Hvis der er én ting vi mænd elsker, er det gadgets! Det kan godt være, at din spritnye Gilette Fushion ser bad-ass ud, men der findes en andre masse top fede gadgets til badeværelset! Jeg har samlet en liste over de fedeste grooming gadgets til mænd:

 

Brusehoved med indbyggede højtalere

 

Brusehoved med wireless lyd og højtaler

 

Man skal aldrig gå ned på udstyr – og heller ikke når der skal synges igennem i badet! Dette brusehoved har indbyggede wireless højtalere, så nu drukner lyden ikke bag badeforhænget.

Badeværelsesskab med skjulte højtalere

 

Badeværelsesspejl med skjulte højtalere

 

Når du kommer ud af badet midt i dit ynglingsnummer går det naturligvis ikke, at de fremragende toner ikke følger med. Men frygt ikke: Dette lækre skab har indbyggede trådløse højtalere gemt bag spejlene. Og det stopper ikke her! Højtalerne er naturligvis vandtætte samt kalibrerede til at udligne lyd reflekterende badeværelsesmaterialer som glas, teglsten og metal.

 

Luksus badeudstyr

 

luksus badeudstyr

 

Var førnævnte brusehoved ikke helt liret nok, så er dette luksus badeudstyr fra watermark-designs måske noget. Du får en skræddersyet badeoplevelse ved hjælp af det lækre touch display. Du kan programmere op til ni forskelle badescenarier og regulere alt fra temperaturen fra fire foreskellige brusehoveder, lyset og naturligvis lyden i det indbyggede anlæg. Det er endda muligt at indstille hvor lang tid dit bad skal vare.

 

Alt i én grooming kit

 

essentiel grooming sæt

 

Er du typen der ikke helt har styr på, hvad man egentlig bør have i sin toilettaske? Så er dette grooming sæt fra Tweezerman en god start.

 

Clarisonic Aria Sonic Skin Cleansing Brush

 

Clarisonic Aria Sonic ansigtsrenser

 

Hvis du ikke helt har styr på den jungle af ansigtsprodukter og tilhørende rensecreme der findes på markedet, er denne gadget fra Clarisonic din redning. Ikke nok med at den renser din hud, så forbedrer den også hudens tekstur og forebygger rynker, bum!

 

Oral B Professional Care 5000 Triumph

 

Oral B Professional Care 5000 Triumph

 

At børste tænder er ikke ligefrem det mest ophidsende at foretage sig, men med denne testvindende eltandbørste fra Oral B bliver det i det mindste lidt nemmere.

 

VIOlight Countertop Toothbrush Sanitizer

 

VIOlight Countertop Toothbrush Sanitizer

 

 

Hvis du alligevel sværger til den gammeldags tandbørste, men synes den alt for hurtig bliver lidt for snasket, så er denne gadget lige noget for dig. Med ultraviolet teknologi renser den 99,9% af alle bakterier og holder dermed din tandbørste ren og lækker.

 

Philips epilator

 

Epilator til mænd

 

Epilator siger du, hvad i alverden er det? Det er intet mindre end dit nye hårfjerner produkt! En epilator fungerer ved at en roterende pincet hiver hårene ud – også selvom de ned til 1 mm lange! Er du træt af at barbere huden konstant, eller synes voksning er lige dyrt nok, så er en epilator din redningsmand!

 

Remington næsetrimmer

 

Remington næsehårs fjerner

 

Bøvler du med et par uønskede hår i næsen, så er der en super nem måde at fjerne dem på – og det er med en næsetrimmer. Nemt og simpelt!

 

Remington skægtrimmer

 

Remingtom skægtrimmer

 

 

Jeg har tidligere skrevet en artikel om, at kvinder elsker skæg. Men det betyder ikke, at herlighederne bare skal gro ukontrollerbart. Få fat i en lækker skægtrimmer, og plej dit skæg til perfektion.

 

LightStim mod rynker

 

LightStim mod rynker

 

Der er en tendens til at anskue rynker og forbehandling imod dette for mænd som et tabu. Hvis det er på grund af alle de creme og produkter der følger med, er løsningen dette produkt fra LightStim. Maskinen forebygger rynker, forbedrer din huds tekstur og reducerer dine pores størrelse.

 

Simplehuman Sensor spejl

 

 

 

Simplehuman Sensor spejl

 

Dette badeværelsesspejl har det hele: LED lys der efterligner solens naturlige stråler, genopladelig, trådløs, 5x forstørrelse og indbygge sensor der automatisk tænder og slukker lyset! Hvad mere kan man forlange af et spejl?

 

Berøringsfri vandhane med sensor

 

berøringsfri vandhane med sensor

 

Det er efterhånden blevet standard udstyr på nye toiletter med berøringsfrie vandhaner – og med god grund: Det er simpelthen bare en fantastisk dejlig opfindelse.

 

Vandhane og håndtørrer i én

 

Vandhane der tørrer dine hænder

 

Er du typen der vil optimere din tid til perfektion, så er denne vandhane med indbygget håndtørrer idéel. Med hjælp fra infrarøde sensorer afgør den hvor dine hænder er placeret og tørrer dem herefter på 15 sekunder. Som om dette ikke var nok, så kommer den med et indbygget HEPA filter der fjerner bakterier fra luften også!

 

God weekend derude!

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen