Fede blazere på tilbud og udsalg 2016

 

Så for dælen. Nok har vi set os om, købt julegaver i dyre domme og til fuld pris inden vinterudsalget 2016 er skudt igang – og vi skriver stadig 2015. Det er nu der kan gøres en solid stak fremragende køb, men lad nu være med at gå blindt amok og lade dig friste af de mange tilbud. Inden du går i krig på nettet eller i de fysiske butikker, bør du lige kigge din garderobe igennem og finde frem til, hvilke ekviperinger du egentlig mangler og har behov for. God stil handler nemlig om kvalitet, ikke kvantitet, og derfor bør du gå efter de tidløse, klassiske ekviperinger udført i lækkert design og høj kvalitet.
Med ovenstående i tankerne har jeg kigget nettet igennem for de bedste tilbud på lækre blazere til mænd – for os der ikke magter de overfyldte butikker, og bare vil gøre et godt køb i ro og mag. Det er der kommet denne liste ud af:

 

 

Lækker klassisk mørkegrå blazer fra Hugo Boss

Mørkegrå herreblazer på tilbud januar 2016

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat ned til 2075.-

Find den lækre blazer her

 

Første blazer på tilbud er denne lækre mørkegrå sag fra Hugo Boss. En klassisk blazer du vil værdsætte at have i din garderobe og som passer til stort set alt. Blazeren er udført i en lækker blanding af uld og silke, der sikrer dig både varme i vinterperioden og optimal komfort.

 

Den nydelige lyse herreblazer på udsalg fra Tiger of Sweden

Blå:grå herreblazer på udsalg fra Tiger of Sweden

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 2025.-

Find den nydelige blazer her

 

En lidt lysere model kommer her fra Tiger of Sweden. Har du en mørk og en lysegrå blazer i garderoben af de mere formelle slags, er du fantastisk godt dækket ind. Læg derudover mærke til, at denne blazer er udført 66% lærred (og 34% bomuld) hvilket gør, at den er ideel til sommerbrug.

 

Den fede lyseblå blazer på udsalg

Lyseblå sommerblazer på udsalg 2016

Mærke: Moods of Norway Pris: Sat ned til 2675.-

Find den fede blazer her

 

Vi bevæger os yderligere en tand til den lyse side med denne super fede blazer fra Moods of Norway. Den er samtidig mere causal i sit udtryk, og grundet materialet (igen, primært lærred blandet med lidt lækker silke) vil den fungere perfekt til de lunere tider.

 

Den elegante mørkeblå herreblazer på tilbud

Lækker mørkeblå herreblazer på tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat ned til 1915.-

Find den elegante blazer her

 

Vi fuldender transformationen til de blå nuancer med denne klassiker fra Tiger of Sweden. En lækker mørkeblå blazer bør være i enhver velklædt herres garderobe. Modellen her er udført i 100% bomuld for maksimal alsidighed, og du vil aldrig fortryde dette køb.

 

Den lækre lyseblå blazer

Lyseblå herreblazer på udsalg og tilbud 2016

Mærke: Tommy Hilfiger Pris: Sat ned til 1835.-

Find den lækre blazer her

 

Vi napper lige en lyseblå blazer mere. Denne model fra Tommy Hilfiger har et lidt mere formelt udtryk i forhold til modellen fra Moods of Norway. Samtidig er det primære materiale uld, hvilket gør, at den kan anvendes året rundt.

 

Super fed causal blazer på tilbud

Causal mørkeblå herreblazer på tilbud 2016

Mærke: Camel Active Pris: Sat ned til 1195.-

Find den fede blazer her

 

Sidste skud i denne omgang kommer fra Camel Active og er en fantastisk fed casual herreblazer. Her er det mest designet der bærer blazeren, materialet er nemlig lidt af et blandingsprodukt. Kan du leve med de anvendte materialer, får du en blazer i fedt, råt og uformelt design, du samtidig vil kunne anvende som jakke i de lunere perioder.

 

 

Written by Christian Bo Nissen