Lækre armbånd til mænd

 

 

Armbånd siger du? Hvaaa, er det ikke kun sådan noget kvinder gør sig i?

Der tager du ganske enkelt grueligt fejl!

Det er lidt som om, at alle andre smykker end et fedt herreur eller til nøds en vielsesring ganske enkelt er for fimset. Sandheden er dog en helt anden. Det er med armbånd til mænd som med alle andre accessories; gør du det ordenligt, så har du en fremragende detalje, der giver dit outfit den ekstra lækre lille detalje, som gør, at du skiller dig ud fra mængden. Et lækkert armbånd kan være lige netop dét, som tillader dig, at sætte dit personlige præg på dit outfit.

Tænk for eksempel på et – ellers fremragende – outfit bestående af et par lækre chinos, en knivskarp business skjorte og en fed blazer. Du står knivskarpt med sådan et outfit, men med mindre du sætter det ekstraordinært skarpt sammen, så vil du ikke for alvor skille dig ud blandt de velklædte herre. Du kunne naturligvis smide et fedt slips på akkompagneret med en elegant slipsenål, men hvis det nu ikke skal være så formelt i udtrykket, hvad gør du så? Her kommer et fedt armbånd til mænd ind i billedet. Det rigtige armbånd tilføjer dit outfit lige netop den lækre, elegante detalje, som sikrer dig et unikt men stadig stilrent look.

 

Sådan bærer du et armbånd med stil

Fede armbånd til mænd

 

Et lækkert armbånd er lige som et herreur

Nu hvor vi har fået slået fast, at det sådan set er helt fint for mænd at bære armbånd, så skal vi da også lige have på plads, hvordan det skal gøres. For der er altså et par ting, du bør være opmærksom på, når du smider et armbånd på.

Sådan helt overordnet bør du anskue dit armbånd som diverse andre nøje udvalgte smykker, du har i dit arsenal som f.eks. dit ur, ring eller slipsenålen. Du har jo ikke valgt nogle af dem uden at omtanke vel? Hvis du følger de generelle grundtanker fra MetroMand om stilren elegance og høj kvalitet, jamen så gør disse sig selvfølgelig også gældende, når snakken falder på armbånd.

Du bør dog være bevidst om, at armbåndet ligesom f.eks. dit ur ikke skal være en central del af dit outfit – det er udelukkende en elegant detalje, som sikrer dit outfit et unikt look.

 

Vælg det rigtige armbånd til dit outfit

Hvilken type armbånd du vælger at smide på, er sådan set lidt op til dig selv. Generelt kan siges, at et metalarmbånd passer bedst til de mere formelle outfit så som jakkesættet, hvor i mod et læderarmbånd eller perlearmbånd passer bedre til et mere uformelt outfit. Det er dog ikke skåret i sten. Jeg ville f.eks. ikke tøve med at smide et flot brunt læderarmbånd på sammen med et mørkeblåt jakkesæt, men omvendt synes jeg personligt, at et metal armbånd næsten kun hører sig til i den mere formelle boldgade.

Når du nu har anskaffet dig et lækker armbånd eller fem, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger det korrekte armbånd til dit aktuelle outfit. Her er det en god idé, at tænke på armbåndet som den perfekte detalje, der komplimenterer resten af dit outfit. Hvis vi tager det mørkebrune læderarmbånd og det mørkeblå jakkesæt fra før som eksempel, så ville jeg kun vælge denne kombination, såfremt jeg samtidig også havde valgt et par mørkebrune sko og ditto bælte (og eventuelt herreur med mørkebrun læderrem). Matchende nuancer på tilbehøret hele vejen rundt giver et fantastisk fuldendt look.
Det er da egentlig ret simpelt, ikke sandt?
En sidste bemærkning inden vi kigger på udvalgte af lækre armbånd, er, at du gerne må smide flere, tynde armbånd på samme håndled, men lad endelig være med at dekorere begge håndled. Vælg ét og fokuser dine kræfter her. Det er i særdeleshed forbudt at smide matchende armbånd på på begge håndled. Just don’t!

Fede armbånd til mænd

Anyways, skal vi ikke kigge på udvalgte?

