Herre armbånd – gør din stil endnu mere personlig

Om lidt skriver vi 2022, og i Danmark har vi derfor for længst gjort op med den forældede idé om, at det kun er kvinder, som kan bruge smykker til at personliggøre deres udtryk og tøjstil. Mændene er i den grad også begyndt at bruge armbånd, halskæder, ringe og mange andre slags smykker til at booste deres garderobe og give nyt liv til gamle outfits. Hos Jewls har de taget denne trend til sig, og de forhandler derfor udelukkende smykker, som er målrettet til mænd. De danske mænd har i lang tid efterspurgt flere brands som fokuserede på at fremstille smykker som for eksempel herrearmbånd eller store ringe, og derfor er Jewls blevet taget rigtig godt imod på markedet.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt de fede smykker fra Jewls vil passe ind i din garderobe? Måske går mange af dine venner allerede med forskellige guld- eller sølvsmykker, og du synes det ser fedt ud – men du tør ikke helt selv at begive dig ud i det? Så kan et klassisk herrearmbånd være et godt sted at starte. Et herrearmbånd er mere diskret end for eksempel en ørering eller en halskæde, men samtidig kan armbåndet sagtens tilføre din stil en masse personlighed og karakter.

 

Hos Jewls har de et stort udvalg af herre armbånd i både guld og sølv. På hjemmesiden kan du desuden se både billeder og videoer af, hvordan andre mænd har valgt at style de forskellige smykker. Prøv for eksempel at tage en tynd guldkæde rundt om håndleddet sammen med en simpel hvid t-shirt. Når armbåndet tages på, vil din stil med det samme gå fra at være simpel og neutral til stilbevidst og tjekket.

 

Måske har du hørt dine kammerater fortælle om, at de har brugt mange tusind kroner på en enkelt ring eller en halskæde, og derfor går du rundt med en idé om, at smykker altid er enormt dyre. Dette er dog langt fra sandheden. Hos Jewls har de en vision om, at deres lækre sølv- og guldsmykker skal være tilgængelige for alle danske mænd. Derfor har de skruet priserne helt i bund uden at gå på kompromis med kvalitetsmaterialerne. Leder du efter herrearmbånd, kan du på deres hjemmeside finde armbånd i prisklasser helt ned til 270 kroner. Desuden er der ingen af deres armbånd, som overstiger 1000 kroner i pris. Dermed vil jeg vove at påstå, at alle kan være med – hvad end du er studerende, færdiguddannet eller pensionist.

 

Er du kørt død i gamle t-shirts og hvide sneakers, og trænger du derfor til et friskt pust i din garderobe, så er herresmykkerne fra Jewls garanteret noget for dig. Kig ind på deres hjemmeside og se det fede udvalg af smykker til mænd.