Fede læderjakker til mænd

 

Meget få ekviperinger inden for mandens garderobe, har lige så meget attitude og rå maskulinitet som en fed læderjakke til mænd. Tænker vi tilbage til de gode gamle dage, så er læderjakken et synonym for piloter, motorcykler og til dels utilpassede punker typer. Nu om dage er det dog en fantastisk og – vil jeg mene – uundværlig del af enhver velklædt herres garderobe.

Den er for mig en fast del af mit udvalg af overtøj, når den uformelle stil skal findes frem. Den passer perfekt til fritiden, når du lige skal have lidt maskulinitet skudt ind i udtrykket.

Det eneste umiddelbare minus ved en læderjakke er, at den i langt de fleste tilfælde vil være en af de dyrere investeringer, du vil foretage til garderoben. Kvalitet koster penge og dette gælder også inden for læderjakker til mænd. Til gengæld vil du – hvis du køber en ordentlig læderjakke fra starten – kunne have glæde af dine læderjakke i uendeligt lang tid i modsætning til mange andre ekviperinger. De er ganske enkelt bygget til at kunne holde til mange, mange års brug. Det er derfor en fremragende investering, som du vil elske dig selv for i mange år frem.

 

Fede læderjakker til mænd

 

I denne artikel vil jeg ikke gå mere i dybden omkring læderjakker og vi skal i stedet kigge på udvalget af fede læderjakker og ruskindsjakker til mænd. Dem får du lige her.

 

Lækker sort læderjakke fra Boss

sort boss læderjakke mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 4000.-

Find den lækre sorte læderjakke her

 

I afdelingen for sorte læderjakker til mænd har vi et fremragende bud her fra Boss Orange. Vi har at gøre med den type læderjakke, som kan klassificeres som en racer jacket grundet de markerede syninger på skuldrene og armene. For at det skulle være helt klassisk ift. racer jacket designet, skulle der også være en skrå lomme med lynlås henover brystet, men Boss Orange har her valgt at droppe denne, hvilket giver et mere minimalistisk og stilrent look. Jeg er vild med det!

 

Fed sort bomber læderjakke

fed sort bomber læderjakke mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 2700.-

Find den fede sorte bomberjakke her

 

En af mine favoritter når vi snakker designet på læderjakker, er det klassiske bomberjakke design. Det er da også det design, jeg selv har min læderjakke i. Jeg har fundet denne klassiske sag fra Samsøe & Samsøe, som jeg synes, har ramt designet skide godt! Det er simpelt, men det sidder lige i skabet. Samtidig er 2700 virkelig en flot pris for en læderjakke, så skulle det være din første læderjakke, du er på udkig efter, så kig lige en ekstra gang på ovenstående model.

 

Lækker bomberjakke i læder til mænd

bomberjakke i læder til mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 2700.-

Find den bomberjakke her

 

Et andet stærkt bud på en lækker bomberjakke i læder til mænd kommer ligeledes fra danske Samsøe & Samsøe. Et mindst lige så skarpt bud! Om du er til denne version eller den anden, så får du uanset dit valg en pisse fed læderjakke i stilrent design, god kvalitet og til en super skarp pris. Den vil aldrig gå af mode og du vil derfor altid kunne hive den frem af garderoben med glæde. Et klassekøb!

 

Stilet sort læderjakke til den moderne mand

fed sort læderjakke til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Jeans Pris: 4200.-

Find den stilede læderjakke her

 

Hvis du er på udkig efter en sort læderjakke, som skiller sig ud fra de typiske jakker i forhold til designet, så har du hermed fået en klassebud serveret på et sølvfad. Det kommer fra Tiger of Sweden Jeans, som har valgt at holde alt ved designet helt minimalistisk og skåret ind til benet. De eneste detaljer er lommen på venstre arm og så detaljen, der afgører det hele: den skrå lynlås som skærer sig karakteristisk igennem designet i front. En super fed detalje som på enkleste vis sætter sit afgørende præg på designet.

Udover dette er jakken udført i et virkeligt lækkert, mat gedelæder, som giver jakken et eksklusivt look. Nydeligt. Absolut nydeligt!

 

Fed sort pilot læderjakke til mænd

fed sort pilot læderjakke mænd

Mærke: Won Hundred Pris: Sat 25% ned til 3750.-

Find den fede pilotjakke her

 

Er du til pilot læderjakke designet (også kaldet flight læderjakke), så har jeg her et glimrende tilbud til dig. Du får det klassiske pilot læderjakke design med en lækker hvid krave, som kendetegner designet og som ekstra bonus kan du få den lige nu til en rigtig skarp pris. Men vent ikke for længe, for tilbuddet er kun midlertidig.

 

En knivskarp mørkebrun ruskindsjakke til mænd

Lækker brun ruskindsjakke til mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 4600.-

Find den fede ruskindsjakke her

 

Sikke en lækker og stilren sag, hva’? Jeg er fuldstændig vild med det enkle design, den lave kinakrave og den valgte, brune nuance denne ruskindsjakke fra Boss Orange har. Det er intet mindre end et klassekøb og skulle du være på udkig efter en bomberjakke, som ikke er i klassisk sort eller brunt læder, så er denne ruskindsjakke et perfekt bud.

 

Fed grå ruskindsjakke til mænd

fed grå ruskindsjakke mænd

Mærke: Hackett Pris: 4199.-

Find den fede grå jakke her

 

Jeg er vild med ruskindsjakker og ovenstående model fra Hackett er ingen undtagelse. Vi kigger her på en lækker grå ruskindsjakke, hvor ærmer og bagstykke er udført i en vanvittig lækker blanding af merinould og kashmir. Mmmmm! Dét er lækkert! Designet sidder også lige i skabet og jeg ville personligt glæde mig hver eneste gang, jeg skulle have denne jakke på!

 

Laber mørkebrun ruskindsjakke til mænd

fed mørkebrun ruskindsjakke mænd

Mærke: BOSS Casual Pris: 4699.-

Find den fede mørkebrune læderjakker her

 

Jeg er helt vild med den mørkebrune nuance, som Boss har hevet op af hatten her. Designet er lækkert, knivskarpt og minimalistisk, hvor nuancen af brun giver jakken sit særpræg. Det kan måske lyde som om, at jeg storroser alle læder- og ruskindsjakker her på listen og det gør jeg da også! Jeg ville elske at eje hver eneste én af dem – inklusiv denne! For s*tan da den er fed!

 

Fed mørkebrun ruskindsjakke

fed mørkebrun læderjakke mænd

Mærke: Valstar Pris: 6799.-

Find den fede mørkebrune jakke her

 

Nu skrev jeg jo i indledningen, at en lækker kvalitetslæderjakke koster lidt mere end din standard ekvipering til garderoben. Dette vil de kommende læderjakke kunne skrive under på. Vi er i den mere eksklusive boldgade for læderjakker hvor designet sidder lige i skabet og kvaliteten er blandt det bedste, du overhovedet kan opstøve. Det er med andre ord i denne sektion, du skal kigge, hvis du er på udkig efter en lækker læderjakke, som vil følge dig resten af livet.

Jeg er personligt helt pjattet med denne mørkebrune ruskindsjakke fra Valstar, som har ramt fuldstændigt plet med designet. Jeg ville ELSKE at eje dette pragteksemplar af en ruskindsjakke. Den findes tilmed også i en mindst lige så fed mørkegrøn nuance, som du får lige her:

 

Fed mørkegrøn ruskindsjakke

fed mørkegrøn ruskindsjakke mænd

Mærke: Valstar Pris: 6799.-

Find den fede mørkegrønne jakke her

 

Eksklusiv mørkebrun læderjakke

eksklusiv mørkebrun læderjakke mænd

Mærke: Canali Pris: 9599.-

Find den eksklusive mørkebrune læderjakke her

 

I den eksklusive afdeling har vi denne fantastisk flotte mørkebrune læderjakke til mænd. Jeg er med på, at prisen er i den hidsige ende, men hvis vi skal have fat i det ypperste indenfor læderjakker, så rammer vi altså dette luftlag. Det er med andre ord ikke et standardkøb (i hvert fald ikke for normale mennesker), men skal i stedet ses som en fantastisk investering til garderoben, som du vil elske dig selv for til du stiller træskoene.

Udover et stilrent og klassisk design får du en læderjakke i det fineste, blødeste og lækreste italienske lammeskind og bomuld i foret. Jeg vil være dig for evigt misundelig, hvis du svinger dankortet og køber denne jakke. For dælen da hvor er den bare lækker!

 

Fed sort læderjakke til mænd

fed sort læderjakke mænd

Mærke: Belstaff Pris: 6499.-

Find den fede sorte læderjakke her

 

Der er bare noget over en simpel sort læderjakke til mænd. I mine øjne har Belstaff ramt bullseye med dette design. Det er lige præcis sådan, jeg vil have min sorte læderjakke til at se ud. Og den minder da også umiskendeligt meget om min egen sorte læderjakke, omend jeg desværre ikke havde råd til prisen på ovenstående, da jeg erhvervede mig min læderjakke. Skulle du have en pengepung, som er polstret nok, så bør du kraftigt overveje ovenstående perle. Perfektion er et stærkt ord at bruge, men vi kommer tæt på her.

 

Eksklusiv mørkebrun pilot læderjakke

lækker mørkebrun pilot læderjakke mænd

Mærke: Parajumpers Pris: 7699.-

Find den eksklusive pilot jakke her

 

Hvis du elsker det klassiske pilot design til læderjakkerne, som så dagens lys for første gang under første verdenskrig af den tyske Air Force, så har jeg her den ultimative model til dig. Den kommer fra Parajumpers og oser af høj, høj kvalitet. Det afspejler sig selvfølgelig også i prisen, men tro mig, det kan omverdenen altså også se. En eksklusiv pilot jakke til manden der værdsætte kvalitet og lækkert design og ikke er bange for at vise det.

 

Fræk mustard ruskindsjakke til mænd

fed mustard ruskindsjakke mænd

Mærke: Tiger of Sweden Jeans Pris: 4500.-

Find den frække ruskindsjakke her

 

Skulle du være på udkig efter en læderjakke eller ruskindsjakke, som ikke er udført i de standard sorte eller brune nuancer, så har jeg her et fantastisk frækt bud til det. Det kommer fra Tiger of Sweden Jeans og er udført i en vanvittig fed mustard nuance.

Den sennepsfarvede ruskindsjakke er præget af Tiger of Sweden’s klassiske, stilrene design og det er så afgjort den frække mustard farve, som giver jakken sit særpræg. Den her vil med garanti tiltrække anerkendende blikke fra omverdenen.

 

Eksklusiv beige ruskindsjakke til mænd

beige pilot ruskindsjakke

Mærke: Belstaff Pris: 17899.-

Find den eksklusive jakke her

 

Sidste ruskindsjakke til mænd i denne omgang er samtidig den suverænt dyreste og mest eksklusive. Jeg er vel klar over, at det vil være de færreste, der har råd til sådan en sag her, men den skulle nu alligevel med på listen. Man har vel lov til at drømme, ikke?
Såfremt du skulle have råd til ovenstående sag, så får du også en helt igennem misundelsesværdig ruskindsjakke i en nydelige beige nuance, udført i eksklusivt shearling læder yderst og det blødeste og lækreste lammeuld indvendigt. Den er bare smuk, hva’?

 

Written by Christian Bo Nissen