lækre halstørklæder til mænd

 

Til det perfekte efterårs- og vinteroutfit skal der naturligvis også et lækkert halstørklæde til. Et fedt halstørklæde til mænd figurerer som sådan under kategorien accessories, men bør af den grund bestemt ikke negligeres i dit outfit. Det lækre halstørklæde til mænd giver nemlig dit outfit den sidste lille, men afgørende lækre detalje. De fleste vinterjakker er for den overvejende del mørke i udtrykket og derfor fungerer et halstørklæde nemlig som den perfekte tilføjelse af detalje og nuance.

 

Hvornår skal man bruge et halstørklæde?

Well, det skal du sådan set, så snart du finder det nødvendigt. Der er som sådan ingen regler her. Det kan bruges sammen med overgangsjakken, med vinterjakken eller ja, sågar sammen med en blazer eller jakkesættet. Du bør dog som udgangspunkt holde brugen af halstørklæde til udendørsaktiviteterne. Det er lidt ligesom med solbriller; det ser sgu en smule fjollet ud inden for. Husk i øvrigt lige at udstyre dine fødder med et par lækre støvler, nu hvor vinteren er lige om hjørnet. Det er så dumt at fryse fødderne.

Men lad os da bare springe ud i det. Jeg har scannet nettet og fundet en god stak fantastisk lækre halstørklæder til mænd til 2017/2018 sæsonen. De overordnede temaer er som altid tidløst og stilrent design samt god kvalitet. Så kan du nemlig med glæde hive halstørklædet frem de kommende mange sæsoner, da dit køb ikke er præget af et eller andet ligegyldig og flygtig modefænomen. De halstørklæder du finder i denne artikel er med andre ord en fantastisk god investering til din vintergarderobe.

 

Lækkert lysegråt halstørklæde til mænd

lysegråt ralph lauren halstørklæde

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 499.-

Find halstørklædet her

 

Ovenstående bud fra Polo Ralph Lauren kan uden problemer klassificeres som et klassisk, stilrent halstørklæde til mænd. Der er ikke mange detaljer omkring designet, hvilket alle dage har kendetegnet Polo Ralph Laurens produkter og er netop deres styrke. Et halstørklæde behøver nemlig slet ikke en masse finurlige detaljer – det er lidt ligesom et slips. Der må gerne være lidt, men et overforbrug af detaljer ødelægger fuldstændigt udtrykket. Her er der i stedet fokuseret på nogle lækre nuancer og det fungerer sindssygt godt. Dette halstørklæde er det sikre, minimalistiske valg, som aldrig vil fejle.

Tilmed er lige omkring 500 kroner for et kvalitetshalstørklæde en ganske, ganske fin pris! Modellen findes i øvrigt i alt 5 lækre nuancer, så om du er på udkig efter et lysegråt halstørklæde, et beige halstørklæde, et navy halstørklæde eller et sort halstørklæde, så findes de alle i dette design. Nedenunder finder du de fire andre modeller:

 

Lækkert navy halstørklæde til mænd

navy ralph lauren halstørklæde mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 549.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert bordeaux halstørklæde til mænd

bordeaux ralph lauren halstørklæde

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 549.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert beige halstørklæde til mænd

beige ralph lauren halstørklæde

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 549.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert sort halstørklæde til mænd

sort ralph lauren halstørklædeMærke: Polo Ralph Lauren Pris: 549.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert stribet halstørklæde i blå nuancer

lækkert blåternet halstørklæde til mænd

Mærke: Hackett London Pris: 799.-

Find det lækre stribede halstørklæde her

 

Fra de helt minimalistiske halstørklæder uden noget spræl bevæger vi stille og roligt over i afdelingen for halstørklæder med lidt flere detaljer i designet. Første bud kommer her fra Hackett London og er i mine øjne et virkelig nydeligt stribet halstørklæde med diskrete blå nuancer krydret med en lysegrå basisnuance. Det er simpelt, stilrent og lækkert! Det er i øvrigt fremstillet i en fabelagtig blanding af uld og cashmere. Smukt! Modellen findes også i en lækker grå version:

 

Lækkert stribet halstørklæde i grå nuancer

lækkert gråternet halstørklæde til mænd

Mærke: Hackett London Pris: 799.-

Find det lækre stribede halstørklæde her

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd i cashmere

ternet cashmere halstørklæde mænd

Mærke: Johnstons Cashmere Pris: 1195.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Er du på udkig efter et lækkert ternet halstørklæde, så har jeg hermed fundet et stærkt bud på en vinder til dig, Det kommer fra Johnstons Cashmere og er, udover ustyret med et nydeligt ternet design, udført 100% cashmere. Du får altså et stilrent og tidløst design, krydret med det fineste materiale, når vi snakker halstørklæder. Et køb der vil glæde din vintergarderobe i de kommende mange, mange år. Denne model findes i øvrigt også i en lidt mere farverig udgave, som så afgjort også bør nævnes:

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd i rødlige nuancer

ternet rødt cashmere halstørklæde mænd

Mærke: Johnstons Cashmere Pris: 1195.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Gråmeleret halstørklæde til mænd

lækkert gråmeleret halstørklæde mænd

Mærke: Replay Pris: 499.-

Find det lækre gråmelerede halstørklæde her

 

I den helt simple boldgade har vi dette lækre gråmelerede tørklæde til mænd. Det kommer fra Replay og styrken er naturligvis det helt enkle design, hvor det melerede mønster står for lækkerheden og så er prisen virkelig skarp!

 

Elegant kashmir halstørklæde til mænd

cashmere halstørklæde mænd

 

Mærke: FTC Cashmere Pris: 1395.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Er du på udkig efter et fedt cashmere halstørklæde til mænd og gerne ser designet værende helt stilrent og minimalistisk, jamen så er ovenstående model fra FTC Cashmere lige det, du har sukket efter. Udover at designet er holdt helt enkelt og elegant, så er jeg ligeledes vild med det melerede look, som der er fokuseret på her. Dette cashmere tørklæde til mænd er – doh! – udført i 100% cashmere og så kommer det i yderligere to nydelige nuancer:

 

Mørkeblåt kashmir halstørklæde til mænd

mørkeblåt cashmere halstørklæde mænd

Mærke: FTC Cashmere Pris: 1395.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Beige kashmir halstørklæde til mænd

beige cashmere halstørklæde mænd

Mærke: FTC Cashmere Pris: 1395.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Halstørklæde til mænd med mønster

lækkert halstørklæde med mønster

Mærke: The Kooples Pris: 1215.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er den store fortaler for outrere designs og for mange vilde farver. Derfor kan mit standard outfit, når jeg bevæger mig udenfor om vinteren, for nogle i hvert fald, være en smule “kedelig”. Altså der er ikke smæk på farverne og de vilde designs. Netop derfor kan det være en ret fed ting, at smide et halstørklæde på, som kan lidt mere end de fleste. Det er en let og elegant måde, at tilføre dit vinteroutfit lidt swung på. Ovenstående er et fremragende eksempel på sådan et halstørklæde. Den solide sorte nuance som pryder dette halstørklæde brydes på fornemmeste vis af et elegant mønster i guldlige nuancer, som giver halstørklædet lidt liv, uden at det på nogen måder bliver for meget. Et rigtigt, rigtigt stærkt bud på et halstørklæde, som kan lidt mere end de fleste.

 

Lækkert stribet kashmir tørklæde til mænd

lækkert stribet kashmir halstørklæde mænd

Mærke: FTC Cashmere Pris: 1595.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Vi napper lige et kashmir tørklæde til mænd mere fra FTC Cashmere. Det er lidt samme baggrundtanke som førnævnte halstørklæde fra The Kooples. Dette halstørklæde har så afgjort mere swung over sig end de fleste andre i dette artikel. Det er strikkede design har fået besøg af hele farvepaletten og resultatet er virkelig lækkert. De nuancer der er valgt, er nemlig slet ikke hidsige men alle som en mere afdæmpede i det og derfor slipper FTC Cashmere fantastisk godt afsted med at bruge så mange farver i samme design. Jeg elsker det!

 

Flot polkaprikket halstørklæde til mænd

polkaprikket blåt halstørklæde mænd

Mærke: PS by Paul Smith Pris: 599.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Ovenstående tørklæde til mænd fra PS by Paul Smith har lidt mere fart på end de fleste andre modeller her i artiklen. Ikke på den outrere og lettere perverse måde, men på en let og elegant måde. Mønsteret er simpelt og i stedet er der spillet på et væld af afdæmpede nuancer inden for det blå univers. Jeg er ret pjattet med det! Du bør dog være opmærksom på, at lige præcis dette halstørklæde muligvis ikke er det varmeste, da det ikke er lavet af uld. Det findes i øvrigt også i en udgave, hvor der er leget med de rødlige nuancer:

 

Flot polkaprikket halstørklæde til mænd i rødlige nuancer

lækkert polkaprikket tørklæde mænd

Mærke: PS by Paul Smith Pris: 599.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Versace halstørklæde til mænd

versace halstørklæde mænd

Mærke: Versace Pris: 1295.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Vi skal naturligvis også have et halstørklæde med fiskebens mønster med på listen og tilmed har vi med et Versace halstørklæde til mænd at gøre her. I denne udgave er der anvendt en nydelig blanding af den sorte nuance og en afdæmpet rødlig nuance. Et rigtigt nydeligt tørklæde til mænd, som er udført i 100% uld og også fås i tre andre udgaver:

