Fede overgangsjakker mænd

 

Er du og din garderobe klar til efteråret eller foråret (hint: i mange tilfælde er det de samme ekviperinger, som der kan anvende stil de to sæsoner)? Hvis ikke, så kunne et rigtig fornuftigt sted at starte være en lækker overgangsjakke. Det er her, du sætter scenen for dit outfit og en fed forårs- eller efterårsjakke er derfor helt essentielt for din garderobe.

Ligesom med det meste anden ekvipering, så fås en overgangsjakke i forskellige klassiske udgaver som f.eks. en læderjakke, bomberjakke, en quiltet jakke eller en let frakke. Hvilken overgangsjakke der passer til lige netop dig, kommer primært an på (udover din personlige stil, naturligvis) om den hovedsageligt anvendes i uformelle eller formelle sammenhæng. Såfremt den primært anvendes i fritiden, bør du kigge nærmere på en bomberjakke, læderjakken eller en quiltet jakke og hvis du omvendt er på udkig efter en overgangsjakke til brug til de mere formelle lejligheder (som f.eks. arbejde), så skal du kigge nærmere på en lettere jakke/frakke.

Personligt har jeg en lækker blanding af ovenstående. Jeg har både en læderjakke, som jeg elsker til casual brug, en fed quiltet jakke til ditto og endeligt en jakke eller to, som jeg anvender til/fra arbejdet. Det kan som altid kraftigt anbefales, at have et lille udvalg hængende, så du altid kan træde ud af døren i et passende outfit og se knivskarp ud.

Jeg har været på den helt store jagt og fundet frem til en flot palette af fede overgangsjakker til mænd, som vil passe ind i enhver velklædt herres garderobe. Der er masser af forskellige styles, så uanset hvilken type overgangsjakke og til hvilken lejlighed du er på udkig efter sådan en herlig sag til, så kan du med garanti finde en fed model her.

 

Klassisk mørkeblå overgangsjakke

mørkeblå forårsjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 2200.-

Find den lækre model her

 

Vi starter ud med en lækker overgangsjakke i et klassisk design, når vi taler om overgangsjakker. Modellen kommer fra det svenske modehus J. Lindeberg, som er kendt for stilrent, skandinavisk design i solid kvalitet til yderst fornuftige priser. Den er udført i en god sjat nylon, hvilket gør, at den samtidig kan klare sig i et vådt føre – samtidig med, at den ser sk*de godt ud! Modellen findes også i en en virkelig fræk lysgrå:

 

Klassisk lysegrå forårsjakke/efterårsjakke

lysegrå forårsjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 2200.-

Find den lækre model her

 

Klassisk navy overgangsjakke fra Polo Ralph Lauren

navy overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1399.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

 

I den helst klassiske boldgade, hvor stilrent design og kvalitet mødes med en super skarp pris, har vi denne nydelige overgangsjakke fra Polo Ralph Lauren. Det er sådan en type model, som ikke gør meget væsen af sig – den er bare klassisk, stilren og elegant. Præcis som vi gerne vil have det og til den pris, så er det altså lidt af et steal. Bonusinfo: den er lavet af lækker, blød polyester – som er vandafvisende, perfekt! Den findes tilmed også i to andre lækre nuancer, som du ikke skal snydes for:

 

Klassisk khaki overgangsjakke fra Polo Ralph Lauren

khaki overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1399.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

 

Klassisk sort overgangsjakke fra Polo Ralph Lauren

 

sort overgangsjakke polo ralph lauren

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1399.-

Find den klassiske Polo Ralph Lauren jakke her

 

Uimodståelig lækker lysebrun jakke

fed lysebrun overgangsjakke

Mærke: Morris Heritage Pris: 2799.-

Find den fantatiske jakke her

 

Denne fremragende model fra Morris Heritage er en af mine absolutte topfavoritter her på listen – og hvis vi snakker en lysebrun/tan overgangsjakke, så er det min helt klare favorit. Prøv lige at se, hvordan detaljer som lommer og de militærinspirerede skuldrer giver jakken et både friskt og elegant look. Jeg er fuldstændigt forelsket!

 

Fed efterårs/forårsjakke i råhvid

fed forårsjakke i råhvid

Mærke: Morris Pris: Sat 70% ned til 749.-

Find den fede råhvide jakke her

 

Må din overgangsjakke gerne vil en tand mere lys i udtrykket end forgængeren, så har jeg fundet denne helt igennem fabelagtige jakke i en virkelig fristende råhvid nuance. Jeg er i hvert fald helt pjattet med den – og det er den type jakke, som også vil tiltrække anerkendende blikke fra omverdenen. Jeg er vild med designet, jeg er vild med nuancen og jeg er vild med prisen! Lige under 2500.- for en højkvalitetsjakke i skarpt design. Bedre bliver det altså ikke.

