Boozt herremode udsalg mænd

 

Glædelig påske alle sammen – og julen varer åbenbart helt til påske, hvis man skal tolke lidt i al den sne, der pludselig er væltet ned over det danske land igen. Brrrrr!

Nå, men mens det sner udenfor og sådan set er ganske smukt at se på, så har jeg i mellemtiden varmet mig lidt på et kæmpe udsalg, Boozt netop har skudt afsted – Boozt Crazy Easter Deals. Her er masser af påskeæg, der bare venter på at blive fundet og det er lige præcis det, jeg har gjort for dig. Jeg har scannet hele udsalget og fundet de absolut bedste tilbud på lækkert designet herretøj i knivskarpt design og til yderst lokkende priser. Dem kan du se lige her:

Billig overgangsjakke fra Selected Homme

billig overgangsjakke

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 51% ned til 389.-

Find den billige overgangsjakke her

 

Vi starter ud med et vildt tilbud i denne overgangsjakke fra Selected Homme i stilsikkert design. Under 400 kroner for en overgangsjakke… Lad den synke ind! Jovist, det er ikke ypperste kvalitet, men hvis du er på udkig efter en stilsikker overgangsjakke og pengepungen har mere fokus på opsparing til sommerferien, så har du hermed et næsten kriminelt godt tilbud. Den findes også i sort til samme pris. Vær så artig.

 

Flot overgangsjakke i skandinavisk design

lækker navy overgangsjakke

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 50% ned til 1349.-

Find den lækre overgangsjakke her

 

Har du lidt mere mønt på kistebunden, så kan du med fordel kigge på denne flotte sag fra J. Lindeberg, som er sat hele 50% ned lige nu. En klassisk og lækker overgangsjakke i et tidløst, skandinavisk design. Den findes i ovenstående lækre navy nuance og en fræk grøn/sølv nuance – sidstenævnte er meget flottere, end det egentlig lyder, så tjek den ud i linket ovenfor.

 

Fed casual overgangsjakke fra Calvin Klein

oliven overgangsjakke tilbud

Mærke: Calvin Klein Pris: Sat 50% ned til 1399.-

Find overgangsjakken fra Calvin Klein her

 

I den mere uformelle boldgade har vi denne fede sag fra Calvin Klein i en drønlækker oliven nuance. Den holder bare! Det er naturligvis ikke en jakke, som du smider på sammen med blazeren og skjorten, men den passer helt perfekt til fritiden og findes også i sort til samme skarpe pris.

 

Lækker mørkeblå Hugo Boss blazer

lækker mørkeblå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 50% ned til 1389.-

Find den lækre blazer her

 

Ingen artikel om lækker ekvipering på udsalg uden et par sprøde blazere. Her kommer tre blazere fra Hugo Boss i samme design men tre forskellige nuancer, som alle mænd bør have i garderoben. Det er ganske enkelt et must for enhver velklædt herre, som bekender sig det tidløse og klassiske look. Den første er ovenstående lækre navy blazer og nedenunder finder du den samme blazer til samme pris i sort og mørkegrå. Alle er udført i virgin uld og alle kan findes til den fantastisk skarpe pris!

 

Lækker mørkegrå Hugo Boss blazer

lækker mørkegrå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 50% ned til 1389.-

Find den lækre blazer her

 

Lækker sort Hugo Boss blazer

lækker sort hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 50% ned til 1389.-

Find den lækre blazer her

 

Billig grå blazer til mænd

billig grå blazer mænd

Mærke: Bruun & Steengade Pris: Sat 50% ned til 639.-

Find den billige grå blazer her

 

Ovenstående blazer fra det danske designmærke Bruun & Stengade kan erhverves til en uhørt skarp pris. Du får en flot grå blazer i et mere casual look end de foregående fra Hugo Boss og vil f.eks. passer glimrende sammen med en button-down skjorte. Et glimrende alternativ til de lidt dyrere blazere, såfremt pengepungen ikke lige føler for at skulle af med over 1.000.- lige nu.

 

Elegant grå blazer fra Matinique

elegant grå blazer

Mærke: Matinique Pris: Sat 30% ned til 1239.-

Find den elegante grå blazer her

 

Jeg er rigtigt, rigtigt glad for ekviperinger, hvor der er leget med teksturen, som f.eks. denne fantastisk elegante grå blazer fra Matinique. Designeren har på fornemmeste vis anvendt et klassisk, elegant blazer cut og så ellers kun pillet ved teksturen. Det giver blazeren et sofistikeret look, som holder 100%. Jeg elsker det og til den pris, så er det et kæmpe røverkøb, hvis du er på udkig efter en blazer, som skiller sig lidt ud fra mængden.

 

Knivskarp blå blazer fra Tommy Hilfiger Tailored

lækker blå blazer tilbud

Mærke: Tommy Hilfiger Tailored Pris: Sat 30% ned til 1890.-

Find den knivskarpe blazer her

 

Nogle gange kan en bestemt nuance af en farve gøre alt for en blazer og det er lige præcis dét, der sker her. Jeg er over the moon over denne fantastisk flotte blå nuance, som Tommy Hilfiger Tailored har ramt her. Den passer eminent godt til de varmere tider, som vi så småt bevæger os ind i. Det her er en blazer, som vil tiltrække anerkendende blikke fra omverdenen. Smid den på sammen med f.eks. et par lysebrune chinos og en hvid skjorte og du har et hamrende skarpt look. Denne model findes også i en lækker mørkegrå nuance, som ligeledes er sat kraftigt ned lige nu:

 

Lækker mørkegrå blazer fra Tommy Hilfiger Tailored

lækker mørkegrå blazer udsalg

Mærke: Tommy Hilfiger Tailored Pris: Sat 30% ned til 1890.-

Find den knivskarpe blazer her

Klassisk hvid skjorte på tilbud

hvid skjorte tilbud

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 770.-

Find den klassiske hvide skjorte her

 

Intet udsalg uden en klassisk, lækker hvid skjorte. Den kommer her fra svenske J. Lindeberg og er lige præcis dét, den skal være: klassisk, elegant og lækker. What’s not to like? Står du og mangler sådan en sag i garderoben – hint: én er langt fra nok – så har du hermed et stykker lækker hvid skjorte på tilbud serveret på et sølvfad.

