fede støvler til mænd

 

Der findes ikke et bedre fodtøj til overgangsperioderne end et par fede støvler til mænd. Et par flotte herrestøvler er nemlig – udover selvfølgelig at være flotte – også skabt til det lidt hårdere vejr, som efteråret og vinteren bringer med sig.

De vil næsten altid være udført i en eller anden form for læder og samtidig udstyret med en sål der gør, at dine fødder ikke bliver gennemblødte, når regnen for alvor tager fat. Læderet er samtidig dejlig slidstærk og kan dermed stå imod det hårdere vejr. Det hårde vejr bliver især en udfordring for de fleste typer af fodtøj, når sneen sætter ind og der dermed også bliver saltet igennem på veje og fortove. Det kan være særdeles hårdt for dit fodtøj og derfor er et par støvler, hvor du – selvfølgelig – behandler og imprægnerer skindet en fantastisk opfindelse.

Et par fede støvler er både en fryd for øjet og praktiske. Det er næsten for godt til at være sandt. Om du er på udkig efter et par lækre læderstøvler, et par billige støvler til mænd eller måske håber på at finde et par fede støvler til mænd på udsalg, så er du kommet til det rette sted. Jeg har samlet lidt af hvert, lige fra de eksklusive støvler fra de finere mærker over til et par nydelige, men billige støvler til mænd og jeg har sågar formået at finde nogle hamrende flotte støvler på udsalg.

Værsgo at tage for jer af retterne, d’herrer:

Læs også: Fede vinterjakker til mænd – de lækreste modeller

 

Billige sorte ruskindsstøvler til mænd

billige sorte ruskindssko mænd

Mærke: Playboy Footwear Pris: 1299.-

Find den billige sorte støvle her

 

Vi starter ud med de billige støvler til mænd og jeg har endda fundet et par virkeligt elegante støvler fra Playboy Footwear. De er flotte, ikke? Du studser måske over, hvorfor jeg skriver “de”, men hvis du lader blikket vandre nedad i artiklen, vil du efter denne tekst finde præcis den samme model bare i en nydelig lysebrun nuance.

Du får her en dejlig stilren og elegant ruskindsstøvle, som vil passe glimrende ind i de fleste mænds efterårsgarderober. Husk dog at imprægnere dem inden brug, da de dermed opnår langt højere modstandsdygtighed overfor det lettere barske efterårsvejr.

Læs også: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide

 

Billige brune ruskindsstøvler til mænd

Billige brune ruskindsstøvler til mænd

Mærke: Playboy Footwear Pris: 1299.-

Find den billige brune støvle her

 

Lækre grå støvler til mænd

grå støvler til mænd

Mærke: Matinique Pris: 999.-

Find de labre grå støvler her

 

Der skal også være plads til et par grå støvler til mænd på listen og modellen valgt kommer fra Matinique Et nydeligt og stilrent eksempel på et par støvler, der passer glimrende til efterårssæsonen. Det er da ikke så ringe, hva’? Ps: den findes også i en lækker sort og i en cognac nuance, som du ikke skal snydes for:

Læs også: Lækre businessskjorter til mænd

 

Fede cognac chelsea støvler til mænd

Fede cognac chelsea støvler til mænd

Mærke: Matinique Pris: 999.-

Find de labre cognac støvler her

 

Fede sorte chelsea støvler til mænd

Fede sorte chelsea støvler til mænd

Mærke: Matinique Pris: 999.-

Find de labre sorte støvler her

 

Brune støvler til mænd på udsalg

fede brune støvler udsalg

Mærke: Garment Project Pris: Sat 45% ned til 880.-

Find de flotte brune læderstøvler her

 

Her har jeg fundet et par klassiske brune støvler til mænd på udsalg, hvor designeren har været så artig, at anvende en fremragende brun nuance af ruskind, som bare står knivskarp. Linjerne er rene og rolige og er en hyldest til det klassiske, stilrene og minimalistiske design. En virkelig elegant model som du vil elske, at smide på – og så er den sat hele 45% ned lige nu. Modellen findes faktisk også i en sort udgave, som du kan se nedenfor:

Læs også: 37 Fede skuldertasker til mænd i knivskarpt design

 

Sorte støvler til mænd på udsalg

fede sorte støvler udsalg

Mærke: Garment Project Pris: Sat 50% ned til 800.-

Find de lækre sorte læderstøvler her

 

Billige sorte støvler til mænd

sorte læderstøvler til mænd

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 50% ned til 600.-

Find de sorte støvler her

 

Kan man få flotte støvler til under en tusinde-lap? Ork ja og endda et godt stykke under. Det er samtlige førnævnte støvler levende eksempler på og her får du lige et til. Eller faktisk tre i alt, modellen her fra Björn Borg findes nemlig i hele tre flotte nuancer. Et par mørkebrune, et par sorte og et par lysebrune. Du vælger selv og det er endda tilladt, at købe mere end et par. Det er aldrig en dum ide, at have mulighed for variation, når du skal klæde dig på.

Overdelen på denne model er holdt dejlig simpel og stilrent og så har sålen lige fået lidt ekstra kærlighed. Jeg er vild med blandingen af de forskellige nuancer, som på elegant vis bryder den ensfarvede dominans fra overdelen. Du får lige de to andre nuancer også:

Læs også: Lækre Eton skjorter til mænd

 

Billige lysebrune støvler til mænd

billige lysebrune støvler til mænd

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 50% ned til 600.-

Find de lysebrune støvler her

 

Billige mørkebrune støvler til mænd

billige mørkebrune støvler til mænd

Mærke: Björn Borg Pris: Sat 50% ned til 600.-

Find de lysebrune støvler her

 

Fede sorte støvler til mænd

fede sorte støvler mænd

Mærke: Gant Pris: 1550.-

Find de sorte støvler her

 

Her har vi at gøre med en klassisk, stilren chelsea støvle til mænd, som kommer fra Gant. Helt slim fit i udtrykket, minimalisme over hele linjen og generelt bare et par lækre sorte støvler til mænd. Den her går du aldrig galt i byen med og så er prisen også yderst fornuftig. Modellen her findes i to andre nuancer – lysebrun og mørkebrun – og dem skal I bestemt ikke snydes for:

Læs også: 18 lækre weekendtasker i læder i udsøgt design

 

Fede mørkebrune støvler til mænd

fede mørkebrune støvler mænd

Mærke: Gant Pris: 1550.-

Find de mørkebrune støvler

 

Fede lysebrune støvler til mænd

fede lysebrune støvler mænd

Mærke: Gant Pris: 1550.-

Find de mørkebrune støvler

 

Elegante mørkebrune Chelsea støvler

Elegante mørkebrune Chelsea støvler

Mærke: Gant Pris: 1550.-

Find de elegante mørkebrune støvler her

 

Vi bliver i samme univers med disse fantastisk flotte mørkebrune Chelsea støvler fra Gant. Klassisk design, lækkert læder med hvis du måske tænker, er det ikke sammen model som foregående? Så kan jeg afsløre for dig, at denne model har en lidt rundere spids. Om man ønsker den ene model eller den anden, er helt op til ens personlige præferencer – nu er du blevet præsenteret for begge alternativer.

Denne model findes ligeledes i en sort nuance samt en cognac/lysebrun nuance:

Læs også: Guide til den perfekte skjorte til mænd

 

Elegante Cognacfarvede Chelsea støvler

Elegante Cognacfarvede Chelsea støvler

Mærke: Gant Pris: 1550.-

Find de elegante mørkebrune støvler her

 

Elegante sorte Chelsea herrestøvler

Elegante sorte Chelsea herrestøvler

Mærke: Gant Pris: 1550.-

Find de elegante mørkebrune støvler her

 

Et par flotte herrestøvler i læder

flotte støvler i læder

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 35% ned til 1039,35.-

Find de flotte herrestøvler her

 

Vi napper lige et par flotte herrestøvler i læder til. Denne gang kommer de fra Ralph Lauren og gør brug af en lækker rødlig lædernuance på toppen, krydret med en flot gummisål for neden. Nu lyder gummisål måske ikke så tiltalende, men det er faktisk en rigtig fed detalje, da en gummisålen er med til at holde dine fødder væk fra det kolde underlag. Dertil kommer så, at Ralph Lauren som altid har formået at gøre denne del til en fed detalje ved selve støvlen. Smukt udført!

Følg MetroMand på Facebook og gå aldrig glip af lækre artikler til den stilfulde herre!

 

Uforskammet lækre sorte herrestøvler

lækre sorte herrestøvler

Mærke: Loake 1880 Pris: 2699.-

Find de lækre sorte støvler her

 

Hvis jeg skulle udpege en favorit her på listen, når vi ikke kun snakker støvler, men nærmere vinterstøvler – selvom det er svært – så ville det være disse uforskammet lækre sorte støvler fra Loake 1880. Designet er simpelthen så vanvittigt veludført, at man næsten kniber en bette tåre. Jeg elsker det kliniske, stilrene design, der pryder støvler og som i særdeleshed bæres frem af de nydelige pyntesøm.

Det her er stilren minimalisme, når det er absolut bedst! Amen altså, hvor er det smukt!

Dette er dog ikke en såkaldt overgangsstøvle, da den er foret, hvilket omvendt også gør, at den her helt genial til de koldere perioder, hvor de fleste andre støvler og chelsea støvler simpelthen bliver for kolde, da de ikke har noget foring.

Læs også: 10 simple regler for jakkesæt alle mænd bør kende

 

Minimalistiske mørkebrune herrestøvler med lynlås

Minimalistiske moerkebrune herrestøvler med lynlås

Mærke: Hugo Pris: 2199.-

Find de minimalistiske mørkebrune støvler her

 

Er du mere til et par helt minimalistiske og klassiske herrestøvler, jamen så har jeg fundet det helt perfekte par til dig. De kommer her fra Hugo Boss, som har skåret helt ind til benet. Der er anvendt det klassiske og lækre Chelsea støvle design og krydret det med et par små, diskrete detaljer som lynlåsen og indbygget patina i spidsen. Smukt, elegant og stilrent. Modellen her findes ligeledes i en sort nuance, som I lige skal have med også:

Læs også: Chinos bukser til mænd: Den ultimative guide

 

Minimalistiske sorte herrestøvler med lynlås

Minimalistiske sorte herrestøvler med lynlås

Mærke: Hugo Pris: 2199.-

Find de minimalistiske sorte støvler her

 

Sorte Hugo Boss støvler med pyntesøm

Sorte Hugo Boss støvler med pyntesøm

Mærke: Boss Pris: Sat 40% ned til 1679,40.-

Find de raffinerede sorte støvler her

 

I den eksklusive afdeling har vi denne fortryllende lækre og elegante model fra Boss. Intet mindre end et pragteksemplar på et par lækre sorte støvler til mænd. Designet er holdt minimalistisk, hvor det sorte og dominerende læder pryder støvlen, men der er alligevel fundet plads til et diskret men fantastisk veludført mønster med pyntesøm. De her par støvler er til den stilbeviste og elegante herre, som ikke har noget imod, at smide en ekstra skilling afsted efter de helt rigtige ekviperinger. Det er en investering og en investering som du vil elske dig selv for at have gjort mange år frem.

Læs også: 51 Billige ure til mænd: Fede herreure med læderrem

 

Lækre mørkebrune støvler til mænd

Lækre mørkebrune støvler til mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2399.-

Find de nydelige mørkebrune støvler her

 

Vi hopper videre til disse fantastisk flotte mørkebrune støvler fra Loake 1880. Hvor foregående model havde det nydelige wing tip mønster på snuden, som indikerer en mere formel støvle, prydes denne model af den karakteristiske cap toe spids, som er en anelse mindre formel i udtrykket. Begge modeller er fantastisk lækre og det ville ikke være en dum ide, at eje begge modeller. Hvis du altså har plads i budgettet. Ovenstående model fra Loake 1880 findes i øvrigt også i en sort udgave:

Læs også: Barbering for mænd: En knivskarp guide

 

Lækre sorte støvler til mænd

Lækre sorte støvler til mænd

Mærke: Loake 1880 Pris: 2399.-

Find de nydelige sorte støvler her

 

Lækre mørkebrune vinterstøvler til mænd

Lækre mørkebrune vinterstøvler til mænd

Mærke: Heschung Pris: 3999.-

Find de lækre mørkebrune vinterstøvler her

 

Flere af de ovenstående modeller udmærker sig særligt til efteråret og de mildere vinterperioder, men hvis først sneen indfinder sig og temperaturen falder til under 0, så skal der lidt mere robusthed til. Det får du her med disse nydelige mørkebrune vinterstøvler til mænd fra Heschung. En fantastisk elegant vinterstøvle, hvor designet er holdt dejligt stilrent og minimalistisk – præcis som det skal være. Det stilrene design brydes på elegant vis af tekstilcanvasset ved skaftet – en hamrende lækker og elegant detalje, hvis du spørger mig. Denne vinterstøvler findes i øvrigt også i en sort udgave:

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Lækre sorte vinterstøvler til mænd

Lækre sorte vinterstøvler til mænd

Mærke: Heschung Pris: 3999.-

Find de lækre sorte vinterstøvler her

 

Fede mørkebrune vinterstøvler til mænd

fede mørkebrune vinterstøvler til mænd

Mærke: Sneaky Steve Pris: 1299.-

Find de lækre vinterstøvler her

 

Vi napper lige et par fede vinterstøvler mere. Denne model kommer fra Sneaky Steve som bare altid er garant for nydeligt design og glimrende kvalitet. Lige den kombination vi kan lide. Jeg er særligt vild med den meget mørke og maskuline vibe, der kommer fra disse par vinterstøvler. Dette par er til dig, som gerne vil have et par elegante vinterstøvler, som på diskret vis skiller sig ud fra mængden. Et fantastisk godt køb som du vil elske de kommende mange, mange sæsoner.

Modellen her findes også i en mindst lige så lækker cognac nuance:

Læs også: Sådan bruger du jakkesættet – uden slips!

 

Fede cognac vinterstøvler til mænd

lækre cognac vinterstøvler til mænd

Mærke: Sneaky Steve Pris: 1299.-

Find de lækre vinterstøvler her

 

Klassiske Timberland støvler til mænd

klassiske timberland støvler til mænd

Mærke: Timberland Pris: 1549.-

Find de klassiske Timberland vinterstøvler her

 

Rosinen i pølseenden er disse klassiske Timberland vinterstøvler til mænd. Designet er stilrent og farvevalget er klassisk Timberland stil. Støvler fra Timberland er notoriske for deres kvalitet og dermed holdbarhed, så her har du et par slidstærke vinterstøvler, som du med garanti vil blive glad for, når sneen for alvor gør sit indtog i det danske landskab.

 

Written by Christian Bo Nissen