Som jeg tidligere har nævnt, er min kone og jeg (og vores søn) for et halvt års tid siden kommet til at købe et hus. Vores drømmehus vel at mærke. Intet mindre kunne gøre det. Vi er ret vilde med alle de små detaljer i huset og lækkerheden er generelt helt i top. Derfor har det også være vores filosofi fra starten, at vi først ville købe møbler og andet til huset, når vi var helt sikre på, at vi havde fundet det helt rigtige og at vi ikke ville gå på kompromis med kvalitet og design. Så hellere vente til vi fandt det helt rigtige og til pengepunge tillod det.

Derfor er det da også først nu, at vi har fået installeret nye garderobestativer, da vi ganske enkelt ikke havde fundet det helt rigtige. Det har vi dog nu og vi har netop fået sat det hele op! Det drejer sig om nogle vildt lækre og rå garderobestativer fra det danske designmærke Rackbuddy og faktisk havde jeg i første omgang kun bestilt to, men efter at have sat disse op, blev jeg nød til at købe et mere – de er nemlig p*sse lækre!

Se selv her:

Skræddersyede garderobestativer

rackbuddy garderobestativ

 

Første stativ jeg fik bestilt var ovenstående, som er blevet sat op på mit kontor og rummer mine blazere, ure og slips. Det er en skræddersyet model, som de faktisk ikke har i deres standard sortiment, som du kan se her.

Hele garderobeeventyret startede ud med, at vi selvfølgelig havde et behov for en garderobeløsning, men at vi ikke ville have et standard lukket skab og vi (desværre) ikke har plads til et walk in closet. Jeg ville rigtigt gerne have en form for garderobestativ med indbyggede hyller på mit kontor og efter laaaang tids søgen faldt jeg over Rackbuddy’s Instagram profil og et billede af en skræddersyet løsning som den ovenfor. Inden du læser videre, så tjek liges deres Instagram profil ud. Seriøst. Nu! Der er en overflod af lækker inspiration her.

Anyways, jeg smed en mail til Rackbuddy for at høre, om de kunne fikse sådan en til mig og at højde skulle justeres, da mit kontor er i kælderen. Intet problem, det fiksede de for mig. Så lige for at presse dem lidt ekstra, så ville vi også gerne have en Rackbuddy Billy til vores soveværelse, men i stedet for deres standard mål, skulle den også lige speciallaves efter vores specifikke ønsker. Den bed de sørme også på – kein problem. Ret fed service!

Kort tid efter landede stativerne hos os og vi har nu fået smidt dem op. Således ser vores Rackbuddy Billy ud i soveværelset:

 

skræddersyet garderobestativ

 

Det er helt genialt at have i soveværelset, for nu kan jeg stryge og klargøre ugens outfits søndag og så hænger det ellers bare klar til mig, når jeg står op hver morgen. Så slipper jeg for at skulle bruge tid på at tænke over, hvad jeg skal have på og bøvle med strygning etc. Det er bare i bad, på med tøjet og ud af døren. Genialt! Maiken har endda også fået lov til at have et par kjoler hængende 😉

Nå, men skal vi ikke lige gå tilbage til mit specialbyggede garderobestativ på kontoret? Jow, da! For det er nemlig helt vildt lækkert! Her har jeg plads til mine blazere, min urkasse med alle mine ure og så bruger jeg et af rørene som slipseholder. Jeg elsker det! Det eneste jeg mangler nu er, at finde ud af, hvad jeg skal placere på hylden øverst. Jeg tror, det bliver noget med, at få smidt nogle lækre opbevaringskasser derop og så slipper jeg nemlig for en stor og klodset kommode på kontoret også. Helt perfekt!

 

anmeldelse af rackbuddy

 

rackbuddy garderobe

 

garderobe til mænd

 

garderobestativ i rør

 

Således ser det ud. Jeg er mildest talt tilfreds. Hvad siger I?

Efter at have installeret de to ovenstående modeller, blev jeg overbevist om, at jeg også skulle have et helt simpel garderobestativ til alle mine skjorter. Her faldt valget på det simple, rå og hamrende lækre Rackbuddy Bonnie i den største størrelse (180 cm). Således ser det ud, når det bliver fyldt op med skjorter:

 

lækker rackbuddy garderobestativ

 

lækkert garderobestativ

 

rackbuddy anmeldelse

 

Og så siger Maiken, at jeg har for mange skjorter…. Men kan aldrig få for mange skjorter 🙂

Den der lækre fatning, du kan se på et af billederne, har jeg i øvrigt også købt hos Rackbuddy – du kan se deres udvalg her.

Nu skulle man måske foranledes til at tro, at ovenstående har kostet en halv bondegård, men priserne er faktisk virkeligt rimelige og til at betale sig fra. For eksempel koster Rackbuddy Bonnie stativet under 1.000 kroner for den største model, som jeg har købt. Det er altså en rigtig, rigtig skarp pris, d’herrer!

Hvad siger I til sagerne?

 

Written by Christian Bo Nissen