De fedeste chinos til sommeren 2016

 

Chinos er og bliver min favorit benbeklædning, når vi kigger på alle sæsoner fordelt på året. I de fleste andre perioder end sommeren, så fungerer de mest som en stilsikker og elegant tilføjelse til dit outfit. Men om sommeren får denne herlige sommerekvipering virkelig mulighed for at folde sig ud, og tilføje dit outfit en ekstra fed detalje. Igennem resten af året er de mest anvendelige chinos nemlig præget af neutrale nuancer som lyse- og mørkegrå, mørkeblå, mørkebrun samt sort, hvor imod de om sommeren får et ekstra skud farve. Her spiller vi på de lysere nuancer som lyseblå, rød, hvid og beige, hvilket uden besvær tilføjer dit outfit et sikkert skud sommer. I de koldere perioder passer en lyseblå skjorte fantastisk sammen med et par sorte chinos, men skifter du de sorte chinos ud med et par off-white, har du med ét slag skabt et veludført sommerlook. Netop derfor er et par lækre sommerchinos (gerne flere) en absolut essentiel del af en succesfuld sommergarderobe. Jeg har kigget på udvalget i år, og samler her de fedeste sommerchinos til mænd 2016. Du kan med fordel mixe et par chinos med en lækker sommerblazer og husk også et par sprøde sneakers i samme ombæring.

 

 

Lyseblå sommer chinos til mænd

Lyseblå chinos til mænd 2016

Mærke: Scotch & Soda Pris: 849.-

Find de klassiske chinos her

 

Vi starter naturligvis ud med den klassiske lyseblå chino. Modellen her kommer fra Scotch & Soda og rammer den lyseblå nuance helt perfekt. Den lyseblå farve passer især godt sammen med en mørkeblå overdel (skjorte, t-shirt, bluse eller andet) eller en hvid overdel. Det kan ikke gå galt med sådan et par!

 

Læs også: Sneakers til sommeren 2016 – 6 stærke bud

 

De lækre blå chinos fra Polo Ralph Lauren

Fede blå sommerchinos 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1095.-

Find de fede chinos her

 

Det er altid godt at have flere nuancer af samme farve, når vi er ovre i de mest anvendelige nuancer. For chinos er dette primært de blå og de grå nuancer. Til sommeren er den blå nuance naturligvis mest anvendelig, da farven helt af sig selv tilføjer sommer og sol til dit outfit. Derfor er næste skud på listen selvfølgelig et par chinos i en anelse mere mørk nuance af blå end den forrige. Super lækre og super anvendelige!

 

Læs også: Fede sommerblazere til mænd 2016

 

Klassiske mørkeblå chinos til sommeren

Mørkeblå chinos 2016

Mærke: Boss Orange Pris: 899.-

Find de klassiske mørkeblå chinos her

 

Sidste omgang blå chinos kommer her fra Boss Orange. De mørkeblå chinos er fantastisk alsidige, ikke kun i forhold til generelt sammensætning med andre tøjdele, men også i dét at disse chinos snildt kan anvendes igennem hele året. Det er med andre ord et par bukser du vil elske hele året rundt. Hvis du ikke allerede har et par, så er det bare med at komme i sving.

 

De lækre beige chinos

Beige chinos til sommer 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 799.-

Find de lækre chinos her

 

Her har vi endnu et par klassiske chinos til sommersæsonen fra Tommy Hilfiger. De beige chinos passer helt perfekt til de varmere perioder. De er samtidig super taknemmelige i forhold til sammensætning med andre ekviperinger. Smid dem på sammen med f.eks. en hvid button-down skjorte, og du har nemt og hurtigt et fantastisk sommeroutfit. Skal stilen have et ekstra pift, kan du samtidig smide en lækker sommerblazer på som prikken over i’et.

 

Off-white/sand chinos til sommergarderoben

Off-white sommer chinos 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 799.-

Find de off-white chinos her

 

Om ovenstående farve er lys sand eller off-white, er som sådan ligegyldigt. Det vigtige her er, at denne nuance, hvad end den kaldes, er fantastisk til sommeren. Den kræver måske lidt mod for nogle at fyre på, men gør du det rigtigt, har du til gengæld også et perfekt sommeroutfit. Et enkelt tip i denne sammenhæng er, at det altså kræver en lille portion tan, for at kunne smide disse på med succes. Er det ikke et problem, så har du altså en sikker vinder her!

 

De lækre røde sommerchinos

Røde chinos til mænd 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 899.-

Find de lækre chinos her

 

Vi bliver ved de lidt mere vovede modeller med denne lækre røde sag fra Tommy Hilfiger. Et par knaldrøde chinos kræver altså en mand, der ved hvad han gør! Men som med de off-white så er belønningen til gengæld også stor, hvis du formår at sammensætte dit outfit succesfuldt med et par røde bukser på! Er du i tvivl om, hvordan dette skal gøres, så kommer her et simpelt eksempel (jeg ville personligt droppe keychain og knappe en ekstra skjorteknap, but you get the point):

 

Sommeroutfit til mænd med røde chinos

Sommeroutfit med røde chinos mænd

 

Labre bordeaux chinos til sommeren 2016

Fede bordeaux chinos sommer 2016

Mærke: Boss Orange Pris: 899.-

Find de labre chinos her

 

Hvis du synes, at de knaldrøde chinos er lige en tand for meget, men egentlig godt kan lide de rødlige nuancer, så var det måske noget med et par bordeaux? Disse chinos er ligesom de mørkeblå super alsidige, da de snildt kan anvendes i de mere køligere perioder på året.

 

 

Written by Christian Bo Nissen