fede vinterjakker til mænd

 

Vintersæsonen er kommet faretruende nær og selvom de fleste nok vil betegne det nuværende vejr som efterårsvejr, så har jeg faktisk allerede fået brugt min vinterjakke op til flere gange. Man kan diskutere, om en overgangsjakke vil være mere passende lige nu, men jeg har bestemt ikke haft det for varmt i min vinterjakke. Nogle af nedenstående modeller vil nok også blive betegnet som overgangsjakker, så der er lidt af hvert at vælge i mellem.

Vinterjakker til mænd skal ses som en investering, da prisen for en god vinterjakke unægteligt vil ramme et par tusinde som minium. Det er ret så svært at finde en direkte billig vinterjakke til mænd, men alt er jo selvfølgelig relativt – jeg synes f.eks., at en vinterjakke i god kvalitet og lækkert design til en små 2.000 kroner er ret så billigt 🙂

Som sagt skal du anskue vinterjakken som en investering. Hvis du gør dig et godt køb og finder en vinterjakke i høj kvalitet og lækkert design, jamen så kan du anvende den år efter år – og så er de par tusinde lige pludselig slet ikke mange penge målt på levetid. Af disse grunde er det også min klare opfattelse, at du med vinterjakken går efter et lækkert, klassisk design som ikke vil gå af mode til næste sæson eller sæsonen efter! Med mindre pengepungen er stor nok, så er det de færreste af os der har råd til at lange flere tusinde over disken til en ny vinterjakke hver eneste sæson.

Med ovenstående in mente har jeg scannet nettet for fede vinterjakker til mænd 2017/2018 samt et par enkelte overgangsjakker:

Læs også: 33 lækre halstørklæder til den stilfulde herre

 

Fed overgangsjakke til mænd

grå overgangsjakke til mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 3999.-

Find den lækre overgangsjakke her

 

Inden vi kaster os over de tunge (men lækre) vinterjakker, hapser vi lige et par lækre overgangsjakker til 2017/2018. Første skud er denne helt simple med hamrende elegante koksgrå overgangsjakke fra Boss Orange. Boss har som altid fokus på rene linjer, klassisk design og enkel elegance krydret med høj kvalitet – what’s not to love? Ovenstående overgangsjakke er et fremragende eksempel her på: minimalistisk design, lækker og knivskarpt cut og lækre uldmaterialer der sikrer dig varmen. Netop det store skud uld som denne jakke har fået sikrer, at du faktisk kan bruge den i både overgangsperioden og langt ind i vinteren. Et fremragende køb!

Læs også: God stil til mænd – en simpel (og gratis) e-bog om herremode

 

Fed sort overgangsjakke til mænd 2017/2018

fed sort overgangsjakke til mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 1835.-

Find den fede sorte overgangsjakke her

 

Her har vi et eksempel mere på et lækkert, tidløst design. Modellen ovenfor kommer fra J. Lindeberg og er et perfekt eksempel på en tidløs sort overgangsjakke til den velklædte herre. Det lækre design og det lette valg af materiale gør, at denne model er et fremragende bud på en fed overgangsjakke til mænd. Kæmpe bonus: den kan klare at komme i vaskemaskinen! Så selv hvis du er uheldig, så kan du snildt gøre den ren selv og dermed sikrer du lang levetid. Det er med andre ord en fremragende investering til din garderobe.

Læs også: Lækre handsker til mænd – bliv klar til vinteren

 

Casual overgangsjakke til mænd

casual overgangsjakke til mænd

Mærke: Hackett Pris: Sat 30% ned til 2795.-

Find den fede casual overgangsjakke her

 

I den mere uformelle og fritidsprægede afdeling har vi her en lækker model fra Hackett. Uden alt for mange detaljer (det kan vi lide) får designet alligevel et lettere råt men samtidig nydeligt look. Well done!

Læs også: 51 Billige ure til mænd: Fede herreure med læderrem

 

Fed sort overgangsjakke

fed sort bomberjakke mænd

Mærke: Michael Kors Pris: Sat 30% ned til 1605.-

Find den sorte overgangsjakke her

 

Der er ikke noget bedre end en lækker bomberjakke – sådan én bør være i alle mænds klædeskab. Om den er af læder eller ej, gør såmænd ikke så meget – de er fede ligegyldigt hvad. Ovenstående bud på en lækker bomberjakke kommer fra Michael Kors og er et fantastisk eksempel på en lækker bomberjakke. Det klassiske og enkle design danner grundlaget for jakken, hvor de små, fede detaljer omkring brystet med lommerne giver jakken kant.

 

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

 

Lækker navy dunjakke til mænd

lækker navy dunjakke til mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 2395.-

Find den lækre dunjakke her

 

Ovenstående model fra Polo Ralph Lauren et glimrende eksempel på en lækker dunjakke til mænd. De har taget det klassiske dunjakke-look og hold designet helt simpelt og tidløst. Et rigtigt, rigtigt skarpt bud på en vinterjakke til mænd til 2017/2018-sæsonen. Modellen her findes også i en sort udgave og den skal I selvfølgelig ikke snydes for:

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Lækker sort dunjakke til mænd

lækker sort dunjakke mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 2395.-

Find den lækre dunjakke her

 

Pivlækker quiltet blazerjakke til mænd

fed navy quiltet jakke mænd

Mærke: Hackett Pris: Sat 30% ned til 2375.-

Find den lækre quiltede jakke her

 

Her har vi min absolutte favorit på listen – behøver den næsten yderligere uddybning? Det quiltede design har virkelig vundet ind i de danske garderober over de seneste par år og med god grund. Det gør nemlig, at en dunjakke som jeg ellers aldrig ville gå i, nu lige pludselig er mere end almindeligt interessant.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER blazere. De er sublime, når vi snakker elegance, de pifter et hvert outfit op helt og aldeles ubesværet og så er de bare så hamrende alsidige, at det næsten er for godt til at være sandt. Så hvis man nu kunne finde en blazerjakke i quiltet design, som er veludført – så har man uden tvivl en vindende cocktail. Det er lige præcis hvad Hackett har gjort med ovenstående model! Det ubesværede elegante design, som blazeren bringer med sig, er på fantastisk vis krydret med det quiltede look. Det er simpelthen til topkarakter! Den findes også i en ligeså lækker koksgrå nuance – køb den før din nabo.

Læs også: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide

 

Laber navyblå vinterjakke til mænd på tilbud

navy vinterjakke til mænd på tilbud

Mærke: Closed Pris: Sat 30% ned til 2135.-

Find den labre navyblå overgangsjakke her

 

Closed kommer her med en lækker og strømlinet model. I front finder vi to lommer i siden og en tilhørende elegant hætte, så du kan holde varmen i selv de koldeste perioder. Det her er et glimrende bud på en lækker navy vinterjakke til mænd på tilbud. En rigtig nydelig og prismæssigt yderst fornuft vinterjakke til mænd 2017/2018, hvis du altså får købt den på udsalg.

Læs også: Barbering for mænd: En knivskarp guide

 

Klassisk sort vinterfrakke til mænd

sort vinterfrakke til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 2695.-

Find den klassiske sorte vinterfrakke her

 

I den klassiske afdelingen hvor simpel elegance uden alt for mange detaljer og forstyrrende elementer danner rammen, har vi her et bud på en lækker vinterfrakke til mænd fra Hugo Boss. Modellen findes som vist både i en sort og i en brun udgave. Den brune version ses nedenfor. Det helt sikre valg og som ekstra bonus har du også plads til blazeren eller jakkesættet inden under. En perfekt vinterfrakke til dig, som elsker den stilrene og klassiske stil.

