fede vinterjakker til mænd

 

Vintersæsonen er kommet faretruende nær og selvom de fleste nok vil betegne det nuværende vejr som efterårsvejr, så har jeg faktisk allerede fået brugt min vinterjakke op til flere gange. Man kan diskutere, om en overgangsjakke vil være mere passende lige nu, men jeg har bestemt ikke haft det for varmt i min vinterjakke. Nogle af nedenstående modeller vil nok også blive betegnet som overgangsjakker, så der er lidt af hvert at vælge i mellem.

Vinterjakker til mænd skal ses som en investering, da prisen for en god vinterjakke unægteligt vil ramme et par tusinde som minium. Det er ret så svært at finde en direkte billig vinterjakke til mænd, men alt er jo selvfølgelig relativt – jeg synes f.eks., at en vinterjakke i god kvalitet og lækkert design til en små 2.000 kroner er ret så billigt 🙂

Som sagt skal du anskue vinterjakken som en investering. Hvis du gør dig et godt køb og finder en vinterjakke i høj kvalitet og lækkert design, jamen så kan du anvende den år efter år – og så er de par tusinde lige pludselig slet ikke mange penge målt på levetid. Af disse grunde er det også min klare opfattelse, at du med vinterjakken går efter et lækkert, klassisk design som ikke vil gå af mode til næste sæson eller sæsonen efter! Med mindre pengepungen er stor nok, så er det de færreste af os der har råd til at lange flere tusinde over disken til en ny vinterjakke hver eneste sæson.

Med ovenstående in mente har jeg scannet nettet for fede vinterjakker til mænd 2017/2018 samt et par enkelte overgangsjakker:

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Fed overgangsjakke til mænd

grå overgangsjakke til mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 3999.-

Find den lækre overgangsjakke her

 

Inden vi kaster os over de tunge (men lækre) vinterjakker, hapser vi lige et par lækre overgangsjakker til 2017/2018. Første skud er denne helt simple med hamrende elegante koksgrå overgangsjakke fra Boss Orange. Boss har som altid fokus på rene linjer, klassisk design og enkel elegance krydret med høj kvalitet – what’s not to love? Ovenstående overgangsjakke er et fremragende eksempel her på: minimalistisk design, lækker og knivskarpt cut og lækre uldmaterialer der sikrer dig varmen. Netop det store skud uld som denne jakke har fået sikrer, at du faktisk kan bruge den i både overgangsperioden og langt ind i vinteren. Et fremragende køb!

Læs også: God stil til mænd – en simpel (og gratis) e-bog om herremode

 

Fed sort overgangsjakke til mænd 2017/2018

sort overgangsjakke til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 2499.-

Find den fede sorte overgangsjakke her

 

Her har vi et eksempel mere på et lækkert, tidløst design. Modellen ovenfor kommer fra Polo Ralph Lauren og er et perfekt eksempel på en tidløs sort overgangsjakke til den velklædte herre. Det lækre design og det lette valg af materiale gør, at denne model er et fremragende bud på en fed overgangsjakke til mænd. Kæmpe bonus: den kan klare at komme i vaskemaskinen! Så selv hvis du er uheldig, så kan du snildt gøre den ren selv og dermed sikrer du lang levetid. Det er med andre ord en fremragende investering til din garderobe.

 

Casual overgangsjakke til mænd

fed brun overgangsjakke mænd

Mærke: Hackett Pris: Sat 40% ned til 2297,40.-

Find den fede casual overgangsjakke her

 

I den mere uformelle og fritidsprægede afdeling har vi her en lækker model fra Hackett. Uden alt for mange detaljer (det kan vi lide) får designet alligevel et lettere råt men samtidig nydeligt look. Well done!

 

Fed sort overgangsjakke

fed sort bomberjakke mænd

Mærke: Morris Pris: 1599.-

Find den sorte overgangsjakke her

 

Der er ikke noget bedre end en lækker bomberjakke – sådan én bør være i alle mænds klædeskab. Om den er af læder eller ej, gør såmænd ikke så meget – de er fede ligegyldigt hvad. Ovenstående bud på en lækker bomberjakke kommer fra Morris og er et fantastisk eksempel på en lækker bomberjakke. Det klassiske og enkle design danner grundlaget for jakken, hvor de små, fede detaljer omkring bryst og skuldrene giver modellen det lækre og unikke look.

 

Lækker navy dunjakke til mænd

lækker navy dunjakke mænd

Mærke: Lexington Company Pris: Sat 20% ned til 1996.-

Find den lækre dunjakke her

 

Det quiltede design har virkelig vundet ind i de danske garderober over de seneste par år og med god grund. Det gør nemlig, at en dunjakke som jeg ellers aldrig ville gå i, nu lige pludselig er mere end almindeligt interessant. Det er ovenstående model fra Lexington Company et glimrende eksempel på. De har taget det klassiske dunjakke-look og peppet det op med det quiltede design samt små fede detaljer omkring knapperne og logoet. Et rigtigt, rigtigt skarpt bud på en vinterjakke til mænd til 2017/2018-sæsonen. Den findes også i sort, som I da ikke skal snydes for også:

 

Lækker sort dunjakke til mænd

lækker sort dunjakke mænd

Mærke: Lexington Company Pris: 2495.-

Find den lækre dunjakke her

 

Lækker quiltet jakke til mænd

fed navy quilte jakke mænd

Mærke: Hackett Pris: 3239.-

Find den lækre quiltede jakke her

 

Vi fortsætter i det quiltede univers med denne model fra Hackett. Designet er her holdt i enten navy eller oliven nuance og der er fokuseret på detaljerne omkring de to lommer samt den diskrete brystlomme. Et helt enkelt og klassisk design som du bestemt ikke går galt i byen med. Jeg er personligt vild med den navy nuance (sådan helt generelt men også her), da kraven som holdes i den brune nuance, bliver fremhævet som en ekstra, lækker detalje.

 

Laber quiltet navyblå vinterjakke til mænd

navy quiltet vinterjakke mænd

Mærke: Lacoste Pris: 2400.-

Find den labre navyblå overgangsjakke her

 

Lacoste kommer her med en lækker og strømlinet model. I front finder vi to lommer ved brystet, hvor der diskret er påsyet et mørkeblåt Lacoste logo – fantastisk elegant løsning – og samtidig har du også to lommer til dine hænder i siden. En rigtig nydelig og prismæssigt yderst fornuft vinterjakke til mænd 2017/2018.

 

Pivlækker quiltet blazerjakke til mænd

fed-blazerjakke-til-mænd-2016

Mærke: Hackett Pris: 3299.-

Find den lækre blazerjakke her

 

Her har vi min absolutte favorit på listen – behøver den næsten yderligere uddybning? Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER blazere. De er sublime, når vi snakker elegance, de pifter et hvert outfit op helt og aldeles ubesværet og så er de bare så hamrende alsidige, at det næsten er for godt til at være sandt. Så hvis man nu kunne finde en blazerjakke i quiltet design, som er veludført – så har man uden tvivl en vindende cocktail. Det er lige præcis hvad Hackett har gjort med ovenstående model! Det ubesværede elegante design, som blazeren bringer med sig, er på fantastisk vis krydret med det quiltede look. Det er simpelthen til topkarakter! Den findes også i en ligeså lækker koksgrå nuance – køb den før din nabo.

Læs også: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide

 

Klassisk sort vinterjakke til mænd

sort vinterjakke til mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 3299.-

Find den klassiske sorte vinterjakker her

 

I den klassiske afdelingen hvor simpel elegance uden alt for mange detaljer og forstyrrende elementer danner rammen, har vi her et bud på en lækker vinterjakke til mænd fra Boss Orange. Modellen findes som vist både i en sort og i en mørkegrøn udgave. Den mørkegrønne version ses nedenfor. Det helt sikre valg og som ekstra bonus har du også en indbygget pelskrave, som sikrer dig mod de ekstra kolde dage. En perfekt vinterjakke til dig, som elsker den stilrene og klassiske stil.

 

Fed mørkegrøn vinterjakke til mænd

mørkegrøn vinterjakke til mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 3299.-

Find den klassiske mørkegrønne vinterjakker her

 

Jamen som nævnt ovenfor, så er dette samme model som den foregående. Samme klassiske elegante med få detaljer og med en fantastisk pelskrave, som du vil elske, når det først bliver rigtigt kold. Du går aldrig galt i byen med en klassisk mørkegrøn vinterjakke til mænd.

 

Lækker brun vinterjakke til mænd

lækker brun vinterjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 2700.-

Find den brune vinterjakke her

 

Vi napper lige en klassisk vinterjakke til og denne gang fra J. Lindeberg. Det svenske tøjmærke kan bare det der med at levere tøj i et lækkert, stilsikkert og klassisk design. Samtidig har de her ramt en tæt på perfekt brun nuance, som passer eminent godt til efterårs- og vintersæsonen. Den findes i øvrigt også i både navy og sort.

 

Klassisk navy vinterjakke til mænd

klassisk navy vinterjakke mænd

Mærke: Hugo Pris: 3299.-

Find den klassiske navy vinterjakke her

 

En af listens absolut dyreste modeller kommer her fra Hugo. Der er lagt lidt til den gennemsnitlige pris på listen, men du får altså også, hvad du betaler for her. Den her vinterjakke oser bare af høj kvalitet og vil være med dig i rigtigt mange år frem. Det er nærmest definitionen af en klassisk, stilren vinterjakke, vi har med at gøre her! Klassisk cut, klassisk design og som altid høj kvalitet fra Hugo. Jakken er udstyret med intet mindre end 80% virgin uld, som er et fantastisk lækkert og blødt materiale, der udover at holde dig varm også lader din hud ånde. Et fremragende og langsigtet valg! Den findes også i en klassisk sort udgave:

 

Klassisk sort vinterjakke til mænd

klassisk sort vinterjakke mænd

Mærke: Hugo Pris: 3299.-

Find den klassiske sorte vinterjakke her

 

Billig sort vinterjakke til mænd

billig sort vinterjakke mænd

 

Mærke: Superdry Pris: 1395.-

Find den billige vinterjakke her

 

Fra en af de dyreste modeller på listen hopper vi direkte over til en af de billigste modeller. Den kommer fra Superdry der ligesom G-Star leverer lækkert tøj i den mere street-prægede afdeling. Tre fremragende eksempler på en mere fritidspræget vinterjakke som bestemt ikke behøver at koste en bondegård. Nedenunder finder du modellen i en lækker khaki nuance og den klassiske navy også:

 

Billig navy vinterjakke til mænd

billig navy vinterjakke mænd

Mærke: Superdry Pris: 1395.-

Find den billige vinterjakke her

 

Billig khaki vinterjakke til mænd

billig khaki vinterjakke mænd

Mærke: Superdry Pris: 1395.-

Find den billige vinterjakke her

 

Lækker mørkeblå vinterjakke

lækker mørkeblå vinterjakke mænd

Mærke: HARRINGTON Pris: 1195.-

Find den billige mørkeblå vinterjakke her

 

Vi bliver i den billige afdeling med denne lækre billige mørkeblå vinterjakke fra HANRRINGTON. En klassisk model hvor detaljerne omkring lukkemekanismerne i front samt skuldrene udgør de afgørende detaljer. Lækker, fedt design og til en næsten uforskammet billig pris!

 

Lækker klassisk sort vinterjakke

klassisk sort vinterjakke mænd

Mærke: SPO Pris: 3400.-

Find den klassiske sorte vinterjakke her

 

Vi hopper en anelse op i pris med denne fantastisk lækre, stilrene og sorte vinterjakke til mænd fra SPO. Faktisk er den ikke heeeelt sort men nærmere en meget mørk koksgrå vinterjakke. Anyways, vi har her at gøre med et gennemført klassisk vinterjakke-look til mænd. Der er vel egentlig ikke så meget mere at sige? Lækkert, klassisk design udført i god kvalitet og til en ganske overkommelig pris. Ja, tak!

 

Mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Lee Jeans Pris: 1800.-

Find den lækre vinterjakke med pelskrave her

 

Der er i mine øjne ikke mange vinterjakker til mænd med pelskrave, som rent faktisk er pæne. Ovenstående model gør dog denne fordom til skamme! Her har de netop ramt den perfekte mængde pelskrave, så designet og udtrykket fremstår pænt, elegant og dejlig komfortabelt. Samtidig har de ramt et lækkert stilsikkert design og en reddi’ lækker grøn nuance. Nammenam! Den findes desuden også i en nydelig navy nuance:

 

Navy vinterjakke til mænd med pelskrave

navy vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Lee Jeans Pris: 1800.-

Find den lækre vinterjakke med pelskrave her

 

Billig sort vinterjakke til mænd med pelskrave

billig sort vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Blend Pris: 799,95.-

Find den billige vinterjakke med pelskrave her

 

Hvis pengepungen har det lidt stramt for tiden, så kan det godt lade sig gøre, at finde en billig vinterjakke til mænd. Jeg har fundet sådan et eksempel og så er den endda udstyret med pelskrave, så du kan holde dig varm i de koldere perioder. Lige under 800kroner for en vinterjakke – så kan det vidst ikke gøres meget billigere. Den findes også i en mørkegrøn nuance, som endda er sat ned lige nu:

 

Billig mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

billig mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Blend Pris: Sat 25% ned til 599,96.-

Find den billige vinterjakke med pelskrave her

 

 

Elegant mørkeblå vinterjakke til mænd

Elegant mørkeblå vinterjakke til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 2800.-

Find den elegante mørkeblå vinterjakke her

 

Sidste skud på listen kommer fra forhåndsfavoritten Polo Ralph Lauren. Den her vinterjakke så hamrende lækker, elegant og veludført at den uden sammenligning er alle pengene værd. Du skal købe denne vinterjakke hvis du 1) har mønten til det 2) vil investere i en pivlækker vinterjakke, som vil være i din garderobe i utallige år frem 3) du går i skjorte og en gang i mellem blazer/jakkesæt 4) vil imponerede alt og alle ude i byen. Den findes også i en uforskammet lækker oliven nuance:

 

Elegant oliven vinterjakke til mænd

Elegant oliven vinterjakke til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 2800.-

Find den elegante oliven vinterjakke her

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen