designer højtalere til hjemmet

Artiklen er sponsoreret af Coolshop

 

I dag skal vi snakke lyd. Eller, faktisk skal vi snakke lyd i elegant indpakning. Tiden hvor store, firkantede og sorte kasser med kæmpe subwoofere var the shit er ovre – yes, du læste rigtigt. Det er meget muligt, at de på fuld volumen kunne løfte en minibil fra asfalten, men kønne var de hverken den gang eller nu.

I nutidens Danmark skal anlægget i ens hjem selvfølgelig knivskarp og lækker for øregangene, men det skal i lige så høj grad være en fryd for øjet og der er sket drastiske forbedringer på dette område. Udover en kraftig opgradering på designområdet, så er nutidens anlæg desuden trådløs, hvilket så afgjort også hjælper til det visuelle udtryk. Du kan nærmest betragte dit anlæg som et designmøbel på lige fod med din PH lampe og dine Wegner stole.

Med ovenstående i mente har jeg kigget lidt på markedet og fundet 5 elegante og tidløst designede anlæg (eller teknisk set nærmere højtalere), som vil pryde et hvert stilfuldt hjem – og hvor lyden samtidig er ganske glimrende. Jeg har endda været så snedig, at finde 5 højtalere i forskellige prisklasser, så alle pengepunge kan være med.

Lad os kigge på det:

 

Sackit – MOVEit

Mærke: Sackit Pris: 1298.-

Find den stilfulde højtaler her

 

Vi starter ud med denne flotte sag fra Sackit, som samtidig er højtaleren til den skarpeste pris. Den er beklædt i front med stof designet og produceret af danske Gabriel og udført i en uimodståelig lækker dusty blue nuance. Resten af designet er holdt minimalistisk og stilrent i klassiske nordiske linjer og generelt bare en fryd for øjet. Skulle du mod forventning blive træt af den farven, så kan du såmænd bare skifte den ud – og vupti, du har et helt nyt look, smart!

Rent teknisk kan den alt det, den skal kunne. Du kan connecte via Bluetooth eller WiFi og så kommer den med indbygget batteri, så du kan flytte den til lige præcis den lokation, du har brug for i momentet – som f.eks. en tur med ud på terrassen.
Smukt designet, elegant tilføjelse til hjemmet og solid lyd – alt sammen til en yderst overkommelig pris. What’s not to like?

 

Sonos – PLAY:1

Mærke: Sonos Pris: 1299.-

Find den stilrene højtaler her

 

Lige præcis én krone dyrere end den billigste model på listen er denne stilsikre herre fra Sonos. Den kommer leveret i et yderst maskulint design, som vil friste enhver mandlig læser. Sonos er en af pionererne for trådløs lyd i hjemmet og er altid garant for sublim kvalitet, hvor dine øregange bliver præsenteret for kraftfuld og dynamisk lyd med lækker pitch-perfect diskant og lækker bas. Det er med andre ord det sikre valg for dig, som gerne vil have lækkert, maskulint design og HiFi kval strømmende ud af højtaleren.

 

Libratone – Zipp nordic black

Mærke: Libratone Pris: 2574.-

Find den minimalistiske højtaler her

 

Libratone er den danske darling, som bragede ind på markedet for streaming lyd helt tilbage i 2009 og har siden da taget både Danmark og resten verden med storm takket være deres højtaleres eminente lyd og det kendetegnende stilrene, nordiske design. Ovenstående Zipp model i nordic black er et perfekt eksempel på dette, hvor du udover kvalitetslyd også får en højtaler som uden tvivl vil pryde et hvert hjem.

Du får en højtaler i 360° design og akustisk teknologi, som sikrer dig knaldhamrende lækker lyd overalt i rummet og alt det sædvanlige som Bluetooth og WiFi connection samt en lækker batteritid på 8-10 timers. Smukt!

 

B&O – Beoplay A2

Mærke: B&O Pris: 3236,63.-

Find den flotte højtaler her

 

Så rykker vi over i de to tunge drenge på listen – begge kommer naturligvis fra ingen ringere end legendariske B&O, eller egentlig hedder denne del af B&O B&O PLAY by B&O. B&O er jo kendt og elsket for deres unikke kombination af fabelagtigt, tidløst og stilrent nordisk design samt uovertruffen lækker lyd.

Det får du naturligvis også leveret her og det her er den flytbare højtaler for den kræsne kender. Den kommer med bl.a. True360 teknologi, som giver dig sprød 360 graders lyd, 24 timers batterilevetid (!) og en solid aluminiums case, der gør, at du ikke behøver at bekymre dig om sårbarhed, når du flytter rundt på den.

En fantastisk lækker sag som enhver herre med øje for design og god lyd med glæde kan have i sit hjem

 

Beoplay – A9 MKII

Mærke: B&O Pris: 18016,48.-

Find den eksklusive højtaler her

 

Vi slutter naturligvis af med kronjuvelen, som ligeledes kommer fra B&O. Sikke en perle, hva? Et designmæssigt vidunder, som uden tvivl vil triltrække både ankerkendende og misundelige blikke fra dine gæster.

Her får du i sandhed en højtaler i lydkvalitet fra absolut højeste skuffe og i samme snuptag et møbel der vil klæde dit hjem på fornemmeste vis. Jeg kunne snildt se en Beoplay A9 stående side om side med vores Wegner stole i valnød. Designet er udført af den danske designer Øivind Alexander Slaatto og man kan ikke andet end beundre det.

Beoplay A9 er til dig, som har udsøgt smag og samtidig lidt penge på kistebunde. Hvis det er dig, så vil du med garanti ikke fortryde, at have erhvervet dig sådan en perle. Gid det var mig.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen