lækre halstørklæder til mænd

 

Til det perfekte efterårs- og vinteroutfit skal der naturligvis også et lækkert halstørklæde til. Et fedt halstørklæde til mænd figurerer som sådan under kategorien accessories, men bør af den grund bestemt ikke negligeres i dit outfit. Det lækre halstørklæde til mænd giver nemlig dit outfit den sidste lille, men afgørende lækre detalje. De fleste vinterjakker er for den overvejende del mørke i udtrykket og derfor fungerer et halstørklæde nemlig som den perfekte tilføjelse af detalje og nuance.

 

Hvornår skal man bruge et halstørklæde?

Well, det skal du sådan set, så snart du finder det nødvendigt. Der er som sådan ingen regler her. Det kan bruges sammen med overgangsjakken, med vinterjakken eller ja, sågar sammen med en blazer eller jakkesættet. Du bør dog som udgangspunkt holde brugen af halstørklæde til udendørsaktiviteterne. Det er lidt ligesom med solbriller; det ser sgu en smule fjollet ud inden for. Husk i øvrigt lige at udstyre dine fødder med et par lækre støvler, nu hvor vinteren er lige om hjørnet. Det er så dumt at fryse fødderne.

Men lad os da bare springe ud i det. Jeg har scannet nettet og fundet en god stak fantastisk lækre halstørklæder til mænd til 2017/2018 sæsonen. De overordnede temaer er som altid tidløst og stilrent design samt god kvalitet. Så kan du nemlig med glæde hive halstørklædet frem de kommende mange sæsoner, da dit køb ikke er præget af et eller andet ligegyldig og flygtig modefænomen. De halstørklæder du finder i denne artikel er med andre ord en fantastisk god investering til din vintergarderobe.

 

Lækkert lysegråt halstørklæde til mænd

lækkert lysegråt halstørklæde til mænd

Mærke: NN07 Pris: 599.-

Find halstørklædet her

 

Ovenstående bud fra NN07 kan uden problemer klassificeres som et klassisk, stilrent halstørklæde til mænd. Der er ikke mange detaljer omkring designet, hvilket alle dage har kendetegnet NN07’s produkter og er netop deres styrke. Et halstørklæde behøver nemlig slet ikke en masse finurlige detaljer – det er lidt ligesom et slips. Der må gerne være lidt, men et overforbrug af detaljer ødelægger fuldstændigt udtrykket. Her er der i stedet fokuseret på nogle lækre nuancer og det fungerer sindssygt godt. Dette halstørklæde er det sikre, minimalistiske valg, som aldrig vil fejle.

Tilmed er lige omkring 600 kroner for et kvalitetshalstørklæde en ganske, ganske fin pris! Modellen findes i øvrigt i alt 6 lækre nuancer, så om du er på udkig efter et lysegråt halstørklæde, et khaki halstørklæde, et navy halstørklæde eller et sort halstørklæde, så findes de alle i dette design. Nedenunder finder du de fem andre modeller:

 

Lækkert navy halstørklæde til mænd

lækkert navy halstørklæde til mænd

Mærke: NN07 Pris: 599.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert sennepsfarvet halstørklæde til mænd

lækkert sennepsfarvet halstørklæde til mænd

Mærke: NN07 Pris: 599.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert khaki halstørklæde til mænd

lækkert khaki halstørklæde til mænd

Mærke: NN07 Pris: 599.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert sort halstørklæde til mænd

Lækkert sort halstørklæde til mænd

Mærke: NN07 Pris: 599.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert mørkebrunt halstørklæde til mænd

lækkert brunt halstørklæde til mænd

Mærke: NN07 Pris: 599.-

Find halstørklædet her

 

Lækkert stribet halstørklæde i sorte nuancer

lækkert sort stribet halstørklæde mænd

Mærke: Boss Green Pris: 599.-

Find det lækre stribede halstørklæde her

 

Fra de helt minimalistiske halstørklæder uden noget spræl bevæger vi stille og roligt over i afdelingen for halstørklæder med lidt flere detaljer i designet. Første bud kommer her fra Boss Green og er i mine øjne et virkelig nydeligt stribet halstørklæde med diskrete sorte nuancer krydret med en lysegrå basisnuance. Det er simpelt, stilrent og lækkert! Modellen findes også i en lækker grå version:

 

Lækkert stribet halstørklæde i grå nuancer

lækkert stribet halstørklæde mænd

Mærke: Boss Green Pris: 599.-

Find det lækre stribede halstørklæde her

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd i cashmere

lækkert ternet kashmir halstørklæde mænd

Mærke: Johnstons of Elgin Pris: 949.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Er du på udkig efter et lækkert ternet halstørklæde i kashmir, så har jeg hermed fundet et stærkt bud på en vinder til dig, Det kommer fra Johnstons of Elgin og er, udover ustyret med et nydeligt ternet design, udført 100% cashmere (hvis du er til den engelske stavemåde). Du får altså et stilrent og tidløst design, krydret med det fineste materiale, når vi snakker halstørklæder. Et køb der vil glæde din vintergarderobe i de kommende mange, mange år. Denne model findes i øvrigt også i en lidt mere farverig udgave, som så afgjort også bør nævnes:

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd i rødlige nuancer

lækkert rødt ternet halstørklæde mænd

Mærke: Johnstons of Elgin Pris: 949.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Gråmeleret halstørklæde til mænd

lækkert gråmeleret halstørklæde mænd

Mærke: Matinique Pris: 549.-

Find det lækre gråmelerede halstørklæde her

 

I den helt simple boldgade har vi dette lækre gråmelerede tørklæde til mænd. Det kommer fra Matinique og styrken er naturligvis det helt enkle design, hvor det melerede mønster står for lækkerheden og så er prisen virkelig skarp!

 

Elegant kashmir halstørklæde til mænd

lysegråt kashmir halstørklæde mænd

 

Mærke: Johnstons of Elgin Pris: 949.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Er du på udkig efter et fedt kashmir halstørklæde til mænd og gerne ser designet værende helt stilrent og minimalistisk, jamen så er ovenstående model fra Johnstons of Elgin lige det, du har sukket efter. Udover at designet er holdt helt enkelt og elegant, så er jeg ligeledes vild med det lette melerede look, som der er fokuseret på her. Dette cashmere tørklæde til mænd er – doh! – udført i 100% cashmere og så kommer det i yderligere to nydelige nuancer:

 

Mørkeblåt kashmir halstørklæde til mænd

Mørkeblåt kashmir halstørklæde til mænd

Mærke: Johnstons of Elgin Pris: 949.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Beige kashmir halstørklæde til mænd

fedt kashmir halstørklæde mænd

Mærke: Johnstons of Elgin Pris: 949.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Halstørklæde til mænd med mønster

lækkert halstørklæde med mønster

Mærke: Boss Pris: 599.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er den store fortaler for outrere designs og for mange vilde farver. Derfor kan mit standard outfit, når jeg bevæger mig udenfor om vinteren, for nogle i hvert fald, være en smule “kedelig”. Altså der er ikke smæk på farverne og de vilde designs. Netop derfor kan det være en ret fed ting, at smide et halstørklæde på, som kan lidt mere end de fleste. Det er en let og elegant måde, at tilføre dit vinteroutfit lidt swung på. Ovenstående er et fremragende eksempel på sådan et halstørklæde. Den solide mørkeblå nuance som pryder dette halstørklæde brydes på fornemmeste vis af et elegant mønster i sorte/grå nuancer, som giver halstørklædet lidt liv, uden at det på nogen måder bliver for meget. Et rigtigt, rigtigt stærkt bud på et halstørklæde, som kan lidt mere end de fleste.

 

Lækkert stribet kashmir tørklæde til mænd

fedt stribet halstørklæde mænd

Mærke: Paul Smith Pris: 1399.-

Find det elegante halstørklæde her

 

Vi napper lige et kashmir tørklæde til mænd fra ikoniske Paul Smith. Dette halstørklæde har så afgjort mere swung over sig end de fleste andre i dette artikel. Det er strikkede design har fået besøg af hele farvepaletten og resultatet er virkelig lækkert. De nuancer der er valgt, er nemlig slet ikke hidsige men alle som en mere afdæmpede i det og derfor slipper Paul Smith fantastisk godt afsted med at bruge så mange farver i samme design. Jeg elsker det!

 

Flot polkaprikket halstørklæde til mænd

polkaprikket halstørklæde mænd

Mærke: Sand Pris: 799.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Ovenstående tørklæde til mænd fra Sand har lidt mere fart på end de fleste andre modeller her i artiklen. Ikke på den outrere og lettere perverse måde, men på en let og elegant måde. Mønsteret er simpelt og i stedet er der spillet på et væld af afdæmpede nuancer inden for det blå univers. Jeg er ret pjattet med det! Du bør dog være opmærksom på, at lige præcis dette halstørklæde muligvis ikke er det varmeste, da det ikke er lavet af uld men derimod bomuld og silke – med garanti hamrende blødt og behageligt.

