OBS: Jeg er blevet gjort opmærksom på, at billederne ikke vises, når siden læses med Safari. Indtil jeg får fikset problemet, kan jeg fortælle, at siden virker med Firefox eller Chrome.

Udsalgsjagten er som nævnt i Fede blazere på tilbud – Januar udsalg 2016 skudt igang og jeg gentager lige min pointe fra den nævnte post; god stil handler om kvalitet, ikke kvantitet. Så inden du går fuldstændig amok i gode tilbud, så hav en god idé inden om, hvad din garderobe mangler – og hvad den ikke gør. Når du har dannet dig et overblik over din garderobes mangler, så er næste skridt at fokusere på det lækre, tidløse design og den høje kvalitet. Hold dig fra de til tider urimeligt lave priser på nogle produkter, du vil alligevel bare skulle udskifte modellen igen efter kort tids brug.

Jeg har fundet en håndfuld rigtigt fede vinterjakker til mænd på tilbud under denne omgang Januarudsalg 2016:

 

 

Fed mørkeblå vinterjakke fra Boss Orange

Fed navy vinterjakke på tilbud

Mærke: Boss Orange Pris: Sat ned til 1817.-

Find den fede vinterjakke her

 

Første model kommer her fra Boss Orange og er en nydelig mørkeblå vinterjakke. Den er ikke helt så varm som en klassisk dunjakke, og kan derfor også anvendes som overgangsjakke.

 

Lækker sort vinterjakke til mænd på tilbud

Fed sort vinterjakke på tilbud 2016

Mærke: Boss Orange Pris: Sat ned til 2235.-

Find den lækre vinterjakke her

 

Boss Orange står også bag listens næste skud i form af denne lækre, sorte vinterjakke. En fed vinterjakke udført i lækkert klassisk design og solide materialer.

 

Fed sort vinterjakke fra Polo Ralph Lauren

Fed sort vinterjakke mænd på udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat ned til 2999,75.- (fra 5799,75.-)

Find den lækre vinterjakke her

 

Et andet bud på en super lækker sort vinterjakke kommer her fra Polo Ralph Lauren. En rigtig fed jakke hvor detaljerne omkring lommerne og skuldrene især står skarpt.

 

Super lækker mørkeblå vinterjakke fra Peak Performance

Fed mørkeblå vinterjakke mænd på tilbud 2016

Mærke: Peak Performance Pris: Sat ned til 2799,75.-

Find den lækre vinterjakke her

 

Den her lille sag fra Peak Performance sælger næsten sig selv. Et klassisk, elegant design tilsat en fantastisk flot mørkeblå vinterjakke og du har en vinterjakke du vil elske i mange, mange år – og så er den tilmed på udsalg!

 

Den fede mørkeblå casual vinterjakke fra Levi’s

Lækker causal mørkeblå vinterjakke på udsalg

Mærke: Levi’s Pris: Sat ned til 1169,75.-

Find den fede vinterjakke her

 

Vi napper en mere casual vinterjakke her fra Levi’s. Det hele skal naturligvis ikke være så formelt i udtrykket, så en lækker causal model til garderobe vil altid være en lækker investering. Her får du et fremragende bud, der vil passe perfekt til f.eks. jeans.

 

Nydelig klassisk vinterjakke fra Tiger of Sweden

Fed klassisk mørkeblå vinterjakke mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 1999,75.-

Find den elegante vinterjakke her

 

Sidste skud på listen er denne fantastik flotte, elegante og tidløse vinterjakke fra Tiger of Sweden. Et stilsikkert køb der vil klæde enhver velklædt herre.

 

 

Written by Christian Bo Nissen