fede-vinterjakker-mænd-2016-2017

 

Vintersæsonen er kommet faretruende nær og selvom de fleste nok vil betegne det nuværende vejr som efterårsvejr, så har jeg faktisk allerede fået brugt min vinterjakke op til flere gange. Man kan diskutere, om en overgangsjakke vil være mere passende lige nu, men jeg har bestemt ikke haft det for varmt i min vinterjakke. Nogle af nedenstående modeller vil nok også blive betegnet som overgangsjakker, så der er lidt af hvert at vælge i mellem.

Vinterjakker til mænd skal ses som en investering, da prisen for en god vinterjakke unægteligt vil ramme et par tusinde som minium. Det er ret så svært at finde en direkte billig vinterjakke til mænd, men alt er jo selvfølgelig relativt – jeg synes f.eks., at en vinterjakke i god kvalitet og lækkert design til en små 2.000 kroner er ret så billigt 🙂

Som sagt skal du anskue vinterjakken som en investering. Hvis du gør dig et godt køb og finder en vinterjakke i høj kvalitet og lækkert design, jamen så kan du anvende den år efter år – og så er de par tusinde lige pludselig slet ikke mange penge målt på levetid. Af disse grunde er det også min klare opfattelse, at du med vinterjakken går efter et lækkert, klassisk design som ikke vil gå af mode til næste sæson eller sæsonen efter! Med mindre pengepungen er stor nok, så er det de færreste af os der – udover alt de andre tøjindkøb på et år – har råd til at lange flere tusinde over disken til en ny vinterjakke hver eneste sæson.

Med ovenstående in mente har jeg scannet nettet for fede vinterjakker til mænd 2017 samt et par enkelte overgangsjakker:

 

Fed overgangsjakke til mænd

lækker-overgangsjakke-til-mænd-2016

Mærke: NN07 Pris: 1699.-

Find den lækre overgangsjakke her

 

Inden vi kaster os over de tunge (men lækre) vinterjakker, hapser vi lige et par lækre overgangsjakker til 2016/2017. Første skud er denne helt simple med hamrende elegante grå melange overgangsjakke fra NN07. Det danske mærke stormer frem på scenen og med god grund. Der er fokus på rene linjer, klassisk design og enkel elegance krydret med høj kvalitet – what’s not to love? Ovenstående overgangsjakke er et fremragende eksempel her på: minimalistisk design, lækker og knivskarpt cut og lækre uldmaterialer der sikrer dig varmen. Og prisen? Altså knap og nap 1700 kroner for en super lækker overgangsjakke er i mine øjne et røverkøb!

 

Fed overgangsjakke til mænd 2016

fed-overgangsjakke-til-mænd-2016

Mærke: Boss Orange Pris: 3299.-

Find den fede overgangsjakke her

 

Her har vi et eksempel mere på et lækkert, tidløst design. Modellen ovenfor kommer fra Boss Orange og bliver leveret i 100% bomuld. Det lækre design og det lettere valg af materiale gør, at denne model er et fremragende bud på en fed overgangsjakke til mænd.

 

Casual overgangsjakke til mænd

casual-overgangsjakke-til-mænd

Mærke: G-Star Pris: 1499.-

Find den fede casual overgangsjakke her

 

I den mere uformelle og fritidsprægede afdeling har vi her en lækker model fra G-Star. G-Star mærket er en sand mester i at ramme det lækre og lettere street-prægede look, som ovenstående model er et glimrende eksempel på. Uden alt for mange detaljer (det kan vi lide) får designet alligevel et lettere råt men samtidig nydeligt look. Well done!

 

Fed sort overgangsjakke

sort-overgangsjakke-fra-ralph-lauren

Mærke: Denim & Supply Ralph Lauren Pris: 1599.-

Find den sorte overgangsjakke her

 

Der er ikke noget bedre end en lækker bomberjakke – sådan én bør være i alle mænds klædeskab. Om den er af læder eller ej, gør såmænd ikke så meget – de er fede ligegyldigt hvad. Ovenstående bud på en lækker bomberjakke kommer fra Ralph Laurens denimlinje og er et fantastisk eksempel på en lækker bomberjakke. Det klassiske og enkle design danner grundlaget for jakken, hvor de små, fede detaljer omkring skuldermærket og skuldrene giver modellen det lækre og unikke look.

 

Lækker dunjakke til mænd

fed-vinterjakke-til-mænd

Mærke: Lexington Company Pris: 2895.-

Find den lækre dunjakke her

 

Det quiltede design har virkelig vundet ind i de danske garderober over de seneste par år og med god grund. Det gør nemlig, at en dunjakke som jeg ellers aldrig ville gå i, nu lige pludselig er mere end almindeligt interessant. Det er ovenstående model fra Lexington Company et glimrende eksempel på. De har taget det klassiske dunjakke-look og peppet det op med det quiltede design samt en masse fede detaljer omkring knapperne, logoet og det brune lag på skuldrene. Et rigtigt, rigtigt skarpt bud på en vinterjakke til mænd til 2016/2017-sæsonen.

 

Lækker quiltet jakke til mænd

lækker-quiltet-vinterjakke-til-mænd-2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: 2195.-

Find den lækre quiltede jakke her

 

Vi fortsætter i det quiltede univers med denne model fra Tommy Hilfiger. Designet er her holdt i den navy blå nuance og i stedet er der fokuseret på detaljerne omkring de fire lommer samt den diskrete lomme med lynlås. Et helt enkelt og klassisk design som du bestemt ikke går galt i byen med.

 

Laber quiltet navyblå vinterjakke til mænd

fed-blaa-quiltet-vinterjakke-til-maend

Mærke: Scotch & Soda Pris: 2000.-

Find den labre navyblå overgangsjakke her

 

Scotch & Soda kommer her med en lidt mere strømlinet model end modellen fra Tommy Hilfiger. I front er der blevet reduceret til to frontlommer og i stedet anvendt to diskrete, skrå lommer. Det giver jakken et mere slimfit og strømlinet look, som jeg så afgjort er stor fan af. En rigtig nydelig og prismæssigt yderst fornuft vinterjakke til mænd 2016/2017.

 

Pivlækker quiltet blazerjakke til mænd

fed-blazerjakke-til-mænd-2016

Mærke: Hackett Pris: 3299.-

Find den lækre blazerjakke her

 

Her har vi min absolutte favorit på listen – behøver den næsten yderligere uddybning? Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER blazere. De er sublime, når vi snakker elegance, de pifter et hvert outfit op helt og aldeles ubesværet og så er de bare så hamrende alsidige, at det næsten er for godt til at være sandt. Så hvis man nu kunne finde en blazerjakke i quiltet design, som er veludført – så har man uden tvivl en vindende cocktail. Det er lige præcis hvad Hackett har gjort med ovenstående model! Det ubesværede elegante design, som blazeren bringer med sig, er på fantastisk vis krydret med det quiltede look. Det er simpelthen til topkarakter! Køb den før din nabo.

 

Klassisk sort/blå vinterjakke til mænd

klassisk-sort-vinterjakke-til-mænd-2016

Mærke: Boss Pris: 3999.-

Find de klassiske vinterjakker her

 

I den klassiske afdelingen hvor simpel elegance uden alt for mange detaljer og forstyrrende elementer danner rammen, har vi her to bud på en lækker vinterjakke til mænd fra Boss. Modellen findes som vist både i en sort og en blå udgave. Det helt sikre valg!

 

Lækker brun vinterjakke til mænd

fed-vinterjakke-til-mænd-2016

Mærke: Boss Orange Pris: 2799.-

Find den brune vinterjakke her

 

Vi napper lige en klassisk vinterjakke til og denne gang fra søstermærket Boss Orange. De kan bare det der med at levere tøj i et lækkert, stilsikkert og klassisk design. Samtidig har de her ramt en tæt på perfekt brun nuance, som passer eminent godt til efterårs- og vintersæsonen.

 

Møgfed vinterjakke fra Hackett

lækker-vinterjakke-til-mænd-2016

Mærke: Hackett Pris: 4149.-

Find den møgfede vinterjakke her

 

En af listens absolut dyreste modeller kommer her fra Hackett. Der er lagt et par tusinde til den gennemsnitlige pris på listen, men du får altså også, hvad du betaler for her. Den her vinterjakke oser bare af høj kvalitet og vil være med dig i rigtigt mange år frem. Der er hentet kraftig inspiration fra militæret både i farvevalget og detaljerne – og det er faktisk gjort ret fedt! Samtidig får du en vinterjakke i højeste kvalitet i 100% vokset bomuld og et ekstra lag stof under jakken til at beskytte dig mod kulden. Et fremragende og langsigtet valg!

 

Billig vinterjakke til mænd

billig-brun-vinterjakke-til-mænd

 

Mærke: Superdry Pris: 1299.-

Find de bilige vinterjakker her

 

Fra en af de dyreste modeller på listen hopper vi direkte over til den billigste model. Den kommer fra Superdry der ligesom G-Star leverer lækkert tøj i den mere street-prægede afdeling. To fremragende eksempler på en mere fritidspræget vinterjakke som bestemt ikke behøver at koste en bondegård.

 

Lækker mørkeblå vinterjakke

laekker-moerkeblaa-vinterjakke-til-maend

Mærke: United Colors of Benetton Pris: 1449.-

Find den billige vinterjakke her

 

Vi bliver i den billige afdeling med denne lækre mørkeblå vinterjakke fra United Colors of Benetton. En klassisk model hvor detaljerne omkring lukkemekanismerne i front udgør de afgørende detaljer. Lækker, fedt design og til en næsten uforskammet billig pris!

 

Lækker klassisk sort vinterjakke

fed-klassisk-sort-herre-vinterjakke-2016

Mærke: Scotch & Soda Pris: 2200.-

Find den klassiske sorte vinterjakke her

 

Vi hopper en anelse op i pris med denne fantastisk lækre, stilrene og sorte vinterjakke til mænd fra Scotch & Soda. Vi har her at gøre med et gennemført klassisk vinterjakke-look til mænd. Der er vel egentlig ikke så meget mere at sige? Lækkert, klassisk design udført i god kvalitet og til en ganske overkommelig pris. Ja, tak!

 

Vinterjakke til mænd med pelskrave

vinterjakke-til-mænd-med-pelskrave

Mærke: Levi’s Men Pris: 3299.-

Find den lækre vinterjakke med pelskrave her

 

Der er i mine øjne ikke mange vinterjakker til mænd med pelskrave, som rent faktisk er pæne. Ovenstående model gør dog denne fordom til skamme! Her har de netop ramt den perfekte mængde pelskrave, så designet og udtrykket fremstår pænt, elegant og dejlig komfortabelt. Samtidig har de ramt et lækkert stilsikkert design og en reddi’ lækker grøn nuance. Nammenam!

 

Elegant mørkeblå vinterjakke til mænd

lækker-mørkeblå-vinterjakke-til-mænd-2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 4199.-

Find den elegante mørkeblå vinterjakke her

 

Sidste skud på listen kommer fra forhåndsfavoritten Polo Ralph Lauren og den er samtidig også den dyreste på listen. Til gengæld er den her vinterjakke så hamrende lækker, elegant og veludført at den uden sammenligning er alle pengene værd. Du skal købe denne vinterjakke hvis du 1) har mønten til det 2) vil investere i en pivlækker vinterjakke, som vil være i din garderobe i utallige år frem 3) du går i skjorte og en gang i mellem blazer/jakkesæt 4) vil imponerede alt og alle ude i byen.

 

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen