Står du og skal til at investere i et par slips til garderoben og er i tvivl hvad der skal kastes penge efter, så giver jeg her mit bud på 5 must have herreslips til enhver mands garderobe. Temaet med disse herreslips er alsidighed; slips der kan bruges til flest mulige skjorter og jakkesæt. Bemærk at de fleste slips der linkes til her er smalle slips (5-6.5 cm), der passer bedst til moderne slim-fit jakkesæt. Gå efter farverne og stilen og find selv den rette bredde samt længde i forhold til dit jakkesæt.

 

Læs også: Nem guide til herreslips

 

Det sorte herreslips. Her går du aldrig galt i byen. Slipsenes svar på en altmuligmand, denne farven kan bruges til stort set alle former for skjorter og jakkesæt. Dette er fra Tiger of Sweden og i 100% silke:

Tiger of sweden sort slips

Pris: 499,75.- Link: Klik her

 

Det billige alternativ fra Gnios til 149.75. Bemærk: i 100% polyester: Klik her

 

Mørkeblå herreslips. Fornemmer du temaet? Solide farver passer til stort set alt, og det navy blå slips er ikke en klassiker for ingenting. Dette er ligeledes fra Tiger of Sweden i 100% silke til 499.75:

Tiger of Sweden navy blue tie

Pris: 499,75.- Link: Klik her

 

Det billige alternativ fra Gnios til 149.75. Bemærk: i 100% polyester: Klik her

 

Sidste ensfarvede, solide herreslips er det bordeaux røde. Tiger of Sweden samt 100% silke:

Tiger of Sweden bordeaux tie

 

Pris: 499,75.- Link: Klik her

 

 

Det billige alternativ fra mandeslips til 99. Bemærk: i 100% polyester: Klik her

 

Fra de ensfarvede slips over til de stribede. Jeg synes personligt der findes rigtigt mange knapt så pæne stribede (og prikkede) herreslips, men der er bestemt også en håndfuld perler imellem. Denne model fra Tiger of Sweden rammer min smag helt perfekt. Modellen fås i 4 forskellige farver sort, bordeaux, grå og mørkeblå – alle fire lækre modeller og alle i 100% silke:

Tiger of sweden striped tie

Pris: 599,75.- Link: Klik her

Til sidst kan man naturligvis ikke komme udenom det prikkede herreslips, dette fra Atlas Design og i 100% silke:

Atlas-design-prikket-slips

 

Pris: 399,75.- Link: Klik her

Det var mine personlige bud på fem essentielle slips til mænd. Hvad er dit bud? Smid en kommentar nedenunder med din mening.

 

Written by Christian Bo Nissen