Når det kommer til elegante accessories som både fungerer som en fantastisk detalje ved dit outfit og som en praktisk tilføjelse, så er der få ting, der overgår fede skuldertasker til mænd. De kan ganske enkelt være det, der sætter prikken over i’et på dit look og det er ligegyldigt om vi kalder dem for messenger bags, skuldertasker, business tasker eller noget helt fjerde.

De kommer i forskellige størrelser og former, men en generel fællesnævner for fede tasker til mænd er, at de kan fungere som computertasker, hvor der snildt er plads til din bærbar og for eksempel et par bøger. Det kommer naturligvis helt an på formålet. Skal din taske bruges i forbindelse med arbejdet og dermed som business taske til mænd, er det nok, at den kan rumme din computer og måske en kalender og en notesblok. Skal den bruges som skoletaske, jamen så er der muligvis behov for en anelse mere plads, da skolebøger – i hvert fald da jeg gik på uni – kan fylde som bare f*nden. Derfor bør du nøje overveje dit behov, når du går på jagt efter din nye messenger bag.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle af de ting, du bør overveje, når du skal købe din næste skuldertaske og som altid giver jeg mine bud på lækre skuldertasker til mænd. Men mere om det længere nede i artiklen.

 

En guide til skuldertasker til mænd

Sådan lige hurtigt hvis der nu er nogle, som ikke helt har styr på sagerne, så er en skuldertaske en taske, som har en lang rem, der gør, at tasken kan bæres over skulderen i modsætning til en traditionel skoletaske med to remme. Skuldetasker kommer i forskellige størrelser og materialer, hvor de oftest har form som en messenger bag. De er dog ikke at forveksle med en weekendtaske, som er noget større og kan rumme en del mere. Navnet er – doh – taget fra det engelske sprog og er, som navnet måske antyder, oprindeligt designet til at rumme breve for postbudende. De kommer oftest som enten i læder eller i kanvas – vi dribler let og elegant henover dem i plastik. Det duer ikke!

 

Hvorfor du bør have en skuldertaske (eller flere)

Er skuldertasker bedre end rygsække? Hmm bedre eller måske lidt hårdt nok tegnet op, det kommer naturligvis an på dine behov og præferencer, men jeg vil gå så langt, som at sige, at skuldertasker er pænere og mere stilfulde end rygsække. De passer ganske enkelt bedre til en voksen mand end en rygsæk, som mest af alt vil lede tankerne tilbage på skoletiden. En skuldertaske er altså mere passende til voksenlivet og til arbejdet. Du ser ganske enkelt mere professionel ud med for eksempel en messenger taske.

Det kan i øvrigt være en glimrende idé, at have et lille, men lækkert udvalg af skuldertasker i din garderobe. Hvorfor tænker du måske? Jamen det er sådan set af samme årsag, som at du gerne skal have et brunt bælte på, når du ifører dig dine brune herresko og et sort bælte på, når du ifører dig dine sorte herresko. Hvis du matcher dine brune sko med et brunt bælte, et herreur med brune læderrem og så prikken over i’et; en brun skuldertaske, jamen så er du altså yderst tæt på at have et fuldendt og knivskarpt look. Så mangler du bare et par lækre chinos, en skarp businessskjorte og en fed blazer til mænd – så kører bussen!

Nu har var snakket de stilmæssige fordele ved at erhverve sig en skuldertaske, men der er i mine øjne også en anden fordel, nemlig det praktiske. Det er ganske enkelt nemmere at finde ens bærbar, notesblok, kalender, oplader eller noget helt femte frem fra en skuldertaske end det er fra en rygsæk. Den er super praktisk opbygget, nem at finde rundt i og alt dette er gjort, uden at det har påvirket designet det mindste – faktisk tværtimod. Dette gælder i øvrigt også, når du har skuldertasken på!

 

Fede tasker til mænd

 

Nu har vi været igennem guide-delen af denne artikel og det er (endelig) blevet tid til at kigge på udvalget af lækre skuldertasker til mænd. I samlingen nedenfor er der både billige skuldertasker til mænd, eksklusive skuldertasker til mænd og alt midt i mellem, så der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

 

Lækker minimalistisk skuldertaske

Lækker minimalistisk skuldertaske

Mærke: Royal Rebubliq Pris: 1500.-

Find den minimalistiske model her

 

Vi starter ud i ren og skær minimalistisk, stilren elegance med denne nydelige sag fra Royal Republiq. Den ligger i det, jeg vil kalde billig- til mellemsegmentet, når vi snakker om priser. 1500,- for en lækker, minimalistisk skuldertaske i læder, det er altså en rigtig, rigtig fornuftig pris. For det får en en kvalitetstaske i en knivskarp nuance, lækkert læder og et knivskarpt design, som du aldrig bliver træt af og som er uafhængig af diverse (ligegyldige) modetendenser.

 

Lysebrun skuldertaske i stilrent design

lækker lysebrun skuldertaske mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 2299.-

Find den lysebrune model her

 

De fleste messenger tasker til mænd er enten udført i mørkebrune eller sorte nuancer – et par enkelte mørkebrune kanvastasker. En lysebrun lædertaske er til gengæld lidt af en sjældenhed og det er egentlig en skam, når man ser ovenstående smukke perle fra Bugatti. Den er flot, hva’? Der er stilrene linjer over hele tasken og det lysebrune ruskind brydes elegant af den mørke stofrem. En fantastisk skuldertaske for dig som vil have en elegant taske, der på diskret vis skiller sig ud.

 

Billig messenger taske til mænd

billig skuldertaske mænd

Mærke: Spikes & Sparrow Pris: Sat 20% ned til 1399,20.-

Find den billige model her

 

Var det noget med en minimalistisk messenger taske i blødt og lækkert læder på udsalg? Så skal du da have sådan en lækker sag her serveret! Den kommer fra Spikes & Sparrow og er udført i et nydeligt design, som mest af alt leder tankerne hen på nogle af de mere eksklusive modehuse. Fantastisk flot design! Den er samtidig på udsalg lige nu, så det kan da vidst ikke blive meget bedre, kan det?

 

Billig sort messenger taske

billig sort skuldertaske mænd

Mærke: Spikes & Sparrow Pris: Sat 20% ned til 1399,20.-

Find den billige model her

 

Er du mere til en sort model, så har Spikes & Sparrow naturligvis også lavet denne lækre model i en sort udgave. Jeg ved ikke med dig, men jeg kan altså rigtigt godt lide det minimalistiske, stilrene design, som Spikes & Sparrow har ramt lige i r*ven her og det bløde læder, som de har anvendt giver bare tasken et lækkert feel.

 

Stilren lysebrun computertaske

Stilren lysebrun computertaske

Mærke: Sandqvist Pris: 2699.-

Find den stilrene model her

 

Er du på udkig efter en stilren lysebrun computertaske i læder, så har du her et ret godt bud. Den kommer fra Sandqvist og er en nydelig taske i elegant, lysebrunt læder, hvor designeren har fokuseret på det minimalistiske look. Den er helt strømlinet for unødvendige detaljer og selv logoet er indgraveret på diskret vis i front. Et nydeligt bud på en skuldertaske for manden, der ikke gider en masse unødvendigt larm.

 

Billig skuldertaske til mænd

billig brun skuldertaske til mænd

Mærke: Eastpak Pris: 549.-

Find den billige model her

 

Er det muligt at finde en billig skuldertaske til mænd, som stadig er udført i et knivskarpt design? Ovenstående model fra Eastpak er vidst svar nok! Stilrent design når det er bedst og materialet er altså stadig læder! Du skal selvfølgelig lige være opmærksom på, at dette ikke er en almindelig størrelse skuldertaske, men nærmere en der lige kan indeholde pung, mobil og andet nødvendigt. Super størrelse når du ikke skal rende rundt med en computer, bøger og lignende.

 

Brun herretaske med stropper

brun skuldertaske til mænd

Mærke: Aunts & Uncles Pris: 2449.-

Find den brune model her

 

En mere rå udgave af en lædertaske til mænd kommer her fra Aunts & Uncles. Der er allerede et snert af patina over denne model, hvilket ganske enkelt altid er en lækker ting. Patina giver enhver læderekvipering et personligt og tidløst præg. Modellen ovenfor findes i øvrigt også i en mørkebrun udgave, som du kan finde lige her.

 

Fed mørkebrun håndtaske

Fed mørkebrun håndtaske

Mærke: Spikes & Sparrow Pris: Sat 20% ned til 1439,20.-

Find den mørkebrune håndtaske her

 

Skal der være plads til lidt af hvert i din håndtaske, men uden at det går over og bliver en decideret weekendtaske, jamen så har du hermed fået en perfekt mørkebrun model serveret. Den er udstyret med et stort og rummeligt hovedrum og to udvendige rum med masser af plads til din oplader, pung, kalender og andet uundværligt habengut for en herre på farten. Derudover er der allerede små tegn på patina i læderet, hvilket altid er et kæmpe plus! Tjek i øvrigt lige prisen – du får virkelig meget taske for pengene her!

 

Lækker businesstaske i lys cognac

Lækker businesstaske i lys cognac

Mærke: Royal Republiq Pris: 1400.-

Find den elegante taske cognac nuance her

 

I den mere blankpolerede afdeling for lædertasker til mænd, har vi denne elegante businesstaske i en fornem lys cognac nuance. Der er anvendt læder hele vejen rundt – endda til remmen – hvilket giver denne model sit unikke look. Den her taske er til dig, som gerne vil have noget andet, end lige en mørkebrun eller sort model. Den lyse læderfarve sikrer dig, at din taske er lige netop dén accessory, som tilføjer dit outfit dets unikke udtryk.

 

Fed vertikal taske til mænd

Fed vertikal taske til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 2000.-

Find den elegante vertikale model her

 

Vi bliver lidt ved de vertikale skuldertasker med denne hamrende elegante model fra Tiger of Sweden. Designet er knivskarpt og minimalistisk uden en masse bullsh*t – smukt, elegant og nydeligt! Den er naturligvis udført i 100% lækker læder og leveres i den altid høje kvalitet Tiger of Sweden er kendt for.

 

Lækker sort Tiger of Sweden skuldertaske

Lækker sort Tiger of Sweden skuldertaske

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1700.-

Find den lækre Tiger of Sweden model her

 

Her har vi Tiger of Swedens labre bud på en vertikal sort skuldertaske og sikke et bud! Der er anvendt brede linjer over hele designet, hvilket forstærker det maskuline udtryk fra det sorte læder. Hele herligheden er som altid krydret med Tiger of Swedens fantastiske sans for det minimalistiske, nordiske look.

 

Elegant vertikal brun skuldertaske

Elegant vertikal brun skuldertaske

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1700.-

Find den lækre vertikale model her

 

Er du på udkig efter en skuldertaske der skiller sig en smule ud – ikke på grund af vilde farver eller detaljer, jamen så bør du kigge på en vertikal model som ovenstående. Designmæssigt er den en fryd for øje. Udført i lækkert brunt læder og tilsat små detaljer som f.eks. det elegante spænde til lukning af rummet i front samt den mørkebrune nuance valgt til remmen, som elegant komplimenterer den lysere nuance på selve tasken. For den vakse læser så ja, det er naturligvis samme model som foregående – bare i brune klæder. Om du vælger den sorte eller brune udgave må være op til dine personlige præferencer, men hvor om alting er, så er jeg sikker på, at du bliver ovenud lykkelig for denne hamrende elegante skuldertaske.

 

Lækker cognac computertaske til mænd

lækker cognac skuldertaske mænd

Mærke: Sandqvist Pris: 3199.-

Find den nydelige cognac model her

 

Der er et eller andet hamrende elegant over en cognac skuldertaske i læder – synes du ikke? Det der lettere rødlige skær, som en cognac læder har, tilføjer altså bare en solid portion elegance til enhver ekvipering. Den er jo egentlig ganske simpel i designet – hvilket er lækkert, hvis du spørger mig – men det cognacfarvede læder giver alligevel denne skuldertaske et unikt look. Smukt, ganske enkelt!

 

Knivskarp lysebrun business taske til mænd

lysebrun skuldertaske til mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 3499.-

Find den knivskarpe model her

 

Hvis du er typen der enten går med jakkesæt eller blazer på arbejde, så har du også brug for en elegant business taske til mænd. Det er ganske enkelt et must. Skal det være en lysebrun model, så har du hermed fået det perfekte bud serveret. Tasken er designet af Oscar Jacobson har er udført i et tidløst, elegant look og højkvalitets læder. Det fås ganske enkelt ikke bedre. Det skulle da lige være fordi, at denne business taske er på udsalg! Det er dæleme godt nok et fund for pengene!

 

Eksklusiv Montblanc skuldertaske til mænd

eksklusiv montblanc skuldertaske til mænd

Mærke: Montblanc Pris: 9000.-

Find den eksklusive model her

 

Hvad siger I så, mine herrer? Er dette pragteksemplar af en eksklusiv skuldertaske til mænd ikke en fryd for øjet? Den kommer fra den eksklusive og legendariske Montblanc og er udført i hamrende elegant kraftigt sort læder. Et køb af sådan en taske er ikke bare en uvurderlig investering til din garderobe, som du vil have glæde af hele livet, det er også et statement. Et statement der fortæller omverdenen, at du har udsøgt smag og er ikke bange for at vise det!

 

Lækker brun messenger taske i ruskind

Lækker brun messenger taske i ruskind

Mærke: Ralph Lauren Purple Label Pris: 8799.-

Find den lækre brune model her

 

Vi bliver ved de lidt mere pebrede skuldertasker med denne unikke model fra Ralph Lauren Purple Label – Ralph Laurens eksklusive linie, hvor alt lige koster lidt ekstra og eksklusiviteten brager frem. Hvis der er noget Ralph Lauren allerede er kendt for, så er det er levere udsøgte ekviperinger til den velklædte herre – og her får du så en skuldertaske serveret fra deres mest eksklusive linie. Ovenstående skuldertaske oser ganske enkelt bare af god stil, elegance og kvalitet. Jeg elsker det anvendte ruskind af kalveskind, som de har anvendt her, der bidrager til det helt unikke look. En dag vil jeg også have sådan en smuk sag!

 

Lækker mørkebrun lædertaske i stilrent design

lækker mørkebrun skuldertaske mænd

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 2999.-

Find den lækre mørkebrune model her

 

I den ikke helt lige så eksklusive boldgade for mørkebrune skuldertasker til mænd som forgængeren, har vi her et elegant bud fra Oscar Jacobson – omend kvaliteten er helt i top som altid fra Oscar Jacobson. Den er klassisk skandinavisk i udtrykket med enkle linjer og udsøgt kvalitet. Den perfekte skuldertaske til manden, der vil have en nydelig og diskret skuldertaske til bærbar og andet nødvendigt på farten.

 

Paul Smith skuldertaske i sort læder

paul smith skuldertaske mænd

Mærke: Paul Smith Pris: 4199.-

Find Paul Smith modellen her

 

Vi napper lige en af de lidt dyrere modeller mere, denne gang fra det elegante modehus Paul Smith. Som altid udført i et sublimt design med enkle linjer og i høj kvalitet. Den elegante skuldertaske får sit personlige touch ved den flerfarvede midterskilning, som bryder det helt enkle design og sorte kvalitetslæder. Jeg er særligt vild med det diskrete og ikoniske Paul Smith logo på siden af tasken udført i en nydelig guldnuance. En forførende skuldertaske som med garanti vil sikre dig beundrende og anerkendende blikke.

 

Stilren aflang taske fra Calvin Klein på udsalg

sort aflang taske mænd

Mærke: Calvin Klein Pris: Sat 40% ned til 840.-

Find Calvin Klein modellen her

 

Det er nok ikke alle, der får råd til at købe nogle af de dyreste modeller her på listen, men mindre kan bestemt også gøre det. Der findes masser af fede skuldertasker derude til billige penge og her har vi et fremragende eksempel her på. Et styk elegant vertikal sort taske til den stilbevidste herre. Udover det nydelige design får du også helt 40% rabat på modellen her lige nu. Haps.

 

Rummelig sort taske til mænd på tilbud

 

stor sort skuldertaske tilbud

Mærke: Spikes & Sparrow Pris: Sat 20% ned til 1439,20.-

Find den rummelige model her

 

Hvis du gerne vil have lidt ekstra plads i din skuldertaske, så er det en god idé, at gå efter de lidt større modeller. En sådan en finder du her fra Spikes & Sparrow. En flot sort taske i læder hvor der er rigelig med plads til din bærbar, et par bøger, oplader og diverse andre ting. Der er tænkt i 100% sort fra designeren, hvilket giver et dejligt maskulint udtryk, som vil klæde enhver mand.

 

Sort håndtaske i læder til mænd

Sort håndtaske i læder til mænd

Mærke: Calvin Klein Pris: 40% ned til 1499,40.-

Find sden sorte model her

 

Vi bliver lidt ved de rummelige sorte lædertasker til mænd. Denne gang har vi at gøre med en model fra Calvin Klein, hvor det maskuline sorte læder dominerer designet og kun brydes en enkelt gang af det diskrete Calvin Klein logo i sølv. Du får en super elegant og samtidig praktisk skuldertaske med et dejligt rummeligt indre, så alt det vigtigste kan være med på farten. Perfekt til den travle businessherre og så er den sat hele 40% ned lige nu. Smukt.

 

Nydelig sort computertaske

flot sort computertaske mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 5699.-

Find den nydelige model her

 

Tiger of Sweden har med denne nydelige sorte computertaske begået lidt af en genialitet, hvis du spørger mig. Jeg elsker det enkle og elegante design med få, enkle detaljer. Udover at være smukt designet, så er denne model også ganske rummelig, så der er rigelig med plads til andet end din bærbar – du kan for eksempel anvende den som carry-on til flyturerne. Alt i alt en fremragende model fra Tiger of Sweden, som aldrig vil gå af mode og derfor kan bruges år efter år efter år. Det her er en klasse investering til garderoben, som vil tiltrække både anerkendende og misundelige blikke fra omverdenen.

 

Sort Hugo Boss taske på tilbud

sort hugo boss skuldertaske tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 50% ned til 1749,50.-

Find Hugo Boss modellen på tilbud her

 

Gode gamle Hugo Boss! Modehuset skuffet ganske enkelt aldrig, når vi har at gøre med klassisk, tidløst designs og høj kvalitet. Det er ovenstående lækre skuldertaske i sort læder et levende bevis på – eller, hvis vi skal være helt korrekte, så er det nærmere en mørkegrå skuldertaske. Anywho. Det minimalistiske design uden de vilde detaljer krydres sublimt af det helt sorte, maskuline læder og giver dig en sort skuldertaske i læder, som vil kunne bruges i al uendelighed. Et stensikkert bud på en sort skuldertaske til den velklædte herre.

Du skal dog skynde dig. Der er i skrivende stund kun én tilbage og da den er sat hele 50% ned, ryger den sidste nok meget, meget hurtigt.

 

Elegant sort messenger taske

Elegant sort messenger taske

Mærke: Boss Pris: 5999.-

Find den elegante model her

 

Er du på udkig efter en lækker messenger taske til mænd, så har du her et fremragende bud. En sort perle af en business taske til den elegante herre fra Boss udstyret med små, elegante detaljer. Det hårde læder, de stilrene linjer og den elegante lås i sølvnuance danner tilsammen en smuk, smuk taske.

 

Flot sort messenger bag til mænd

sorte messenger taske til mænd

Mærke: Adax Chicago Pris: 1900.-

Find den sorte model her

 

Er du mere til det bløde læderlook, så kommer der her en flot sort computertaske i læder fra Adax Chicago. En computertaske er lige præcis dét, den navngiver sig selv for at være; en taske til din computer – og så ikke forfærdeligt meget mere. Der er lige plads til en notesblok, oplader, kalender og diverse småting men så heller ikke meget mere. Hvis dette er dig behov og du ikke vil have de større modeller af skuldertasker, så har du her et super flot bud!

 

Fed sort skuldertaske til mænd

Fed sort skuldertaske til mænd

Mærke: Calvin Klein Pris: 40% ned til 900.-

Find den sorte model her

 

Her har vi en skuldertaske, hvis design jeg ikke tror, jeg har set før. Det unikke design fra Calvin Klein beskæftiger sig ikke med outrere farver og vilde designs, men nærmere en elegant leg med det minimalistiske og knivskarpe design, hvor den iøjenfaldende – omend diskrete – detalje er det mørkegrønne materiale anvendt i midten. Et fedt og forfriskende design, som på trods af sin leg fremstår snorlige. Modellen er sat hele 40% ned lige nu, så prisen er virkelig, virkelig skarp.

 

Sort taske til mænd i blødt læder

sort taske til mænd i blødt læder

Mærke: Aunts & Uncles Pris: 2499.-

Find den sorte model her

 

Skal din taske helst ikke være alt for blankpoleret, så kunne en model i blødt læder være et rigtigt fornuftigt bud. Det bud kommer her fra Aunts & Uncles og findes i øvrigt også i en nydelig mørkebrun nuance, som du kan finde lige her. Ganske rummelig model med et stort rum i front med lynlås, så der er masser af plads til alle dine essentielle ting, når du skal på arbejde eller i skole. Et tidløst valg til den moderne herre.

 

Lysegrå taske til mænd på udsalg

lysegrå skuldertaske til mænd på udsalg

Mærke: Calvin Klein Pris: Sat 30% ned til 420.-

Find den lysegrå model her

 

Er du typen som gerne vil have en skuldertaske, som skiller sig ud fra mængden, så skal du naturligvis ikke gå efter de minimalistiske sorte, brune eller navy modeller. Var det i stedet noget med en lysegrå model? Designet er ganske nydeligt og stilrent og så er den af den mindre udgave, der ubesværet opbevarer det mest essentielle på f.eks. ferien eller turen til stranden. Derudover er det selvfølgelig aldrig helt dårligt, når en skuldertaske til mænd er på udsalg! Haps!

 

Billig sort skuldertaske til mænd

billig sort skuldertaske mænd

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 40% ned til 660.-

Find den billige sorte model her

 

Vi bevæger os væk fra lædertaskerne og kigger nu på skuldertasker i kunststof, men som ligner læder – og som alt andet lige må kategoriseres som fede billige skuldertasker til mænd. Vi starter ud med denne model fra Tommy Hilfiger, som lige nu er sat hele 40% ned. Den er holdt i et knivskarpt og minimalistisk design og udført i kunststof. Et godt bud på en billig sort skuldertaske til mænd, som af forskellige årsager ikke vil spendere flere tusinde på en skuldertaske – de kan altid opgraderes senere 🙂

 

Lækre grøn kanvas skuldertaske med læderdetaljer

lækker grøn kanvas skuldertaske

Mærke: Baron Pris: 2399.-

Find den grønne kanvas model her

 

Baron er garant for at levere nydelige kvalitetsprodukter i stilrent design. Det er ovenstående lækre grønne skuldertaske i kanvas et glimrende eksempel på. Du får et flot og elegant design, hvor den dominerende kanvas er let krydret med små læderdetaljer. Har pengepungen det lidt hårdt for tiden, så er det her bestemt en taske, du bør overveje meget nøje – den syner nemlig af meget mere end den flotte pris på 2399.

 

Billig lysebrun taske i læder

billige lysebrun skuldertaske mænd

Mærke: Lumi Pris: 1399.-

Find den lysebrune model her

 

Nogle vil – med rette – kalde ovenstående model for cognac farvet og ikke lysebrun og fred være med det. Uanset hvad vi kalder nuancen, så er selve skuldertasken super flot og så er den udført i 100% bæredygtigt læder, som er fri for kemiske stoffer, hvilket gør, det det kan genbruges. Så hvis du har en lille miljøaktivist gemt i dig og du godt kan lide klassisk, stilrent design, jamen så har vi her skuldertasken til dig. Prisen er samtidig rigtig, rigtig skarp, så det er bare om at slå til.

 

Fed grå skuldertaske til mænd

grå skuldertaske til mænd

Mærke: Royal RepubliQ Pris: 1100.-

Find den grå model her

 

Var det noget med en laber mørkegrå skuldertaske i kraftigt læder? Så får du da lige et lækkert bud her fra Royal RepubliQ til en yderst overkommelig skilling. Royal RepubliQ har her anvendt et helt stramt og minimalistisk look – og de har gjort det til perfektion. Det her design oser af en langt højere pris, end den faktisk står til. 1.100 er altså et kæmpe fund, d’Herrer!

 

Flot navy skuldertaske til mænd

Flot navy skuldertaske til mænd

Mærke: Mismo Pris: 3499.-

Find den navy skuldertaske her

 

Vi kan ikke have en artikel med lækre skuldertasker til mænd, uden også at have en lækker navy skuldertaske! Den kommer her fra Mismo og er udført i et nydeligt mix af læder og italiensk tætvævet nylon som er vandafvisende. Det danske designmærke Mismo er altid garant for et elegant og tidløst look og de leverer endnu engang varen. Jeg elsker den mørkeblå nuance og det stilrene design, som afsluttes på nydelig vis med logoet sat på en mørkebrun læderdetalje. Smukt!

 

Klassisk mørkeblå skuldertaske

mørkeblå skuldertaske mænd

 

Mærke: Morris Pris: 1999.-

Find den mørkeblå model her

 

Sidste skud på listen er ligeledes en mørkeblå skuldertaske, som denne gang kommer fra Morris. En fantastisk flot sag hvis du spørger mig, men jeg er også en kæmpe sucker for de varierende nuancer af blå. Jeg er – ikke overraskende – vild med den mørkeblå nuance, som Morris har ramt her og som dominerer taskens design. Hvis vi så samtidig tilføjer den elegante sorte læderbund, jamen så har vi altså en vinder! Det her er en model, som du ganske enkelt aldrig vil gå galt i byen med – det er det elegante, sikre valg!

 

Written by Christian Bo Nissen