sengespecialisten og tempur senge

Dette indlæg er sponsoreret af SengeSpecialisten & Tempur

 

Vi skriver 2018 og jeg (vi) har endelig fået testet vores nye, lækre Tempur seng fra SengeSpecialisten godt og grundigt igennem. Vi fik leveret sengen i starten af året, da vi, som de primadonnaer vi nu engang er, selvfølgelig skulle have lidt specialmål skudt ind i bestillingen.

Protip: Ekstra længde på sengen er VANVITTIGT lækkert! – 210 centimeters rent paradis. Gør det, fordi du fortjener det.

Anywho, jeg vil da lige give jer et lille indblik i, hvad vi valgte, hvorfor og så i øvrigt lige endnu en gang give et kæmpe skud ud til SengeSpecialisten i Kolding, som leverede uovertruffen service, da vi var ude at besøge dem. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet så højt et serviceniveau, viden omkring et emne og passion for samme.

Vil du ikke gerne sove godt?

sengespecialisten og tempur senge

 

Ovenstående er vores soveværelse i vores nyindkøbte hus. Efter laaaaang tids kamp fik min kone overbevist mig om, at en blå farve på bagvæggen ville stå knivskarpt – og hun fik jo (som næsten altid) ret. Det er i øvrigt lavet selv, hvilket var min største bekymring inden projektets start. Det er skide simpelt, så hvis I skulle have samme drømme, så gå bare i krig.

Nå, men vi skal snakke søvn, senge og mere specifikt madrasser i dag. Det er nemlig her det hele starter og selve fundamentet for en god nats søvn – og en god nats søvn er som bekendt altafgørende for dit velvære, dit humør og din hverdag.

Helt basalt set kan der nævnes, at en god, fast madras kan mindske stress, mindske rygproblemer, optimere din søvn. Det ved de fleste sådan set godt, faktisk hele 92% af os (kilde 1), alligevel er der mange, der ikke rigtigt prioriterer en god seng.

Fun fact: Under REM søvnen – du ved, den der vigtige del af ens søvn, der udskiller kroppen det stov, der får musklerne til at slappe af, så de ikke “udlever” drømmene (kilde 2). Her understøttes ryggen altså ikke af musklerne i denne vigtige, dybe søvn og derfor er det utroligt vigtigt, at ens madras støtter godt og sikkert op om din ryg!

 

Det helt rigtige valg af seng

kvalitetsseng fra sengespecialisten

 

Efter at have afprøvet samtlige madrastyper fra Tempur hos SengeSpecialisten, kom vi frem til, at Sensation madrasserne (fedt navn, ik’?) var vejen frem. Det er også Tempurs bestseller og nok ikke helt uden grund. Der er masser af bevægelsesfrihed, som man kender fra de almindelige springmadrasser og samtidig har du den uovertrufne støtte og komfort, som Tempurs teknologier sikrer dig.

Det er her, hvor Tempur for alvor skiller sig ud fra resten af feltet. Deres High Mobility materialer støtter dig nemlig på en let og behagelig måde og man kan nærmest føle, at sengen omfavner dig og din krop – samtidig med, at den støtte 100% op omkring kroppen. Det er magisk! Det er til gengæld også noget, som nogle lige skal vænne sig til – fik vi at vide i butikken. Hverken jeg, min kone (eller min søn) har dog skulle vænne os til noget som helst, nærmest tværtimod. Det stod vidunderlig søvn på menuen fra dag 1. Seriøst!

 

Du vil ikke fortryde det…!

tempur seng

 

laekkert sovevaerelse

 

Gæt selv hvilken side der er min og hvilken den er min kones 😉

Som nævnt flere gange før, så kan jeg på det varmeste anbefale, at du/I lige tager et smut ud til SengeSpecialisten og får prøvet lidt lækre senge og madrasser af. De er skide søde, ved ufatteligt meget om senge, madrasser og søvn. Jeg vil dog godt smide en lille advarsel afsted inden: man får altså umådeligt meget lyst til en højkvalitetsseng efterfølgende. Men det fortjener du, din bedre halvdel og din hverdag altså også.

 

Kilde 1: http://www.hufngtonpost.com/2014/02/09/mattress-sleephealth_n_4740435.html

Kilde 2: http://www.hufngtonpost.com/2014/02/09/mattress-sleephealth_n_4740435.html

Written by Christian Bo Nissen