fede mobiler til mænd

Mobilen har i dag fået en helt anden funktion, end da den først blev hvermandseje – der er jo ikke det, vi ikke bruger den til. Streame musik og video, finde vej, kommunikere med vores venner, holde styr på vores fysiske udfoldelser med sportsapps, og jeg kunne blive ved. Den er vores tro følgesvend og gud forbyde, at vi kommer til at glemme den derhjemme.
Netop fordi mobilen er så vigtig en del af vores hverdag, og den altid er at finde på os, så er det da værd at bruge lidt energi på at finde en, der både passer til dine behov og din stil. Vores mobil er nemlig også en del af vores outfit. Jeg synes, jeg har fundet et ret godt bud på en stilfuld telefon, der helt sikkert går godt til det stilrene, klassiske udtryk – nemlig Samsung Galaxy S8.
Skal vi ikke tage et kig på, hvad den har at byde på? Der er masser af godt i posen, kan jeg love jer.

 

Samsung Galaxy S8 byder på stilrent design

Samsung galaxy s8 new design

 

Det første der slår mig, når jeg kigger på Samsung Galaxy S8, er dens virkelig stilfulde design. Der er ikke så meget bling og lir – det er mere klassisk og tjekket. Samsung har før været udskældt for deres lidt plastikagtige design, men det kan de ikke klandres for med denne model, hvor det er glas og aluminium, der udgør telefonens ydre. Netop materialerne er en af årsagerne til, at denne telefon er helt perfekt til det stilrene outfit.
Samsung Galaxy S8 kommer i flere forskellige farver, nemlig sort, sølv og Orchid Gray. Personligt er det den sorte version, der er favoritten. Det er elegant med den blanksorte overflade, som nærmest kan virke helt dragende.

 

Perfekt til dansk sommer

samsung galaxy s8 design

 

Udover det stilrene ydre er Samsung Galaxy S8 også helt perfekt til den danske sommer, der jo som bekendt kan byde på alle former for vejrlige udskejelser. Her behøver du bare ikke længere bekymre dig om, at din telefon skal lade livet på grund af et heftigt sommerskyl, lige mens du ligger i parken med vennerne. Samsung har nemlig sørget for, at telefonen passer perfekt til det danske sommervejr, da den er både vand og støvtæt. Det giver helt sikkert et thumbs up fra mig.

 

Vilde gadgets

samsung galaxy s8 kamera

 

Ikke nok med at telefonen er spækket med lækre ting, som et super godt kamera der gør det nemt at fange billeder in action og tage snapshots i mørkere belysning, så er det også guf, der følger med Samsungs Galaxy S8. Som de første på markedet – i hvert fald af dem jeg kender til – er det rent faktisk nogle lækre hovedtelefoner, der følger med telefonen.
Normalt er det en trist oplevelse, man får, hvis man benytter de medfølgende hovedtelefoner, men ikke denne gang. Her er det nemlig AKG, der har lagt navn til lyddelen af oplevelsen med Galaxy S8. Ikke nok med at lyden imponerer, så er der også tænkt over design i denne del. Kablet er nemlig sleevet, så det ikke filtrer sig så nemt sammen, og der kan skiftes ørepropper, så de passer perfekt i dit øre. Endnu engang har Samsung fortjent et high five for en gennemført designoplevelse.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det også værd at nævne, at du kan bruge din Samsung Galaxy S8 til virtual reality. Ja, det lyder godt nok lidt underligt – og er måske heller ikke det, du kommer til at bruge allermest, men for pokker det kan give nogle sjove og imponerende oplevelser, hvis man er interesseret i det univers.
Om du er til VR eller ej, så er der rigtig mange andre årsager til, at du bør vælge Samsung Galaxy S8 som din næste telefon. Så er du sikret et tjekket ydre med et imponerende indre, der helt sikkert kan leve op til dine krav.

 

Written by Christian Bo Nissen