God stil til mænd – Den ultimative guide

God stil til mænd - metromand

 

Det er de færreste mænd, der ligefrem elsker at shoppe, og det gælder heller ikke mig. Det der med at bruge flere timer på at trave rundt i et indkøbscenter tiltaler virkelig ikke mig, og det tror jeg sådan set heller ikke, at det gør for størstedelen af de danske mænd. Hvis du har det ligesom mig og resten af landets herrer, så er denne guide lige noget for dig.
Jeg gennemgår nemt og ligetil, hvordan du kan opbygge en nem og samtidig stilfuld garderobe, der kræver minimal vedligeholdelse. Samtidig sikrer du dig, at du altid har adgang til en overflod af skarpe looks, hvad enten det er til de formelle eller uformelle lejligheder. Til hver tøjdel medfølger en beskrivelse af, hvad du bør være opmærksom på, både når du skal købe nyt, og når du skal have tøjet på. Det kan med andre ord ikke gå galt, hvis du følger denne stilguide! Den er selvfølgelig mobilvenlig, så du altid kan have den med i lommen.

Med min Stilguide, som grundigt beskriver – hvad jeg synes er – god stil til mænd, får du en komplet beskrivelse af, hvordan du opbygger den perfekte garderobe. Derfor skal du hente min gratis stilguide:

    • Undgå at se kikset ud i byen – få de perfekte outfits

    • Spar tusindvis af kroner og få den perfekte garderobe

    • Bliv vennekredsens bedst klædte herre

    • Imponer venner og veninder med skarpe looks

    • Du tilmelder dig samtidig MetroMands nyhedsbrev, og får lækker inspiration og spændende artikler om herremode og livsstil

 

Undgå de kiksede outfits - se skarp ud hver dag

Få den komplette guide til herremode og den perfekte garderobe - gratis!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet til tredjepart.

 

Det får du med MetroMands Stilguide

 

Grundfilosofien bag MetroMand og guiden her er, at god stil og elegance handler om kvalitet fremfor kvantitet. Stilguiden fører dig igennem opbygningen af den perfekte garderobe, og samtidig får du udførlige guides til den perfekte anvendelse. Den perfekte garderobe er opbygget omkring det tidløse, elegante snit tilsat god kvalitet, hvilket medfører, at når du følger filosofien bag Stilguiden, så har du et solidt fundament til en garderobe, der ikke behøver udskiftning i mange år frem. Det gør din garderobe fantastisk alsidig og samtidig sparer du en masse penge i det lange løb, da der ikke skal skiftes ud løbende, når moden skifter.
I Stilguiden gennemgår jeg trin for trin samtlige ekviperinger i den perfekte garderobe inklusiv billeder og links til hvor disse kan erhverves. Alt forarbejdet er med andre ord gjort for dig. Samtidig har jeg smidt en beskrivelse og udførlig guide ind til hver enkelt ekvipering, så du altid er rustet til at gøre de bedste køb, og så du formår at du anvende de enkelte dele, så du altid fremstår hamrende skarp og elegant.
Det eneste du skal gøre er at indtaste dit navn og din e-mail i boksen ovenfor. Så sender jeg dig et link til bogen kvit og frit. Samtidig tilmeldes du MetroMands nyhedsbrev og får friske artikler om herremode og livsstil ganske gratis. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Jeg værdsætter mit eget privatliv utroligt højt, og derfor bliver dine oplysninger naturligvis aldrig videregivet til tredjepart.