Lækre armbånd til mænd

 

 

Armbånd siger du? Hvaaa, er det ikke kun sådan noget kvinder gør sig i?

Der tager du ganske enkelt grueligt fejl!

Det er lidt som om, at alle andre smykker end et fedt herreur eller til nøds en vielsesring ganske enkelt er for fimset. Sandheden er dog en helt anden. Det er med armbånd til mænd som med alle andre accessories; gør du det ordenligt, så har du en fremragende detalje, der giver dit outfit den ekstra lækre lille detalje, som gør, at du skiller dig ud fra mængden. Et lækkert armbånd kan være lige netop dét, som tillader dig, at sætte dit personlige præg på dit outfit.

Tænk for eksempel på et – ellers fremragende – outfit bestående af et par lækre chinos, en knivskarp business skjorte og en fed blazer. Du står knivskarpt med sådan et outfit, men med mindre du sætter det ekstraordinært skarpt sammen, så vil du ikke for alvor skille dig ud blandt de velklædte herre. Du kunne naturligvis smide et fedt slips på akkompagneret med en elegant slipsenål, men hvis det nu ikke skal være så formelt i udtrykket, hvad gør du så? Her kommer et fedt armbånd til mænd ind i billedet. Det rigtige armbånd tilføjer dit outfit lige netop den lækre, elegante detalje, som sikrer dig et unikt men stadig stilrent look.

 

Sådan bærer du et armbånd med stil

Fede armbånd til mænd

 

Et lækkert armbånd er lige som et herreur

Nu hvor vi har fået slået fast, at det sådan set er helt fint for mænd at bære armbånd, så skal vi da også lige have på plads, hvordan det skal gøres. For der er altså et par ting, du bør være opmærksom på, når du smider et armbånd på.

Sådan helt overordnet bør du anskue dit armbånd som diverse andre nøje udvalgte smykker, du har i dit arsenal som f.eks. dit ur, ring eller slipsenålen. Du har jo ikke valgt nogle af dem uden at omtanke vel? Hvis du følger de generelle grundtanker fra MetroMand om stilren elegance og høj kvalitet, jamen så gør disse sig selvfølgelig også gældende, når snakken falder på armbånd.

Du bør dog være bevidst om, at armbåndet ligesom f.eks. dit ur ikke skal være en central del af dit outfit – det er udelukkende en elegant detalje, som sikrer dit outfit et unikt look.

 

Vælg det rigtige armbånd til dit outfit

Hvilken type armbånd du vælger at smide på, er sådan set lidt op til dig selv. Generelt kan siges, at et metalarmbånd passer bedst til de mere formelle outfit så som jakkesættet, hvor i mod et læderarmbånd eller perlearmbånd passer bedre til et mere uformelt outfit. Det er dog ikke skåret i sten. Jeg ville f.eks. ikke tøve med at smide et flot brunt læderarmbånd på sammen med et mørkeblåt jakkesæt, men omvendt synes jeg personligt, at et metal armbånd næsten kun hører sig til i den mere formelle boldgade.

Når du nu har anskaffet dig et lækker armbånd eller fem, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger det korrekte armbånd til dit aktuelle outfit. Her er det en god idé, at tænke på armbåndet som den perfekte detalje, der komplimenterer resten af dit outfit. Hvis vi tager det mørkebrune læderarmbånd og det mørkeblå jakkesæt fra før som eksempel, så ville jeg kun vælge denne kombination, såfremt jeg samtidig også havde valgt et par mørkebrune sko og ditto bælte (og eventuelt herreur med mørkebrun læderrem). Matchende nuancer på tilbehøret hele vejen rundt giver et fantastisk fuldendt look.
Det er da egentlig ret simpelt, ikke sandt?
En sidste bemærkning inden vi kigger på udvalgte af lækre armbånd, er, at du gerne må smide flere, tynde armbånd på samme håndled, men lad endelig være med at dekorere begge håndled. Vælg ét og fokuser dine kræfter her. Det er i særdeleshed forbudt at smide matchende armbånd på på begge håndled. Just don’t!

Fede armbånd til mænd

Anyways, skal vi ikke kigge på udvalgte? Du vil bemærke, at flere af priserne er opgivet i €, hvilket skyldes, at de er fundet hos Mr. Porter. Hvis du ikke allerede er bekendt med hjemmesiden, kan jeg lynhurtigt fortælle, at de leverer designertøj- og accessories til mænd i høj kvalitet og har mærker du ellers ikke finder hos andre online shoppingsider, som for eksempel Boozt, som ellers er min klare favorit.

 

 

Maskulint sort læderarmbånd

lækkert sort læderarmbånd mænd

Mærke: Tateossian Pris: 799.-

Find det lækre sorte flettede læderarmbånd her

 

Vi starter ud med at super lækkert og maskulint sort læderarmbånd fra den engelske designer Tateossian, som er garant for luksuriøse accessories til både mænd og kvinder. Det sorte læderarmbånd i flettet læder her er naturligvis ingen undtagelse. Læder er måske lige at tage den en tand for langt, for der er faktisk tale om kunstlæder og som det anes indvendigt en sort nylontråd. Det gør dog bestemt ikke noget. De anvendte materialer tilsat det sorte vedhæng giver dette armbånd et unikt og maskulint look. Lækkert!

 

 

Elegant gråt flettet læderarmbånd

fedt sort læderarmbånd mænd

Mærke: Tateossian Pris: 1499.-

Find det lækre grå flettede læderarmbånd her

 

Vi hopper videre over til et andet sort læderarmbånd fra Tateossian. Denne gang er der tale om ægte kolæder og tilmed en god sjat sølv i selve vedhænget. Det er maskulint, det er stilrent og det er en hamrende lækker udsmykning, som vil klæde stort set alle mænd. Det her sorte læderarmbånd vil kunne anvendes til både de formelle lejlighed som for eksempel sammen med et jakkesæt eller til de mere uformelle lejligheder. The choice is yours.

 

Fedt sort læderarmbånd i flettet design

fedt sort læderarmbånd til mænd

Mærke: Paul Smith Pris: €130.-

Find det fede sorte læderarmånd her

 

Det er svært ikke at blive begejstret over dette fantastisk flotte sorte læderarmbånd i flettet design fra Paul Smith. Det sorte flettede læder er i sig selv rigeligt, men Paul Smith har alligevel smidt et par små, elegante detaljer ind i designet og gjort det på fremragende vis. Det elegante sølvvedhæng bryder på nydelig vis det dominerende sorte læder og de tre små detaljer inden vedhænget sikrer armbåndet sit unikke look. Smukt og elegant!

 

Fedt sort flettet læderarmbånd

lækkert sort flettet læderarmbånd

Mærke: Boss Pris: Sat 50% ned til 699,50.-

Find det lækre sorte læderarmbånd her

 

Gode gamle Boss kan også være med, når vi snakker om elegante smykker til mænd. Her har du deres bud på et stilrent og lækkert flettet sort læderarmbånd til mænd. Er du den forsigtige type, som gerne vil tilføje lidt ekstra detaljer til dit outfit, så er det her armbånd et fremragende sted at starte. Det er knivskarpt i designet, udformet i kvalitetsmaterialer og har ikke for meget larm indbygget i designet. Det er holdt i det minimalistiske design og gør det pisse godt! Det er derfor super velegnet som dit første armbånd og så kan du jo altid bevæge dig over i de mere vovede modeller senere, hvor der er lidt mere spræl over designet.

 

Maskulint navy læderarmbånd

sort armbånd til mænd

Mærke: Boss Pris: 1199.-

Find det lækre navy læderarmbånd her

 

Hvis dit nye læderarmbånd ikke partout skal være sort, så kunne et navy læderarmbånd måske være sagen? Det opfylder i hvert fald alle krav til et lækkert læderarmbånd. Knivskarpt design, tjek. Lækkert, maskulint flettet læder, tjek. Høj kvalitet, tjek. Det får en stor anbefaling her fra!

 

Fedt brunt læderarmbånd i flettet design

fedt brunt læderarmbånd mænd

Mærke: Paul Smith Pris: €130.-

Find det fede brune læderarmånd her

 

I den klassiske, stilrene afdeling for brune læderarmånd har vi her dette pragteksemplar fra Paul Smith. Det er svært at skulle vælge nogle favoritter ud fra denne artikel, men hvis vi snakker om brune læderarmbånd i flettet design, så er dette armbånd så afgjort blandt kandidaterne. Jeg elsker det ubesværede stilrene design, som designeren her har tryllet frem. Det maskuline flettede læder i sig selv er en fryd for øjet, hvis vi så tager det elegante sølvvedhæng og de små guld, sort, og sølv detaljer med i betragtningen, jamen så fremstår det her brune læderarmbånd altså komplet. Fantastisk, intet mindre!

 

Elegant læderarmbånd fra Bjørkkel

fedt flettet brunt læderarmbånd mænd

Mærke: Bjørkkel Pris: 249.-

Find det fede brune læderarmånd her

 

Den vakse læser vil straks genkende dette læderarmbånd fra det danske mærke Bjørkkel, da jeg tidligere har beskrevet deres armbånd. Bjørkkel er et nyt dansk designmærke, som indtil nu har fokuseret alle deres kræfter på at levere kvalitetsarmbånd i lækkert design til den stilbevidste danske mand. Armbåndet ovenfor findes i øvrigt også i sort, lige som de også leverer armbånd i andre design og andre materialer end læder.

 

Stilrent brunt læderarmbånd til mænd

lækkert brunt læderarmbånd

Mærke: Boss Pris: 1199.-

Find det lækre brune læderarmbånd her

 

Flettet læder er bare lækkert at se på og nogle gange er det ganske enkelt nok detalje for en ekvipering. Det er dette stilrene og minimalistiske brune læderarmbånd fra Boss et glimrende eksempel på. Der er spillet på det maskuline udtryk fra læderet, der sammen med det flettede design og det enkle sølvvedhæng danner et super flot og stilrent brunt læderarmbånd.

 

Frækt blåt læderarmbånd

fedt blåt læderarmbånd

Mærke: Boss Pris: Sat 50% ned til 699,50.-

Find det lækre blå læderarmbånd her

 

Læderarmbånd har det med at være enten sort eller brunt i varierende nuancer. Du kan dog være heldig, at finde alternative farvevalg, som for eksempel dette nydelige blå læderarmbånd fra Boss. Den vakse læser vil notere sig, at det er samme design, som det sorte læderarmbånd vist længere oppe i artiklen. Du får altså det knivskarpe design som omtalt tidligere, men nu tilsat et helt andet skær takket være den turkisblå nuance. Det giver armbåndet et mere casual udtryk og passer derfor glimrende til for eksempel sommeren.

 

To-farvet flettet læderarmbånd

flettet læderarmbånd til mænd

Mærke: Tod’s Pris: €162,98.-

Find det lækre flettede armbånd her

 

Det sidste flettede læderarmbånd i denne omgang kommer fra det italienske modehus Tod’s. Tod’s er særligt kendt for deres fantastisk lækre loafers og driving sko, som ganske enkelt er i en klasse for sig. Men, det handler nu en gang om armbånd denne gang og her kan Tod’s bestemt også levere varen. Det er dette elegante armbånd her et smukt eksempel på.

 

Lækkert blåt perlearmbånd

blåt og sort perlearmbånd til mænd

Mærke: Thompson Pris: 799.-

Find det lækre perlearmbånd her

 

Her har designeren fra Thompson valgt at bevæge sig ud i den ædle kunst, at designe et elegante perlearmbånd til mænd. Det må jeg sige, er lykkedes til perfektion! Jeg er vild med de forskellige nuancer af blå og det lettere slidte look fra materialet som er krydret med et par velplacerede metalnitter. Prikken over i’et er naturligvis bulldog hovedet, som sikrer det mandlige touch uden at blive for meget. Et rigtigt skarpt bud på et fedt perlearmbånd til mænd i den mere uformelle boldgade.

 

Stilrent blåt perlearmbånd til mænd

fedt blåt perlearmbånd

Mærke: Tateossian Pris: €220.-

Find det stilrene blå perlearmbånd her

 

En mere poleret version af det blå perlearmbånd – i hvert fald sammenlignet med modellen fra Thompson – kommer her fra Tateossian. Hver enkelt perle minder nærmest om et kig på jorden set fra rummet i varierende lys. Et virkelig smukt perlearmbånd som på fornemmeste vis afsluttes af et smukt sølvvedhæng, der minder om en elegant diskokugle.

 

Forfriskende lækkert hvidt perlearmbånd

lækkert hvidt perlearmbånd mænd

Mærke: Eton Pris: 1299.-

Find det lækre hvide perlearmbånd her

 

Det er vidst svært at komme meget tættere på sommer, sol og strand end med dette fantastisk lækre hvide perlearmbånd fra kongen af skjorter, Eton. Yep, de kan faktisk andet end at levere højkvalitetsskjorter til de stilbevidste mænd. Det er dette hvide og beige perlearmbånd et klasseeksempel på. Der er anvendt et fornemt mix af forskellige nuancer af hvid, beige og brunt uden at det bliver uoverskueligt og kikset. Det er forfriskende, det er stilrent og det er hamrende elegant. Et fantastisk bud på et casual armbånd til mænd til de varmere perioder.

 

Smukt azurblåt perlearmbånd

azurblåt perlearmbånd

Mærke: Peyote Bird Pris: €220.-

Find det smukke azurblå perlearmbånd her

 

Nu hvor vi er godt igang med fremragende perlearmbånd til mænd, så nupper vi lige fire i rap fra den amerikanske designer Peyote Bird. De leverer blandt andet fantastisk flotte perlearmbånd i superb kvalitet og unikke designs. Det første af de fire er dette nydelige azurblå perlearmbånd, som på elegant vis afsluttes af deres signaturvedhæng, Thunderbird, som i følge gammel mytologi symboliserer styrke.

 

Fedt brunt perlearmbånd til mænd

fedt brunt perlearmbånd til mænd

Mærke: Peyote Bird Pris: €165.-

Find det fede brune perlearmbånd her

 

Næste i rækken af lækre perlearmbånd fra Peyote Bird er dette fede brune perlearmbånd. Er det ikke bare sygt lækkert? Jeg er i hvert fald solgt! Jeg er vild med de varierende nuancer af brun, som giver armbåndet et levende og elegant udtryk. Det her perlearmbånd vil du aldrig gå galt i byen med. Så kan du altid tilføje nye, lækre armbånd til samlingen, når tiden er til det.

 

Stilrent brunt perlearmbånd

brunt perlearmbånd

Mærke: Peyote Bird Pris: €250.-

Find det stilrene brune perlearmbånd her

 

Det næstsidste perlearmbånd i denne omgang fra Peyote Bird er dette stilrene perlearmbånd med brune nuancer. Udover at være et smukt udført perlearmbånd rent designmæssigt, så er det blandt andet udført i lavasten og sterling sølv. Du får altså et smukt designet perlearmbånd udført i høj kvalitet – det bliver da vidst ikke bedre, gør det?

 

Lækkert rødt perlearmbånd

rødt perlearmbånd til maænd

Mærke: Peyote Bird Pris: €105.-

Find det lækre røde perlearmbånd her

 

Sidste armbånd fra Peyote Bird kommer her og er et nydeligt et af slagsen. Designeren har valgt at pryde dette armbånd med elegante lavaperler i en fantastisk flot og ensfarvet mørkerød nuance. Det eneste der bryder den flotte mørkerøde dominans er de tre små sølvdetaljer og det sorte vedhæng.

 

Stilfuldt bordeaux armbånd til mænd

flot bordeaux perlearmbånd

Mærke: Mikia Pris: €125.-

Find det lækre bordeaux armbånd her

 

Som alternativ til det nydelige armbånd fra Peyote Bird har vi dette smukke eksemplar af et bordeaux armbånd fra Mikia. Her har designeren smidt et par ekstra detaljer ind i designet i form af et par nydeligt dekorerede og mindre perler. Derudover er der i stedet for det klassiske vedhæng anvendt en knap som lukkemekanisme, hvilket bare tilføjer en ekstra, fed detalje og gør dette armbånd helt unikt.

 

Fantatisk flot armbånd i orange rødjernsten

fedt rav armbånd til mænd

Mærke: Isaia Pris: €360.-

Find det lækre orange perlearmbånd her

 

I den friske og i øjenfaldende boldgade af armbånd til mænd kommer her dette vildt lækre orange perlearmbånd fra italienske Isaia. Hold nu k*ft hvor er det lækkert, hva’? Det kan enten smides på alene eller med fordel sættes sammen med et af de andre lækre armbånd her i artiklen, som for eksempel det fede brune læderarmbånd fra Paul Smith. Det oser simpelthen af kvalitet og når du smider det på, er du garanteret beundrende blikke fra omverdenen.

 

 

Det perfekte stofarmbånd til mænd?

lækkert stof armbånd til mænd

Mærke: Rubinacci Pris: €175.-

Find det flotte stofarmbånd her

 

Okay, overskriften på dette armbånd er måske lige bombastisk nok, men jeg synes helt ærligt, at det her armbånd er helt uimodståeligt lækkert! Jeg er vild med designet, hvor drivkraften ligger i det elegante sammenspil mellem den orange, den bordeaux og den navy farve. Hele herligheden er på fornemmeste vis afsluttet med tre elegante sølvfarvede vedhæng. Fik jeg i øvrigt nævnt, at materialet er silke? Nå ikke, jamen så har du hermed fået det afgørende argument serveret. Føj, hvor er det lækkert!

 

Elegant flerfarvet armbånd

lækkert flerfarvet armbånd til mænd

Mærke: Rubinacci Pris: €175.-

Find det lækre flerfarvede armbånd her

 

Vi napper da lige den samme model med andre nuancer også. For det er vitterligt et fantastisk smukt armbånd, som Rubinacci har fået strikket sammen her. Hvor den foregående model var en anelse mere frisk i udtrykket, så er denne model mere ovre i den formelle og stilsikre boldgade. Det kan dog snildt anvendes til både de uformelle lejligheder men snildt også til de fleste formelle lejligheder. Dette er et perfekt eksempel på et armbånd, så kan smides på sammen med et par lækre shorts og en fed sommerskjorte eller sammen med et knivskarpt jakkesæt. Mulighederne er uendelige.

 

Elegant navy armbånd til mænd

fedt navy armbånd til mænd

Mærke: Miansai Pris: €65.-

Find det navy armbånd her

 

Inden for armbåndendes verden er det særligt populært, at smide det maritime tema ind i designet, præcist som designeren Miansai har gjort her. Det navy stofarmbånd krydret med de hvide detaljer, bliver på fornemmeste vis suppleret af den vanvittigt flotte fiskekrog, som er anvendt som låsemekanisme. Absolut et lækkert blåt armbånd, som du aldrig vil gå galt i byen med.

 

Elegant metalarmbånd til mænd

fedt metalarmbånd mænd

Mærke: Thompson Pris: 799.-

Find det elegante metalarmbånd her

 

Her har vi et klasseeksempel på et lækkert metalarmbånd til mænd. Det er udført i rustfrit stål og prydet med kamuflagefarvet kolæder. Det er ganske enkelt en genial sammesætning. Er du ikke til læderarmbåndende ellers vist i denne artikel, så har du hermed et knivskarpt bud på dit kommende metalarmånd. Metalarmbånd kan – i mine øjne – godt have en tendens til at blive lidt for bling-bling og brian-agtige, hvis I forstår. Her har designeren virkelig udfordret det konventionelle metalarmbånd og peppet det hele op med de fede kamuflage detaljer. Absolut godkendt herfra!

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen