Sponsoreret indlæg

Første regel for god stil er, at du skal se så godt ud som muligt, når du bevæger dig uden for døren. Dette gælder dels din ekvipering men i særdeleshed også din soignering. Et vildt og ubarberet skæg er ganske enkelt ikke attraktivt og vil hverken gøre dig godt på arbejdet, i byen eller på besøg hos svigermekanikken. Med mindre at du er den helt dedikerede hipstertype (men så er du nok heller ikke læser her), så skal der altså barberes, d’herrer – OGSÅ når man har fuldskæg!

Der er dog lige et lille problem, når vi nu snakker om barbering for mænd; barberblade! De har det jo med at blive slidte og så skal der skiftes til nye. Men! De er både dyre i indkøb og så er der jo lige det der med at huske, at få dem købt ind i første omgang!

Kender du ovenstående problemstilling? Hvis ikke, så har du nok aldrig barberet dig med en rigtig skraber. Men hvis du til gengæld har prøvet en rigtig skraber med barberblade, jamen så kender du formentlig alt til problemet. Men frygt ikke! Jeg har løsningen til dig lige her:

Barberklubben.dk: Knivskarp barbering leveret til døren

Lad mig introducere dig for Barberklubben.dk. Barberklubben er en nystartet hjemmeside, hvor grundtanken er ganske simpel; det at barbere sig skal være nemt og billigt. Dette løser de på fornemste vis. Du får nemlig leveret dine barberblade lige til døren og samtidig garanterer Barberklubben, at de som minimum er 25% billigere end butikkerne – dét er altså en rabat, som kan mærkes! Fik jeg i øvrigt nævnt, at fragten er gratis? – det bliver næppe bedre!

Barberklubbens pakker er bygget op omkring Gillette Fushion Proglide, som er Gillettes flagskib inden for barbering for mænd. Du får nogle af de tyndeste barberblade nogensinde produceret, som sikrer dig en super tæt barbering uden hudirritation. Derudover kommer Gillette Fushion Proglide med Flexball teknologi, hvilket på godt dansk betyder, at barberbladet bevæger sig efter din ansigtsform og du dermed får taget alle skægstubbe uanset hvor på ansigtet, de gemmer sig = effektiv barbering uden alt bøvlet!

Hvilket abonnement passer til dig?

Du kan vælge i mellem to abonnementer. Første abonnement giver dig 4-7 barberinger om ugen til 139 kroner om måneden og det andet abonnement giver dig 1-4 barberinger om ugen til 69,5 kroner om måneden.

Du kan dermed vælge præcis det abonnement, der passer til dit behov. Derudover kan du frit vælge at opsige dit abonnement til hver en tid, du binder dig nemlig ikke til noget som helst! Der til kommer en ekstra lille, men virkelig lækker detalje: du kan til enhver tid sætte dig abonnement på pause, hvis du f.eks. skal på ferie eller lignende. Det er sgu en lækker ekstra service!

Rabatkode til Barberklubben

Er du træt af de dyre barberblade, som kan erhverves i de normale butikker og lyder ovenstående fristende? Så har jeg sikret en lækker rabatkode til MetroMand læsere. Brug rabatkoden Metromand10, så får du 10% ved første levering. Velbekomme 🙂

Rigtig god barbering, d’herrer!

Written by Christian Bo Nissen