mænd på barsel

 

Yep, som overskriften så fint afslører, så hopper jeg på barsel fra i morgen og 6(!!) uger frem + 2 ugers efterfølgende ferie.

I den periode vil jeg samtidig holde fri fra MetroMand, da jeg gerne vil bruge min tid på min nystiftede familie 🙂 Min kone har trukket et meget hårdt og sejt læs siden vores dejlige søn kom til verden for lidt over 10 uger siden – 9 uger for tidligt.

Det har været en vild omgang med 4,5 ugers indlæggelse, kuvøse, drop, sonde, infektioner, operationer og en masse andet. Nu er tiden kommet til at nyde den nye tilværelse som far og som familie og hvor Maiken skal have (mere) hjælp i dagligdagen.

Jeg vil dog nok ikke kunne afholde mig fra, at tænke lidt på MetroMand en gang i mellem og finde frem til nye, spændende tiltag for bloggen. Jeg har allerede et par ting i tankerne 🙂

Men I skal ikke forvente nye artikler og posts i denne periode, da jeg som sagt trækker stikket. Jeg vender dog stærkt tilbage i slut juli/start august, hvor der vil blive sat ild til bloggen igen – og formentlig med nye tiltag.

 

Indtil da vil jeg ønske jer alle sammen en rigtig dejlig sommer.

Vi ses, ‘Gents!

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen