Efterårsudsalg 2017 - de bedste tilbud

 

Så er efteråret sådan for alvor ved at være over os og derfor kan det være en god idé, at få opgraderet efterårs- og vintergarderoben. Det kan til tider være en dyr fornøjelse, at skulle investere i opgradering eller komplet opbyggelse af en garderobe og derfor kan det være en særlig god idé, at holde øje med diverse udsalg.

Netop nu har Boozt efterårsudsalg, hvor du kan spare op til 25% på en række efterårsekviperinger og jeg har i denne anledning scannet udsalget igennem og fundet de bedste tilbud. Boozt er mit absolutte yndlingssted på nettet at handle tøj, da udvalget er fremragende, der er ofte udsalg på premium brands, det er nemt og hurtigt at finde rundt samt filtrere resultatet og så har jeg kun oplevet fremragende kundeservice. Derudover er der fri fragt på køb over 499.- samt gratis retur i 30 dage.

Hvis du fast læser, ved du allerede nu, at jeg personligt elsker det tidsløse og stilrene design. Derfor er det også denne type ekviperinger, som du vil finde her på bloggen. Samtidig har den “tøjstil” den kæmpe fordel, at den ikke er afhængig af diverse modefænomener og de investeringer du laver til din garderobe, kan derfor anvendes år efter år og du sparer dermed en god stak penge samtidig med, at du altid har en fantastisk lækker garderobe.

Skal vi stoppe skriverierne her og kaste os direkte over de gode tilbud?

Modtaget, lad os kigge på det:

 

Efterårsekviperinger til mænd på udsalg

 

Nydelig quiltet overgangsjakke på tilbud

brun quiltet overgangsjakke udsalg

Mærke: Hackett Pris: Sat 20% ned til 2583,20.-

Find den nydelige quiltede overgangsjakke her

 

Vi starter ud med en nydelig brun og quiltet overgangsjakke fra Hackett, som er helt perfekt til det nuværende vejr. Det er ikke heeeelt varmt nok til en vinterjakke endnu og for koldt til en sommerjakke. Enter: overgangsjakken. Jeg har selv en lignende model fra Hackett i navy, som jeg er ovenud lykkelig for.

 

Klassisk navy frakke på udsalg

navy frakke udsalg

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 20% ned til 1023,20.-

Find den navy frakke på udsalg her

 

Er du mere til en anden variant af overgangsjakke, så kunne denne model fra Lindbergh måske være noget. Den er i hvert fald også drønlækker. Minimalistisk i designet og cuttet hvilket gør, at den kan hives frem mange sæsoner frem. Bestemt ikke en ringe investering til garderoben.

 

Elegant navy frakke på udsalg

navy frakke udsalg

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: Sat 25% ned til 1949,25.-

Find den elegante frakke her

 

Når det bliver lige en tand køligere, så skal vi have fundet det lidt tungere skyts frem som f.eks. frakkerne. Ovenstående model fra Knowledge Cotton Apparel er et elegant bud på en navy frakke, som f.eks. kan bruges ud over et jakkesæt. Flot, stilrent og en til en yderst rimelig pris.

 

Knivskarpt navy jakkesæt på udsalg

navy jakkesæt udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 25% ned til 3000.-

Find det knivskarpe navy jakkesæt her

 

Et navy jakkesæt bør ganske enkelt være en fast del af enhver velklædt herres garderobe. Hvis du endnu ikke har fået sådan et inden for, eller måske er det nuværende lidt slidt i det, så kan du passende kigge lidt på ovenstående model fra J. Lindeberg. Det er udført i lækker uld, så det passer perfekt til de køligere perioder og så er designet stilrent, tidløst og elegant. Et fremragende bud på et navy jakkesæt og så endda på tilbud!

 

Tidløst gråt jakkesæt på udsalg

gråt jakkesæt på udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 25% ned til 3000.-

Find det tidløse grå jakkesæt her

 

I samme boldgade som foregående model har vi her et gråt jakkesæt – ligeledes på udsalg lige nu. Det er udført i bomuld tilsat et lille skud cashmere (og elastane for smidighed) i stedet for uld. Det gør bestemt ikke noget. Hvis du ligesom jeg, oftere har det for varmt end for koldt, så vil du kunne anvende et bomuldsjakkesæt året rundt. Hvis du mangler et gråt jakkesæt (som alle bør eje i mine øjne), så har du hermed et lækkert sæt serveret på et sølvfad. Det findes i øvrigt også i en lys beige, som er sat ned til samme pris.

 

Lækre uldblazere på udsalg

 

uldblazer udsalg 2017

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 2400.-

Find de lækre blazere på udsalg her

 

For den faste læser kommer det ikke som den store overraskelse, at jeg elsker blazere. Faktisk så meget at jeg har skrevet en af mine længste artikler nogenside om blazeren. Den kan du læse her: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide. Derfor skal der naturligvis også være et par blazere med i artiklen og da vi jo bevæger os ind i de kølige måneder, skal de også være af uld. Uld er perfekt til de kolde perioder, da uld udover at lade din hud ånde også holder på varmen. Perfekt!

Ovenstående to blazere (samme model, forskellige nuancer) passer sublimt til den tidsløse og elegante tøjstil og er netop nu sat ned.

 

Fantastisk midnight blue blazer

midnight blue blazer udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 2560.-

Find den flotte blazer her

 

Jeg er en kæmpe sucker for lyseblå eller midnight blue blazere. De har bare et eller andet ekstraordinært over sig. Et glimrende eksempel her på er ovenstående fantastisk flotte blazer fra J. Lindeberg i Virgin Uld. Jeg har to blazere i denne boldgade og jeg ELSKER, at kunne hive dem frem af garderoben og smide dem på. Du bør gør dig selv den tjeneste, at eje sådan en blazer (ellere flere). De er alle pengene værd og mere til.

 

Flot grå blazer i uld på udsalg

lækker grå uldblazer i uld

Mærke: Hackett Pris: Sat 25% ned til 3029,25.-

Find den flotte grå blazer her

 

Var det noget med en elegant grå blazer i meleret uld? Jeg kunne i hvert fald snildt se ovenstående model finde sin plads i min garderobe. Den er samtidig så kraftig i kvaliteten, at den også fint kan anvendes som overgangsjakke i stedet for diverse jakker og frakker. Forestil dig den sammen med et par chinos, en lækker businesskjorte og en flot striktrøje. En fryd for øjet!

Elegante veste på udsalg

vest mænd udsalg 2017

Mærke: Oscar Jacobsen Pris: Sat 20% ned til 1039,20.-

Find de elegante veste på udsalg her

 

En ekvipering som slet ikke bliver brugt nok og som jeg selv er for dårlig til at få brugt er vesten. Det er en hamrende nem og hurtig måde, at få peppet outfittet lidt op på. Du kan endda have den på sammen med jeans & en skjorte – det behøver ikke være sammen med jakkesæt, slips og hele pivtøjet. Jeg vil i hvert fald til at gå mere med vest – er du med?

 

Lækre striktrøjer i 100% merino uld – rund hals

beige uldtrøje udsalgMærke: Oscar Jacobsen Pris: Sat 20% ned til 767,20.-

Find striktrøjen på udsalg her

 

Striktrøjer hører sig til om efteråret og vinteren. De er helt perfekte til at smide over skjorten, når det lige bliver lidt for køligt og så er de altid hamrende elegante takket være deres enkle og tidsløse design. Hvis du samtidig finder dem i 100% merino uld og på udsalg, jamen så er lykken gjort. Ovenstående model finders i flere andre nuancer, hvor nogle af dem er sat helt op til 50% ned lige nu.

 

 

Lækre striktrøjer i 100% merino uld – v-neck

bordeaux uld strik udsalg

Mærke: Oscar Jacobsen Pris: Sat 20% ned til 799,20.-

Find striktrøjen på udsalg her

 

Vi napper lige en strik mere i 100% merino uld og ligeledes fra Oscar Jacobsen. Ja faktisk er eneste forskel at finde på halsen. Den foregående model var med rund hals, hvor denne i stedet gør brug af v-neck. Det kan være en hel religion for nogle, om det skal være den ene eller den anden form for hals. Jeg kan personligt lide begge dele og har derfor også begge varianter i min garderobe. The choice is yours.

 

Klassisk navy striktrøje på udsalg

navy striktrøje udsalg

Mærke: Esprit Casual Pris: Sat 25% ned til 374,99.-

Find den navy striktrøje her

 

Hvis pengepungen stadig skal komme sig over en dyr sommerferie, så frygt ikke! Du kan stadig finde lækre ekviperinger til rimelige penge – særligt når vi finder det hele på udsalg. Ovenstående model er et glimrende eksempel på en lækker striktrøje som ikke koster alverden.

 

Navy strik med diskret mønster

navy striktrøje

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 25% ned til 600.-

Find den navy striktrøje på udsalg her

 

Vi napper lige et par striktrøjer mere. Denne model kommer fra J. Lindeberg og adskiller sig fra de to foregående ved at have et diskret vævet mønster indbygget. Jeg elsker de små, diskrete detaljer. Det gør denne model en anelse mindre formel i forhold til de to andre og den vil desuden også kunne fungere helt uden hjælp fra andre ekviperinger inden under. Den findes også i to andre nuancer, som også er på udsalg lige nu.

 

Lækker casual strik på udsalg

casual strik udsalg 2017

Mærke: Superdry Pris: Sat 20% ned til 479,20.-

Find striktrøjen på udsalg her

 

Vi bevæger os endnu et hak ned af den formelle/uformelle stige med denne lækre strik fra Superdry. Den er perfekt til de kolde dage og den står på weekend eller efter arbejde. Lækker, flot og med små detaljer i strikken. Bonus: den er ret billig lige nu!

 

Et par lækre trøjer på udsalg

cardigan udsalg 2017

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 25% ned til 525.-

Find de to trøjer på udsalg her

 

I den mere uformelle afdeling kan en ovenstående sag fra Samsøe & Samsøe fungere fremragende. Den er lækker, stilren og super nem lige at smide sammen med et par jeans, en t-shirt og et par sneakers. Så er det stilrene og uformelle outfit sikret. Den navy model er sat 25% ned lige nu og den lysegrå 20%.

 

En klassisk hvid skjorte på udsalg

hvid skjorte udsalg

 

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 640.-

Find den hvide skjorte på udsalg her

 

Som nævnt ovenfor har jeg smidt en hvid skjorte ind under striktrøje, hvilket gør, at den på fornemmeste vis bryder den mørkeblå dominans fra striktrøjen og frakken. Den hvide skjorte er samtidig et absolut must-have i garderoben og gerne i flere eksemplarer, så hvis du ikke allerede har loaded op på hvide skjorter, kan du lige så godt slå til på udsalg. Hvis du ikke har læst den, kan du med fordele kigge forbi min guide til den perfekte skjorte.

 

 

Lækker lyseblå t-shirt på udsalg

lyseblå t-shirt udsalg

Mærke: Lacoste Pris: Sat 20% ned til 280.-

Find t-shirten på udsalg her

 

T-shirts er en af den ting, som man næsten aldrig kan få nok af. I hvert fald ikke når det er sommer – eller når du bare render rundt derhjemme. Det er en fantastisk lækker uformel ekvipering som i mine øjne bør holdes simpelt i designet og uden diverse overdimensionerede og outrere prints. Helt simpelt og 100% lækkert. Det er ovenstående lækre lyseblå t-shirt fra Lacoste et glimrende eksempel på og så er den på udsalg lige nu. Haps!

 

Klassiske chinos på udsalg

mørkegrønne bukser udsalg

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 20% ned til 479,20.-

Find de mørkegrønne bukser på udsalg her

 

Yup, ingen udsalgsliste uden et par chinos. Min absolutte yndlingsekvipering til benene. De er bare så f*ndens alsidige, lækre at have på og minimalistiske i designet. Jeg elsker alt ved dem og jeg kan slet ikke få nok chinos. Jeg er nærmest ved at have opbygget et arsenal af chinos i et bredt udvalg af nuancer og gerne dobbelt af de mest anvendte. Det bør du også kraftigt overveje. Det er ren lykke!

 

Klassiske navy jeans på udsalg

navy jeans udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 720.-

Find de navy jeans her

 

Udover chinos er jeans mine næst-mest brugte former for bukser. Dog ikke de der helt forvaskede eksempler, men mere en model ala ovenstående. Lækker pasform med lidt stretch og stilrent i både nuance og design. Sådan en model vil kunne anvendes til både de uformelle lejligheder og til de mere formelle som f.eks. arbejdet (selvfølgelig afhængig af din arbejdsplads’ dresscode).

 

Elegante grå bomuldsbukser

grå bomuldsbukser mænd

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: Sat 20% ned til 719,20.-

Find de grå bomuldsbukser her

 

Sidste par bukser i denne omgang er disse elegante grå bomuldsbukser fra Knowledge Cotton Apparel – som er udført i 100% økologisk bomuld, bum! De er selv sagt en anelse mere formelle end f.eks. chinos og de førnævnte jeans. De kan dog snildt gå sammen med f.eks. en hvid skjorte, som vist andet sted i artiklen. Det er nemt, at sætte sammen og så ser det sk*de godt ud!

 

Et par klassiske mørkebrune støvler på udsalg

moerkebrune stoevler udsalg

Mærke: Sneaky Steve Pris: Sat 20% ned til 959,20.-

Find de mørkebrune støvler på udsalg her

 

Intet over, intet ved siden af et par lækre støvler i læder til efterårssæsonen. De er slidstærke, de (fleste) er udført i lækkert design og så er de til at betale sig fra. Det kunne for eksempel være ovenstående model fra Sneaky Steve, som uden tvivl vil være en værdifuld tilføjelse til enhver velklædt herres garderobe. Jeg har selv et lignende par (og havde jeg ikke dette, havde jeg købt ovenstående model) og jeg elsker dem her til efteråret.

 

Fede sneakers på udsalg

fede sneakers udsalg

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 25% ned til 899,25.-

Find de fede sneakers på udsalg her

 

Et par sneakers kan man altid bruge, såfremt det er de rigtige forståes. Der er gået lidt for meget Nike trainers & Co. i gadebilledet, hvis du spørger mig. Hold træningsskoene til sportsrelaterede aktiviter og snup i stedet et par rendyrkede, lækre sneakers til resten. Dette kunne for eksempel være ovenstående knivskarpe model fra Tommy Hilfiger, hvor det minimalistiske design har fået lov til at udfolde sig. Et fremragende eksempel på et par elegant sneakers uden for meget “larm”.

 

Lysebrun toilettaske i læder på udsalg

lysebrun toilettaske i læder mænd

Mærke: Lyle & Scott Pris: Sat 25% ned til 374,25.-

Find toilettasken på udsalg her

 

En elegant og velklædt herre har naturligvis styr på alle dele af sit outfit, garderobe, grooming og diverse tilhørende accessories. I den sidste kategori hører en lækker toilettaske til. Den må meget gerne være af læder og hvis den samtidig gerne må være lysebrun, så har du hermed fået en superb model serveret – og så er den endda sat ned lige nu. Smukt!

 

Et klassisk elegant bælte på udsalg

herrebælter udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 479,20.-

Find de tre herrebælter på udsalg her

 

Ovenstående tre nuancer (sort, mørkebrunt og cognac/lysebrunt) bør dække de fleste herres behov og er da også mine tre basisnuancer, når snakken falder på bælter. I mine øjne må de mere formelle af slagsen, som ovenstående, gerne være enkle og stilrene i udtrykket og her passer denne model fra J. Lindeberg helt perfekt. Mangler du et herrebælte – så køb det da på udsalg.

 

Nydelig lysebrun skuldertaske i læder

lysebrun computertaske i læder udsalg

Mærke: Sandqvist Pris: Sat 20% ned til 1956.-

Find den nydelige lysebrune lædertaske på udsalg her

 

Personligt skal jeg snart have opgraderet min skuldertaske. Det har ganske enkelt udtjent sin værnepligt. Jeg har blandt andet kigget på ovenstående lysebrune lækkerhed fra Sandqvist. Designet er dejligt stilrent og så lokker det, at den er udstyret med flere rum både udvendigt og indvendigt. Nåhr ja, og så selvfølgelig at den er på udsalg lige nu.

 

Stilrent sort skuldertaske i læder

sort skuldertaske i læder udsalg

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 2079,20.-

Find den stilrene sorte skuldertaske her

 

Er du mere til en sort variant, så har du hermed fået en nydelig model serveret fra J. Linderberg. Det er minimalistisk, nordisk design, når det er absolut bedst og kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Går du desuden mest i sorte sko (og dermed sort bælte), jamen så bør du sigte efter en sort skuldertaske også som din primære taske.

 

Lækker weekendtaske på udsalg

lækker brun weekendtaske udsalg

Mærke: Lyle & Scott Pris: Sat 25% ned til 1649,25.-

Find den lækre weekendtaske her

 

Sidste lækre udsalgsvare i denne omgang kommer fra Lyle & Scott og er en nydelig brun weekendtaske i læder. Jeg elsker weekendtasker og særligt dem i læder. Det gør bestemt heller ikke noget, når læderet får en god omgang patina, hvilket man sagtens kan fornemme, vil ske ved ovenstående model. Et glimrende valg af weekendtaske, som du med garanti vil elske mange år frem.

 

 

Written by Christian Bo Nissen