Givet det snart er sommer (eller, det håber jeg inderligt), har jeg været i gang med at finde mine sneakers frem. I den forbindelse vil jeg give mit bud på nogle do’s and don’ts når dine herre sneakers skal luftes, here goes:

 

Lad os starte med det ”negative” – hvad helst skal undgå:

 

  • Nej til sokker: Du går hverken i folkeskolen eller er pensionist, så glem de synlige sokker i dine sneakers, be’ om. Skal du endelig have sokker enten pga. komforten eller pga. frygt for svedige og lugtende fødder, så anvend ankel sokker eller ”no show socks” (link til no show socks).
  • Skift efter træning: Træningssko hører til under løb, i træningscenteret eller hvor end de blev produceret til at skulle anvendes. Det er no go til selv de mest casual begivenheder. Det samme gælder i øvrigt basketball sko.
  • Glimmer er for damerne: Glimmer, farve i ét virvar og andet godt fra Ed Hardy bunken holder ikke. 

 

Læs også: 8 lækre sommer sneakers til mænd

 

Alright, nu til det positive:

 

  • Hold dem nye og friske: Ligesom med alle andre sko, er det vigtigt at du vedligeholder dine sneakers. Sneakers kan gå fra at ødelægge hele dit ellers perfekte outfit, til at komplimentere din spritnye lækre skjorte og dine fede short. Se her hvordan du rengører dine sneakers ved linket længere nede.
  • Let ’em show: Rull dine jeans eller chinos (skal være slim) op til lige over kanten af skoen. Dette fremhæver dine sneakers – og så sørg lige for at de er så rene og friske som muligt, så kører bussen!
  • Hold det stilrent: Som du nok har bemærket, er der en gennemgående rød tråd i mine artikler. Sørg for at købe stilrene, klassiske og tidsløse sko. Hvis du går efter at kunne have dine sneakers i flere sommersæsoner, så bør du holde dig fra hvide sneakers. Hvide sneakers kan være umulige at holde rene og lækre, så undgå for meget hvidt, hvis de skal holde i lang tid.

Læs også: Rengøring af herre sneakers

 

So there you have it Gents. 6 nemme små huskeråd til når dine sommer sneakers skal luftes, lad det så blive sommer!

 

Written by Christian Bo Nissen