo Ralph Lauren. Designet minder meget om hinanden og Polo Ralph Lauren er jo altid garant for ganske fortrinlig kvalitet. Du skal dog være opmærksom på, at inderforet i uld fra foregående model er erstattet med polyester.

 

Mørkebrune Armani læderhandsker

mørkebrune armani læderhandsker

Mærke: Armani Collezione Pris: 1295.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

Er du typen, som primært går i jakkesæt og/eller blazere samt finere sko til dagligt, så vil du med garanti finde ovenstående mørkebrune Armani læderhandsker fristende. De frister i hvert fald mig voldsomt meget! Du får det klassiske stilrene design fra Armani krydret med en omgang rigtig lækker og blød læder. Fornemt! Modellen her findes også som et par sorte Armani læderhandsker og dem får du lige her:

 

Sorte Armani læderhandsker

sorte armani læderhandsker

Mærke: Armani Collezione Pris: 1295.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

Sorte Tiger of Sweden læderhandsker

sorte tiger of sweden læderhandsker

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 799.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

Hvis Armani måske ikke lige er dig, men du omvendt gerne vil have et kendt mærke, til at pryde dine hænder om vinteren, så har jeg fundet disse stilrene og elegante sorte Tiger of Sweden læderhandsker til dig. Jeg har selv et lignende par fra selv samme mærke dog i mørkebrune. En sådan udgave findes naturligvis også fra Tiger of Sweden og dem finder du nedenunder. Disse er fremhævet her i artiklen da 799.- for et par sorte eller mørkebrune Tiger of Sweden læderhandsker altså er en rigtig, rigtig skarp pris. Nu til de mørkebrune af slagsen:

 

Mørkebrune Tiger of Sweden læderhandsker

mørkebrune tiger of sweden læderhandsker

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 799.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

 

Elegante sorte læderhandsker med mønster

Mærke: Lagerfeld Pris: 1135.-

Find de lækre sorte læderhandsker her

 

Er du typen, der gerne vil have lidt ekstra detaljer ved dine ekviperinger? Så skal vi naturligvis også have det, når vi snakker om læderhandsker til mænd. Derfor har jeg fundet disse elegante sorte læderhandsker til mænd med mønster i læderet. Udover det elegante mønster, der pryder oversiden af læderhandskerne her, så er der også lidt små, lækre detaljer ved lukkemekanismen og det sølvfarvede logo i bunden.

 

 

 

 

Nydelige mørkebrune læderhandsker med indbygget kashmir

Fede mørkebrune læderhandsker til mænd

Mærke: Roeckl Pris: 799.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

Nu bliver det rigtigt interessant. Her har vi et par fantastisk nydelige herrehandsker udført i 100% læder udenpå og en lækker blanding af kashmir og uld inden i for maksimal komfort og varme. De lækre materialer bliver suppleret af et elegant design, hvor detaljerne er placeret omkring den dobbelte lukkemekanisme. Et knivskarpt design krydret med høj kvalitet og varme i fingrene – alt sammen til en yderst overkommelig pris. Smukkere bliver det vidst ikke!

 

Billige sorte læderhandsker til mænd

billige sorte læderhandsker mænd

Mærke: Roeckl Pris: 499.-

Find de billige sorte læderhandsker her

 

Såfremt du er på udkig efter et par billige sorte læderhandsker til mænd, men helst ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, så har jeg hermed fundet og serveret de perfekte handsker til dig. Til lige under 500 kroner findes det ikke meget billigere, når vi både vil have lækkert design og solid kvalitet. Du får begge dele her fra Roeckl og så har designeren endda været så gavmild, at smide et lækkert lille logo på, som på elegant vis bryder det ellers minimalistiske look. En smuk læderhandske til en rigtig, rigtig skarp pris. Du kan i øvrigt også erhverve dig denne model i en nydelig mørkebrun nuance:

 

Billige mørkebrune læderhandsker til mænd

billige mørkebrune læderhandsker mænd

Mærke: Roeckl Pris: 499.-

Find de billige mørkebrune læderhandsker her

 

Sorte handsker i blødt læder

sorte handsker i blødt læder

Mærke: Club Monaco Pris: 799.-

Find de sorte handsker i blødt læder her

 

Sidste model på listen kommer fra Club Monaco og er et par nydelige sorte læderhandsker i blødt læder. Det bløde og lettere nubrede læder kan altså et eller andet og giver nærmest et par spritnye læderhandsker et vintage look fra starten. Det er slet ikke dumt og hvis det lokker hos dig frem for de andre modeller her i artiklen, jamen så bør du så afgjort overveje ovenstående model – den er nemlig sat til en ret skarp pris. Denne model findes også i en flot cognac nuance, som du finder lige her:

 

Cognac handsker i blødt læder

cognac handsker i blødt læder

Mærke: Club Monaco Pris: 799.-

Find de sorte handsker i blødt læder her

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen