Der findes ikke et bedre fodtøj til overgangsperioderne end et par fede støvler til mænd. Et par flotte herrestøvler er nemlig – udover selvfølgelig at være flotte – også skabt til det lidt hårdere vejr, som efteråret og vinteren bringer med sig.

De vil næsten altid være udført i en eller anden form for læder og samtidig udstyret med en sål der gør, at dine fødder ikke bliver gennemblødte, når regnen for alvor tager fat. Læderet er samtidig dejlig slidstærk og kan dermed stå imod det hårdere vejr. Det hårde vejr bliver især en udfordring for de fleste typer af fodtøj, når sneen sætter ind og der dermed også bliver saltet igennem på veje og fortove. Det kan være særdeles hårdt for dit fodtøj og derfor er et par støvler, hvor du – selvfølgelig – behandler og imprægnerer skindet en fantastisk opfindelse.

Et par fede støvler er både en fryd for øjet og praktiske. Det er næsten for godt til at være sandt. Om du er på udkig efter et par lækre læderstøvler, et par billige støvler til mænd eller måske håber på at finde et par fede støvler til mænd på udsalg, så er du kommet til det rette sted. Jeg har samlet lidt af hvert, lige fra de eksklusive støvler fra de finere mærker over til et par nydelige, men billige støvler til mænd og jeg har sågar formået at finde nogle hamrende flotte støvler på udsalg.

Værsgo at tage for jer af retterne, d’herrer:

Læs også: Fede vinterjakker til mænd – de lækreste modeller

Billige sorte ruskindsstøvler til mænd

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find den billige model her

Vi starter ud med de billige støvler til mænd og jeg har endda fundet et par virkeligt elegante støvler fra Gant. De er flotte, ikke? Du studser måske over, hvorfor jeg skriver “de”, men hvis du lader blikket vandre nedad i artiklen, vil du efter denne tekst finde præcis den samme model bare i en nydelig mørkebrun nuance.

Du får her en dejlig stilren og elegant ruskindsstøvle, som vil passe glimrende ind i de fleste mænds efterårsgarderober. Husk dog at imprægnere dem inden brug, da de dermed opnår langt højere modstandsdygtighed overfor det lettere barske efterårsvejr.

Læs også: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide

Billige brune ruskindsstøvler til mænd

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find den billige model her

Lækre lysebrune støvler til mænd

Mærke: Hugo Pris: 1599.-

Find de labre lysebrune støvler her

Der skal også være plads til et par lysebrune støvler til mænd på listen og modellen valgt kommer fra Hugi. Et nydeligt og stilrent eksempel på et par støvler, der passer glimrende til efterårssæsonen. Det er da ikke så ringe, hva’?

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

Fede cognac chelsea støvler til mænd

Mærke: Gant Pris: 1399.-

Find den labre model her

På skalaen over brune nuancer finder vi også cognac nuancen, som udover at være godt for ganen også står skarpt på et par ruskindsstøvler. Det er ovenstående model fra Gant et glimrende bevis for og nuancen passer genialt til efteråret.

Brune støvler til mænd på udsalg

Mærke: Royal RepubliQ Pris: Sat 45% ned til 880.-

Find de flotte brune læderstøvler her

Her har jeg fundet et par klassiske brune støvler til mænd på udsalg, hvor designeren har været så artig, at anvende en fremragende brun nuance med lidt patina, som bare står knivskarp. Linjerne er rene og rolige og er en hyldest til det klassiske, stilrene og minimalistiske design. En virkelig elegant model som du vil elske, at smide på – og så er den sat hele 45% ned lige nu. Modellen findes faktisk også i en sort udgave, som du kan se nedenfor:

Læs også: 37 Fede skuldertasker til mænd i knivskarpt design

Sorte støvler til mænd på udsalg

Mærke: Royal RepubliQ Pris: Sat 45% ned til 880.-

Find den lækre sorte model her

Billige sorte støvler til mænd

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 45% ned til 577,50.-

Find den sorte model på udsalg her

Kan man få flotte støvler til under en tusinde-lap? Ork ja og endda et godt stykke under. Det er samtlige førnævnte støvler levende eksempler på og her får du lige et til. Eller faktisk tre i alt, modellen her fra Björn Borg findes nemlig i hele tre flotte nuancer. Et par mørkebrune, et par sorte og et par lysebrune. Du vælger selv og det er endda tilladt, at købe mere end et par. Det er aldrig en dum ide, at have mulighed for variation, når du skal klæde dig på.

Overdelen på denne model er holdt dejlig simpel og stilrent og så har sålen lige fået lidt ekstra kærlighed. Jeg er vild med blandingen af de forskellige nuancer, som på elegant vis bryder den ensfarvede dominans fra overdelen. Du får lige de to andre nuancer også:

Læs også: Lækre Eton skjorter til mænd

Billige lysebrune støvler til mænd

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 45% ned til 577,50-

Find den lysebrune model her

Billige mørkebrune støvler til mænd

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 45% ned til 577,50.-

Find den mørkebrune model her

Fede sorte læderstøvler til mænd

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find den sorte model her

Her har vi at gøre med en klassisk, stilren chelsea støvle til mænd, som kommer fra Gant. Helt slim fit i udtrykket, minimalisme over hele linjen og generelt bare et par lækre sorte støvler til mænd. Den her går du aldrig galt i byen med og så er prisen også yderst fornuftig. Modellen her findes i to andre nuancer – lysebrun og mørkebrun – og dem skal I bestemt ikke snydes for:

Læs også: 18 lækre weekendtasker i læder i udsøgt design

Fede mørkebrune læderstøvler til mænd

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find den mørkebrune model her

Fede lysebrune læderstøvler til mænd

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find den lysebrune model her

Elegante cognac Chelsea støvler

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find de elegante cognac støvler her

Vi bliver i samme univers med disse fantastisk flotte cognac farvede Chelsea støvler fra Gant. Klassisk design, lækkert læder med hvis du måske tænker, er det ikke sammen model som foregående? Så kan jeg afsløre for dig, at denne model har en lidt rundere spids. Om man ønsker den ene model eller den anden, er helt op til ens personlige præferencer – nu er du blevet præsenteret for begge alternativer.

Denne model findes ligeledes i en sort nuance:

Læs også: Guide til den perfekte skjorte til mænd

Elegante sorte Chelsea herrestøvler

Mærke: Gant Pris: 1499.-

Find de elegante sorte støvler her

Et par flotte mørkebrune desert boots

Mærke: Clarks Originals Pris: 999.-

Find de flotte desert boots her

Vi napper lige et par flotte herrestøvler i læder til. Denne gang kommer de fra Clarks Originals og gør brug af det fede desert boot design samt gummisåler. Nu lyder gummisål måske ikke så tiltalende, men det er faktisk en rigtig fed detalje, da en gummisålen er med til at holde dine fødder væk fra det kolde underlag. Dertil kommer så, at Clarks Originals som altid har formået at gøre denne del til en fed detalje ved selve støvlen. Smukt udført!
Modellen findes i en fed lysebrun nuance og en rigtig fræk sandfarvet nuance:

Følg MetroMand på Facebook og gå aldrig glip af lækre artikler til den stilfulde herre!

Stilsikre lysebrune desert boots

Mærke: Clarks Originals Pris: 999.-

Find de flotte desert boots her

Et par sprøde sandfarvede desert boots

Mærke: Clarks Originals Pris: 999.-

Find de sprøde desert boots her

Uforskammet lækre sorte herrestøvler

lækre sorte herrestøvler

Mærke: Loake 1880 Pris: 2799.-

Find de lækre sorte støvler her

Hvis jeg skulle udpege en favorit her på listen, når vi ikke kun snakker støvler, men nærmere vinterstøvler – selvom det er svært – så ville det være disse uforskammet lækre sorte støvler fra Loake 1880. Designet er simpelthen så vanvittigt veludført, at man næsten kniber en bette tåre. Jeg elsker det kliniske, stilrene design, der pryder støvler og som i særdeleshed bæres frem af de nydelige pyntesøm.

Det her er stilren minimalisme, når det er absolut bedst! Amen altså, hvor er det smukt!

Dette er dog ikke en såkaldt overgangsstøvle, da den er foret, hvilket omvendt også gør, at den her helt genial til de koldere perioder, hvor de fleste andre støvler og chelsea støvler simpelthen bliver for kolde, da de ikke har noget foring.

Modellen findes også i en sindssygt lækker lysebrun nuance, som du bestemt ikke skal snydes for:

Læs også: 10 simple regler for jakkesæt alle mænd bør kende

Et par bragende lækre lysebrune herrestøvler

Mærke: Loake 1880 Pris: 2799.-

Find den lækre model her

Læs også: Chinos bukser til mænd: Den ultimative guide

Sorte Polo Ralph Lauren støvler med pyntesøm

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1799.-

Find den raffinerede model her

I den eksklusive afdeling har vi denne fortryllende lækre og elegante model fra Polo Ralph Lauren. Intet mindre end et pragteksemplar på et par lækre sorte støvler til mænd. Designet er holdt minimalistisk, hvor det sorte og dominerende læder pryder støvlen, men der er alligevel fundet plads til et diskret men fantastisk veludført mønster med pyntesøm. De her par støvler er til den stilbeviste og elegante herre, som ikke har noget imod, at smide en ekstra skilling afsted efter de helt rigtige ekviperinger. Det er en investering og en investering som du vil elske dig selv for at have gjort mange år frem.

Læs også: 51 Billige ure til mænd: Fede herreure med læderrem

Lækre mørkebrune støvler til mænd

Lækre mørkebrune støvler til mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2499.-

Find de nydelige mørkebrune støvler her

Vi hopper videre til disse fantastisk flotte mørkebrune støvler fra Loake 1880. Hvor foregående model havde det nydelige wing tip mønster på snuden, som indikerer en mere formel støvle, prydes denne model af den karakteristiske cap toe spids, som er en anelse mindre formel i udtrykket. Begge modeller er fantastisk lækre og det ville ikke være en dum ide, at eje begge modeller. Hvis du altså har plads i budgettet. Ovenstående model fra Loake 1880 findes i øvrigt også i en sort udgave:

Læs også: Barbering for mænd: En knivskarp guide

Lækre sorte støvler til mænd

Lækre sorte støvler til mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2399.-

Find de nydelige sorte støvler her

Flotte sorte vinter derby’s til mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2799.-

Find de flotte derby’s her

Hvis du er på udkig efter et par helt stilrene, elegante vinterstøvler, som kan holde vanden og sneen ude, så har du her et sk*de godt bud. De minder meget om foregående model fra selv samme mærke – Loake 1880 – men adskiller sig på tre primære punkter: 1) Der er ingen pyntesøm, 2) der er anvendt nubret overlæder her og 3) denne model er udstyret med en solid gummisål, så sikrer en vis afstand til sjap, vand og slud. Perfekt!
En genial vinterstøvle som du vil elske at kunne hive frem hver eneste efterår og vinter.
Er du mere til en mørkebrun model, så har de heldigvis også lavet støvlen i den nuance:

Flotte mørkebrune vinter derby’s til mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2799.-

Find de flotte derby’s her

Håndlavede mørkebrune støvler

Mærke: R.M. Williams Pris: 3199.-

Find den håndlavede model her

Jeg skal være ærlig og sige, at mine favoritter på listen kommer fra Loake 1880. Og så lige denne model fra R.M. Williams, for for dælen da hvor har de ramt rigtigt her, de kære Australiere.

De er håndlavede, de er udført i stærke, slidstære materialer (f.eks. er sålen slidstærk og olieresistent) og så er design ramt helt perfekt: En virkelig, virkelig flot og stærk mørkebrun nuance, krydret med de variende nuancer af brun ved sålen samt stilrene og klassiske linjer.

Jeg er ganske enkelt HELT solgt og modellen findes endda også i et skarp sort nuance:

Håndlavede sorte støvler

Mærke: R.M. Williams Pris: 3199.-

Find den håndlavede model her

Lækre mørkebrune vinterstøvler til mænd

Lækre mørkebrune vinterstøvler til mænd

Mærke: Heschung Pris: 4299.-

Find de lækre mørkebrune vinterstøvler her

Flere af de ovenstående modeller udmærker sig særligt til efteråret og de mildere vinterperioder, men hvis først sneen indfinder sig og temperaturen falder til under 0, så skal der lidt mere robusthed til. Det får du her med disse nydelige mørkebrune vinterstøvler til mænd fra Heschung. En fantastisk elegant vinterstøvle, hvor designet er holdt dejligt stilrent og minimalistisk – præcis som det skal være. Det stilrene design brydes på elegant vis af tekstilcanvasset ved skaftet – en hamrende lækker og elegant detalje, hvis du spørger mig. Denne vinterstøvler findes i øvrigt også i en sort udgave:

Læs også: Ti simple regler for god stil

Lækre sorte vinterstøvler til mænd

Lækre sorte vinterstøvler til mænd

Mærke: Heschung Pris: 3999.-

Find de lækre sorte vinterstøvler her

Læs også: Sådan bruger du jakkesættet – uden slips!

Et par solide vinterstøvler

Mærke: Heschung Pris: 2899.-

Find den solide model her

Er du på udkig efter et par solide, altså virkelig solide vinterstøvler, så har du hermed fået et super skarpt bud serveret. Du får et par kraftige og solidt byggede vinterstøvler som ikke ligner nogle der kunne bruges til en månevandring (Læs: Designet er komprimeret, for at give plads til det praktiske). Du får stadig et flot design, samtidig med at du med garanti holder varmen selv i den værste snestorm i Danmark. Skide lækkert, ik’?

Modellen findes også i tre andre udgaver/nauncer – bl.a. sort – som du kan tjekke ud igennem linket.

Klassiske Timberland støvler til mænd

klassiske timberland støvler til mænd

Mærke: Timberland Pris: 1799.-

Find de klassiske Timberland vinterstøvler her

Rosinen i pølseenden er disse klassiske Timberland vinterstøvler til mænd. Designet er stilrent og farvevalget er klassisk Timberland stil. Støvler fra Timberland er notoriske for deres kvalitet og dermed holdbarhed, så her har du et par slidstærke vinterstøvler, som du med garanti vil blive glad for, når sneen for alvor gør sit indtog i det danske landskab.

Written by Christian Bo Nissen