Til det perfekte efterårs- og vinteroutfit skal der naturligvis også et lækkert halstørklæde til. Et fedt halstørklæde figurerer som sådan under kategorien accessories, men bør af den grund bestemt ikke negligeres i dit outfit. Det lækre halstørklæde til mænd giver nemlig dit outfit den sidste lille, men afgørende lækre detalje. De fleste efterårs- og vinterjakker er for den overvejende del mørke i udtrykket og derfor fungerer et halstørklæde nemlig som den perfekte tilføjelse af detalje og nuance.

 

Hvornår skal man bruge et halstørklæde?

Well, det skal du sådan set, så snart du finder det nødvendigt. Der er som sådan ingen regler her. Det kan bruges sammen med overgangsjakken, med vinterjakken eller ja, sågar sammen med en blazer eller jakkesættet. Du bør dog som udgangspunkt holde brugen af halstørklæde til udendørsaktiviteterne. Det er lidt ligesom med solbriller; det ser sgu en smule fjollet ud inden for.

 

Men lad os da bare springe ud i det. Jeg har scannet nettet og fundet en god stak fantastisk lækre halstørklæder til mænd til 2016/2017 sæsonen:

 

Lækre halstørklæder til mænd

lækre-halstørklæder-til-mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 500.-

Find de lækre halstørklæder her

 

Ovenstående bud fra Samsøe & Samsøe kan uden problemer klassificeres som et klassisk, stilrent halstørklæde til mænd. Der er ikke mange detaljer omkring designet, hvilket alle dage har kendetegnet Samsøe & Samsøe’s produkter og er netop deres styrke. Et halstørklæde behøver nemlig slet ikke en masse finurlige detaljer – det er lidt ligesom et slips. Der må gerne være lidt, men et overforbrug af detaljer ødelægger fuldstændigt udtrykket. Her er der i stedet fokuseret på nogle lækre nuancer og det fungerer sindssygt godt. Tilmed er 500 kroner for et kvalitetshalstørklæde en ganske, ganske fin pris! Modellen findes i øvrigt i alt 6 lækre nuancer, så om du er på udkig efter et gråt halstørklæde, et lysebrunt halstørklæde, et brunt halstørklæde, et mørkeblåt halstørklæde eller et sort halstørklæde, så findes de alle som én i ovenstående link.

 

Fede halstørklæder til mænd 2016

fede-halstørklæder-til-mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 499.-

Find de fede halstørklæder her

 

Her har vi så Polo Ralph Laurens bud på det klassiske halstørklæde til mænd. De to modeller minder ret meget om hinanden og den eneste mærkbare forskel ligger i materialetvalget og det ikoniske Polo Ralph Lauren logo på ovenstående model. Modellen findes i i alt 7 forskellige lækre farvenuancer!

 

Lækkert spraglet halstørklæde til mænd

lækker-brunt-halstørklæde-til-mænd

Mærke: MCS Pris: 500.-

Find det lækre spraglede halstørklæde her

 

Skal halstørklædet have en smule mere opmærksomhed, så har MCS her leveret en fremragende eksempel på et lækkert spraglet halstørklæde til mænd. En nydelig blanding af efterårsprægede nuancer sikrer, at dette halstørklæde vil klæde enhver herre.

 

Nydeligt flerfarvet halstørklæde til mænd

lækker-halstørklæde-til-mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 579.-

Find det lækre halstørklæde her

Ovenstående halstørklæde er taget direkte fra Ugens Outfit for uge 43 og er et fantastisk elegant halstørklæde, hvor der er anvendt en HELT perfekt blanding af mørkeblå og lyselilla nuancer. En af mine helt store favoritter i år.

 

Lækkert halstørklæde til mænd

lækkert-mørkeblåt-halstørklæde-til-mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 599.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Vi napper lige et halstørklæde til fra Boss Orange. De har efter min mening virkelig ramt nogle sprøde farve- og mønsterkombinationer med modellerne her på listen. Udover at være en fryd for øjet, er ovenstående model tilmed også udført i en lækker blanding af bomuld og uld. Perfektion!

