fedt sort læderarmbånd mænd bjørkkel

Artiklen er lavet i samarbejde med Bjørkkel

Skal en mand bære armbånd? Det er et spørgsmål, som bestemt deler vandende. Nogle synes, at det er en anelse for fimset. Andre synes, at et fedt læderarmbånd giver dit outfit den ekstra, lækre detalje, som sikrer dig et fuldendt look. Jeg tilhører, som du nok havde gættet, den sidste gruppe. Jeg synes så afgjort, at en mand med fordel kan smide et lækkert læderarmbånd på. Brug det i sammenspil med dit herreur eller uden og du er sikret en unik detalje til dit look – ganske enkelt og ubesværet.

Der er dog et men, og det er, at det skal altså være et lækkert armbånd udført i et fedt design og solid kvalitet. Ellers falder det hele til jorden. Her kommer det nye danske designermærke Bjørkkel ind i billedet. De har nemlig lige sendt mig to af af deres nye armbånd – Armbånd No. 2 og Armbånd No. 3. To styk lækre læderarmbånd i henholdsvis sort og brunt læder. Et af de her lækre armbånd kan du vinde, men lad os først kigge på de to skønheder:

Læs også: Blazer til mænd – 19 geniale blazere og en knivskarp guide

 

Læderarmbånd fra Bjørkkel

fede læderarmbånd fra Bjørkkel

De er da meget fede, hva? Jeg er ret vild med det enkle, stilrene design. Hvis du dertil ligger, at de er designede og producerede i Danmark samt håndlavede, jamen så bliver det vidst ikke meget federe, gør det? Det skulle da lige være, at prisen for et af disse nydelige armbånd ligger på bare 249.-! Det er altså en mega skarp pris, når man tager de foregående pointer i betragtning.

Skulle det vække interesse, så finder du det brune armbånd lige her og det sorte læderarmbånd lige her.

 

Bjørkkel – et nyt, dansk designmærke

bjørkkel nyt dansk designmærke

 

Men hvad er Bjørkkel egentlig for en størrelse?

Jo ser du, Bjørkkel er et spritnyt dansk designmærke, startet af to unge gutter ved navn Thor Bjørn og Mikkel i 2016. De har en filosofi om, at det enkle, danske design, lidt dansk historie og produkter udført høj kvalitet er den helt rigtige sammensætning.

Deres produkter er som tidligere nævnt designet og håndlavede her i Danmark. Det særprægede sjækel på armbåndende er inspireret af Danmarks maritime historie og det slidstærke og maskuline læder lige så. Til sammen danner de fundamentet for Bjørkkels lækre armbånd, hvor kærligheden til håndværket og det minimalistiske, stilrene design på fornemste vis munder ud i disse fede armbånd til mænd.

Læs også: Ti simple regler for god stil

Skal vi ikke se dem in action? Jeg har leget fotograf/model for en dag og taget et par snaps af armbåndende sammen med et par outfits:

 

Fedt sort læderarmbånd fra Bjørkkel

fedt sort bjørkkel læderarmbånd

 

Fedt brunt læderarmbånd fra Bjørkkel

fedt brunt bjørkkel læderarmbånd

 

I alt kan du finde 13 knivskarpe armbånd til den stilfulde herre i deres webshop. Udover de to ovenstående modeller, kan du f.eks. også finde:

 

Lækkert flettet brunt armbånd

fedt flettet brunt læderarmbånd mænd

Mærke: Bjørkkel Pris: 249.-

Find det fede brune flettede armbånd her

Lækkert sort armbånd med perler

fedt sort perle armbånd

Mærke: Bjørkkel Pris: 149.-

Find det fede sorte armbånd med perler her

 

Vind et Bjørkkel armbånd

fedt brunt læderarmbånd mænd

 

Oh yes, du kan sørme også vinde et af disse fede armbånd til mænd – helt gratis! Den heldige vinder får lov til at vælge et armbånd fra Bjørkkel’s hjemmeside og sendt til døren kvit og frit! Jeg har nemlig aftalt med de gode herrer fra Bjørkkel, at der udloves et armbånd til en af MetroMands læsere.

Læs også: Få min stilguide gratis!

For at deltage i konkurrence skal du bare like Facebook opslaget for denne post og skrive i kommentarfeltet på Facebook, hvilket armbånd du gerne vil have.

Held og lykke d’herrer 🙂

 

Written by Christian Bo Nissen