Den danske sommer har været eminent i år med tropenætter, høj solskin og ikke mindst lækkert badevand. Når du begiver dig ud på stranden som strandløve, skal der naturligvis et par fede badeshorts til. Jeg har samlet 8 rigtigt lækre badebukser i lidt forskellige prisniveauer, så alle pengepunge kan følge med. Du finder dog ingen speedos eller hængerøvs badeshorts på denne liste 🙂

 

1. Blå ternede badeshorts fra Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER blå badeshorts

Lækre blå og hvide badeskorts i klassisk look fra Tommy Hilfiger – dem går du aldrig galt med. De er sat ned til 419,57.- og kan fåes her.

 

2. Polo Ralph Lauren badeshorts i friske sommerfarver

Polo ralph lauren badeshorts 2014

Jeg er helt pjattet med de friske sommerfarver der præger disse badeshorts – og de findes i andre lækre strandfarver! De står til 599,- og du kan finde dem her.

 

3. Kiwi spraglede badeshorts til den modige

Kiwi badeshorts spraglede 2014

Jeg er generelt fan af sommerfarver, og disse badeshorts har samlet et væld af lækre farver! Det eneste du skal bekymre dig om er, om du er tannet nok til at hive disse frem på stranden. Er du det, så er de er sat ned til 510,- og fåes her.

 

4. Navy badeshorts fra Selected

Selected navy badeshortsI den billige ende finder vi disse navyblå badebukser fra Selected i klassisk snit. De står til 249,75.- og kan fåes her.

 

5. Gråhvide badebukser fra Selected

Selected gråhvide badeshorts

Endnu et par badeshorts til den lette pengepund. Ganske enkle men rigtigt flotte og så koster de kun 249,75.- og fåes her.

6. Lækre marineblå badeshorts fra Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren navy badeshorts 2014Fra de lidt billigere modeller over til et par badeshorts i den dyrere ende. Disse navyblå badebukser med hvide anker er bare helt eminent lækre. De er sat ned til 829,.- og fåes her.

 

7. Elegante badeshorts fra Matinique

matinique badebukser i navy 2014Simple og elegante badeshorts fra Matinique som også er blevet nævnt i Matinique sommerudsalg 2014 – de bedste tilbud. Og det bedste er ikke engang nævnt endnu; de koster nemlig kun 179,- og fåes her.

 

8. Simple men lækre badeshorts fra Matinique

Brune Matinique badeshorts 2014De sidste badeshorts på listen er ligeledes fra Matinique og sørme så også kun koster 179,-. Jeg har selv disse lækre badebukser og kan varmt anbefale dem. Du finder dem her (klik brun under farve, for at disse kommer frem).

 

Har du allerede investeret i dette års badeshorts så del gerne inspirationen i kommentarfeltet. Ha’ en kanon sommer derude!

 

[colored_box color=”eg. blue”]Denne artikel indeholder affiliate links. Læs mere under Om MetroMand[/colored_box]

Written by Christian Bo Nissen