 

Eton halstørklæde til mænd

lækkert eton halstørklæde

Mærke: Eton Pris: 1299.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Vi skal naturligvis også have et halstørklæde fra Eton med på listen. Det kommer her og er selvfølgelig udført i 100% kashmir for maksimal lækkerhed. Samtidig kommer det i en fremragende beige/camel nuance, som er en klassiker indenfor halstørklæder.

 

Nydeligt flerfarvet halstørklæde i uld

lækkert flerfarvet halstørklæde

Mærke: Paul Smith Pris: 649.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Hvad siger du så? Flot ikke? Jeg er ret pjattet med de valgte nuancer og selve designet er fantastisk elegant. Du får samtidig et lækkert halstørklæde i nyuld, som sikrer dig varmen i de kolde perioder. Når hele herligheden samtidig står til under 700 kroner, jamen så er der altså ikke meget at klage over. Modellen findes i øvrigt i en anden udgave, som du ikke skal snydes for:

 

Nydeligt flerfarvet tørklæde til mænd

lækkert paul smith halstørklæde

Mærke: Paul Smith Pris: 649.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Armani halstørklæde til mænd

armani halstørklæde mænd

Mærke: Emporio Armani Pris: 499.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Var det noget med et lækkert Armani halstørklæde til en billig skilling? Og må det gerne være meleret i en laber grå nuance? Jamen så har jeg da det helt perfekte tørklæde til dig lige her! Det er f*ndme billigt, d’Herrer!

 

Sort halstørklæde til mænd på tilbud

sort halstørklæde mænd tilbud

Mærke: Boss Pris: Sat 50% ned til 474,50.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Hvis jeg siger til dig, at du kan få et sort Boss halstørklæde sat hele 50% ned, vil du så ikke blive bare en smule fristet? Det ville jeg! Det er stilrent i designet og veksler på nydelig vis mellem den sorte og den grå nuance.

 

Oliven halstørklæde til mænd

lækkert oliven halstørklæde mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 599.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Oliven (eller på godt dansk: en nuance af grøn) er en fantastisk lækker og ofte undervurderet farve, som passer fremragende til efteråret og vinteren. Jeg har fundet denne nydelige model fra Polo Ralph Lauren, som står til en rigtig skarp pris og samtidig har en elegant ternet mønster indbygget.

 

Billigt halstørklæde til mænd i merino uld

billigt halstørklæde mænd merino uld

Mærke: Amanda Christensen Pris: 369.-

Find det lækre halstørklæde her

 

I den klassiske, stilrene og elegante afdeling finder vi dette nydelige ternede halstørklæde fra Amanda Christensen, som er noget så sjældent som et billigt halstørklæde til mænd, som både er skide flot i designet og udført i lækker merino uld. Ulden sikrer, at det holder dig varm i kulden og designet sikrer dig, at du går stilsikkert klædt. What’s not to like? Det her er til den stilsikre og elegante herre, der gerne vil have et halstørklæde, som vil kunne bruges i mange sæsoner frem. Det findes i øvrigt også i en mindst lige så lækker udgave, hvor der er anvendt en lækker grå nuance:

 

Billigt ternet halstørklæde til mænd
billigt ternet halstørklæde mænd

Mærke: Amanda Christensen Pris: 369.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Lækkert ternet halstørklæde til mænd

lækkert ternet halstørklæde mænd

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 399.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Er du på udkig efter et lækkert ternet halstørklæde til mænd og vil gerne have lidt swung indbygget i tørklædet, jamen så har du hermed fået det perfekte halstørklæde serveret på et sølvfad. Barbour Lifestyle har på elegant vist fået viklet en lille samling nydelige farver ind i det ternede mønster og det spiller faktisk! Det er på ingen måder for voldsomt, det er faktisk rigtigt skarpt udført!

Modellen findes i flere forskellige nuancer og du får lige to af dem her:

 

Lækkert ternet brunt halstørklæde til mænd

ternet brunt halstørklæde mænd

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 399.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Lækkert ternet grønt halstørklæde til mænd

lækkert ternet grønt halstørklæde mænd

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 399.-

Find det lækre ternede halstørklæde her

 

Lækkert blåt halstørklæde til mænd

lækkert blåt halstørklæde mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 699.-

Find Hugo Boss halstørklædet her

 

Rosinen i den berømte pølseende er dette lækre blå halstørklæde fra Boss Orange, som kommer i en fantastisk flot blå nuance. Derudover er der masser af tekstur i materialet, som giver halstørklædet masser af liv. Det står til lige under 700 og er udført i lækker 100% virgin uld. Mums!

 

Written by Christian Bo Nissen