Dette indlæg er sponsoreret af Geberit

 

Jeg elsker de små, diskrete detaljer, der sammen med høj kvalitet og godt håndværk kendetegner en lækker ekvipering. Det vil den faste læser af MetroMand kunne nikke genkendende til, da jeg gør mit ypperste for, at det er denne form for ekvipering, der dominerer udvalget af tøj, jeg finder frem til i mine artikler.

Jeg har det på samme måde med tøj, som jeg har det med boligindretning: det er de små, lækre detaljer, der gør forskellen. Hvis man så tilsætter godt håndværk og solid kvalitet, så har man ramt plet. Dette var blandt andet en af grundende til, at min kone og jeg havde købt vores nuværende hus, allerede 5 dage efter vi havde været ude at se det. Det var nemlig spækket med kvalitetsmaterialer og lækre detaljer.

Og hvorfor nævner jeg så det? Jamen det gør jeg af den simple årsag, at vi i dag skal berøre indretning og interiør. Jeg har nemlig kigget lidt på et helt nyt toilet kaldet Ifö Rimfree fra det ikoniske svenske firma Ifö.

Læs med her.

 

Ifö – Nordisk kvalitet og design

 

Det er svært, ikke at tænke på Ifö, når man tænker på badeværelsesprodukter. I over 80 år har det svenske ikon produceret kvalitetsprodukter til badeværelset i keramik og leveret det i klassisk, tidløst og elegant design.

Deres mål er ganske enkelt, at bygge flotte og lækre badeværelsesprodukter, som stadig står knivskarpe efter mange års brug. Materialer, design og funktionalitet har højeste fokus og alt bliver gennemtestet inden det rammer markedet. Du som forbruger ved med andre ord, at det produkt du ender med at have installeret derhjemme ikke bare står flot, men også står distancen.

Og rent designmæssigt, spørger du? Jamen så har de en af Skandinaviens mest indflydelsesrige designere tilknyttet, nemlig Knud Holscher, som bl.a. har været hos Arne Jacobsen tidligere og har vundet over 70 priser. Bum!

Med Ifö får du altså den gyldne kombination af høj kvalitet og klassisk, elegant design. Perfekt!

Lad os kigge lidt på deres nye produkt Ifö Rimfree:

 

Ifö Rimfree – Den nye toiletstandard

 

Ifö Rimfree er Ifö’s helt nye toiletstandard og er skåret helt ind til benet et toilet uden skyllekant. Say what? Oh yes! Vi snakker altså et kæmpe stort og lettende farvel til besværlig rengøring af skyllekant, hvor alskens mindre lækre “ting” kan sidde fast og gøre tjansen som toiletrenser ulideligt. Den er VÆK! Det eneste du nu skal bekymre dig om, når du skal gøre toilettet rent, er, at smide en klud henover toppen af toilettet – og så er du done. Smukt, ikke?

Hygiejnen er samtidig i top, du skal ikke bruge en masse hidsige rengøringsmidler OG du sparer tiden på at skulle gøre toilettet rent under skyllekanten. Genialt er et stærkt ord at bruge, men det er umiddelbart det første, der lige popper op i mit hoved.

Du får med andre ord den gennemtænkte funktionalitet, som Ifö er garant for, den høje kvalitet og så sidder designet lige i skabet – se selv med her:

 

Ifö Rimfree – et smukt designet toilet

 

 

Lækkert ikke?

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen