Vintersæsonen er kommet faretruende nær og selvom de fleste nok vil betegne det nuværende vejr som efterårsvejr, så har jeg faktisk allerede fået brugt min vinterjakke op til flere gange. Man kan diskutere, om en overgangsjakke vil være mere passende lige nu, men jeg har bestemt ikke haft det for varmt i min vinterjakke. Nogle af nedenstående modeller vil nok også blive betegnet som overgangsjakker, så der er lidt af hvert at vælge i mellem. Skulle det være lige på grænsen til, om vinterjakken skal i brug, kan du i første omgang nøjes med, at iklæde dig et lækkert halstørklæde og et par elegante læderhandsker.

Vinterjakker til mænd skal ses som en investering, da prisen for en god vinterjakke unægteligt vil ramme et par tusinde som minium. Det er ret så svært at finde en direkte billig vinterjakke til mænd, men alt er jo selvfølgelig relativt – jeg synes f.eks., at en vinterjakke i god kvalitet og lækkert design til en små 2.000 kroner er ret så billigt 🙂

Som sagt skal du anskue vinterjakken som en investering. Hvis du gør dig et godt køb og finder en vinterjakke i høj kvalitet og lækkert design, jamen så kan du anvende den år efter år – og så er de par tusinde lige pludselig slet ikke mange penge målt på levetid. Af disse grunde er det også min klare opfattelse, at du med vinterjakken går efter et lækkert, klassisk design som ikke vil gå af mode til næste sæson eller sæsonen efter! Med mindre pengepungen er stor nok, så er det de færreste af os der har råd til at lange flere tusinde over disken til en ny vinterjakke hver eneste sæson.

Med ovenstående in mente har jeg scannet nettet for fede vinterjakker til mænd 2019/2020 samt et par enkelte overgangsjakker:

Læs også: 33 lækre halstørklæder til den stilfulde herre

Fed overgangsjakke til mænd

navy overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1499.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

Inden vi kaster os over de tunge (men lækre) vinterjakker, hapser vi lige et par lækre overgangsjakker til mænd. Første skud er denne helt simple med hamrende elegante navy overgangsjakke fra Polo Ralpgh Lauren. Ralph Lauren s har som altid fokus på rene linjer, klassisk design og enkel elegance krydret med høj kvalitet – what’s not to love? Ovenstående overgangsjakke er et fremragende eksempel her på: minimalistisk design, lækker og knivskarpt cut og windbreaker egenskaben kan krydres med en varm pullover, så du sikrer dig varmen. Et fremragende køb! Modellen findes også i en fed beige og en sort udgave, som du ikke skal snydes for:

Læs også: God stil til mænd – en simpel (og gratis) e-bog om herremode

Fed sort overgangsjakke til mænd

sort overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1499.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

Her har vi et eksempel mere på et lækkert, tidløst design. Modellen er samme som den navy før og er et perfekt eksempel på en tidløs sort overgangsjakke til den velklædte herre. Det lækre design og det lette valg af materiale gør, at denne model er et fremragende bud på en fed overgangsjakke til mænd. Kæmpe bonus: den kan klare at komme i vaskemaskinen! Så selv hvis du er uheldig, så kan du snildt gøre den ren selv og dermed sikrer du lang levetid. Det er med andre ord en fremragende investering til din garderobe.

Læs også: Lækre handsker til mænd – bliv klar til vinteren

Casual beige overgangsjakke til mænd

khaki overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1499.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

Sidste nuance af den fremragende model fra Polo Ralph Lauren kommer her i form af en blændende flot beige overgangsjakke. Jeg er som sagt helt pjattet med det minimalistiske og stilrene design og så er prisen helt og aldeles fremragende!

Læs også: 51 Billige ure til mænd: Fede herreure med læderrem

Fed sort overgangsjakke

fed sort ruskindsjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 25% ned til 1275.-

Find den frække bomberjakker her

Der er ikke noget bedre end en lækker bomberjakke – sådan én bør være i alle mænds klædeskab. Om den er af læder, ruskind, syntetisk materiale eller noget helt fjerde, gør såmænd ikke så meget – de er fede ligegyldigt hvad. Dette bud på en lækker bomberjakke kommer fra J. Lindeberg og er sørme sat 25% ned lige nu. Det klassiske og enkle design danner grundlaget for jakken og detaljen er det lækre ruskind, som er anvendt her.

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

Lækker navy dunjakke til mænd

lækker navy overgangsjakke

Mærke: Morris Pris: 1599.-

Find den lækre quiltede model her

Ovenstående model fra Morris et glimrende eksempel på en lækker dunjakke til mænd. De har taget det klassiske dunjakke-look og hold designet helt simpelt og tidløst. Det quiltede design har virkelig vundet ind i de danske garderober over de seneste par år og med god grund. Det gør nemlig, at en dunjakke som jeg ellers aldrig ville gå i, nu lige pludselig er mere end almindeligt interessant.

Et rigtigt, rigtigt skarpt bud på en vinterjakke eller overgangsjakke til mænd i 2019/2020. Modellen her findes også både i en sort og en oliven farve udgave og dem skal I selvfølgelig ikke snydes for:

Læs også: Ti simple regler for god stil

Lækker sort dunjakke til mænd

lækker sort overgangsjakke

Mærke: Morris Pris: 1599.-

Find den lækre quiltede model her

Lækker oliven grøn dunjakke til mænd

Mærke: Morris Pris: 1599.-

Find den lækre quiltede model her

Pivlækker blazerjakke til mænd

Mærke: Arc’Teryx Veilance Pris: 6199.-

Find den lækre sort blazerjakke her

Her har vi min absolutte favorit på listen – behøver den næsten yderligere uddybning?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER blazere. De er sublime, når vi snakker elegance, de pifter et hvert outfit op helt og aldeles ubesværet og så er de bare så hamrende alsidige, at det næsten er for godt til at være sandt. Så hvis man nu kunne finde en jakke i et blazercut – så har man uden tvivl en vindende cocktail. Det er lige præcis hvad Arc’Teryx Veilance har gjort med ovenstående model!  Det er simpelthen til topkarakter!

Så kan man altid diskutere prisen. Man skal i hvert fald ikke være på SU, for at kunne følge med her. Har du mønten til det, så har du også en overdrevet lækker jakke i mange, mange år frem.

Læs også: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide

Laber navyblå vinterjakke til mænd på tilbud

navy vinterjakke til mænd tilbud

Mærke: Minimum Pris: Sat 25% ned til 1125.-

Find den labre navyblå model her

Minimum kommer her med en lækker og strømlinet model. I front finder vi to lommer i siden og en tilhørende elegant hætte, så du kan holde varmen i selv de koldeste perioder. Det her er et glimrende bud på en lækker navy vinterjakke til mænd på tilbud. En rigtig nydelig og prismæssigt yderst fornuft vinterjakke til mænd 2019/2020, hvis du altså får købt den på udsalg.

Læs også: Barbering for mænd: En knivskarp guide

Klassisk sort vinterfrakke til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 3499.-

Find den klassiske sorte model her

I den klassiske afdelingen hvor simpel elegance uden alt for mange detaljer og forstyrrende elementer danner rammen, har vi her et bud på en lækker vinterfrakke til mænd fra Hugo Boss. Modellen findes som vist både i en sort, i en beige og brun udgave. Den beige og den brune version ses nedenfor. Det helt sikre valg og som ekstra bonus har du også plads til blazeren eller jakkesættet inden under. En perfekt vinterfrakke til dig, som elsker den stilrene og klassiske stil.

Læs også: 10 simple regler for jakkesæt alle mænd bør kende

Fed beige vinterfrakke til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 3499.-

Find den klassiske beige model her

Jamen som nævnt ovenfor, så er dette samme model som den foregående. Samme klassiske elegante design med få detaljer. Hugo Boss har samtidig ramt en absolut fremragende beige nuance her, som giver frakken et fantastisk fedt udtryk. Du går aldrig galt i byen med en klassisk beige vinterjakke til mænd.

Følg MetroMand på Facebook og gå aldrig glip af lækre artikler til den stilfulde herre!

Fed mørkebrun beige vinterfrakke til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 3499.-

Find den klassiske mørkebrune model her

Lækker sort quiltet vinterjakke til mænd

Mærke: Woolrich Pris: 6799.-

Find den quiltede model her

Vi napper lige en klassisk vinterjakke til og denne gang fra Woolrich. Det amerikanske tøjmærke kan bare det der med at levere tøj i et lækkert, stilsikkert og klassisk design og tøjmærket dateres helt tilbage til 1830. Samtidig har de her ramt en tæt på perfekt beige nuance, som passer eminent godt til efterårs- og vintersæsonen.

Jeg er klar over, at prisen stikker lidt ud i forhold til mange af den andre modeller her i artiklen, men dette er et perfekt eksempel på en vinterjakke i høj, høj kvalitet og knivskarpt design. Dette er den type jakke, som du køber som en investering til din garderobe og som du elsker dig selv for at have købt år efter år efter år efter år – for den holder 100%! Både i design og i kvalitet.

Læs også: Guide til den perfekte skjorte til mænd

Klassisk navy vinterjakke til mænd

mørkeblå vinterjakke til mænd

Mærke: Woolrich Pris: 5899.-

Find den navy model her

En af listens absolut dyreste modeller sammen med den foregående model, kommer ligeledes fra Woolrich.

Der er lagt lidt til den gennemsnitlige pris på listen, men du får altså som sagt også, hvad du betaler for her. Den her vinterjakke oser bare af høj kvalitet og vil være med dig i rigtigt mange år frem. Det er nærmest definitionen af en klassisk, stilren vinterjakke, vi har med at gøre her!

Klassisk cut, klassisk design og som altid høj kvalitet fra Woolrich. Jakken er udstyret med dunparka og udført i Ramar Cloth, som er kendt for sine slidtstærke evner. Du kan med andre ord med sikkerhed kan holde dig varm, selv når kulden for alvor bider igennem.

Et fremragende og langsigtet valg! Den findes som sagt også i en flot beige og en stilsikker sort udgave:

Læs også: 18 lækre weekendtasker i læder i udsøgt design

Klassisk sort vinterjakke til mænd

Mærke: Woolrich Pris: 5899.-

Find den sorte model her

Klassisk beige vinterjakke til mænd

Mærke: Woolrich Pris: 5899.-

Find den beige model her

Billig sort vinterjakke til mænd

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 30% ned til 909,30.-

Find den billige sorte model her

Fra en af de dyreste modeller på listen hopper vi direkte over til en af de billigste modeller. Den kommer fra Lindbergh der er garant for nydelige og stilsikre designs til ganske fornuftige priser. Modellen her er en stilren foret jakke til mænd, der værdsætter minimalistisk design, solid kvalitet og skarp pris. Den er lavet i i alt tre nuancer og nedenunder finder du modellen i en flot og klassisk navy nuance samt en super fed mørkegrøn nuance. Disse to er sat henholdsvis 25% ned og 30% ned:

Læs også: Ti simple regler for god stil

Billig mørkeblå vinterjakke til mænd

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 25% ned til 974,25.-

Find den billige sorte model her

Billig mørkegrøn vinterjakke til mænd

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 30% ned til 909,30.-

Find den billige sorte model her

Billig grå vinterjakke til mænd

billig grå vinterjakke

Mærke: Mads Nørgaard Pris: Sat 25% ned til 1481,25.-

Find den billige grå model her

Vi bliver i den billige ende og samtidig også ved den vorede vinterjakke. Denne gang napper vi en flot lysegrå model fra det danske mærke Mads Nørgaard. Denne model er sat ned 25% lige nu og kan dermed erhverves til en ganske skarp pris. Det er klassisk minimalistisk design og ved denne model får du samtidig en hætte med i købet, når det nu er ekstra koldt og ørerne skal beskyttes.

Lækker mørkeblå vinterjakke

navy vinterjakke mænd

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 1799.-

Find den navy model her

Vi bliver i den (relativt) billige afdeling med denne lækre billige mørkeblå vinterjakke fra Barbour Lifestyle. En klassisk model hvor detaljerne omkring de horisontale syninger udgør detaljerne. Den er udført i varmende dun og er udstyret med en lækker og klassisk fløjsforet krave. Lækker, fedt design og til en virkelig flot pris!

Læs også: 37 Fede skuldertasker til mænd i knivskarpt design

Lækker klassisk sort vinterjakke på tilbud

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 25% ned til 974,25.-

Find den klassiske mørkegrå model her

Vi bliver i røverkøbs-afdelingen med denne fantastisk lækre, stilrene og sorte vinterjakke til mænd fra Selected Homme. Faktisk findes den også i en mørkegrøn udgave og en navy udgave. Dem viser jeg dig nedenfor. Anyways, vi har her at gøre med et gennemført klassisk vinterjakke-look til mænd. Der er vel egentlig ikke så meget mere at sige? Lækkert, klassisk design udført i god kvalitet og til en ganske overkommelig pris. Ja, tak!

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

Lækker klassisk navy vinterjakke på tilbud

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 30% ned til 909,30.-

Find den klassiske navy vinterjakke på tilbud her

Lækker klassisk mørkegrøn vinterjakke på tilbud

Mærke: Selected Homme Pris: Sat 25% ned til 974,25.-

Find den klassiske mørkegrå model her

Mørkegrøn vinterjakke til mænd med krave på tilbud

mørkegrøn vinterjakke med krave

Mærke: Whyred Pris: Sat 50% ned til 1950.-

Find den lækre model med krave her

Der er i mine øjne ikke mange vinterjakker til mænd med krave, som rent faktisk er pæne. Ovenstående model gør dog denne fordom til skamme! Her har de netop ramt den perfekte mængde krave, så designet og udtrykket fremstår pænt, elegant og dejlig komfortabelt. Samtidig har de ramt et lækkert stilsikkert design og en reddi’ lækker grøn nuance. Samtidig er den tilmed sat hele 50% ned lige nu.

Nammenam! Den findes desuden også i en klassisk sort nuance:

Sort vinterjakke til mænd med krave på tilbud

sort vinterjakke til mænd med krave

Mærke: Whyred Pris: Sat 50% ned til 1950.-

Find den lækre model med krave her

Billig sort vinterjakke til mænd med krave

Mærke: Esprit Pris: Sat 35% ned til 779,99.-

Find den billige model med krave her

Hvis pengepungen har det lidt stramt for tiden, så kan det godt lade sig gøre, at finde en billig vinterjakke til mænd. Jeg har fundet sådan et eksempel og så er den endda udstyret med pelskrave, så du kan holde dig varm i de koldere perioder. Lige en sjat under 800 kroner for en vinterjakke – så kan det vidst ikke gøres meget billigere. Den findes også i en khaki og en navy nuance, som endda også er sat ned lige nu:

Billig khaki vinterjakke til mænd med krave

Mærke: Esprit Pris: Sat 35% ned til 779,99.-

Find den billige mørkegrønne model med krave her

Billig mørkeblå vinterjakke til mænd med krave

Mærke: Esprit Pris: Sat 40% ned til 719,99.-

Find den billige mørkeblå model med krave her

Elegant mørkeblå vinterfrakke til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 2999.-

Find den elegante mørkeblå vinterfrakke her

Sidste skud på listen kommer fra forhåndsfavoritten J. Lindeberg. Den her vinterjakke så hamrende lækker, elegant og veludført at den uden sammenligning er alle pengene værd. Du skal købe denne vinterjakke hvis du 1) mangler en kvalitetsfrakke til f.eks. uden over din blazer eller jakkesæt 2) vil investere i en pivlækker vinterjakke, som vil være i din garderobe i utallige år frem 3) du går i skjorte og en gang i mellem blazer/jakkesæt 4) vil imponerede alt og alle ude i byen.

Den her lækre J. Lindeberg vinterfrakke køber du én gang og elsker dig selv for det i utallige år frem. Den findes også i en klassisk sort nuance:

Elegant sort vinterfrakke til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 2999.-

Find den elegante mørkeblå vinterfrakke her

Written by Christian Bo Nissen