 

 

Maskulint sort læderarmbånd

sort læderarmbånd mænd

Mærke: Skultuna Pris: 449.-

Find det lækre sorte flettede læderarmbånd her

 

Vi starter ud med at super lækkert og maskulint sort læderarmbånd fra Skultuna, som er garant for luksuriøse accessories til både mænd og kvinder. Det sorte læderarmbånd i flettet læder her er naturligvis ingen undtagelse. De anvendte materialer tilsat det sølvfarvede vedhæng giver dette armbånd et unikt og maskulint look. Lækkert! Modellen her findes i tre andre varianter, som I bestemt ikke skal snydes for – de er nemlig mindst lige så lækre:

 

Fedt mørkebrunt armbånd til mænd

Fedt mørkebrunt armbånd til mænd

Mærke: Skultuna Pris: 449.-

Find det lækre mørkebrune flettede læderarmbånd her

 

Det kan bestemt også noget i mørkebrunt, ikke? Det perfekte flettede armbånd til mænd, hvis du sporter et herreur med mørkebrun læderrem og f.eks. et mørkebrunt læderbælte.

 

Fedt lysebrunt armbånd til mænd

fedt lysebrunt læderarmbånd mænd

Mærke: Skultuna Pris: 449.-

Find det lækre lysebrune flettede læderarmbånd her

 

Her bliver vi præsenteret for den samme model som de to foregående eksempler på listen, men prøv at se, hvor meget udtrykket ændres, så snart nuancen ændres. Jeg er vild med den lysebrune nuance, som Skultuna har ramt her – den er dejlig forårs/sommeragtig. Fedt, fedt armbånd!

 

Et frækt hvidt armbånd til mænd

fedt hvidt armbånd til mænd

Mærke: Skultuna Pris: 449.-

Find det lækre hvide flettede læderarmbånd her

 

Så er der dømt sommer, sol og strand med dette labre hvide armbånd til mænd i flettet læder. Den her model er for de stilsikre herrer derude – men hvis du rammer den rigtigt til et skarpt sommeroutfit, så har du altså også en vinder!

 

Eksklusivt sort armbånd i læder til mænd

lækkert sort armbånd mænd

Mærke: Tateossian Pris: 1399.-

Find det lækre sorte flettede læderarmbånd her

 

Vi hopper videre over til sort læderarmbånd fra det eksklusive designmærke Tateossian. Denne gang er der tale om ægte kolæder og tilmed en god sjat sølv i selve vedhænget. Det er maskulint, det er stilrent og det er en hamrende lækker udsmykning, som vil klæde stort set alle mænd. Det her sorte læderarmbånd vil kunne anvendes til både de formelle lejlighed som for eksempel sammen med et jakkesæt eller til de mere uformelle lejligheder. The choice is yours.

 

Fedt sort læderarmbånd i flettet design

fedt sort læderarmbånd til mænd

Mærke: Paul Smith Pris: 1099.-

Find det fede sorte læderarmånd her

 

Det er svært ikke at blive begejstret over dette fantastisk flotte sorte læderarmbånd i flettet design fra Paul Smith. Det sorte flettede læder er i sig selv rigeligt, men Paul Smith har alligevel smidt et par små, elegante detaljer ind i designet og gjort det på fremragende vis. Det elegante sølvvedhæng bryder på nydelig vis det dominerende sorte læder og de tre små detaljer inden vedhænget sikrer armbåndet sit unikke look. Smukt og elegant!

 

Fedt mørkebrunt flettet læderarmbånd

sort flettet armbånd mænd

Mærke: Boss Pris: 1099.-

Find det lækre mørkebrune læderarmbånd her

 

Gode gamle Boss kan også være med, når vi snakker om elegante smykker til mænd. Her har du deres bud på et stilrent og lækkert flettet mørkebrunt læderarmbånd til mænd. Er du den forsigtige type, som gerne vil tilføje lidt ekstra detaljer til dit outfit, så er det her armbånd et fremragende sted at starte. Det er knivskarpt i designet, udformet i kvalitetsmaterialer og har ikke for meget larm indbygget i designet. Det er holdt i det minimalistiske design og gør det pisse godt! Det er derfor super velegnet som dit første armbånd og så kan du jo altid bevæge dig over i de mere vovede modeller senere, hvor der er lidt mere spræl over designet.

 

Maskulint blåt læderarmbånd

fedt blåt armbånd mænd

Mærke: Thompson Pris: Sat 30% ned til 559,30.-

Find det lækre blå læderarmbånd her

 

Hvis dit nye læderarmbånd ikke partout skal være sort, så kunne et blåt læderarmbånd måske være sagen? Det opfylder i hvert fald alle krav til et lækkert læderarmbånd. Knivskarpt design, tjek. Lækkert, maskulint flettet læder, tjek. Høj kvalitet, tjek. Det får en stor anbefaling her fra!

