Efter en gåtur i går aftes i det mildest talt friske danske efterårs/vintervejr, måtte jeg sande, at et par handsker skulle der til op til vinteren 2018/2019. Sammen med en fed vinterjakke og et lækkert halstørklæde udgør handskerne den hellige trekløver, når vi snakker om tidløs og elegant ekvipering til mænd i efterårs- og vintersæsonerne.

Jeg har derfor været en tur på nettet og fundet et god stak lækre handsker til mænd, der alle som én vil klæde enhver velklædt herre og dennes garderobe.

Handskerne du finder her på listen, har alle det fællestræk, at de er præget af nydeligt og elegant kvalitetslæder. Den slags koster lidt mere end et par strikkede stofhandsker fra fra Thinsulate, men til gengæld får du et par handsker der både holde fingrene varme i vinterkulden og vil komplimentere resten af dit outfit. Det er med andre ord en lille investering til garderoben, du vil elske mange år frem i tiden.

Således ser listen ud med lækre læderhandsker til mænd:

Lækre læderhandsker til mænd

De klassiske sorte læderhandsker til mænd

lækre sorte læderhandsker til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 500.-

Find de lækre handsker her

 

Vi starter ud med et par lækre sorte læderhandsker til mænd. Tjek lige den pris der – det fås altså ikke skarpere!

Det her er en af mine favoritte på markedet, når vi snakker om klassiske læderhandsker til mænd. Modellen her er J. Lindeberg’s bud på den simple og elegante læderhandske du aldrig vil blive træt af. Granted, det svømmer ikke med detaljer, men det er naturligvis også meningen. Et super enkelt, elegant og tidsløst design.

Udover det tidsløse design, så er modellen her også udstyret med lidt lækker uld i forringen, hvilket aldrig er helt af vejen, når vinteren nu banker på døren. Den findes i øvrigt også i to andre nuancer, nemlig mørkebrun og cognac som I selvfølgelig ikke skal snydes for:

 

Lækre mørkebrune læderhandsker til mænd

mørkebrune læderhandsker til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 500.-

Find den lækre model her

 

Lækre cognac læderhandsker til mænd

lækre cognac læderhandsker til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 500.-

Find den lækre model her

 

Fede sorte handsker i læder

fede sorte handsker mænd

Mærke: Hestra Pris: 799.-

Find den fede model her

 

Var ovenstående model fra J. Lindeberg noget, men der mangler bare en smule detaljer, så har jeg fundet ovenstående model fra Hestra. Hestra er et Svensk hanskemærke, som har produceret de lækreste og fineste handsker siden 1930’erne og du får her fantastisk kvalitet og udsøgt design i en skøn blanding. Samtidig er prisen virkelig skarp og du skal købe Hestra, hvis du går op i kvalitet og design og ikke altid gider standardmærkerne som Tiger of Sweden, Hugo Boss og alle de andre.

Designet minder meget om modellen fra J. Lindeberg, hvor eneste større forskel er den elegante lukkemekanisme. Den er udført i lammenappa og foret er italiensk uld – smukt, ikke?

Ligesom J. Lindeberg modellen findes denne også i tre lækre nuancer og nedenfor finder du den mørkebrune og cognac nuancen, som også får en kæmpe anbefaling her fra:

 

Fede mørkebrune handsker i læder

fede mørkebrune handsker mænd

Mærke: Hestra Pris: 799.-

Find den fede model her

 

Fede cognac handsker i læder

fede cognac handsker mænd

Mærke: Hestra Pris: 799.-

Find den fede model her

 

Sorte Tiger of Sweden læderhandsker

sorte tiger of sweden handsker

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 799.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

Er du på udkig efter et klassisk designermærke, til at pryde dine hænder om vinteren, så har jeg fundet disse stilrene og elegante sorte Tiger of Sweden læderhandsker til dig. Jeg har selv et lignende par fra selv samme mærke dog i mørkebrune. En sådan udgave findes naturligvis også fra Tiger of Sweden og dem finder du nedenunder. Disse er fremhævet her i artiklen da 799.- for et par sorte eller mørkebrune Tiger of Sweden læderhandsker altså er en rigtig, rigtig skarp pris. Nu til de mørkebrune af slagsen:

 

Mørkebrune Tiger of Sweden læderhandsker

mørkebrune tiger of sweden læderhandsker

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 799.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

Elegante sorte læderhandsker med mønster

sorte læderhandsker med mønster

Mærke: Matinique Pris: 599.-

Find den lækre model med mønster her

 

Er du typen, der gerne vil have lidt ekstra detaljer ved dine ekviperinger? Så skal vi naturligvis også have det, når vi snakker om læderhandsker til mænd. Derfor har jeg fundet disse elegante sorte læderhandsker til mænd med mønster i læderet. Udover det elegante mønster, der pryder oversiden af læderhandskerne her, så er der også lidt små, lækre detaljer ved lukkemekanismen og det sølvfarvede logo.

 

Nydelige mørkebrune læderhandsker med indbygget kashmir

lækre handsker med kashmir

Mærke: Hestra Pris: 2399.-

Find de nydelige læderhandsker her

 

Nu bliver det rigtigt interessant. Her har vi et par fantastisk nydelige håndsyede herrehandsker udført i 100% carpinchoskind udenpå og strikket italiensk cashmere inden i for maksimal komfort og varme. De lækre materialer bliver suppleret af et elegant design, hvor detaljerne er overladt til det fine skinds tekstur. Et knivskarpt design krydret med høj kvalitet og varme i fingrene. Handsken er udført i de absolut bedste materialer tilgængeligt og håndsyet hvilket naturligvis også afspejles i prisen. Dette er handskerne du køber til dig selv, hvis du virkelig vil forkæle dig selv. Jeg vil garantere dig, at du vil elske dig selv for dette køb, hver eneste gang du tager dem på. Smukkere bliver det vidst ikke!

 

Billige sorte læderhandsker til mænd

billige sorte læderhandsker mænd

Mærke: Bruun & Stengade Pris: 300.-

Find de billige sorte læderhandsker her

 

Såfremt du er på udkig efter et par billige sorte læderhandsker til mænd, men helst ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, så har jeg hermed fundet og serveret de perfekte handsker til dig. Til 300 kroner lige ud findes det ikke meget billigere, når vi både vil have lækkert design og solid kvalitet. Du får begge dele her fra Bruun & Stengade i en smuk læderhandske til en rigtig, rigtig skarp pris. Du kan i øvrigt også erhverve dig denne model i en nydelig mørkebrun nuance:

 

Billige mørkebrune læderhandsker til mænd

billige mørkebrune læderhandsker mænd

Mærke: Bruun & Stengade Pris: 300.-

Find de billige mørkebrune læderhandsker her

 

Elegante lysebrune læderhandsker med striber

lækre lysebrune læderhandsker med striber

Mærke: Morris Pris: 599.-

Find den elegante model her

 

Hvis du er på udkig efter et par læderhandsker, som skiller sig ud fra mængden på en yderst elegant måde, så har jeg fundet den helt rigtige model til dig her. Jeg er vild med den tydelige inspiration hentet fra den klassiske engelsk mode og der er samtidig toner af et klassisk sildebensparket mønster. En virkelig flot og elegant handske, som samtidig er vanvittig skarp på prisen. Denne model findes også i en mindst lige så flot og elegant grå nuance, som du får lige her:

 

Elegante grå læderhandsker med striber

grå læderhandsker med striber

Mærke: Morris Pris: 599.-

Find den elegante model her

 

Nydelige mørkebrune læderhandsker med uldforing

mørkebrune læderhandsker med uldfor

Mærke: J. Lindeberg Pris: 700.-

Find den nydelige model her

 

J. Lindeberg kommer her med sit bud på en læderhandske, hvor vi ikke kun anvender læderet uden på som designelement. De har nemlig gjort den yderste del af uldforet synligt i bunden, hvilket på elegant og diskret vis bryder det mørkebrune læders dominans. Jeg er vild med det og samtidig giver det en ekstra beskyttelse mod de køligere vinde, som gerne ser sit snit til at komme ind under handsken. Modellen her findes også i en skarp sort nuance, som du får lige her:

 

Nydelige sorte læderhandsker med uldforing

sorte læderhandsker med uldfor

Mærke: J. Lindeberg Pris: 700.-

Find den nydelige model her

 

Flotte handsker i lammeskind til mænd

lækre handsker i lammeskind

Mærke: Hestra Pris: 1299.-

Find den nydelige model her

 

Se lige dette pragteksemplar af et par handsker til mænd i lammeskind. De er – udover at være udført i det fantastisk lækre materiale – håndsyede. Det er lettere forbløffende set med mine briller, at man kan få et par elegante lammeskindshandsker, som er håndsyede til ovenstående pris. Det er altså lidt af et røverkøb, hvis du spørger mig. Det er samtidig en statement til omverdenen om, at du anerkender god stil, høj kvalitet og godt håndværk.

 

Sorte Hugo Boss læderhandsker

sorte hugo boss læderhandsker

Mærke: Hugo Boss Pris: 599.-

Find modellen fra Hugo Boss her

 

Vi kan naturligvis ikke have en artikel om kvalitetsvarer, uden ikke også at have et par Hugo Boss læderhandsker med. Jeg har fundet denne nydelige model kaldet Hainz Leather Gloves og den er udført i den klassiske, stilrene design fra Hugo Boss. Den er udstyret med uldforing, så du kan holde varmen og så står den til en super skarp pris. Modellen findes også i en elegant mørkebrun nuance, som du får her:

 

Mørkebrune Hugo Boss læderhandsker

mørkebrune hugo boss læderhandsker

Mærke: Hugo Boss Pris: 599.-

Find modellen fra Hugo Boss her

 

Sorte handsker i blødt læder

sorte handsker i blødt læder

Mærke: Sand Pris: 699.-

Find de sorte handsker i blødt læder her

 

Sidste model på listen kommer fra danske Sand og er et par nydelige sorte læderhandsker i blødt læder. Det bløde læder kan altså et eller andet og giver nærmest et par spritnye læderhandsker et vintage look fra starten. Det er slet ikke dumt og hvis det lokker hos dig frem for de andre modeller her i artiklen, jamen så bør du så afgjort overveje ovenstående model – den er nemlig sat til en ret skarp pris. Denne model findes også i en flot mørkebrun nuance, som du finder lige her:

 

Mørkebrune handsker i blødt læder

mørkebrune handsker i blødt læder

Mærke: Sand Pris: 699.-

Find de mørkebrune handsker i blødt læder her

 

Written by Christian Bo Nissen