En af de artikler jeg længe har ville skrive, omhandler lækre herreure til billige penge. For der findes faktisk et hav af lækre og elegante herreure derude, som holder en ganske fortrinlig standard, er udført i et nydeligt design og som samtidig ikke vælter budgettet. Det er nemlig de færreste, der nogensinde får råd til den øverste hylde inden for lækre high-end luksusure. Men mindre kan bestemt også gøre det. Der findes en mellemklasse hvor producenterne f.eks. hedder Omega og Rolex men et godt stykke under dette, har vi de noget billigere herreure, som så afgjort stadig kan tages på med en god fornemmelse. I denne kategori finder vi de nymoderne klassikere fra Daniel Wellington og f.eks. det danske urmærke Lars Larsen eller schweiziske a.b.art.

I denne artikel vil jeg kigge nærmere på en specifik form for ure, nemlig dress-ure. Denne type herreur anvendes især sammen med et jakkesæt, og selvom klassikerne inden for denne kategori kommer fra de helt store urmagere som Patek Phillippe eller Vacheron og koster nærmest uvirkelige beløb, så findes der altså masser af fremragende alternativer. Jeg kigget på disse alternativer, og giver dig her mine bud på et lækkert og billigt dress-ur i god kvalitet og lækkert design, der passer fremragende til et jakkesæt.

Men inden vi kaster os over de forskellige modeller, skal vi lige have på plads, hvad der egentlig kategoriserer et dress-ur. Generelt set kan man sige, at et dress-ur er ganske minimalistisk og stilrent i sin fremtoning. Det er ganske smalt og har dermed en mindre diameter end de fleste andre ure. Urskiven er uden diverse ekstra funktioner og/eller pyntelir, og sidst men ikke mindst har et dress-ur altid en læderrem. Aldrig en lænke. Nu har vi fået de overordnede rammer på plads, så lad os kigge på sagerne:

Lækkert sort dress-ur med guldkasse

Lækkert sort og guld dress-ur til herrer

Mærke: Lars Larsen Pris: 1499.-

Find det lækre dress-ur her

Vi starter stærkt ud med dette fantastisk lækre dress-ur fra den danske urmager Lars Larsen. Er der noget vi kan her i Norden, så er det at levere flotte, elegante og stilrene designs. Det er dette super lækre herreur til jakkesættet et fantastisk eksempel på. Smukt og stilrent design udført i dominerende sort og nydeligt krydret med gulddetaljer. Dertil kommer, at prisen så afgjort er til at klare for selv den mest pressede pengepung. Et fantastisk lækkert og billigt dress-ur til jakkesættet hermed serveret!

Det nydelige mørkebrune og guld dress-ur

Billigt dress-ur i brunt og guld design

Mærke: Lars Larsen Pris: 2199.-

Find det nydelige dress-ur her

Vi nupper lige et herreur mere fra Lars Larsen. Det er godt nok et par hundredelaser dyrere end de 2000 kroners maximum, som artiklens overskriften ellers dikterer, men jeg lover, at det er det eneste på listen. For de ekstra par hundrede kroner får du til gengæld også et hamrende lækkert dress-ur med en nydelig mørkebrun rem, et knivskarpt design og en lækker guldkasse. I mine øjne et fantastisk godt bud på et billigt dress-ur, der kan konkurrere på designet med selv de dyreste modeller.

Stilrent og minimalistisk sort dress-ur

Lækkert sort dress-ur til mænd 2016

Mærke: a.b.art Pris: 1256,50.-

Find det stilrene dress-ur her

De to første herreure kan erhverves igennem den danskejede hjemmeside Authentic, og det kan ovenstående model også. Modellen kommer fra den schweiziske urmager a.b.art, som leverer super lækre designs til ganske overkommelige penge. Ovenstående model har en anelse tykkere ramme end de fleste andre på listen, men det gør bestemt heller ikke noget. I øvrigt er modellen netop nu sat ned!

Billigt sort herreur med sølvramme

Lækkert billigt sort herreur med sølvramme

Mærke: Gant Pris: 1295.-

Find det billige sorte herreur her

Inden vi hopper over til modellerne fra Daniel Wellington, nupper vi lige to fornuftige alternativer fra Gant. Den første her er udført i dominerende sort og tilsat en elegant sølvfarvet ramme. Nydeligt og billigt dress-ur til jakkesættet!

Billigt mørkebrunt og guld herreur til jakkesættet

Billigt mørkebrunt herreur med læderrem

Mærke: Gant Pris: 1295.-

Find det billige mørkebrune herreur her

Anden model fra Gant kommer her med en super lækker mørkebrun læderrem og en fantastisk velvalgt gylden kasse. Den mørkebrune og maskuline læderrem afbalanceres perfekt af det stilrene og minimalistiske design samt den lækre, gyldne farve omkring kassen og viseren. Smukt – og billigt!

Written by Christian Bo Nissen