 

Klassisk navy strik i merino uld

navy merino uld strik udsalg

Mærke: Boss Pris: Sat 50% ned til 589.-

Find den klassiske merino uld strik her

 

Det er meget muligt, at den kolde tid snart (forhåbentlig) er ovre, men derfor kan man altid bruge en klassisk, lækker strik i en nydelig navy nuance. Den leverer Boss her og så kommer den tilmed leveret i 100% merino uld – yum! En Boss merino uld strik til den pris, er en sjældenhed, så slå mens du kan! Den findes i øvrigt også i sort til samme skarpe pris.

 

Lækker casual strik fra Matinique

matinique navy strik

Mærke: Matinique Pris: Sat 52% ned til 239.-

Find den lækre casual strik her

 

I den mere uformelle boldgade for strik har vi denne nydelige sag fra Matinique. Den passer perfekt til de uformelle lejligheder og kan endda anvendes på arbejdet med en skjorte inden under, såfremt ens arbejdsplads’ dresscode tillader det. Og prisen? Altså den er jo næsten gratis!

 

Elegant v-neck strik til en skarp pris

bordeaux v neck strik

Mærke: Matinique Pris: Sat 51% ned til 339.-

Find den elegante v-neck strik her

 

Såfremt du hellere vil have en v-neck strik i stedet for en strik med rund krave, så har jeg her et fornemt bud. Det kommer ligeledes fra Matinique, som har ramt en fantastisk flot bordeaux nuance her. Den er tilmed udført i 100% merino uld og findes i to andre skarpe nuancer.

 

Et par lækre mørkebrune chinos på udsalg

mørkebrune chinos udsalg

Mærke: Matinique Pris: Sat 51% ned til 339.-

Find de lækre chinos her

 

Til benene har jeg naturligvis fundet et par lækre chinos og valget faldt på disse nydelige mørkebrune chinos fra danske Matinique. Det er en fremragende nuance til både foråret, efteråret og vinteren og er dermed et par chinos, som du vil kunne anvende stort set hele året. Og tjek lige prisen – fa’me skarp! Denne model findes også i klassisk lysegrå nuance samt en virkelig flot bordeaux nuance til samme skarpe pris:

 

Et par lækre lysegrå chinos på udsalg

lysegrå chinos udsalg

Mærke: Matinique Pris: Sat 51% ned til 339.-

Find de lækre chinos her

 

Et par lækre bordeaux chinos på udsalg

bordeaux chinos udsalg

Mærke: Matinique Pris: Sat 51% ned til 339.-

Find de lækre chinos her

 

Et par elegante gråmelerede businessbukser

lækre gråmelerede bukser mænd

Mærke: Matinique Pris: Sat 51% ned til 389.-

Find de elegante gråmelerede bukser her

 

Til arbejdet kan et alternativ til et par lækre chinos være et par elegante bukser. Sådan et par har jeg fundet her og de kommer fra Matinique. Jeg er vild med det gråmelerede look, som Matinique’s designer har hevet op af hatten her, hvilket gør, at bukserne her skiller sig ud på en elegant måde – og så er prisen altså virkelig, virkelig flot! De findes også i en hamrende lækker navy nuance til samme flotte pris:

 

Et par elegante navymelerede businessbukser

navy chinos mænd

Mærke: Matinique Pris: Sat 30% ned til 389.-

Find de elegante navymelerede bukser her

 

Klassiske mørkeblå jeans på udsalg

mørkeblå jeans udsalg

Mærke: Calvin Klein Jeans Pris: Sat 30% ned til 559,30.-

Find de klassiske jeans her

 

Vi skal selvfølgelig også lige have et par klassiske mørkeblå jeans med på listen og de kommer fra Calvin Klein Jeans. Der er jo ikke så meget at sige her. Et par klassiske mørkeblå jeans bør være en fast del af enhver velklædt herres garderobe til de uformelle stunder og her får du en lækker tidløs model serveret, som endda er sat kraftigt ned lige nu.

 

Mørkebrune Chelsea støvler på udsalg

mørkebrune chelsea støvler udsalg

Mærke: Matinique Pris: Sat 50% ned til 589.-

Find de mørkebrune chelsea støvler her

 

Jeg har fundet en lille, eksklusiv samling af lækkert fodtøj i denne omgang og første model på podiet er denne elegante mørkebrune Chelsea støvle fra det danske modehus Matinique. Den er tidløs i designet og passer glimrende til f.eks. jeans eller chinos. Den findes også i en fræk mørkegrå nuance, som du får lige her:

 

Mørkegrå Chelsea støvler på udsalg

mørkegrå chelsea støvler udsalg

Mærke: Matinique Pris: Sat 50% ned til 589.-

Find de mørkebrune chelsea støvler her

 

Et par labre casual sko

fede casual sko mænd

Mærke: Dune London Pris: Sat 20% ned til 924.-

Find de labre sko her

 

Rosinen i pølseenden i denne omgang er disse super fede casual sko fra Dune London, som vil passer helt eminent til et mere uformelt look. Det er med andre ord en fremragende fritidssko – eller sko til arbejdet, såfremt dresscode tillader det. Til lidt under en tusindbasse, så er det her et steal.

 

Written by Christian Bo Nissen