Der er ingen vej uden om, på trods af at vejret til tider har været forfriskende lækkert, taget i betragtning af at vi skriver slutningen af Oktober måned; efteråret er over os og vinteren er lige om hjørnet. Regnen og det grå vejr hører sig til i denne årstid, så det gælder om at have garderoben gearet til det hårdere vejr.

Til det noble formål har jeg taget et kig på udvalget af lækre støvler til mænd, der vil passe glimrende til enhver velklædt herre’s garderobe. Herrestøvler bliver også kaldt støvletter, men lad dig ikke narre af det lettere feminine navn: de oser af maskulinitet. De er samtidig et fantastisk alternativ til et par almindelige herresko, og – afhængig af modellens design – kan de anvendes til både de formelle og uformelle lejligheder. Et eksempel på et lækkert herremode outfit i den mere formelle afdeling, hvor den nydelige herrestøvle indgår, kan du se her: Ugens outfit – herremode uge 36.

En typisk herrestøvle passer bedre på fødderne i det hårdere efterårs- og vintervejr end et par almindelige herresko, og så passer de i øvrigt fremragende til andre ekviperinger i læder som f.eks. den lækre læderjakke, den nydelige skuldertaske eller den elegante weekendtaske.

 

Lad os tage et kig på sagerne! Jeg har samlet et bredt udvalg af herrestøvler, der kommer vidt omkring i både materiale og farver, så der skulle være lidt til enhver smag:

De nydelige mørkebrune herrestøvler i læder

Lækre mørkebrune støvletter til mænd

Mærke: Giorgio 1958 Pris: 1995.-

Find de nydelige støvler her

 

Vi starter hårdt ud med min personlige favorit i disse fantastisk elegante mørkebrune støvler fra Giorgio 1958. Støvlerne vil kunne bruges til både uformelle og de mere formelle lejligheder, men vil klart gå ind under en mere formel støvle. Et fantastisk design pryder denne herrestøvle og udførelsen i nydeligt mørkebrunt læder gør støvlen til et lille æstetisk vidunder. Samtidig har midterstykket fået en elastisk detalje, der gør, at skoen vil føles fleksibel og dermed yderst behagelig at have på. Det bliver et stort ja tak herfra. Se hvordan støvlen sammensættes med det perfekte outfit i Ugens oufit – herremode uge 36.

 

Den elegante herrestøvle med pyntesøm

Elegant herrestøvle med pyntesøm

Mærke: Doucal’s Pris: 2695.-

Find de elegante støvler her

 

Næste stop på listen kan så afgjort konkurrere på det æstetiske parameter med listens nummer 1. Her får du en fantastisk flot herrestøvle i elegant design udført i mønsteret fra de nydelige pyntesøm. Skal dine efterårssko have lidt ekstra udsmykning, så er denne model fra Doucal’s et fremragende bud.

 

Et par fantastiske mørkegrønne herrestøvletter

Jo Ghost mørke herrestøvletter til mænd

 

Mærke: Jo Ghost Pris: 3095.-

Find de lækre støvletter her

 

Hvis du ikke allerede nu er overbevist om, at et par lækre støvletter er en fantastisk nydelig ekvipering, så kan denne model forhåbenligt overbevise dig. Støvlen skriger af elegance og stil med dens små, lækre detaljer fra den mørkegrønne læder der nydeligt brydes af de mørkebrune læderstriber og mønsteret fra pyntesømmene. Som bonusinfo kan siges, at sålen er af ægte træ. Smukt!

 

Den lækre, lave og cognacfarvede model fra Lottusse

Cognac læder støvletter til mænd 2015

Mærke: Lottusse Pris: 3095.-

Find den lækre støvle her

 

Fra de høje modeller til en lavere version af den elegante mørkebrune herrestøvle med dette par fra Lottusse. Designet er helt fantastisk, lædermaterialet er i top og skoen bliver kun pænere med tiden, når den får lidt patina. Et ganske enkelt fremragende bud på en elegant efterårsstøvle til den velklædte herre. Se støvlen i det perfekte sammenspil i Ugens outfit – herremode uge 47.

 

Den fede mørkebrune støvle fra Melvin & Hamilton

Lækker mørkebrun støvle til mænd - efterår 2015

 

Mærke: Melvin & Hamilton Pris: 1295.-

Find de fede støvletter her

 

Hvis ovenstående modellers prisskilte ikke passer pengepungen, så findes der naturligvis også herrestøvler til en billigere skilling, hvor kvaliteten stadig god og designet er i top. Dette er denne flotte model fra Melvin Hamilton et knivskarpt bevis på. Nydeligt udført design hvor pyntesømmene giver spidsen et lækkert look. Se støvlen i action i Ugens outfit – herremode uge 48.

 

De funky herrestøvler fra Melvin & Hamilton

Brune navy og træfarvede støvletter til mænd

 

Mærke: Melvin & Hamilton Pris: 1295.-

Find de funky støvler her

 

Vi bliver ved Melvin & Hamilton og smider denne funky model på bordet. Er du typen der godt kan lide, at fodtøjet godt må tiltrække lidt opmærksomhed, så er denne model et fristende bud på den perfekte herrestøvle til foråret. Designeren har haft den kreative hat på, og har leget med de lysebrune, mørkebrune og navyfarvede nuancer, ikke dårligt!

 

Enkel og nydelig efterårsstøvle til mænd

Mørkebrun efterårsstøvle til mænd fra Brett & Sons

 

Mærke: Brett & Sons Pris: 1095.-

Find de enkle herrestøvler her

 

Fra den funky model over til en mere enkel model med dette bud på en efterårsstøvle fra Brett & Sons. Der er ikke mange detaljer ved denne støvle, og det er netop dens styrke. Detaljen er så småt synlig allerede nu, og bliver kun mere udpræget ved brug; jeg taler selvfølgelig om spidsens lækre patina.

 

Fede og rå mørkebrune støvler fra Dkode

Fede og rå mørkebrune støvletter fra Dkode

Mærke: Dkode Pris: 1095.-

Find de rå herrestøvler her

 

Sidste mørkebrune støvlemodel i denne omgang kommer her fra Dkode i form af et par super lækre herrestøvler i råt design. Modellen er udført i et lækkert, slidt og mørkebrunt læder med lysebrune slidmærker. Som den foregående model lægger denne ligeledes op til en fantastisk omgang patina, der kun bliver federe med tiden.

 

Lækre, sorte herrestøvler i mat læder

Elegante sorte læderstøvler til mænd

Mærke: Vagabond Pris: 1195.-

Find de elegante herrestøvler her

 

Fra det rå look til den afdæmpede elegance i disse nydelige sorte støvler i mat læder fra Vagabond. Et par lækre herrestøvler der spiller på den simple, elegante stil – og gør det ganske fremragende. Gummisålen i bunden er med til at sikre, at fødderne bliver holdt på afstand fra jordens kulde, og det matte læder i toppen sikrer modellen et tidløst look.

 

Nydelige sorte læderstøvler til vinteren 2015

Sorte snørrestøvler i læder til mænd 2015

Mærke: Base London Pris: 1335.-

Find de lækre sorte støvler her

 

I samme afdæmpede stil som Vagabond-modellen har vi her et par nydelige, sorte læderstøvler fra Base London. Som den forrige model er der ikke mange dikkedarer ved denne model, den spiller – perfekt – på den stilrene elegance. Nydeligt!

 

Den sorte herrestøvle med lækre detaljer

Elegant sort læderstøvle til mænd fra Jeffery West

Mærke: Jeffery West Pris: 1995.-

Find de elegante sorte støvler her

 

Sidste skud på listen kommer her i form af disse super lækre sorte læderstøvler fra Jeffery West. Her er der i modsætning til de to foregående modeller kræset lidt for detaljen igennem de nydelige pyntesøm i spidsen. En fantastisk flot herrestøvle der vil passe glimrende til de lidt mere formelle lejligheder eller endda sågar en tur på arbejdet.

Læs også
Written by Christian Bo Nissen