Læs også: 10 simple regler for jakkesæt alle mænd bør kende

 

Fed brun vinterfrakke til mænd

brun vinterfrakke til mænd

Mærke: Hugo Boss Pris: 2695.-

Find den klassiske brune vinterfrakke her

 

Jamen som nævnt ovenfor, så er dette samme model som den foregående. Samme klassiske elegante med få detaljer og med en fantastisk pelskrave, som du vil elske, når det først bliver rigtigt kold. Du går aldrig galt i byen med en klassisk mørkegrøn vinterjakke til mænd

Følg MetroMand på Facebook og gå aldrig glip af lækre artikler til den stilfulde herre!

 

Lækker brun vinterjakke til mænd

lækker brun vinterjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 2700.-

Find den brune vinterjakke her

 

Vi napper lige en klassisk vinterjakke til og denne gang fra J. Lindeberg. Det svenske tøjmærke kan bare det der med at levere tøj i et lækkert, stilsikkert og klassisk design. Samtidig har de her ramt en tæt på perfekt brun nuance, som passer eminent godt til efterårs- og vintersæsonen. Den findes i øvrigt også i både navy og sort.

Læs også: Guide til den perfekte skjorte til mænd

 

Klassisk navy vinterjakke til mænd

mørkeblå vinterjakke til mænd

Mærke: Peuterey Pris: Sat 25% ned til 3825.-

Find den klassiske navy vinterjakke her

 

En af listens absolut dyreste modeller kommer her fra Peuterey. Der er lagt lidt til den gennemsnitlige pris på listen – også selvom den er sat ned til nu -, men du får altså også, hvad du betaler for her. Den her vinterjakke oser bare af høj kvalitet og vil være med dig i rigtigt mange år frem. Det er nærmest definitionen af en klassisk, stilren vinterjakke, vi har med at gøre her! Klassisk cut, klassisk design og som altid høj kvalitet fra Peuterey. Jakken er udstyret med 90% dun og 10% fjern, så du med sikkerhed kan holde dig varm, selv når kulden for alvor bider igennem. Et fremragende og langsigtet valg! Den findes også i en klassisk sort udgave:

Læs også: 18 lækre weekendtasker i læder i udsøgt design

 

Klassisk sort vinterjakke til mænd

sort vinterjakke til mænd

Mærke: Peuterey Pris: Sat 25% ned til 3825.-

Find den klassiske sorte vinterjakke her

 

Billig sort vinterjakke til mænd

billig sort vinterjakke til mænd

 

Mærke: Benetton Pris: 679.-

Find den billige vinterjakke her

 

Fra en af de dyreste modeller på listen hopper vi direkte over til en af de billigste modeller. Den kommer fra Benetton der ligesom G-Star og så mange andre leverer lækkert tøj i den mere street-prægede afdeling. Tre fremragende eksempler på en mere fritidspræget vinterjakke som bestemt ikke behøver at koste en bondegård. Nedenunder finder du modellen i en lækker grå nuance og den klassiske navy også:

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Billig grå vinterjakke til mænd

billig grå vinterjakke til mænd

Mærke: Benetton Pris: 679.-

Find den billige vinterjakke her

 

Billig mørkeblå vinterjakke til mænd

billig mørkeblå vinterjakke til mænd

Mærke: Benetton Pris: Sat 15% ned til 579.-

Find den billige vinterjakke her

 

Lækker mørkeblå vinterjakke

lækker mørkeblå vinterjakke mænd

Mærke: HARRINGTON Pris: 1195.-

Find den billige mørkeblå vinterjakke her

 

Vi bliver i den billige afdeling med denne lækre billige mørkeblå vinterjakke fra HANRRINGTON. En klassisk model hvor detaljerne omkring lukkemekanismerne i front samt skuldrene udgør de afgørende detaljer. Lækker, fedt design og til en næsten uforskammet billig pris!