 

Nydeligt mørkt halstørklæde til mænd

lækkert-ternet-halstørklæde-til-mænd-2016

Mærke: Eton Pris: 499.-

Find det nydelige halstørklæde her

 

I den helt klassiske afdeling har vi her et lækkert halstørklæde i mørke nuancer til mænd fra Eton. Oh yes, Eton kan andet end bare levere højkvalitetsskjorter – de leverer på kvaliteten i andre afdelinger også. Dette ternede halstørklæde er til dig, som godt kan lide de lidt mere konservative ekviperinger og forventer produkter i høj kvalitet. Ovenstående model kommer naturligvis i 100% uld – intet mindre kan gøre det.

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd

lækkert-ternet-halstørklæde-til-mænd-2017

Mærke: Gant Pris: 500.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

I samme klassiske stil har vi dette lækre ternede halstørklæde fra Gant. Det passer ligeledes glimrende ind i den mere konservative herres garderobe og vil aldrig gå af mode. Diskrete blå nuancer krydret med det ternede design giver dette halstørklæde et lækkert og elegant udtryk.

 

Nydeligt rødternet halstørklæde

lækkert-bordeax-halstørklæde-til-mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 699.-

Find det lækre rødternede halstørklæde her

 

Vi bliver i afdelingen for ternede halstørklæder til mænd og samtidig også i den klassiske afdeling. Det lækre rødternede halstørklæde ovenfor kommer fra det klassiske modehus Polo Ralph Lauren – nærmere introduktion behøves vidst næppe. Udover at ramme det klassiske rødternede look kommer ovenstående model også i 80% Virgin uld – slet ikke ringe!

 

Lækkert sort halstørklæde til mænd

lækkert-sort-halstørklæde-til-mænd

Mærke: Tiger Of Sweden Pris: 800.-

Find det lækre sorte halstørklæde her

 

Vi napper et sidste klassisk halstørklæde til mænd med dette nydelige sorte og prikkede halstørklæde fra Tiger Of Sweden. Det er til den diskrete og velklædte herre, som vil have et højkvalitetshalstørklæde i nydeligt og stilrent design.

 

Lækkert lysegråt halstørklæde til mænd

lækkert-lysegråt-halstørklæde-til-mænd

Mærke: Tiger Of Sweden Pris: Sat ned til 600.-

Find det lækre lysegrå halstørklæde her

 

Hvem siger, at et grå er en kedelig farve? Ikke mig i hvert fald og da slet ikke, når der som ved halstørklædet her fra Tiger Of Sweden bliver anvendt en mix af de grå nuancer. Et rigtigt, rigtigt lækkert bud på et lysegråt halstørklæde til den velklædte herre. Det er dog værd at bemærke, at halstørklædet her nok kun vil være brugbart i efteråret og det mildere vintervejr, da det er sammensat af hør og kun en lille sjat bomuld.

 

Labert pastelfarvet halstørklæde til mænd

lækkert-rødt-halstørklæde-til-mænd

Mærke: Boss Pris: Sat ned til 809.-

Find det lækre pastelfarvede halstørklæde her

 

Som foregående model hører ovenstående fantastisk lækre halstørklæde fra Boss til i den mere lette afdeling. Materialevalget er faldet på en rigtigt lækkert mix af hør og silke hvilket gør, at halstørklædet ikke vil være blandt markedets varmeste. Hvad modellen måske mangler i varme gøres til gengæld op for gennem designet og farvevalget. Grandet, det er måske et lidt mere vovet et af slagsen qua farvevalget, men jeg synes faktisk, at det gør halstørklædet ekstra interessant. Det er halstørklædet til herren, som gerne vil have lidt opmærksomhed til sine accessories.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen