fede vinterjakker til mænd

 

Vintersæsonen er kommet faretruende nær og selvom de fleste nok vil betegne det nuværende vejr som efterårsvejr, så har jeg faktisk allerede fået brugt min vinterjakke op til flere gange. Man kan diskutere, om en overgangsjakke vil være mere passende lige nu, men jeg har bestemt ikke haft det for varmt i min vinterjakke. Nogle af nedenstående modeller vil nok også blive betegnet som overgangsjakker, så der er lidt af hvert at vælge i mellem. Skulle det være lige på grænsen til, om vinterjakken skal i brug, kan du i første omgang nøjes med, at iklæde dig et lækkert halstørklæde og et par elegante læderhandsker.

Vinterjakker til mænd skal ses som en investering, da prisen for en god vinterjakke unægteligt vil ramme et par tusinde som minium. Det er ret så svært at finde en direkte billig vinterjakke til mænd, men alt er jo selvfølgelig relativt – jeg synes f.eks., at en vinterjakke i god kvalitet og lækkert design til en små 2.000 kroner er ret så billigt 🙂

Som sagt skal du anskue vinterjakken som en investering. Hvis du gør dig et godt køb og finder en vinterjakke i høj kvalitet og lækkert design, jamen så kan du anvende den år efter år – og så er de par tusinde lige pludselig slet ikke mange penge målt på levetid. Af disse grunde er det også min klare opfattelse, at du med vinterjakken går efter et lækkert, klassisk design som ikke vil gå af mode til næste sæson eller sæsonen efter! Med mindre pengepungen er stor nok, så er det de færreste af os der har råd til at lange flere tusinde over disken til en ny vinterjakke hver eneste sæson.

Med ovenstående in mente har jeg scannet nettet for fede vinterjakker til mænd 2017/2018 samt et par enkelte overgangsjakker:

Læs også: 33 lækre halstørklæder til den stilfulde herre

 

Fed overgangsjakke til mænd

navy overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1399.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

 

Inden vi kaster os over de tunge (men lækre) vinterjakker, hapser vi lige et par lækre overgangsjakker til mænd. Første skud er denne helt simple med hamrende elegante navy overgangsjakke fra Polo Ralpgh Lauren. Ralph Lauren s har som altid fokus på rene linjer, klassisk design og enkel elegance krydret med høj kvalitet – what’s not to love? Ovenstående overgangsjakke er et fremragende eksempel her på: minimalistisk design, lækker og knivskarpt cut og windbreaker egenskaben kan krydres med en varm pullover, så du sikrer dig varmen. Et fremragende køb! Modellen findes også i en fed beige og en sort udgave, som du ikke skal snydes for:

Læs også: God stil til mænd – en simpel (og gratis) e-bog om herremode

 

Fed sort overgangsjakke til mænd

sort overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1399.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

 

Her har vi et eksempel mere på et lækkert, tidløst design. Modellen er samme som den navy før og er et perfekt eksempel på en tidløs sort overgangsjakke til den velklædte herre. Det lækre design og det lette valg af materiale gør, at denne model er et fremragende bud på en fed overgangsjakke til mænd. Kæmpe bonus: den kan klare at komme i vaskemaskinen! Så selv hvis du er uheldig, så kan du snildt gøre den ren selv og dermed sikrer du lang levetid. Det er med andre ord en fremragende investering til din garderobe.

Læs også: Lækre handsker til mænd – bliv klar til vinteren

 

Casual beige overgangsjakke til mænd

khaki overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1399.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

 

 

Sidste nuance af den fremragende model fra Polo Ralph Lauren kommer her i form af en blændende flot beige overgangsjakke. Jeg er som sagt helt pjattet med det minimalistiske og stilrene design og så er prisen helt og aldeles fremragende!

Læs også: 51 Billige ure til mænd: Fede herreure med læderrem

 

Fed sort overgangsjakke

fed sort ruskindsjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 50% ned til 2100.-

Find den frække ruskindsjakke her

 

Der er ikke noget bedre end en lækker bomberjakke – sådan én bør være i alle mænds klædeskab. Om den er af læder som ovenstående eller ej, gør såmænd ikke så meget – de er fede ligegyldigt hvad. Dette bud på en lækker bomberjakke kommer fra J. Lindeberg og er sørme sat hele 50% ned lige nu. Det klassiske og enkle design danner grundlaget for jakken og detaljen er det lækre ruskind, som er anvendt her.

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

 

Lækker navy dunjakke til mænd

lækker navy overgangsjakke

Mærke: Morris Pris: 1499.-

Find den lækre quiltede model her

 

Ovenstående model fra Morris et glimrende eksempel på en lækker dunjakke til mænd. De har taget det klassiske dunjakke-look og hold designet helt simpelt og tidløst. Det quiltede design har virkelig vundet ind i de danske garderober over de seneste par år og med god grund. Det gør nemlig, at en dunjakke som jeg ellers aldrig ville gå i, nu lige pludselig er mere end almindeligt interessant.

Et rigtigt, rigtigt skarpt bud på en vinterjakke eller overgangsjakke til mænd i 2018/2019. Modellen her findes også i en sort udgave og den skal I selvfølgelig ikke snydes for:

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Lækker sort dunjakke til mænd

lækker sort overgangsjakke

Mærke: Morris Pris: 1499.-

Find den lækre quiltede model her

 

Pivlækker blazerjakke til mænd

fed brun blazerjakke til mænd

Mærke: Lexington Clothing Pris: Sat 45% ned til 1097,25.-

Find den lækre olivengrønne blazerjakke her

 

Her har vi min absolutte favorit på listen – behøver den næsten yderligere uddybning?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER blazere. De er sublime, når vi snakker elegance, de pifter et hvert outfit op helt og aldeles ubesværet og så er de bare så hamrende alsidige, at det næsten er for godt til at være sandt. Så hvis man nu kunne finde en jakke i et blazercut – så har man uden tvivl en vindende cocktail. Det er lige præcis hvad Hackett har gjort med ovenstående model!  Det er simpelthen til topkarakter!

Læs også: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide

 

Laber navyblå vinterjakke til mænd på tilbud

navy vinterjakke til mænd tilbud

Mærke: Minimum Pris: Sat 20% ned til 1200.-

Find den labre navyblå model her

 

Minimum kommer her med en lækker og strømlinet model. I front finder vi to lommer i siden og en tilhørende elegant hætte, så du kan holde varmen i selv de koldeste perioder. Det her er et glimrende bud på en lækker navy vinterjakke til mænd på tilbud. En rigtig nydelig og prismæssigt yderst fornuft vinterjakke til mænd 2018/2019, hvis du altså får købt den på udsalg.

Læs også: Barbering for mænd: En knivskarp guide

 

Klassisk sort vinterfrakke til mænd

sort hugo boss frakke

Mærke: Hugo Boss Pris: 2999.-

Find den klassiske sorte model her

 

I den klassiske afdelingen hvor simpel elegance uden alt for mange detaljer og forstyrrende elementer danner rammen, har vi her et bud på en lækker vinterfrakke til mænd fra Hugo Boss. Modellen findes som vist både i en sort og i en oliven grøn udgave. Den brune version ses nedenfor. Det helt sikre valg og som ekstra bonus har du også plads til blazeren eller jakkesættet inden under. En perfekt vinterfrakke til dig, som elsker den stilrene og klassiske stil.

Læs også: 10 simple regler for jakkesæt alle mænd bør kende

 

Fed oliven grøn vinterfrakke til mænd

brun hugo boss frakke

Mærke: Hugo Boss Pris: 2999.-

Find den klassiske oliven model her

 

Jamen som nævnt ovenfor, så er dette samme model som den foregående. Samme klassiske elegante design med få detaljer. Hugo Boss har samtidig ramt en absolut fremragende olivengrøn nuance her, som giver frakken et fantastisk fedt udtryk. Du går aldrig galt i byen med en klassisk mørkegrøn vinterjakke til mænd.

Følg MetroMand på Facebook og gå aldrig glip af lækre artikler til den stilfulde herre!

 

Lækker brun vinterjakke til mænd

lækker brun vinterjakke mænd

Mærke: Woolrich Pris: 6199.-

Find den brune model her

 

Vi napper lige en klassisk vinterjakke til og denne gang fra Woolrich. Det amerikanske tøjmærke kan bare det der med at levere tøj i et lækkert, stilsikkert og klassisk design og tøjmærket dateres helt tilbage til 1830. Samtidig har de her ramt en tæt på perfekt brun nuance, som passer eminent godt til efterårs- og vintersæsonen.

Jeg er klar over, at prisen stikker lidt ud i forhold til mange af den andre modeller her i artiklen, men dette er et perfekt eksempel på en vinterjakke i høj, høj kvalitet og knivskarpt design. Dette er den type jakke, som du køber som en investering til din garderobe og som du elsker dig selv for at have købt år efter år efter år efter år – for den holder 100%! Både i design og i kvalitet.

Den findes i øvrigt også i både navy, sort mørkegrøn, som du får serveret nedenunder.

Læs også: Guide til den perfekte skjorte til mænd

 

Klassisk navy vinterjakke til mænd

mørkeblå vinterjakke til mænd

Mærke: Woolrich Pris: 6199.-

Find den navy model her

 

En af listens absolut dyreste modeller, som vist ovenfor bare i navy denne gang. Der er lagt lidt til den gennemsnitlige pris på listen, men du får altså som sagt også, hvad du betaler for her. Den her vinterjakke oser bare af høj kvalitet og vil være med dig i rigtigt mange år frem. Det er nærmest definitionen af en klassisk, stilren vinterjakke, vi har med at gøre her! Klassisk cut, klassisk design og som altid høj kvalitet fra Woolrich. Jakken er udstyret med dunparka og udført i Ramar Cloth, som er kendt for sine slidtstærke evner. Du kan med andre ord med sikkerhed kan holde dig varm, selv når kulden for alvor bider igennem. Et fremragende og langsigtet valg! Den findes som sagt også i en flot mørkegrøn og en stilsikker sort udgave:

Læs også: 18 lækre weekendtasker i læder i udsøgt design

 

Klassisk sort vinterjakke til mænd

sort vinterjakke til mænd

Mærke: Woolrich Pris: 6199.-

Find den sorte model her

 

Klassiske mørkegrøn vinterjakke til mænd

mørkegrøn vinterjakke til mænd

Mærke: Woolrich Pris: 6199.-

Find den sorte model her

 

Billig sort vinterjakke til mænd

billig sort vinterjakke mænd

 

Mærke: Superdry Pris: 999.-

Find den billige sorte model her

 

Fra en af de dyreste modeller på listen hopper vi direkte over til en af de billigste modeller. Den kommer fra Superdry der ligesom G-Star, Benetton og så mange andre leverer lækkert tøj i den mere street-prægede afdeling. To fremragende eksempler på en mere fritidspræget vinterjakke som bestemt ikke behøver at koste en bondegård. Nedenunder finder du modellen i den klassiske navy også:

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Billig mørkeblå vinterjakke til mænd

billig mørkeblå vinterjakke mænd

Mærke: Superdry Pris: 999.-

Find den billige mørkeblå model her

 

Billig grå vinterjakke til mænd

billig grå vinterjakke til mænd

Mærke: Hummel Pris: Sat 20% ned til 640.-

Find den billige grå model her

 

Lækker mørkeblå vinterjakke

navy vinterjakke mænd

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 1799.-

Find den navy model her

 

Vi bliver i den (relativt) billige afdeling med denne lækre billige mørkeblå vinterjakke fra Barbour Lifestyle. En klassisk model hvor detaljerne omkring de horisontale syninger udgør detaljerne. Den er udført i varmende dun og er udstyret med en lækker og klassisk fløjsforet krave. Lækker, fedt design og til en virkelig flot pris!

Læs også: 37 Fede skuldertasker til mænd i knivskarpt design

 

Lækker klassisk sort vinterjakke på tilbud

lækker sort vinterjakke mænd

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 20% ned til 1039,20.-

Find den klassiske mørkegrå model her

 

Vi bliver i røverkøbs-afdelingen med denne fantastisk lækre, stilrene og sorte vinterjakke til mænd fra Selected Homme. Faktisk findes den også i en mørk koksgrå udgave, en navy udgave og en flabet lækker ternet grå udgave. Dem viser jeg dig nedenfor. Anyways, vi har her at gøre med et gennemført klassisk vinterjakke-look til mænd. Der er vel egentlig ikke så meget mere at sige? Lækkert, klassisk design udført i god kvalitet og til en ganske overkommelig pris. Ja, tak!

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

 

Lækker klassisk navy vinterjakke på tilbud

lækker navy frakke mænd tilbud

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 20% ned til 1039,20.-

Find den klassiske navy vinterjakke på tilbud her

 

Lækker klassisk mørkegrå vinterjakke på tilbud

lækker koksgrå vinterjakke mænd

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 20% ned til 1039,20.-

Find den klassiske mørkegrå model her

 

Lækker klassisk ternet grå vinterjakke

lækker gråternet vinterfrakke mænd

Mærke: Selected Homme Pris: 1299.-

Find den klassiske ternede model her

 

Mørkegrøn vinterjakke til mænd med krave

mørkegrøn vinterjakke med krave

Mærke: Whyred Pris: 3900.-

Find den lækre model med krave her

 

Der er i mine øjne ikke mange vinterjakker til mænd med krave, som rent faktisk er pæne. Ovenstående model gør dog denne fordom til skamme! Her har de netop ramt den perfekte mængde krave, så designet og udtrykket fremstår pænt, elegant og dejlig komfortabelt. Samtidig har de ramt et lækkert stilsikkert design og en reddi’ lækker grøn nuance. Nammenam! Den findes desuden også i en klassisk sort nuance:

 

Sort vinterjakke til mænd med krave

sort vinterjakke til mænd med krave

Mærke: Whyred Pris: 3900.-

Find den lækre model med krave her

 

Billig sort vinterjakke til mænd med pelskrave

billig sort vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Blend Pris: Sat 25% ned til 525.-

Find den billige model med pelskrave her

 

Hvis pengepungen har det lidt stramt for tiden, så kan det godt lade sig gøre, at finde en billig vinterjakke til mænd. Jeg har fundet sådan et eksempel og så er den endda udstyret med pelskrave, så du kan holde dig varm i de koldere perioder. Lige en sjat over 500 kroner for en vinterjakke – så kan det vidst ikke gøres meget billigere. Den findes også i en mørkegrøn nuance, som endda også er sat ned lige nu:

 

Billig mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

billig mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Blend Pris: Sat 25% ned til 525.-

Find den billige mørkegrønne model med pelskrave her

 

Elegant mørkeblå vinterfrakke til mænd på tilbud

mørkeblå vinterfrakke tilbud

Mærke: Lagerfeld Pris: Sat 25% ned til 2211,75.-

Find den elegante mørkeblå vinterfrakke her

 

Sidste skud på listen kommer fra forhåndsfavoritten Lagerfeld. Den her vinterjakke så hamrende lækker, elegant og veludført at den uden sammenligning er alle pengene værd. Du skal købe denne vinterjakke hvis du 1) mangler en kvalitetsfrakke til f.eks. uden over din blazer eller jakkesæt 2) vil investere i en pivlækker vinterjakke, som vil være i din garderobe i utallige år frem 3) du går i skjorte og en gang i mellem blazer/jakkesæt 4) vil imponerede alt og alle ude i byen.

Den her lækre Lagerfeld vinterfrakke køber du én gang og elsker dig selv for det i utallige år frem. Den findes også i en klassisk sort nuance:

 

Elegant sort vinterfrakke til mænd på tilbud

sort vinterfrakke tilbud

Mærke: Lagerfeld Pris: Sat 25% ned til 2211,75.-

Find den elegante sorte vinterfrakke her

 

Written by Christian Bo Nissen