Fede ting til herreværelset

 

Hvis du ikke allerede har været en tur forbi min artikel om fede herreværelser – inspiration til din man cave, så bør du gøre dig selv den tjene, at hoppe en tur forbi. Her finder du en overflod af inspiration til fede ting til herreværelset, som du måske ikke lige selv havde fundet frem til.

Hvis du er på udkig efter at få købt nogle lækre ting til herreværelset, så brug ovenstående artikel til inspiration og suppler med denne artikel. Her vil jeg nemlig præsentere en flot samling af lækre bolig ting til mænd, som unægteligt vil klæde et ægte mandeværelse.

Det skal dog gøres med stil. Nogle ting vil passe glimrende ind i et mandeværelse med poolbord og som fungerer mere som en hjemmebar end et decideret værelse. Omvendt vil en flot PH bordlampe f.eks. måske passe bedre til et herreværelse, som samtidig fungerer som kontor og dermed har et flot skrivebord installeret.

Anywho, lad os dykke ned i sagerne:

 

Barvogne til herreværelset

 

Stilren sort barvogn

lækker sort barvogn

Mærke: Kristina Dam Pris: 3600.-

Find den stilrene barvogn her

 

Det kommer selvfølgelig an på, hvilken type herreværelse, vi snakker om, men for de fleste er et herreværelse altid udstyret med en eller anden form for hjemmebar. Det kommer der en god stak bud på her i artiklen og her er det første i form af en elegant og stilren sort barvogn fra den danske designer Kristina Dam. Et super elegant møbel, som bringer klasse og minimalistiske til dit herreværelse. Hvis dit herreværelse i forvejen er udstyret med minimalistisk, skandinavisk designs, så vil denne flotte barvogn passe ind med garanti.

 

Minimalistisk sort barvogn med matteret glas

sort barbord med glas

Mærke: Please wait to be seated Pris: 6245.-

Find det minimalistiske barbord her

 

Vi bliver i den stilrene og minimalistiske boldgade med dette nydelige sorte barbord med matteret glas. Modellen her har lige som forgængeren hjul monteret, så det er en leg at flytte barbordet rundt, såfremt dette skulle være nødvendigt. Den lyder måske som en overflødig detalje, men jeg ejer selv et barbord med hjul og det er altså drønlækkert.

 

Sort barvogn på hjul

sort barbord på hjul

 

Mærke: House Doctor Pris: Sat 15% ned til 1658.-

Find det sorte barbord på hjul her

 

Vi napper lige et sort minimalistisk barbord på hjul mere. Denne gang har jeg fundet et sort barbord på hjul til en rigtig, rigtig skarp pris. Under 1700.- for et flot, stilrent bardbord som endda kommer udstyret med en avis/magasin holder. Slet ikke dumt.

 

Sort Verner Panton Barboy

sort verner panton barboy

Mærke: Verpan Pris: 7895.-

Find den sorte Verner Panton Barboy her

 

Jeg er godt klar over, at prisen her er lidt ud over det sædvanlige, men her køber du ikke bare et barbord, du køber en statement der skriger god stil og elegance. Dette pragteksemplar af et barbord er designet af ingen ringere end den danske designlegende Verner Panton. Det vil være et privilegie, at denne sorte Verner Panton Barboy installeret i hjemmet.

Det gode ved danske, klassiske designermøbler er, at de holder prisen helt exceptionelt godt. Du vil dermed – hvis du mod forventning – skulle ønske dig et nyt barbord en gang i fremtiden, så vil du let kunne sælge denne og købe nyt. Det er med andre ord på alle måder et fremragende køb.

 

Elegant mørk serveringsvogn

elegant serveringsvogn

Mærke: Artek Pris: 17510.-

Find den elegante serveringsvogn her

 

Ja, jeg ved godt, at prisen her er lige til den tunge side, men prøv lige at nyde dette vidunder af et designermøbel. Denne hamrende smukke serveringsvogn blev designet af Alver Aalto helt tilbage i 1937 og vil for evigt fremstå som en designmæssig perle. Det er det smukke ved disse tidløse designs, de oser af klasse uanset hvilket årti vi skriver.

 

Barborde til herreværelset

 

Eksklusivt barbord i kolonistil

barbord i kolonistil

Mærke: Kare Pris: 10.199.-

Find det eksklusive barskab her

 

Vi åbner op for ballet af barborde med dette eksklusive barskab fra Kare. Sikke en sag, hva’? Den vil uden tvivl imponerende samtlige gæster, som er så heldige, at få lov til at nyde synet af denne perle. Et fantastisk flot barskab i træ og udført i ægte kolonistil. Denne hjemmebar vil passe fantastisk godt sammen med f.eks. en chesterfield sofa, så kolonistilen er komplet.

 

Lækker rå vintønde som bar

vintønde som bar

Mærke: Canett Furniture Pris: 5.299.-

Find den lækre vintønde her

 

Det er voldsomt populært med en vintønde som bar og sådan en har jeg naturligvis også fundet. De fleste vintønder i træ som fungerer som bar, fungerer egentlig mere som barbord uden egentlig baregenskaber. Her har jeg fundet den perfekte vintønde som bar, da den ene del af vintønden er udstyret med diverse hylder og endda hængsler så du kan hænge vin- eller ølglas i baren. Perfekt!

 

Lækkert vintage barskab

vintage barskab

Mærke: Kare Pris: 7.999.-

Find det lækre vintage barskab her

 

Der kommer lige et par yderst flotte barskabe mere fra Kare og denne model hedder noget så smukt som Lady Rock Deluxe. Det er bare en flot sag, hva’? Jeg elsker harlekinmønsteret som dannes af knapperne på fronten og den fremtrædende patina, som materialet allerede er udstyret med. Det giver barskabet et virkelig nydeligt vintage look, som vil passe perfekt ind i de fleste herreværelser.

 

Råt barskab i valnød

barskab i valnød

Mærke: Kare Pris: 3.649.-

Find det rå barskab i valnød her

 

Hvis du er mere til helt råt træ og i øvrigt er stor fan af valnød ligesom jeg, så har jeg den perfekte bar til dig lige her og det kommer ligeledes fra Kare – yep, de laver bare virkeligt lækre ting. Du får rigeligt med forskellige hylde og så er der sågar indbygget en lille vinreol også. En fantastisk flot bar med et lækkert rustikt look.

 

Fed sort hjemmebar

fed sort hjemmebar

 

Mærke: Kare Pris: 8.199.-

Find den sorte hjemmebar her

 

Sidste bar i denne omgang kommer ligeledes fra Kare og er denne elegante og rå sorte hjemmebar. Du har det forkromede stål, det sorte læderlook og harlekinmønsteret som bare går op i en højere enhed. Hvis du ikke er til træ og er på udkig efter en eksklusiv og elegant hjemmebar, så har du hermed fået et premium eksempel serveret.

 

Fede sofaer til herreværelset

 

Lækker Chesterfield sofa

lækker chesterfield sofa

Mærke: HAGA Pris: 11.999.-

Find den klassiske chesterfield sofa her

 

I et væld af klassisk indrettede herreværelser – eller mandeværelser – vil du finde den klassiske chesterfield sofa. Den skriger bare cigarer, whiskey og godt selskab. Jeg har fundet denne model fra HAGA, som er udført i det perfekte chesterfield design og i høj, høj kvalitet. Den vil kunne klare skærerne i et rigtigt herreværelse og den findes også i andre størrelser – bare brug linket.

 

Sorte biografstole i læder

Sorte biografstole i læder

Mærke: HAGA Pris: 9.499.-

Find de sorte biografstole i læder her

 

Har du en hjemmebiograf installeret på herreværelset, så skal du næsten også have et par klassiske sorte biografstole i læder installeret. Det hører sig ganske enkelt til, hvis vi skal op og kunne kalde det for det ultimative herreværelse. Ovenstående biografstole, et lækkert fladskærm som vist tidligere, god lyd og selvfølgelig popcornmaskinen fra tidligere. Så er du klar til at imponere vennerne. Modellen her findes i flere forskellige størrelser og kan sættes sammen, så det passer lige præcis dine behov.

 

Lækre sofaborde til herreværelset

 

Stilrent sort sofabord i marmor

sort marmor sofabord

Mærke: Temahome Pris: 4199.-

Find det stilrene sofabord i marmor her

 

Var det noget med et et flot og stilrent sort sofabord i marmor? Så har jeg da lige et til dig. Marmor kan bare et eller andet. Der er noget stilrent, tidløst og råt over det og det passer derfor glimrende ind i et herreværelse. Samtidig har designeren her valgt at holde sig til de sorte, maskuline nuancer, hvor benene ligeledes er udstyret med den sorte nuance.

 

Elegant sofabord i grønt marmor

sofabord i grønt marmor

Mærke: Temahome Pris: 4799.-

Find det stilrene sofabord i marmor her

 

Hvis førnævnte model er lige lovligt ensfarvet til dig, så har jeg et fremragende alternativ til dig. Det kommer her i form af et elegant sofabord med grøn marmorplade og lækkert sort stål, som giver sofabordet et flot udtryk. Her skal du dog være lidt mere ferm til at sætte nuancer sammen i forhold til resten af indretningen i modsætning til sofabordet med sort marmorplade. Hvis du har styr på stilen, bør du bestemt ikke afvige fra denne mulighed.

 

Lækkert sofabord i valnød

lækkert sofabord i valnød

Mærke: Ox Denmarq Pris: 9900.-

Find det elegante sofabord i valnød her

 

Prøv lige at lade øjnene nyde denne perle et øjeblik! Vi bliver her præsenteret for et – i mine øjne – fænomenalt lækkert sofabord i valnød. Yep, valnød! Jeg elsker valnød og når du så kombinerer det med et unikt minimalistisk design fra Dennis Marquart og ben af messing, så har vi altså en vinder. Det her sofabord vil trække mange misundelige blikke til sig og med garanti afføde anderkendende blikke fra omverdenen.
Jeg har valgt et par sofaborde fra Dennis Marquart, da de ligeledes er en fryd for øjet. Dem får I lige med her:

 

Nydeligt rundt sofabord i marmor

rundt sofabord med sort marmorplade

Mærke: Ox Denmarq Pris: 7000.-

Find sofabordet i sort marmor her

 

Skulle du være i tvivl – navnet afslører en del – så er Ox Denmarq et dansk designmærke, som designer og producerer udsøgte møbler til det stilfulde hjem. Dette ses tydeligt ved ovenstående runde sofabord med marmorplade, som oser af det tidløse, nordiske design. Et hamrende lækkert sofabord, som du aldrig vil blive træt af.

 

Rustikt rundt sofabord med brun marmorplade

marmor sofabord med brun plade

Mærke: Ox Denmarq Pris: 5250.-

Find det rustikke sofabord her

 

Sidste drønlækre sofabord fra Ox Denmarq i denne omgang kommer her og er dette helt fantastiske rustikke sofabord med brun bordplade. Jeg er vild med det rå og nærmest industrielle look og så er det et fed detalje, at bordbenene går op over bordpladen. Smukt!

 

Tech og Gadgets til herreværelset

 

Ordentlig lyd til hjemmebiografen

Philips Fidelio B5:12

Mærke: Philips Pris: 4699.-

Find soundbaren her

 

Hvis du har plads til en hjemmebiograf på herreværelset, så skal der naturligvis også noget lyd til her. Det er dog ikke nødvendigvis det samme, som kæmpe store og klodsede højtalere. Højtalere kan faktisk være et ganske fornøjeligt bekendtskab for øjet og det er ovenstående soundbar fra Philips et glimrende eksempel på. Flot og skarp lyd, lækkert stilrent design og en ganske lokkende pris. Herligt!

 

 

65″ ren nydelse til hjemmebiografen

65 tommer fladskærm

Mærke: Philips Pris: 10790.-

Find det lækre fladskærm her

 

Ingen hjemmebiograf uden et tv. Jeg har fundet et af de bedste 65″ på markedet lige nu, som kommer her fra Philips. Du får den bedste teknologi, 4k billede og selvfølgelig Ambilight. Et rigtigt herreværelse fortjener kun det bedste.

 

Full HD projektor til hjemmebiografen

full hd projektor til hjemmebiograf

Mærke: Acer Pris: 6999.-

Find full hd projektoren her

 

Var det noget med en støjsvag projektor, der skyder lækker full hd billede op på væggen i stort format? Hvis det lyder som noget, der kunne friste til hjemmebiografen, så har fundet denne glimrende Acer projektor til bare 7 af de lange. Du får op til 100″ billede – ideelt til hjemmebiografen og til at imponerende vennerne.

 

Eksklusiv espressomaskine

Sage The Oracle Espressomaskine

Mærke: Sage Pris: 19.990.-

Find den eksklusive espressomaskine her

 

Skal der være 100% blærerøvsfaktor over de forskellige gadgets i herreværelset, så går du naturligvis ikke ned på udstyr, når der skal skænkes en skarp omgang mokka til gutterne. Jeg har fundet den helt tunge dreng frem her fra Sage. Den koster lige under 20.000 kroner, men så har du til gengæld også det ypperste inden for espressomaskiner. Du får den bedste kvalitet kendt fra den manuelle espressoverden serveret i en automatisk indpakning. Den her maskine er for feinschmeckere og kaffetusiaster og vil imponerende enhver herre uagtet dennes forstand på mokka.

 

Lækker testvindende espressomaskine

espresso maskine

Mærke: Philips Pris: Sat ned til 2633.-

Find den prisvindende espressomaskine her

 

Skulle de 20.000 for førnævnte eksklusive espressomaskine være lige i overkanten, så har jeg fundet denne testvindende espressomaskine fra Philips til en noget mere overkommelig pris. Du får stadig glimrende kvalitet, testvinder i TÆNK, 15 bar, indbygget mælkeskummer og et styk 100% keramisk kværn, så dine lækre bønner ikke overopheder. Perfekt!

 

Sort retro køleskab fra SMEG

sort retro køleskab fra smeg

Mærke: SMEG Pris: 9156.-

Find det sorte retro køleskab her

 

Du får drengene på besøg. Inden I kigger på din lækre samling af rom, skal I lige varme ganerne op med et par kolde weissbier. De skal naturligvis være kølige og komme direkte fra dit sorte retro køleskab fra SMEG. Jeg elsker det rå og tidsløse design, som SMEG har perfektioneret. Modellen her findes både i mindre størrelser samt et hav af andre farver. Faktisk findes de også i andre mønstre, som f.eks. et køleskab med det engelske flag – union jack:

 

Retro køleskab med det engelske flag

Retro køleskab med det engelske flag

Mærke: SMEG Pris: Sat 3721 ned til 4974.-

Find køleskabet med det engelske flag her

 

Det perfekt vinkøleskab

to zoners vinkøleskab

Mærke: Bosch Pris: Sat ned til 10317.-

Find det perfekte vinkøleskab her

 

Vi har fået styr på køleskabet og nu er det naturligvis så tid til at få styr på vinkøleskabet. Yep, en mand der værdsætter vin – og det bør man – og samtidig har råd til at indrette et decideret herreværelse, bør bestemt også have et vinkøleskab. Jovist, de kan gøres billigere og sådanne eksempler finder du også, ved at anvende linket til denne model, men dette er et fremragende vinkøleskab til prisen. Det rummer hele 194 flasker, er udstyret med 2 temperaturzoner er dejlig støjsvagt. Når kun det bedste er nok.

 

Popcorn maskine til hjemmebiografen

popcorn maskine til hjemmet

Mærke: Cinema Style Pris: 499.-

Find popcorn maskinen her

 

Nu er der jo forskellige typer af herreværelser og hvordan disse indrettes og hvis dit herreværelse indeholder en eller anden form for hjemmebiograf, så skal du død og pine have en popcorn maskine også! Jeg har fundet den her klassiske popcorn maskine, som fungerer præcis lige som dem man kender fra biografen. Den har samtidig fået rigtig gode anmeldelser, så det er lidt af et røverkøb!

 

Isterningmaskine til hjemmebaren

isterningmaskine

Mærke: Caso Pris: 1999.-

Find isterningmaskinen her

 

Længere oppe i artiklen fik du en flot samling barer og længere nede i artiklen vil du finde et komplet shaker sæt. Nu mangler vi – udover spiritussen naturligvis – bare et par isterninger og vi er klar til at åbne! Normalt koster en isterningmaskine det hvide ud af øjnene, men det er til professionelt brug. En isterningmaskine til hjemmebaren behøver slet ikke, at koste så meget. Jeg har fundet denne glimrende isterningmaskine fra Caso, som snildt kan erhverves for de fleste dødelige. Hjemmebaren er nu tæt på en realitet!

 

Lækre bolig ting til mænd

 

Det komplette bartendersæt

komplet bartendersæt

Mærke: Tin on Tin Pris: 749.-

Find det komplette bartender shaker sæt her

 

Artiklen kunne lynhurtigt komme til at omhandle alt hvad du skal bruge til den perfekte hjemmebar og herunder selvfølgelig bartender shaker sæt. Jeg har valgt den enkle løsning og fundet et komplet bartender shaker sæt i kobber til dig. Det er elegant, indeholder alt hvad du skal bruge som udgangspunkt og du er dermed sat 100% op til at imponere vennerne – husk lige en af de fede barer nævnt tidligere i artiklen. Så spiller det!

 

Ananas figur i guld

ananas figur i guld

Mærke: Pols Potten Pris: 459.-

Find ananas figuren i guld her

 

Skal der være ekstra swung på indretningen af herreværelset, så skal du naturligvis have plads til den legendariske pineapple figur i guld et eller andet sted. Den vil med garanti blive bemærket og hvis guldvarianten er en smule for vildt til din smag, så findes den også i hvid, sort og sølv. I den viste udgave får du elegant keramik med en glaseret overflade af guld. Bum!

 

Elegant sort vægbiopejs

sort biopejs til væg

Butik: Biopejs.shop.dk Pris: Sat 20% ned til 1999.-

Find den elegante biopejs til væggen her

 

Var det noget med en pejs til herreværelset, men du magter måske ikke lige brænde og hele bøvlet med at skulle installere en skorsten? Så lad mig lige introducere dig for en vægbiopejs. En biopejs kører på bioethanol og danner dermed ikke røg eller aske – og der er dermed ikke behov for en skorsten. Lækkert, ikke! Jeg har fundet en alternativ model til biopejsen til væggen ovenfor. Den får du lige her:

 

Flot sort trekantet biopejs

sort trekantet biopejs

Butik: Biopejs.shop.dk Pris: Sat 10% ned til 4999.-

Find den flotte biopejs her

 

Samme princip som førnævnte: ingen røg eller aske og dermed skorsten. En elegant sort og trekantet biopejs, som vil skabe den helt rette stemning, når du har drengene ovre til et godt glas whiskey og i hænger ud i chesterfield sofaen.

 

Written by Christian Bo Nissen