Smartguy holder mid-season udsalg, og der er som altid et par fede ting, der kan lokke kreditkortet frem. Her er fem fede tilbud, jeg ville kaste pengene efter:

 

Tommy Hilfiger bordeaux skjorteLækker skjorte fra Tommy Hilfiger i bordeaux. Jeg har rigtigt mange skjorter, men mangler en bordeaux, og denne er et rigtigt lækkert bud!

Den fåes også i lyseblå.

Pris: 399,75.- (sat ned fra 699,75.-)

Link: Klik her

 

 

 

 

Polo Ralph Lauren bordeaux ternet skjorteÉn til skjorte i bordeaux nuancer – denne gang med tern. Rigtig lækker skjorte fra Polo Ralph Lauren.

Pris: 499,75.- (sat ned fra 899,75.-)

Link: Klik her

 

 

 

 

 

 

Polo Ralph Lauren taskeMangler du en lækker weekendtaske, så er denne marineblå taske fra Polo Ralph Lauren en rigtig fed mulighed.

Pris: 1999,75.- (sat ned fra 2899,75.-)

Link: Klik her

 

 

 

 

 

 

Boss Black mørkebrune sko Jeg har selv disse lækre mørkebrune sko fra Boss Black. De er sindsygt behagelige at gå i – også i længere tid, og så ser de knald godt du.

Pris: 999,75.- (sat ned fra 1599,75.-)

Link: Klik her

 

 

 

 

Boss Black sorte hjemmeskoOkay, måske ikke det mest oplagte køb ved første blik! Men et par lækre hjemmesko er lykken, og da de ikke behøver udskiftning før de er godt brugte, så er det ikke helt dumt, at købe sådan et lækkert par nu hvor de er på tilbud.

Pris: 599,75.- (sat ned fra 999,75.-

Link: Klik her

 

 

 

 

 

Husk at like MetroMand på Facebook – så får du lækre og friske updates! MetroMand på Facebook.

 

 

Written by Christian Bo Nissen