Efter en gåtur i går aftes i det mildest talt friske danske efterårs/vintervejr, måtte jeg sande, at et par handsker skulle der til op til vinteren 2019/2020. Sammen med en fed vinterjakke og et lækkert halstørklæde udgør handskerne den hellige trekløver, når vi snakker om tidløs og elegant ekvipering til mænd i efterårs- og vintersæsonerne.

Jeg har derfor været en tur på nettet og fundet et god stak lækre handsker til mænd, der alle som én vil klæde enhver velklædt herre og dennes garderobe.

Handskerne du finder her på listen, har alle det fællestræk, at de er præget af nydeligt og elegant kvalitetslæder. Den slags koster lidt mere end et par strikkede stofhandsker fra fra Thinsulate, men til gengæld får du et par handsker der både holde fingrene varme i vinterkulden og vil komplimentere resten af dit outfit. Det er med andre ord en lille investering til garderoben, du vil elske mange år frem i tiden.

Således ser listen ud med lækre læderhandsker til mænd:

Lækre læderhandsker til mænd

De klassiske sorte læderhandsker til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 499.-

Find de lækre handsker her

Vi starter ud med et par lækre sorte læderhandsker til mænd. Tjek lige den pris der – det fås altså ikke skarpere!

Det her er en af mine favoritte på markedet, når vi snakker om klassiske læderhandsker til mænd. Modellen her er J. Lindeberg’s bud på den simple og elegante læderhandske du aldrig vil blive træt af. Granted, det svømmer ikke med detaljer, men det er naturligvis også meningen. Et super enkelt, elegant og tidsløst design.

Udover det tidsløse design, så er modellen her også udstyret med lidt lækker kashmir og uld i forringen, hvilket aldrig er helt af vejen, når vinteren nu banker på døren. Den findes i øvrigt også i en lækker mørkebrun udgave, som I bestemt ikke skal snydes for:

Lækre mørkebrune læderhandsker til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 499.-

Find den lækre model her

Fede sorte handsker i læder

fede sorte handsker mænd

Mærke: Hestra Pris: 799.-

Find den fede model her

Var ovenstående model fra J. Lindeberg noget, men der mangler bare en smule detaljer, så har jeg fundet ovenstående model fra Hestra. Hestra er et Svensk hanskemærke, som har produceret de lækreste og fineste handsker siden 1930’erne og du får her fantastisk kvalitet og udsøgt design i en skøn blanding. Samtidig er prisen virkelig skarp og du skal købe Hestra, hvis du går op i kvalitet og design og ikke altid gider standardmærkerne som Tiger of Sweden, Hugo Boss og alle de andre.

Designet minder meget om modellen fra J. Lindeberg, hvor eneste større forskel er den elegante lukkemekanisme. Den er udført i lammenappa og foret er italiensk uld – smukt, ikke?

Ligesom J. Lindeberg modellen findes denne også mere end én nuance og nedenfor finder du den i en brun nuance og så to lidt frækkere nuancer nemlig grøn og noget der minder om en blanding mellem lysebrun og orange:

Fede brune handsker i læder

Mærke: Hestra Pris: 749.-

Find den fede model her

Fede grønne handsker i læder

Mærke: Hestra Pris: 749.-

Find den fede model her

Flabede lysebrune læderhandsker til mænd

Mærke: Hestra Pris: 749.-

Find den fede model her

Et par elegante handsker i blødt læder

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 799.-

Find de nydelige læderhandsker her

Vi kan næsten ikke have en artikel her på MetroMand uden at Tiger of Sweden er nævnt. Det sker naturligvis kun fordi, at jeg selv er kæmpe fan af mærket. Det er stilren, minimalistisk og nordisk design, når det er absolut bedst.
Det er ovenstående sorte læderhandsker et glimrende eksempel på. Jeg ejer nemlig selv dette par og kan skrive under på, at det er et par super lækre og flotte handsker – og så er prisen tilmed rigtig skarp!

Sorte Tiger of Sweden læderhandsker

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 800.-

Find de nydelige læderhandsker her

Er du på udkig efter et klassisk designermærke, til at pryde dine hænder om vinteren, så har jeg fundet disse stilrene og elegante sorte Tiger of Sweden læderhandsker til dig. I modsætning til foregående model fra samme mærke, er disse nærmest klinisk renset for detaljer. Det er enkelt og smukt.

Disse er fremhævet her i artiklen da 800.- for et par sorte eller mørkebrune Tiger of Sweden læderhandsker altså er en rigtig, rigtig skarp pris. Nu til de mørkebrune af slagsen:

Mørkebrune Tiger of Sweden læderhandsker

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 800.-

Find de nydelige læderhandsker her

Et par sexede læderhandsker

Mærke: Hestra Pris: 549.-

Find de nydelige læderhandsker her

Er du typen, der gerne vil have lidt ekstra detaljer ved dine ekviperinger? Så skal vi naturligvis også have det, når vi snakker om læderhandsker til mænd. Derfor har jeg fundet disse lettere flabede læderhandsker i lammeskind på håndfladen og strikket bomuld på ydersiden samt lækker strikket italiensk for inden i. Dette er læderhandsken, der skiller sig – positivt – ud fra mængden. Og se lige den pris der!! Om jeg fatter, at det kan gøres så billigt.