 

Fedt brunt læderarmbånd i flettet design

fedt brunt læderarmbånd mænd

Mærke: Paul Smith Pris: 999.-

Find det fede brune læderarmånd her

 

I den klassiske, stilrene afdeling for brune læderarmånd har vi her dette pragteksemplar fra Paul Smith. Det er svært at skulle vælge nogle favoritter ud fra denne artikel, men hvis vi snakker om brune læderarmbånd i flettet design, så er dette armbånd så afgjort blandt kandidaterne. Jeg elsker det ubesværede stilrene design, som designeren her har tryllet frem. Det maskuline flettede læder i sig selv er en fryd for øjet, hvis vi så tager det elegante sølvvedhæng og de små guld, sort, og sølv detaljer med i betragtningen, jamen så fremstår det her brune læderarmbånd altså komplet. Fantastisk, intet mindre!

 

Råt og lækkert brunt læderarmbånd til mænd

fedt brunt læderarmbånd mænd

Mærke: Morris Accessories Pris: Sat 20% ned til 319,20.-

Find det lækre brune læderarmbånd her

 

Flettet læder er bare lækkert at se på og nogle gange er det ganske enkelt nok detalje for en ekvipering. Det er dette rå og maskuline brune læderarmbånd i flettet look fra Morris Accessories et glimrende eksempel på. Der er spillet på det maskuline udtryk fra læderet, der sammen med det flettede design og det enkle vedhæng danner et super flot og maskulint brunt læderarmbånd.

 

Minimalistisk blåt læderarmbånd

navy læderarmbånd mænd

Mærke: Thompson Pris: Sat 30% ned til 559,30.-

Find det lækre blå læderarmbånd her

 

Læderarmbånd har det med at være enten sort eller brunt i varierende nuancer. Du kan dog være heldig, at finde alternative farvevalg, som for eksempel dette nydelige blå læderarmbånd fra Thompson. Du får det knivskarpe og minimalistiske design, som passer glimrende til den nordiske stil, leveret i en flot blå nuance. Det giver armbåndet et mere friskt udtryk og passer derfor glimrende til for eksempel sommeren.

 

Stilrent rødt læderarmbånd

rødt læderarmbånd

Mærke: Tateossian Pris: Sat 30% ned til 1119,30.-

Find det stilene røde armbånd her

 

Ved dette elegante og stilrene røde armbånd har Tateossian fokuseret på, at holde selve designet helt knivskarpt og stilrent og så i stedet ladet den kraftige, røde farve tale for sig selv. Det her armbånd er til dig, som har styr på stilen og gerne vil lade de små, simple detaljer som f.eks. armbåndet skille sig ud fra mængden. Tjek lige de linjer der! Knivskarpt!

 

Stilrent sort perlearmbånd

sort perlearmbånd mænd

Mærke: Boss Pris: Sat 40% ned til 839,40.-

Find det lækre perlearmbånd her

 

Må dit nye lækre armbånd gerne være andet end et standard læderarmbånd, så bør du kigge efter et lækkert perlearmbånd til mænd. Dem har jeg samlet en flot palette af her og vi starter ud med dette knivskarpe sorte perlearmbånd fra Boss. De helt sorte perler giver armbåndet et virkelig fedt, maskulint udtryk og så er designet samtidig hold helt stilrent og minimalistisk. En fantastisk fed kombination!

 

Lækkert blåt perlearmbånd

blåt og sort perlearmbånd til mænd

Mærke: Thompson Pris: Sat 30% ned til 559,30.-

Find det lækre perlearmbånd her

 

Her har designeren fra Thompson valgt at bevæge sig ud i den ædle kunst, at designe et elegante perlearmbånd til mænd. Det må jeg sige, er lykkedes til perfektion! Jeg er vild med de forskellige nuancer af blå og det lettere slidte look fra materialet som er krydret med et par velplacerede metalnitter. Prikken over i’et er naturligvis bulldog hovedet, som sikrer det mandlige touch uden at blive for meget. Et rigtigt skarpt bud på et fedt perlearmbånd til mænd i den mere uformelle boldgade.

 

Stilrent blåt perlearmbånd til mænd

lækker blåt perlearmbånd

Mærke: Tateossian Pris: 1399.-

Find det stilrene blå perlearmbånd her

 

En mere poleret version af det blå perlearmbånd – i hvert fald sammenlignet med modellen fra Thompson – kommer her fra Tateossian. Hver enkelt perle minder nærmest om et kig på jorden set fra rummet i varierende lys. Et virkelig smukt perlearmbånd som på fornemmeste vis afsluttes af et smukt sølvvedhæng, der minder om en elegant diskokugle.

