Det er igen tid til at kigge lidt nærmere på interessante tøjmærker, der ikke er så udbredte i Danmark. En venlig læser ledte min opmærksomhed hen på det spanske herremodemærke El Ganso.

Læs også: Massimo Dutti – Lækkert tøj til fornuftige priser

El Ganso har ligesom Massimo Dutti baggrund i det spanske, og er startet efter nogenlunde samme princip: Lækker kvalitet og skarpt design til overkommelige priser – what’s not to love?

Tøjmærket blev startet i 2004 af brødrene Álvaro og Clemente Cebrián og i 2006 åbnede de deres første tøjbutik i hjertet af Madrid. Siden har modehuset vokset med en bemærkelsesværdig hast taget i betragtning af, at de ikke gør sig i markedsføring overhovedet. De lader nemlig designet og kvaliteten tale.

Dette har uden tvivl haft indflydelse på deres manglende udbredelse i Danmark samt det faktum, at mærket ikke forhandles i nogle herretøjsbutikker i Danmark – endnu. For det kan næsten kun være et spørgsmål om tid, før modehuset bliver introduceret i de danske modebutikker, da vi danskere om nogle elsker at gøre et godt køb.

El Ganso’s stil er dybt forankret i de klassiske, elegante linjer, men dét der skiller mærket ud, er deres kælen for detaljerne, der kommer til udtryk i et smukt mix af Britiske og Middelhavsinspirerede finesser.

Deres kollektioner spænder bredt i udtrykket; både det casualle udtryk og det mere formelle udtryk bliver udforsket i deres udvalg – så der er lidt for enhver smag og til enhver lejlighed, lækkert! Fik jeg i øvrigt nævnt, at de netop nu afholder udsalg?

Det er primært deres blazere, skjorter og bukser jeg finder interessant. Men heldigvis er smag subjektivt – så slå dig bare løs, hvis hele pakken passer til din personlig stil 🙂 Men nok snak, lad os se på sagerne:

Lækre blazere i klassisk snit tilsat nydelige detaljer

Lyseblå herreblazer fra El Ganso

 

Mørk herreblazer med røde detaljer

 

Ternet brun herremode blazer fra El Ganso

 

Lysegrå herreblazer til sommeren 2015

 

 

Elegante skjorter i stilsikkert design til fornuftige priser

Lyserød og lilla ternet herreskjorte

 

Navy blå ternet herreskjorte

 

Lyseblå ternet sommerskjorte 2015

 

Pastel farvet ternet herreskjorte

 

Nydelig og alsidig benbeklædning til den moderne mand

Lyseblå herre chinos til sommeren 2015

 

Royal blå chinos til mænd

 

Beige farvede chinos til mænd

 

Rødternede tweet bukser til mænd

 

 

Har du et fif til fede herretøjsmærker, der af uforklarlige årsager ikke er særligt udbredt i Danmark, så smid en kommentar og del ud af godterne 🙂

 

Written by Christian Bo Nissen