 

Lækker overgangsjakke fra Hugo Boss

hugo boss overgangsjakke

Mærke: Boss Orange Pris: 2999.-

Find den lækre model her

 

I den mere uformelle afdeling har vi denne nydelige overgangsjakke fra Hugo Boss i en fed oliven nuance. Den er mere casual i sit udtryk end formel, men det gør bestemt ikke noget. Det er stilren, casual elegance når det er bedst. Den ville dog snildt kunne parres med en skjorte – forestil dig f.eks. en klassisk hvid button-down skjorte inden under. Det spiller!

 

Fed blå jakke til foråret og efteråret

fed blå overgangsjakke

Mærke: Scotch & Soda Pris: 1800.-

Find den fede jakke her

 

Gode gamle Scotch & Soda. Det hollandske modehus formår som nogle af de få, at skabe en fantastisk fusion mellem klassisk herremode og streetwear. Der er altid et klassisk design som grundlag og derefter krydrer de looket med en mere rå stil, som f.eks. snoren rundt om livet, så du kan gøre jakke en anelse mere slim fit i fremtoningen. Fremragende detalje! Udover de sprøde designs, så formår de altid at holde priserne på et niveau, hvor alle kan være med.

 

Fed navy overgangsjakke fra Hugo Boss

fed navy overgangsjakke mænd

Mærke: Hugo Pris: 2699.-

Find den fede navy jakke her

 

I modsætning til den foregående model fra Scotch & Soda har Hugo Boss leveret en fremragende navy jakke i et minimalistisk look. Den er virkelig nydelig, hva’? Den er samtidig placeret i den mere formelle afdeling og passer derfor glimrende til arbejdet. Smukt!

 

Hamrende lækker blazerjakke

fed brun blazerjakke til mænd

Mærke: Lexington Clothing Pris: Sat 45% ned til 1097,25.-

Find den lækre olivengrønne blazerjakke her

 

Enhver fast læser af MetroMand ved, at jeg er en sucker for en fed blazer – jeg går i dem hver eneste dag på arbejdet. Denne passion og fascination af blazere overføres til andre former for ekviperinger, som for eksempel denne – i mine øjne – uimodståeligt lækre blazerjakke fra Lexington Company. Den vil med garanti klæde enhver stilfuld herre og hvis du lige mangler lidt inspiration til, hvordan den vil passe ind i et outfit, så tjek da lige Ugens Outfit uge 13 ud.

 

Billig mørkeblå overgangsjakke

billig mørkeblå overgangsjakke

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: 1499.-

Find den billige overgangssjakke her

 

Er du på udkig efter en lækker overgangsjakke, men måske ikke lige klar på at slippe flere tusinde kroner? Så prøv lige at kigge her. Det er et klassisk, stilrent design Knowledge Cotton Apparel har hevet op af hatten her, de har tilsat en fed, mørkeblå nuance og så står prisen bare pivskarpt! Den findes også i en mindst lige så lækker mørkegrøn nuance og en mørkebrun nuance. Disse to er der lige nu 30% på! Dem får du også lige her:

 

Billig mørkegrøn overgangsjakke

billig mørkegrøn overgangsjakke

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: Sat 25% ned til 1124,25.-

Find den billige jakke her

 

Billig mørkebrun overgangsjakke

billig mørkebrun overgangsjakke

Mærke: Knowledge Cotton Apparel Pris: Sat 25% ned til 1124,25.-

Find den billige jakke her

 

Lækker quiltet overgangsjakke i navy

lækker navy overgangsjakke

Mærke: Morris Pris: 1499.-

Find den lækre quiltede model her

 

Vi napper lige en billig overgangssjakke mere. Denne gang kommer jakken fra Morris og igen i et nydeligt quiltet design. Du får her en quiltet overgangsjakke i bomberjakke cuttet og ligesom foregående model, kommer denne også leveret i tre nuancer: navy som vist ovenover og en flot oliven og en stilren sort nuance:

 

Lækker quiltet overgangsjakke i oliven

lækker oliven overgangsjakke

Mærke: Morris Pris: 1499.-

Find den lækre quiltede model her

 

Lækker quiltet overgangsjakke i sort

lækker sort overgangsjakke

Mærke: Morris Pris: 1499.-

Find den lækre quiltede model her

 

Lækker quiltet jakke i grå melange

quiltet jakke i grå melange

Mærke: Lexington Company Pris: Sat 50% ned til 947,50.-

Find den quiltede jakke i grå melange

 

Jeg er ret pjattet med det quiltede design og her får du en fræk sag i en lækker grå melange. Passer fremragende til både et par klassiske jeans eller et par chinos og en fed skjorte. Bonus info: den er sat hele 50% ned lige nu. Bum!

 

Stilren brun overgangsjakke til mænd

lækker overgangsjakke til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 50% ned til 900.-

Find den stilrene overgangsjakke her

 

Tiger of Sweden er som altid garant for moderne, stilrent og tidløst design i lækker kvalitet og denne stilrene lækre sag er bestemt ingen undtagelse. Designeren har her formået noget af det sværeste, nemlig at holde designet helt minimalistisk og stilrent og samtidig få jakken til at fremstå unik og lækker. Det er en fed, fed overgangsjakke vi har fat i her og den kan også fås i en knivskarp sort farve:

 

Stilren sort overgangsjakke til mænd

lækker sort overgangsjakke til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 50% ned til 900.-

Find den stilrene overgangsjakke her

 

Billig forårs- og efterårsjakke i fed khaki nuance

khaki overgangsjakke mænd

Mærke: Libertine-Libertine Pris: 1299.-

Find overgangsjakken i khaki her

 

Den minder en smule om forgængeren fra Tiger of Sweden, denne nydelige overgangsjakke fra Libertine-Libertine. Den har i modsætningen til Tiger of Sweden modellen synlige knapper og det gør bestemt ikke noget. En lige så stilren model, som til gengæld er sat til en virkelig fristende pris. Smid den på sammen med et par fede chinos og du er rigtig godt kørende.

 

Billig efterårs- og forårsjakke i klassisk navy nuance

billig navy overgangsjakke mænd

Mærke: Libertine-Libertine Pris: 1299.-

Find overgangsjakken i navy her

 

Minimalistisk blå jakke fra Samsøe & Samsøe

blå overgangjakke

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 50% ned til 700.-

Find den blå model her

 

Vi bliver i den stilrene, minimalistiske boldgade med denne labre sag fra danske Samsøe & Samsøe. Det er minimalisme, når det er absolut bedst! Knapperne er her udskiftet med en synlig, snorlige lynlås som skærer sig på sikker vis igennem designet – en rigtig fed, lille detalje. Modellen findes også i en mindst lige så minimalistisk sort nuance:

 

Minimalistisk sort jakke fra Samsøe & Samsøe

sort overgangsjakke

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 50% ned til 700.-

Find sorte blå modele her

 

Lokkende overgangssjakke i råhvid

fed hvid forårsjakke mænd

Mærke: Calvin Klein Jeans Pris: 799.-

Find den fede råhvide jakke her

 

Til de varme dage på året – og JA, de kommer – skal der en let overgangsjakke/sommerjakke til og her får i den helt perfekte jakke i en fremragende råhvid nuance. Det er Calvin Klein Jeans, der er bagmanden og den her vil tage kegler, når solen brager fra en skyfri himmel.

 

Fed beige sommerjakke i hør

fed beige sommerjakke i hør

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 1899.-

Find den fede beige sommerjakke her

 

I den lette afdeling for jakker, har jeg fundet denne vanvittigt lækre, stilrene sommerjakke fra Oscar Jacobson. Den er lækker, tidløs i designet og så kommer den leveret i en skøn blanding af bomuld og hør, hvilket sikrer dig, at den er let og luftig, hvilket passer helt perfekt til de varmere dage og sommerdagene. Modellen kommer også i en mindst lige så lækker navy nuance:

 

Fed navy sommerjakke i hør

fed navy sommerjakke i hør

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 1899.-

Find den fede navy sommerjakke her

 

Lækker trenchcoat i camel

beige trenchcoat til mænd

Mærke: Aquascutum Pris: 6199.-

Find den lækre trenchcoat her

 

Skal der være 100% stilren elegance over din kommende overgangsjakke, så skal du naturligvis iklæde dig en trenchcoat. Jeg har fundet to sublime eksemplarer på lækre trenchcoats til mænd og den første kommer her fra Aquascutum. Den er bare flot, hva’? Jeg elsker den lysebrune/camel nuance, som de har ramt her og selve designet er klassisk trenchcoat cut. Et virkeligt, virkeligt smukt eksemplar!

 

Elegant trenchcoat i en flot grøn nuance

lækker trenchcoat mænd

Mærke: Private White V.C. Pris: 3899.-

Find den elegante trenchcoat her

 

Den anden lækre trenchcoat på listen kommer her fra Private White V.C. Vi har her fat i en elegant trenchcoat, hvor der er hentet lidt lækker inspiration fra militærets ekviperinger med store forlommer og den fantastiske lækre grønne nuance. Den er samtidig en god sjat billigere end den foregående model, så hvis de der lidt over 6 kilo er lige i overkanten, har du hermed et mere overkommeligt bud. Jeg er klar over, at prisen stadig er i den høje ende, men her får du altså også kvalitet og design, som du ikke finder andre steder. Fremragende!

 

 

Fed sort læderjakke i bombercut

fed sort læderjakke til mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 2500.-

Find den fede læderjakke her

 

Vi kan naturligvis ikke have en artikel med fede overgangsjakker, uden også at have et par lækre læderjakker. Den første på listen kommer fra danske Samsøe & Samsøe. Du får her en lækker sort læderjakke, som er udført i det – efter min mening – helt rigtige bomberjakke design, som passer perfekt til læderjakken. Læderjakker er generelt prissat i den lidt tunge ende, men her får du en skarpt designet læderjakke, fra et dansk modehus til bare 2500.- Det er altså en rigtig, rigtig flot pris.

 

Elegant læderjakke fra Boss

sort læderjakke Hugo Boss

Mærke: Boss Pris: 4699.-

Find den elegante læderjakke her

 

Hugo Boss kan bare det der med at skabe elegante designs og denne nydelige sorte læderjakke er ingen undtagelse. Du kan bare se, hvordan det bløde, lækre læder oser af lækkerhed og elegance. Såfremt du skal have en læderjakke, som matcher et stilrent, klassisk look og du gerne vil vise verden, at du har lidt mønt på lommen, så er det denne lækre sorte læderjakke, du skal have i garderoben.

 

Klassisk stilren læderjakke fra Boss

klassisk sort læderjakke

Mærke: Boss Pris: 4999.-

Find den klassiske stilrene læderjakke her

 

Vi napper lige en læderjakke mere fra Hugo Boss, for ja, de kan altså bare det der. Det er små detaljer, der gør forskellen her. Lynlåsen går f.eks. helt op i halsen her og så har brystkassen fået et lidt mere markeret design her. En mindst lige så lækker model som den foregående fra Hugo Boss. Hvilken skal det være? The choice is yours.

 

En fræk ruskindsjakke fra J. Lindeberg

beige ruskindsjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 50% ned til 2100.-

Find den frække ruskindsjakke her

 

Ligesom vi selvfølgelig skulle have et par læderjakke med på listen, så skal vi naturligvis også have et par helt klassiske bomberjakker. Den første kommer her fra J. Lindeberg og er udført i et super sprødt ruskindsmateriale, som bare giver denne jakke et virkeligt fedt look. Trumfen er dog så afgjort den der uforskammet lækre tan/beige/råhvide (kald den hvad du vil) nuance, som virkelig sparker r*v. Den findes også i en sort nuance, som du ikke skal snydes for:

 

Lækker sort ruskindsjakke

fed sort ruskindsjakke mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 50% ned til 2100.-

Find den frække ruskindsjakke her

 

Sprød bomberjakke i militær design

fed militær bomberjakke mænd

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat 50% ned til 1200.-

Find den sprøde bomberjakke her

 

I den 110% casualle afdeling har vi denne sprøde bomberjakke i militærdesign, som er for dig, der går direkte efter det uformelle og streetwear-inspirerede look, når du bevæger dig rundt udendørs i fritiden. I modsætning til visse designs med militærpræg, så har Tommy Hilfiger her ramt et ganske afdæmpet og fedt design. I approve!

 

Laber grøn forårs- og efterårsjakke

fed grøn forårsjakke mænd

Mærke: Baracuta Pris: 2699.-

Find den fede overgangssjakke her

 

Ovenstående model fra Baracuta er et fantastisk eksempel på en stilren jakke i bomberjakke-design og hvor de har ramt et helt igennem smuk grøn nuance. En virkelig, virkelig lækker og elegant overgangsjakke, for dem der er en sucker for bomberjakke-cuttet. Den findes i øvrigt i et væld af farver, som alle sammen kan findes gennem ovenstående link.

 

Eksklusiv bomberjakke i gedeskind

eksklusiv bomberjakke i gedeskind

Mærke: Valstar Pris: 7199.-

Find den eksklusive bomberjakke her

 

Hvis der er seriøs mønt på kistebunden og du er på udkig efter at investere i en eksklusiv bomberjakke til foråret og efteråret, så skal du ikke kigge længere. Denne flotte model kommer fra Valstar og bliver leveret i gedeskind(!). En rigtig, rigtig nydelig bomberjakke som oser af kvalitet, stilrent elegance og lækkerhed! Den tager kegler, den her.

 

Lys denim jakke til mænd

lys denim jakke mænd

Mærke: Soulland Pris: Sat 45% ned til 712,25.-

Find den lyse denim jakke

 

Ligesom man ikke kan have en artikel om overgangsjakker uden bomberjakker, kan man heller mangle den mindst lige så klassiske denim jakke. Du får her en fremragende model fra Soulland til en virkelig, virkelig skarp pris – og så endda dansk designet. Perfekt! Den findes også i en sort nuance, som du finder her:

 

Sort denim jakke mænd

sort denim jakke mænd

Mærke: Soulland Pris: Sat 45% ned til 712,25.-

Find den sorte denim jakke

 

Written by Christian Bo Nissen