 

Forfriskende lækkert perlearmbånd

lækkert flerfarvet perlearmbånd

Mærke: Eton Pris: 1299.-

Find det lækre perlearmbånd her

 

Det er vidst svært at komme meget tættere på sommer, sol og strand end med dette fantastisk lækre perlearmbånd fra kongen af skjorter, Eton. Yep, de kan faktisk andet end at levere højkvalitetsskjorter til de stilbevidste mænd. Det er flerfarvede perlearmbånd et klasseeksempel på. Der er anvendt et fornemt mix af forskellige nuancer af hvid, beige og brunt og lidt andet godt fra havet uden at det bliver uoverskueligt og kikset. Det er forfriskende, det er stilrent og det er hamrende elegant. Et fantastisk bud på et casual armbånd til mænd til de varmere perioder.

 

Smukt grønt perlearmbånd

lækkert grønt perlearmbånd

Mærke: Tateossian Pris: 1399.-

Find det smukke grønne perlearmbånd her

 

Nu hvor vi er godt igang med fremragende perlearmbånd til mænd, så nupper vi endnu en perle fra den engelske designer Tateossian. De leverer blandt andet fantastisk flotte perlearmbånd i superb kvalitet og unikke designs. Se selv på dette smukke grønne perlearmbånd, som på elegant vis afsluttes af deres lækre sølvvedhæng.

 

Fedt brunt perlearmbånd til mænd

fedt brunt perlearmbånd

Mærke: Thompson Pris: Sat 30% ned til 559,30.-

Find det lækre brune perlearmbånd her

 

Næste i rækken af lækre perlearmbånd fra Thompson er dette fede brune perlearmbånd. Er det ikke bare sygt lækkert? Jeg er i hvert fald solgt! Jeg er vild med de varierende nuancer af brun, som giver armbåndet et levende og elegant udtryk. Det her perlearmbånd vil du aldrig gå galt i byen med. Så kan du altid tilføje nye, lækre armbånd til samlingen, når tiden er til det.

 

Stilrent brunt perlearmbånd

fedt brunt perlearmbånd

Mærke: Tateossian Pris: 1399.-

Find det stilrene brune perlearmbånd her

 

Her har vi endnu et perlearmbånd fra Tateossian og vi bliver her præsenteret for et stilrent lækker brunt perlearmbånd. Udover at være et smukt udført perlearmbånd rent designmæssigt, så er det blandt andet udført i lavasten og sterling sølv. Du får altså et smukt designet perlearmbånd udført i høj kvalitet – det bliver da vidst ikke bedre, gør det?

 

 

Fedt navy perlearmbånd til mænd

fedt navy perlearmbånd

Mærke: Boss Pris: 849.-

Find det lækre navy armbånd her

 

Som alternativ til det nydelige brune armbånd fra Tateossian har vi dette smukke eksemplar af et navy armbånd fra Boss. Her har designeren smidt et par ekstra detaljer ind i designet i form af et par nydeligt dekorerede og mindre sølv vedhæng. Et stilrent, simpelt og bare p*sse lækkert navy armbånd, du altid vil kunne smide på – det passer nemlig til stort set alt.

 

 

 

Minimalistisk sølv metalarmbånd

sølv metalarmbånd mænd

Mærke: Tateossian Pris: 2799.-

Find det lækre sølv armbånd her

 

I den helt tunge ende af skalaen – rent prismæssigt – finder vi dette hamrende elegante sølv armbånd fra Tateossian. Det er stilren elegance, når det er absolut bedst. Jeg elsker det minimalistiske design, hvor der er fokuseret på at få sterlingsølvet iscenesat. Det her er armbåndet for manden, som har pengepungen i orden og ikke er bange for at vise det.

 

Elegant metalarmbånd til mænd

fedt metalarmbånd mænd

Mærke: Thompson Pris: Sat 30% ned til 559,30.-

Find det elegante metalarmbånd her

 

Her har vi et klasseeksempel på et lækkert metalarmbånd til mænd. Det er udført i rustfrit stål og prydet med kamuflagefarvet kolæder. Det er ganske enkelt en genial sammesætning. Er du ikke til læderarmbåndende ellers vist i denne artikel, så har du hermed et knivskarpt bud på dit kommende metalarmånd. Metalarmbånd kan – i mine øjne – godt have en tendens til at blive lidt for bling-bling og brian-agtige, hvis I forstår. Her har designeren virkelig udfordret det konventionelle metalarmbånd og peppet det hele op med de fede kamuflage detaljer. Absolut godkendt herfra!

 

Written by Christian Bo Nissen