Nydelige mørkebrune læderhandsker med indbygget kashmir

lækre handsker med kashmir

Mærke: Hestra Pris: 2399.-

Find de nydelige læderhandsker her

Nu bliver det rigtigt interessant. Her har vi et par fantastisk nydelige håndsyede herrehandsker udført i 100% carpinchoskind udenpå og strikket italiensk cashmere inden i for maksimal komfort og varme. De lækre materialer bliver suppleret af et elegant design, hvor detaljerne er overladt til det fine skinds tekstur. Et knivskarpt design krydret med høj kvalitet og varme i fingrene. Handsken er udført i de absolut bedste materialer tilgængeligt og håndsyet hvilket naturligvis også afspejles i prisen. Dette er handskerne du køber til dig selv, hvis du virkelig vil forkæle dig selv. Jeg vil garantere dig, at du vil elske dig selv for dette køb, hver eneste gang du tager dem på. Smukkere bliver det vidst ikke!

Billige sorte læderhandsker til mænd

Mærke: Boss Pris: 599.-

Find de billige sorte læderhandsker her

Såfremt du er på udkig efter et par billige sorte læderhandsker til mænd, men helst ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, så har jeg hermed fundet og serveret de perfekte handsker til dig. Til 599 kroner lige ud findes det ikke meget billigere, når vi både vil have lækkert design og solid kvalitet. Du får begge dele her fra Boss i en smuk læderhandske til en rigtig, rigtig skarp pris. Du kan i øvrigt også erhverve dig denne model i en nydelig mørkebrun nuance:

Billige mørkebrune læderhandsker til mænd

Mærke: Boss Pris: 599.-

Find de billige mørkebrune læderhandsker her

Elegante lysebrune læderhandsker med striber

lækre lysebrune læderhandsker med striber

Mærke: Morris Pris: 600.-

Find den elegante model her

Hvis du er på udkig efter et par læderhandsker, som skiller sig ud fra mængden på en yderst elegant måde, så har jeg fundet den helt rigtige model til dig her. Jeg er vild med den tydelige inspiration hentet fra den klassiske engelsk mode og der er samtidig toner af et klassisk sildebensparket mønster. En virkelig flot og elegant handske, som samtidig er vanvittig skarp på prisen. Denne model findes også i en mindst lige så flot og elegant grå nuance, som du får lige her:

Nydelige brune læderhandsker med uldforing

Mærke: Hestra Pris: 749.-

Find den nydelige model her

Hestra kommer her med sit bud på en læderhandske, hvor vi ikke kun anvender læderet uden på som designelement. De har nemlig gjort den yderste del af uldforet synligt i bunden, hvilket på elegant og diskret vis bryder det brune læders dominans. Jeg er vild med det og samtidig giver det en ekstra beskyttelse mod de køligere vinde, som gerne ser sit snit til at komme ind under handsken. Modellen her findes også i en skarp sort samt navy nuance, som du får lige her:

Nydelige sorte læderhandsker med uldforing

Mærke: Hestra Pris: 749.-

Find den nydelige model her

Nydelige navy læderhandsker med uldforing

Mærke: Hestra Pris: 749.-

Find den nydelige model her

Flotte handsker i lammeskind til mænd

lækre handsker i lammeskind

Mærke: Hestra Pris: 1299.-

Find den nydelige model her

Se lige dette pragteksemplar af et par handsker til mænd i lammeskind. De er – udover at være udført i det fantastisk lækre materiale – håndsyede. Det er lettere forbløffende set med mine briller, at man kan få et par elegante lammeskindshandsker, som er håndsyede til ovenstående pris. Det er altså lidt af et røverkøb, hvis du spørger mig. Det er samtidig en statement til omverdenen om, at du anerkender god stil, høj kvalitet og godt håndværk.

Sorte Hugo Boss læderhandsker

sorte hugo boss læderhandsker

Mærke: Hugo Boss Pris: 599.-

Find modellen fra Hugo Boss her

Vi kan naturligvis ikke have en artikel om kvalitetsvarer, uden ikke også at have et par Hugo Boss læderhandsker med. Jeg har fundet denne nydelige model kaldet Hainz Leather Gloves og den er udført i den klassiske, stilrene design fra Hugo Boss. Den er udstyret med uldforing, så du kan holde varmen og så står den til en super skarp pris. Modellen findes også i en elegant mørkebrun nuance, som du får her:

Mørkebrune Hugo Boss læderhandsker

mørkebrune hugo boss læderhandsker

Mærke: Hugo Boss Pris: 599.-

Find modellen fra Hugo Boss her

Sorte handsker i blødt læder

Mærke: Hestra Pris: 799.-

Find de sorte handsker i blødt læder her

Sidste model på listen kommer fra Hestra og er et par nydelige sorte læderhandsker i blødt læder. Det bløde læder kan altså et eller andet og giver nærmest et par spritnye læderhandsker et vintage look fra starten. Det er slet ikke dumt og hvis det lokker hos dig frem for de andre modeller her i artiklen, jamen så bør du så afgjort overveje ovenstående model – den er nemlig sat til en ret skarp pris. Denne model findes også i en flot mørkebrun nuance, som du finder lige her:

Mørkebrune handsker i blødt læder

mørkebrune handsker i blødt læder

Mærke: Hestra Pris: 799.-

Find de mørkebrune handsker i blødt læder her

Written by Christian Bo Nissen