Der findes massere af forskellige accessories til herregarderoben, og en af de vigtigste af slagsen til den kolde vinter er et lækkert halstørklæde til mænd. Et halstørklæde fungerer efter samme princip som andre accessories, i dét det anvendes til at fuldende dit outfit. Det rigtige halstørklæde komplimenterer dit outfits look på elegant og underspillet vis. Derfor kan det være en god idé, at have mere end et halstørklæde i garderoben, så du altid har et par ekstra strenge at spille på. Hvis du dog ikke lige føler for, at skulle ud og investere i 3-4 forskellige slags, så vælg et halstørklæde med et simpelt udtryk, som derved vil kunne anvendes i flest mulige sammenhænge. Jeg har samlet en god stak tørklæder til mænd, som vil være en positiv tilføjelse til enhver herres garderobe:

Det lækre og enkle mørkeblå halstørklæde til mænd

Lækkert mørkeblåt halstørklæde til mænd

Mærke: Wood Wood Pris: 849.-

Find den lækre model her

Vi starter ud med de ensfarvede og helt simple halstørklæder med dette mørkeblå tørklæde fra Wood Wood. Det er ganske simpelt, ganske elegant og ganske lækkert! Denne model vil du altid kunne anvende grundet dets enkle udtryk og samtidig er det af 100% uld for ekstra varme. Et rigtigt godt sted at starte din samling af halstørklæder.

Det nydelige lysegrå halstørklæde

Lækkert lysegråt halstørklæde til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 499.-

Find den nydelige model her

En anden klassisk farvenuance har vi her i det nydelige lysegrå halstørklæde til herrerne. Denne model er fra Polo Ralph Lauren der som altid er garant for det klassiske, stilrene udtryk. Halstørklædet er naturligvis også udført i 100% uld.

Det flotte brune halstørklæde til mænd

Flot brunt herre halstørklæde

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 499.-

Find den flotte model her

Her har vi samme model som den lysegrå fra Polo Ralph Lauren bare i brune nuancer. Denne model skal nok ikke være dit første køb, men nærmere en rigtig lækker tilføjelse til din garderobe for maximum alsidighed. Et fantastisk flot halstørklæde!

Det lækre beige halstørklæde

Lækkert beige halstørklæde til mænd

Mærke: Camel Active Pris: 399.-

Find den lækre model her

De tre første modeller er – hvis man da overhovedet kan kalde et halstørklæde det – i den lidt mere formelle og helt stilrene afdeling. Næste model her fra Camel Active er lidt mere casual i udtrykket takket være halstørklædets materiale. Du får her et super lækkert halstørklæde til mænd i flotte beige nuancer.

Det lækre ternede herre halstørklæde fra Guess

Lækkert ternet lysegråt og sort halstørklæde til mænd

Mærke: Guess Pris: 439.-

Find den lækre ternede model her

Vi bliver i de lyse nuancer med denne perle fra Guess. Der er spillet på de lysegrå og sorte nuancer i det nydelige ternede mønster. Her får du desuden et tørklæde hvor der er mixet en god sjat silke ind i materialet for ekstra softness – ik’ så ring’ endda!

Det flotte blå- og hvidternede halstørklæde

Blå, hvid og rødternet halstørklæde til mænd

Mærke: Hilfiger Denim Pris: 299.-

Find den flotte ternede model her

Vi napper lige en ternet model mere her fra Hilfiger Denim. Der er anvendt blå, hvide og røde nuancer i det ternede mønster, og resultatet er ganske glimrende. Et rigtigt nydeligt design, hvis du ikke er til de ensfarvede modeller og så er det samtidig det billigste på listen med en pris på sølle 299.-.

Det ternede røde halstørklæde til mænd

Lækkert ternet rødt halstørklæde til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 599,75.-

Find den lækre ternede model her

Listens næstsidste skud er ligeledes ternet og denne gange med den rødlige nuancer som drivkraft. Et rigtigt lækkert design fra Polo Ralph Lauren, der bare kan et eller andet, når det kommer til elegant herrebeklædning.

Det lækre stribede halstørklæde fra Boss Black

Lækkert stribet halstørklæde til mænd

Mærke: Boss Black Pris: 549,75.-

Find den lækre stribede model her

Den eneste stribede model på listen og samtidig sidste skud i bøssen, kommer her fra Boss Black. Den dominerende sorte farve er nydeligt afbalanceret med diskrete lyse hvide og blå nuancer. Netop på grund af de forskellige mørke og lyse nuancer anvendt, vil denne model kunne bruges i de fleste sammensætninger.

Written by Christian Bo Nissen