Kammerats polterabend – hvad skal man have på?

Dette indhold er sponsoreret

Polterabend er noget, der afholdes af mange danskere. På en polterabend har gæsterne det sjovt med at lave forskellige aktiviteter og spil, mens bruden eller gommen bliver sendt afsted på et par sjove opgaver.

Brug personlige falske tatoveringer som et sjovt twist i din påklædning til din kammerats polterabend

Polterabend er en af de sjoveste dage i ens liv, og det er typisk en dag, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. Derfor kan det være en god idé at klæde sig ud på en måde, som gør at man skiller sig ud fra mængden. En af de ting man kan overveje at bruge til sin påklædning er personlige midlertidige tatoveringer. Dette er især sjovt, hvis man ikke har nogen rigtige tatoveringer, eller hvis man gerne vil have et sjovt twist i sin påklædning. Personlige falske tatoveringer kan fås i alle mulige størrelser, former og farver. Et sjovt twist på aftenen kunne være at snyde gommen og få lavet personlige midlertidige tatoveringer til alle gæsterne med ham og den kommende kones navn. Det vil med sikkerhed få et godt grin hjem blandt hele flokken i løbet af dagen. En midlertidig tattoo holder mellem 3 til 5 dage.

Komfort er vigtigst – sørg for at have noget behageligt tøj på, hvis festen skal vare hele natten!

Når man skal ud og feste, er det vigtigt at have noget behageligt tøj på. Dette gælder især, hvis man ved, at festen kommer til at vare hele natten. Det er vigtigt at have noget behageligt tøj på, så man føler sig godt tilpas og uden gener hele natten. Det er helt sikkert også en dag, som vil blive foreviget med en masse billeder, så tag også noget tøj på, som er pænt – det skal dog selvfølgelig også passe til dagens aktiviteter.

Spørg andre venner, hvad de har på til polterabend – så I kan matche eller have et fælles tema

Det kan det være en god idé at have et fælles tema for polterabenden, så alle har noget fælles at klæde sig ud efter. Dette kan eksempelvis være et bestemt land eller by, hvor I alle sammen klæder jer ud, som om I var der. Hvis I for eksempel skal til polterabend i København, kan I finde et område og klæde jer ud, som det. Et af de områder, der udvikles i København er den nord-østlige del af København. Dette har tidligere været et industrielt havneområde, og I kan derfor klæde jer ud som havnearbejdere.

Måske kan disse bud give dig inspiration til, hvordan du klæder dig på til en polterabend.