 

Lysebrunt og sort Versace halstørklæde til mænd

lysebrunt versace halsørklæde mænd

Mærke: Versace Pris: 1295.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Sort og navy Versace halstørklæde til mænd

navy versace halstørklæde mænd

Mærke: Versace Pris: 1295.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Sort og gråt Versace tørklæde til mænd

gråt versace halstørklæde mænd

Mærke: Versace Pris: 1295.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Nydeligt flerfarvet halstørklæde i uld

flot flerfarvet halstørklæde mænd

Mærke: Holzweiler Pris: 929.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Hvad siger du så? Flot ikke? Jeg er ret pjattet med de valgte nuancer og selve designet er fantastisk elegant. Du får samtidig et lækkert halstørklæde i uld og så tilsat en lille sjat kashmir (10%) for ekstra lækkerhed. Når hele herligheden samtidig står til under 1.000 kroner, jamen så er der altså ikke meget at klage over. Der findes i øvrigt et større udvalg af lækre halstørklæder fra Holzweiler, som du kan finde i linket oven for. Vi tager lige et eksempel mere på et af disse her, inden vi hopper videre:

 

Nydeligt flerfarvet tørklæde til mænd

flot stribet halstørklæde til mænd

Mærke: Holzweiler Pris: 929.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Armani halstørklæde til mænd på tilbud

mørkeblåt halstørklæde mænd tilbud

Mærke: Armani Exchange Pris: Sat 20% ned til 599.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Var det noget med et lækkert Armani halstørklæde på tilbud? Og må det gerne være meleret i en laber mørkeblå nuance? Jamen så har jeg da det helt perfekte tørklæde til dig lige her! Eller var det ikke lige den mørkeblå nuance, du kiggede efter og vil hellere have den serveret i sort eller måske oliven? Så har jeg naturligvis også fundet de to udgaver til dig:

 

Sort halstørklæde til mænd på tilbud

sort halstørklæde mænd tilbud

Mærke: Armani Exchange Pris: Sat 15% ned til 639.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Oliven halstørklæde til mænd på tilbud

halstørklæde mænd tilbud

Mærke: Armani Exchange Pris: Sat 15% ned til 639.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Hamrende elegant halstørklæde i uld og silke

halstørklæde i uld og silke

Mærke: Bally Pris: 1195.-

Find det lækre halstørklæde her

 

I den klassiske, stilrene og elegante afdeling finder vi dette nydelige ternede halstørklæde fra Bally, som er udført i noget så lækkert som et mix af uld og silke. Ulden sikrer, at det holder dig varm i kulden og silkematerialet gør, at halstørklædet føles blødt og lækkert – perfekt, ikke? Det her er til den stilsikre og elegante herre, der gerne vil have et halstørklæde, som vil kunne bruges i mange sæsoner frem. Det findes i øvrigt også i en mindst lige så lækker udgave, hvor der er anvendt lette brune nuancer:

 

Elegant uld- og silkehalstørklæde til mænd

lækkert silke halstørklæde mænd

Mærke: Bally Pris: 1195.-

Find det lækre halstørklæde her

 

 

 

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd

ternet tørklæde mænd

Mærke: PS by Paul Smith Pris: 549.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Er du på udkig efter et lækkert ternet halstørklæde til mænd og vil gerne have lidt swung indbygget i tørklædet, jamen så har du hermed fået det perfekte halstørklæde serveret på et sølvfad. PS by Paul Smith har på elegant vist fået viklet en håndfuld nydelige farver ind i det ternede mønster og det spiller faktisk! Det er på ingen måder for voldsomt, det er faktisk rigtigt skarpt udført!

 

Lækkert sort halstørklæde til mænd fra Armani

lækkert sort armani halstørklæde mænd

Mærke: Armani Pris: 999.-

Find det lækre sorte halstørklæde her

 

Vi napper et sidste klassisk halstørklæde til mænd med dette nydelige sorte og ternede halstørklæde fra Amani. Det er til den diskrete og velklædte herre, som vil have et højkvalitetshalstørklæde i nydeligt og stilrent design. Samtidig er prisen på 999.- jo en dejlig overkommelig investering til din vintergarderobe. Det her halstørklæde vil du nemlig kunne give frem med glæde i mange, mange år frem. Det findes i øvrigt i to andre nuancer, som du bestemt ikke skal snydes for:

 

Lækkert Armani halstørklæde til mænd

lækkert beige armani tørklæde

Mærke: Armani Pris: 999.-

Find Armani halstørklædet her

 

Lækkert blåt Armani halstørklæde til mænd

 

 

lækkert blåt armani tørklæde

Mærke: Armani Pris: Sat 15% ned til 849.-

Find Armani halstørklædet her

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen