Fede moerkebrune herresko paa tilbud - udsalg 2016

 

Vi fortsætter ufortrødent med opbyggelsen af den perfekte garderobe med de bedste tilbud nettet kan byde på her under Januarudsalget 2016. De tre foregående posts har omhandlet fede blazere på tilbud, lækre vinterjakker på tilbud og senest fede pullovers på tilbud. I denne omgang tager vi et kig på fede brune herresko på tilbud og alle modeller nedenfor er valgt med de klassiske leveråd for god stil i tankerne; lækkert design og høj kvalitet. Lad os kigge på sagerne:

 

 

De lækre mørkebrune støvler fra Lottusse – nu på udsalg

Fede moerkebrune herrestoevler paa udsalg 2016

Mærke: Lottusse Pris: Sat ned til 2475.-

Find de lækre støvler her

 

Disse fantastisk flotte herrestøvler fra Lottusse er lidt af en genganger her på siden. Først fik den ros i Fede støvler – det perfekte fortøj til efteråret og vinteren og senere blev den anvendt i Ugens outfit – herremode uge 47. Jeg er ikke overraskende utroligt glade for disse støvler. Et fantastisk elegant design med pyntesøm på spidsen og nydeligt patina gør, at denne model er en sikker vinder til enhver herres garderobe.

 

Nydelige mørkebrune herrestøvler på udsalg

Fede moerkebrune herrestoevler paa tilbud

Mærke: Melvin & Hamilton Couture Pris: Sat ned til 1675.-

Find de nydelige støvler her

 

En lignende model kommer her fra Melvin & Hamilton Couture og den eneste mærkbare forskel på denne model og ovenstående Lottusse er (udover nuancen af brun), at denne model kommer uden pyntsømsmønsteret på spidsen. Vil du derfor helst være foruden, så er denne model et fremragende køb.

 

Elegante mørkebrune støvletter fra Giorgio 1958

Fed moerkebrun herresko paa tilbud 2016

Mærke: Giorgio 1958 Pris: Sat ned til 1595.-

Find de elegante støvler her

 

Skud nummer tre er også en genganger her på siden og er blevet nævnt i Fede støvler – det perfekte fortøj til efteråret og vinteren samt Ugens outfit – herremode uge 36. Er du mere til den enkle udgave af den mørkebrune herrestøvle uden pyntesøm, så har du hermed en fantastisk model serveret på et sølvfad.

 

Et par fede mørkebrune vinterstøvler på udsalg

Fede moerkebrune vintersko paa tilbud 2016

Mærke: Sneaky Steve Pris: Sat ned til 959.-

Find de lækre vinterstøvler her

 

Sidste omgang støvler i denne omgang er et par udprægede vinterstøvler i mørkebrune nuancer fra Sneaky Steve. Du får her en lidt mere uformel vintersko i elegant og neutralt design.

 

De super lækre mørebrune wingtip sko på tilbud

Laekre moerkebrune herresko paa udsalg 2016

Mærke: Jo Ghost Pris: Sat ned til 1815.-

Find de lækre wingtip sko her

 

Vi forlader støvlerne og napper et par rigtigt flotte mørkebrune wingtip sko fra Jo Ghost. Modellen her er udført i et nydeligt design med pyntesøm på spidsen og godt med patina, der kun bliver flottere med tiden.

 

Lækre mørkebrune Boxfresh herresko på tilbud

Fede brune boxfresh herresko paa tilbud 2016

Mærke: Boxfresh Pris: Sat ned til 759.-

Find de lækre boxfresh sko her

 

Vi skifter boldgade med disse frække mørkebrune sko fra Boxfresh. Det er godt nok ikke en optimal vintersko, men som nævnt så mange gange før, så handler det om at fylde garderoben (og skoskabet) med lækre ekviperinger i høj kvalitet, du vil være glad for mange år frem. Så hvis du mangler et par labre mørkebrune sneakers har du hermed et skarpt bud.

 

Super lækre mørkebrune sejlersko fra Sebago

Fede moerkebrune sejlersko paa udsalg 2016

Mærke: Sebago Pris: Sat ned til 879.-

Find de lækre sejlersko her

 

Med ovenstående in mente, så virker et par sejlersko pludselig ikke som et dumt køb her i vinterperioden. Jeg har selv erhvervet mig et par super lækre sejlersko ala ovenstående, da de var sat gevaldigt ned i den mindre varme periode. Jeg har nu et par fantastisk lækre sejlersko, jeg vil elske at have i garderoben mange år frem – og jeg fik dem til en skarp pris.

 

 

Written by Christian Bo Nissen