Som den evige optimist jeg er, kigger jeg allerede mod foråret, og er derfor også begyndt at kigge på fede overgangsjakker til foråret 2016. I denne omgang har jeg haft fokus på de sorte overgangsjakker til mænd, da de simpelthen kan gå til alt. De quiltede sorte forårsjakker er i overtal i denne omgang, og det skyldes ganske simpelt, at når det quiltede materiale krydres med den klassiske stil, så opstår der altså et ganske unikt og hamrende fedt udtryk. Der er selvfølgelig også lidt til den helt klassiske herre, så der er med andre ord lidt for enhver smag. Husk som altid de ti simple regler for god stil og hvis du ikke allerede har gjort det, så nap da lige dit gratis eksemplar af min stilguide.

Fed sort overgangsjakke i quiltet design

Fed sort quiltet overgangsjakke mænd 2016

Mærke: Camel Active Pris: 1495.-

Find den fede sorte overgangsjakke her

 

Vi lægger ud med en lettere sporty og uformel sag fra Camel Active. Overgangsjakken her er udført i det lækre sorte quiltede snit tilsat det klassiske forårslook. Jakken prydes af to markante brystlommer, og er samtidig krydret med små fede læderdetaljer på bl.a. ærmet og lynlåsen. Det bliver et ja tak herfra!

 

Fed og billig sort overgangsjakke 2016

Fed og billig sort overgangsjakke mænd 2016

Mærke: Selected Homme Pris: 599.-

Find den fede sorte forårsjakke her

 

Har pengepungen det ikke alt for godt for tiden, så er det heldigvis også muligt, at finde en fed sort forårsjakke til billige penge. Det er denne sag fra Selected Homme et glimrende eksempel på. Det klassiske snit uden alt for mange dikkedarer, suppleres fremragende af det lækre quiltede look. Et rigtigt skarp bud på en lækker sort og billig overgangsjakke til foråret 2016.

 

Lækker sort casual forårsjakke til mænd 2016

Lækker sort overgangsjakke til mænd 2016

Mærke: Dstrezzed Pris: 1295.-

Find den lækre sorte forårsjakke her

 

Næste bud kommer her fra Dstrezzed og er denne labre sag med masser af casual vibes over sig. Jakkens design er som sådan ganske enkelt, men den turkise nuance anvendt i snorene gør, at den får lidt spark og gnist over sig. Samtidig er der anvendt fede stiklommer og 100% bomuld til foret. Slet ikke så ringe endda.

 

Stilet sort overgangsjakke fra Hugo Boss

Fed sort overgangsjakke til mænd 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: 3799.-

Find den fede overgangsjakke her

 

Sidste quiltede model i denne omgang kommer her fra Hugo Boss. Det er det nyeste bud fra Hugo Boss på en fed sort overgangsjakke, og blev i øvrigt også anvendt i Ugens outfit – herremode uge 8. Designet er udført i det klassiske, elegante snit og tilsættes det quiltede look som her, ja så har man altså en vinder.

 

Den klassiske sorte overgangsjakke til mænd 2016

Fed sort overgangsjakke tilbud mænd 2016

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat ned til 2259.-

Find den klassiske overgangsjakke her

 

Hvis du ikke er så meget til det quiltede look, så kommer her et bud fra J. Lindeberg. Jakkens design minder til dels om modellen fra Hugo Boss, men der er smidt lidt ekstra detaljer på denne sag. Der er bl.a. kommet to ekstra lommer på, og så har jakken en af mine ynglingsdetaljer når det kommer til jakker, nemlig detaljerne omkring skulderne. Det giver bare et fantastisk ekstra pift! Samtidig er denne model lige nu på tilbud – slet ikke så ringe!

 

Den lette forårsjakke til 2016

Billig sort overgangsjakke til mænd 2016

Mærke: Calvin Klein Platinum Pris: Sat ned til 1200.-

Find den lette forårsjakke her

 

Sidste skud i denne omgang er samtidig også den der kræver det luneste vejr. Det er en let sag, vi har med at gøre her fra Calvin Klein Platinum, men den er så sandelig også lækker! Ganske enkelt udført men det valgte materiale samt hættens elegante snit gør, at du vil elske denne model, når først temperaturene kommer lidt højere op. Samtidig er den sat 50% ned lige nu på udsalg, så du kan altså gøre et rigtigt stærkt køb lige nu. MEN, det er på Boozt, den er fundet, og der plejer udsalgsmodellerne altså at ryge rigtigt hurtigt. Så vent ikke for længe.

 

Written by Christian Bo Nissen