Sweatshirts mænd vinter 2015 2016

 

En nydelig striktrøje passer perfekt til vinteren og den medfølgende kulde. Finder du samtidig den rigtige striktrøje, vil den passe perfekt til en masse forskellige looks og samtidig fungere som omdrejningspunktet for dit outfit. Et glimrende eksempel på dette kan du se i Ugens outfit – herremode uge 50.

En fed herrestriktrøje er dejlig alsidig i dens anvendelse, idet du kan bruge den til både den lettere formelle lejlighed sammen med et par chinos eller stofbukser eller til den mere uformelle lejlighed sammen med et par jeans. Udover bukserne kan du også lege med flere lag inde bag striktrøjen; du kan f.eks. smide en skjorte og slips på for at peppe outfittet lidt op eller nedtone looket og smide en t-shirt på bagved. Du har dermed en fantastisk alsidig ekvipering, du vil have glæde af i meget lang tid.

Jeg har samlet 9 lækre striktrøjer til mænd, der hver især er udført i høj kvalitet og et super fedt design.

 

Den lækre lysegrå striktrøje fra Denim & Supply Ralph Lauren

Lysegrå striktrøje og pullover til mænd 2015

Mærke: Denim & Supply Ralph Lauren Pris: 699.-

Find den lækre striktrøje her

 

Vi lægger ud med en lettere casual striktrøje i lysegrå nuancer. Denne strikpullover fra Denim & Supply Ralph Lauren er udført i 100% bomuld og designet med den brede hætte og det lille, diskrete amerikanske flag ved halsen er fantastisk nydeligt udført.

 

Den fede blå striktrøje fra Pepe Jeans

Lækker blå striktrøje til mænd

Mærke: Pepe Jeans Pris: 699.-

Find den fede striktrøje her

 

Andet skud på listen kommer her i form af en nydelig striktrøje fra Pepe Jeans i blå nuancer. Det strikkede mønster og de blå nuancer gør denne model til en sikker vinder. Derudover kommer den i 100% bomuld og med en pris på 699.-, er den rigtig god value for money.

 

Den labre model fra Lacoste LIVE

Navy blå striktrøje til mænd vinter 2015 2016

Mærke: Lacoste LIVE Pris: 799.-

Find den labre striktrøje her

 

Vi bliver i de blå nuancer med denne frække sag fra Lacoste LIVE. Den blå farve rammes lige i r…n, og det labre, trekantede mønster gør denne model helt unik. Skal din striktrøje til vinteren 2015/2016 skille sig en smule ud, har du hermed et fremragende bud.

 

Den nydelige offwhite striktrøje fra SuperdryOff white striktrøje til herre vinter 2016

Mærke: Superdry Pris: 699.-

Find den nydelige striktrøje her

 

Den skarpe læser vil bemærke, at denne model fra Superdry blev anvendt i Ugens outfit – herremode uge 47. Jeg har altid haft et godt øje til den offwhite/cremede farve, men det er sjældent, at designeren rammer farven helt rigtigt. Det har Superdry gjort her, og derfor er denne striktrøje selvfølgelig selvskrevet til listen.

 

Den fede grå striktrøje fra Superdry

Lækker grå striktrøje til mænd 2015 2016

Mærke: Superdry Pris: 699.-

Find den fede striktrøje her

 

Vi napper lige en enkelt model mere fra Superdry her i de grå nuancer. En klassisk, maskulin og lettere rå striktrøje hvor detaljerne kommer til udtryk igennem det strikkede mønster og det lille, brune lædermærke på højre arm. Nydeligt, nydeligt!

 

Fantastisk lækker cardigan fra Hilfiger Denim

Lækker rød strikket cardigan til mænd

Mærke: Hilfiger Denim Pris: 1295.-

Find den lækre cardigan her

 

En striktrøje kan også komme i en cardigan udgave, og det er denne fantastiske model fra Hilfiger Denim et fremragende bud på. Hvis du vil have et bud på, hvordan denne model kan se ud som en del af et skarpt, casual look så tjek Ugens outfit – herremode uge 50.

 

Den nydelige blå cardigan fra Boss Orange

Blå strikpullover til mænd 2015 2016

Mærke: Boss Orange Pris: 1695.-

Find den fede strikpullover her

 

Vi tager lige en strikket cardigan mere og denne gang fra Boss Orange. Jeg kan ikke bestemme mig for, hvilken en af de to cardigan-modeller jeg er mest pjattet med. Det må umiddelbart blive en delt første plads, for hold nu k… hvor er denne model også lækker! – Og hvem siger at man ikke kan have to strikkede cardigans i garderoben? En i rødlige nuancer og en i de blå nuancer. Bum!

 

Den lækre bordeaux- og blå strikpullover fra Hilfiger Denim

Lækker bordeaux pullover til mænd 2015 2016

Mærke: Hilfiger Denim Pris: 1195.-

Find den lækre strikpullover her

 

Hilfiger Denim har også kreeret denne flotte sag i bordeaux og blå nuancer. En rigtig flot strikpullover der grundet dens stilrene design og mørke nuancer, vil kunne anvendes i et hav af sammensætninger. Jeg er fan!

 

Den nydelige, klassiske striktrøje i kashmir

Nydelige grå kashmir pullover til mænd 2015

Mærke: 120% Cashmere Pris: 2695.-

Find den nydelige kashmir pullover her

 

Vi runder listen af med en fantastisk flot model fra 120% Cashmere. Denne striktrøje er udført i et klassisk, stilrent design og samtidig får du en model i det næsten urimeligt lækre, bløde og, jah, bare fantastiske stof kashmir. Det er til gengæld også listens dyreste model, men den her sag vil du med garanti elske så længe du bare går minimalt op i din garderobe.

 

 

Written by Christian Bo Nissen