Læs også: 37 Fede skuldertasker til mænd i knivskarpt design

 

Lækker klassisk sort vinterjakke på tilbud

sort vinterjakke mænd tilbud

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 20% ned til 3115.-

Find den klassiske sorte vinterjakke her

 

Vi hopper en anelse op i pris med denne fantastisk lækre, stilrene og sorte vinterjakke til mænd fra J. Lindeberg. Faktisk Faktisk findes den også i en mørk koksgrå udgave og en navy udgave. Dem viser jeg dig nedenfor. Anyways, vi har her at gøre med et gennemført klassisk vinterjakke-look til mænd. Der er vel egentlig ikke så meget mere at sige? Lækkert, klassisk design udført i god kvalitet og til en ganske overkommelig pris. Ja, tak!

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

 

Lækker klassisk navy vinterjakke på tilbud

navy vinterjakke på tilbud

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 30% ned til 2725.-

Find den klassiske navy vinterjakke på tilbud her

 

Lækker klassisk mørkegrå vinterjakke

mørkegrå vinterjakke på tilbud

Mærke: J. Lindeberg Pris: 3900.-

Find den klassiske mørkegrå vinterjakke

 

Mørkegrøn vinterjakke til mænd med krave

mørkegrøn vinterjakke med krave

Mærke: Pyrenex Pris: Sat 30% ned til 3845.-

Find den lækre vinterjakke med krave her

 

Der er i mine øjne ikke mange vinterjakker til mænd med krave, som rent faktisk er pæne. Ovenstående model gør dog denne fordom til skamme! Her har de netop ramt den perfekte mængde krave, så designet og udtrykket fremstår pænt, elegant og dejlig komfortabelt. Samtidig har de ramt et lækkert stilsikkert design og en reddi’ lækker grøn nuance. Nammenam! Den findes desuden også i en klassisk sort nuance:

 

Sort vinterjakke til mænd med krave

sort vinterjakke til mænd med krave

Mærke: Pyrenex Pris: Sat 30% ned til 3845.-

Find den lækre vinterjakke med krave her

 

Billig sort vinterjakke til mænd med pelskrave

billig sort vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Blend Pris: 799,95.-

Find den billige vinterjakke med pelskrave her

 

Hvis pengepungen har det lidt stramt for tiden, så kan det godt lade sig gøre, at finde en billig vinterjakke til mænd. Jeg har fundet sådan et eksempel og så er den endda udstyret med pelskrave, så du kan holde dig varm i de koldere perioder. Lige under 800kroner for en vinterjakke – så kan det vidst ikke gøres meget billigere. Den findes også i en mørkegrøn nuance, som endda er sat ned lige nu:

 

Billig mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

billig mørkegrøn vinterjakke til mænd med pelskrave

Mærke: Blend Pris: Sat 25% ned til 599,96.-

Find den billige vinterjakke med pelskrave her

 

 

Elegant mørkeblå vinterjakke til mænd på tilbud

mørkeblå vinterfrakke tilbud

Mærke: Armani Pris: Sat 30% ned til 4895.-

Find den elegante mørkeblå vinterjakke her

 

Sidste skud på listen kommer fra forhåndsfavoritten Armani. Den her vinterjakke så hamrende lækker, elegant og veludført at den uden sammenligning er alle pengene værd. Du skal købe denne vinterjakke hvis du 1) har mønten til det 2) vil investere i en pivlækker vinterjakke, som vil være i din garderobe i utallige år frem 3) du går i skjorte og en gang i mellem blazer/jakkesæt 4) vil imponerede alt og alle ude i byen.

Den her lækre Armani vinterfrakke køber du én gang og elsker dig selv for det i utallige år frem. Den findes også i en uforskammet lækker grå nuance:

 

Elegant grå vinterjakke til mænd på tilbud

grå frakke tilbud

Mærke: Armani Pris: Sat 30% ned til 4895.-

Find den elegante grå vinterjakke her

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen